Има ли някой с фетиш за забременяване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има ли някой с фетиш за забременяване?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2061 пъти
Не знам защо, но като си фантазирам за секс си представям как свършвам в жена без презерватив и как едва ли не го правя заради природата. Дори да го правя с презерватив си представям как спермата ми влиза в нея и я опложда :D

Има ли други хора, които са така? Особено ми е интересно има ли жени, които се възбуждат като си представят как мъж свършва в тях без кондом (дори реално да е сложил такъв) и да им говори неща от рода "ще те непълня с моите малки бебенца", "сега ще забременееш", "ща си имаме малки" и т. н.? Аз мисля, че хем е фетиш, хем е съвсем естествено, защото не е ли в крайна сметка това целта на нагона... ;) Друг мой фетиш, свързан с този е да го правя сред природата, но нали древните хора често са го правили точно там.

Не съм го споделял с никоя от моите досегашни приятелки, защото ме е срам да не ме помислят за някой откачен, но толкова ли е лошо? Преди не бях така, но наближих възрас в която вече ми е време за деца и семейство и като че ли природата си казва своето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: e3ed7a7a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Има и други като теб. Аз съм жена и вече майка на 2 деца. Нещото което ме възбужда най-много е мъжът ми да свърши в мен и да си представя, че ми прави бебе. От години съм със спирала и можем да си позволим това удоволствие. А най-големият кеф е като съм в овулация, винаги разбирам защото неистово искам секс и в такива моменти ако не се беше спиралата щях да съм бременна. Да допълня, че най-страхотния, нежен и чувствен секс е когато правехме опити за бебе.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3ae4a26473
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Най- сладкия, натурален фетиш за който май чета тук.
Когато правехме второто дете (първото не беше планирано, той си реши да дойде въпреки, че не бяхме уж готови още) мъжът ми ги ръсеше едни като спортен анализатор по време на световни първенства. След като вече бях бременна пък започнаха други коментари от рода на: сега му направихме ръчички, сега му нарисувахме косичка- ей такива разни и все съм се чудила дали и други мъже го правят.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 04afc87fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля, че много мъже се изживяват като оплодители, но аз като жена нямам такъв фетиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b044debe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Номер 2 - хахахаххахахаха, разсмя се! Забавно звучи. Важното е, че добре сте си изкарали и си имате деца. Браво.

Иначе по темата - има в реддит разни форуми (както за всичко друго). Нарича се breeding fetish. Хич не е рядко срещано, пък и както вече споменато е даже доста естествено. И за мен е едно от нещата, които ме кефят, а както виждаме има и жени, на които им допада.

Няма лошо да си играете разни такива вербални игри на всякакви теми, когато правите секс. Ментално стимулиращо е. Стига да сте наясно, че докато го правите, това са само приказки и фантазия, а реално да не правите необмислени глупости.

Аз с приятелките си понякога, когато правим секс без презерватив почвам да им обяснявам как ще свърша в тях и ще им надуя корема, предизвиквам ги, че ако не го искат могат да ме избутат от себе си, или пък ги хващам за ръцете и им казвам, че сега са безпомощни и ще ги забременя, докато те ме молят да не го правя, понеже не съм ги предупредил, че само си играя, но пък виждам, че както ги е страх, така и се възбуждат от сиутацията и не спират. Естествено накрая го вадя и свършам навън. Но пък тръпката е готина.
Друго, което съм правил е да се престоря, че свършвам вътре, да я оставя няколко секунди да го повярва и просто да продължа да я чукам. Естествено, след като го направя няколко пъти, номерът вече не минава и не се вързват. :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 156a50e087
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не мисля, че е фетиш, а нещо напълно нормално, което е заложено във всеки мъж. И също така не мисля, че е свързано с възрастта, защото аз съм на 21 и също ми се иска да се изпразня във вагината на приятелката ми и да я осеменя. Проблемът при нас е, че още сме много млади и не бихме могли да се погрижим адекватно за детето. Приятелката ми също ми е споделяла, че много иска да свърша в нея и че намира това за секси. Така че явно е заложено и на жената да го иска и търси. Както казах, все още не сме готови за деца, така че до момента се ограничаваме до свършване в ануса или устата й. Не знам дали е истина, но преди време четох в една статия, че ако жената поглъща спермата на мъжа, по такъв начин организмът й ''свиква'' със спермата на съответния мъж и след време ще й е по-лесно да забременее от същия мъж. Така че, когато свършвам в устата й и след това, като тя преглътне, си представям, че така я ''подготвям'' за семето си и това ми носи голяма доза възбуда.

