Приятеля ми е ром, а аз съм българка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятеля ми е ром, а аз съм българка!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 12687 пъти
Здравейте,

пиша ви, защото бих искала да ви споделя нещо и ако може да ме посъветвате какво да направя..така...! Имам приятел, той е ром, а пък аз сам българка. Мисля, че това, до една степен, няма никакво значение, но ... моят приятел иска да спи с мен, а мен ме е страх защото съм девствена, а и си мисля, че след като спи с мен ще ме зареже...... познаваме се от 4 години, но от 4 месеца сме заедно и то сериозно. За нашата връзка знаят само моите приятели и майка ми и не знам как да постъпя и какво да направя...!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6c0a377b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Това е нещо много лично, мило момиче. Ти сама трябва да решеиш кой да е първият мъж в живота ти. Желая ти успех!!! Пепеляшка

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 13e8cc547c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Хах, ами виж сега. След като се познавате от толкова време(и интимно, и принципно), ти би трябвало най - добре да знаеш какъв човек е. Та, щом имаш подобни съмнения, че може би ще те зареже, след като го, хм... направите, може би наистина има доза истина в това, и ти по някакъв начин си усетила, че той не приема на сериозно връзката ви. В такъв случай, замисли се наистина дали той е правилния човек за теб, и дали наистина желаеш първия ти път да е точно с него, или просто искаш да си направиш кефа веднага, и не ти се занимава да чакаш "правилния човек". Естествено, може и да греша, но се надявам да съм ти дал някаква насока, в която да размишляваш. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d28c49d009
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   вътрешния усет на човек никога не може да го излъже.. така че помисли.. независимо колко време се познавате никога няма гаранция че един човек ще бъде с теб или ще си тръгне... погрижи се за себе си да не си наранената ти накрая

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: da96be91bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо ти казвам, бягай от циганина, когото наричаш "ром", защото както и да го наричаш той си е с циганска душа. С този ще загазиш, ако не сега, то малко по-после. Загаването няма да ти се размине. След това мисли за всичко друго.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d65420ba48
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Лично аз до ден днешен не съм видял циганин къща да храни. Дори и най-отговорните сутрин хвърлят 3 хляба вкъщи (от най-евтиния, разбира се) на 9-членното си семейство и смятат, че с това задълженията им (финансови, родителски и всякакви) са изчерпани. След което отиват да крадат, да пият, да залагат и да правят "далавери"...
Може пък твоят възлюбен да е първия различен...

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 97cb62cde9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Абе бягай през глава и не се обръщай! Много ще патиш иначе.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 47a420120f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Расистките изказвания няма да ги коментирам, защото имам колежка културоложка от университета, която е ромка, но ако не ми беше казала, никога нямаше да се досетя! Такова свястно момиче рядко се среща дори сред българите! Уважавам я страхотно като човек, затова подобни генерализации и етикети, каквито поставяте са просто ненужни. Всико си е до човек, а не до етническа принадлежност.

Авторката не мога да я посъветвам нищо, защото може би има резон в мненията, които казват, че е важно вътрешното усещане и щом твоето е такова за точи човек, то най-вероятно има защо. Но искам само да отбележа, че трябва добре да помислиш дали наистина това е вътрешното ти усещане или някой от обкръжението ти индиректно ти влияе с коментари и ти създава това усещане на страх и несигурност към този човек. Ако това е така, то не става дума за вътрешен усет, а за опит да ви разделят като всяват недоверие.

Късмет и всичко добро, мога единствено да те посъветвам да не слушаш никой друг, освен сърцето си!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 275811a4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Ром е дестилирана алкохолна напитка....! Не се правете на интересни!!! Циганин се казва официално а ние българите в България има казваме "мангали", относно темата няма да коментирам, едва ли е българка момичето, най много да е от някое етническо малцинство живеещо в България.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8f2db4deda
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Двама от най-стойностните хора, които познавам са цигани - брат и сестра. Умни, възпитани. Бяха най-големите отличници в училище, същевременно невероятно забавни, с чувство за хумор. Чисти! Където и да са отишли заразяват с чара си и всички ги уважават.

Смея да кажа, че до ден днешен моята най-добра приятелка е тя - сестрата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad3220e3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Предубеждения има във всеки човек, но с живота му би трябвало да намаляват. Както е казал някакъв мъдрец: Само идиот не си променя мисленето. Според мен едни от най-тежките степени на идиотизъм е и расизма в хора по-стари от 18 години. Мен ме излекува една чернокожа девойка, в която се влюбих. Без да проявява някакви усилия ме убеди, че е много по-интелигентна от мен.
Позволявам си да ти давам съвет, защото със съпругата ми сме в обратна ситуация. Тя е германка от семейство на университетен лекар и политичка. Не е тайна, че в мисленето на повечето западно европейци сме нещо като цигани. Даже и външно трудно ни разпознават. Та какви ли неща не беше чула от родителите си преди да се оженим. Даже баща и не пожела да присъства на сватбата ни. Отношението им почти не се промени дори и след като си намерих доста престижна работа. Тъста за първи път ни дойде на гости, когато се роде дъщеря ни. Чак когато беше на смъртно легло се извини на дъщеря си и пожела да ме види. За съжаление, когато дойдох беше починал. Никога не съм го осъждал, защото жена ми е единственото им дете и са желаели най-доброто ?. Да си призная и аз настръхвам, когато дъщеря ми ходи на почивка в България, при мисълта, че можа някой нашенец да и замотае главата. Та с едно изречение: Проблеми ще имате, но ако ги преодолеете с много любов живота ви ще е прекрасен.
П. С. Не е за пренебрегване