Въпросът е, че хората не сме скъсали връзката си с дивата, животинска природа, което е съвсем нормално. Живеем в общество и това в известни граници ''блокира'' инстинктите ни и ни ограничава. Мисля, че ромите са живият пример за това - слабо образовани и цивилизоване са, т. е. по-близо са до естествената си природа и резултатът от това е масово раждане. Да си кажа истината, ако с приятелката ми попаднем на самотен остров, без цивилизация, технологии и т. н. бих я онождал, докато не ми роди цял футболен отбор (ако и тя самата го желае, разбира се).

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6ad914ae79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Всеки иска да се празни вътре. Моята не иска второ дете а и вече сме на 45. Тя не иска спирала и хапчетата а аз не обичам презервативи. Разбрали сме се когато дойде момента го вадя и го вкарам в дупето. Понякога го местя отзад по рано, тя се сърди но на мен ми е хубаво да я еба в дупето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d7cc060360
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Авторе - това изобщо не е, както го наричаш ти "фетиш".

Това си е съвсем нормално нещо да свършиш без да го вадиш... Е да като не си готов за деца, не го правиш и използваш контрацептиви, но иначе, ако си женен и вече жена ти е бременна може да си позволиш да си свършваш редовно вътре или ако е със спирала...

На това му се казва "кеф - цена няма! "

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a7ad0767b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Смешното е, че колкото и да имам този фетиш трудно бих го направил без презерватив с ново гадже. Чак ако стане много сериозно и тръгнем да се женим чак тогава бих махнал кондома, много ме е страх от болести просто. Вас не ви ли е страх от полово предавани болести, та да го правите без кондом с човек, с който се познавате например едва от няколко месеца? Не ви ли е страх, че ще ви лепне нещо ужасно? И как така просто вярвате на честната дума?

От автора

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eaf75ea008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Я гледай ти, колко много хора с фетиш за забременяване имало тука!

Ми, че то по тая логика, колко цигани са с такъв фетиш...

Дай Боже все повече Българи да има с този фетиш в България!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f5ca739c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   М34
Не мога да бъда задоволен пълноценно, ако не се изпразня дълбоко в жената. Ако свърша отвън се чуствам незадоволен, а с презерватив направо гадно нищо. Случвало ми се е да излъжа, че ще свърша върху нея, но като дойде момента ме обхваща страст и се празня вътре в нея, но след това следва проблем в отнношенията и понякога направо скъсване на връзката. Затова си ги подбирам жени с противозачатъчни или безплодни или възрастни 50-55.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9e3eecd276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей, авторе! Не си само ти. Мъж на 23 съм. Аз също имам фетиш (макар че това си е по-скоро не фетиш, а нещо нормално) за забременяване. Всеки път, като с приятелката ми правим любов, си представям как свършвам в нея и спермата ми я опложда. Честно казано много го искам. Самата мисъл, че трябва да изпълня тази задача като мъж много ме възбужда и ме кара да го искам още и още. Приятелката ми е на 22 и вече живеем заедно от половин година. Чакаме още малко да си стъпим хубаво на краката и после се заемаме със задачата. Като цяло винаги съм искал голямо семейство с много деца, поне 3-4. Смятам до 25 вече да сме направили първото си бебенце.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 371b8c48f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Това е нормална реакция и желание на нормален мъж.
Аз винаги, съм искал да свършвам вътре...
И си имам любовница, която е със спирала...
Малеее, как си я пълня.. всеки път вътре...
И двама си говорим, колко е хубаво, все едно правим бебче..
Страхотно удоволствие е и за двамата...
Но сме семейни и двамата и си имаме деца.. достатъчно

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a7ad0767b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11 но не само приятелките ми, случва ми се как си ряботя да си представям как чукам някоя колежка.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 21a8d19b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   до 6 И моята е като тоята, иска да го преместя в дупето, но се дразни ако свършва бързо. Става пълна програма, отпред и отзад, но повечето време и харесва да е отзад. Уж против забременяване, но я виждам как се възбужда.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 35835b1f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Вътре ми харесва много...
Но сега, когато съм на 52 и вече не мога да хвана...
Даже като свърши си вдигам краката на стената, като едно време... когато правихме децата.... имаме три...
Вътре винаги е най- хубаво..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker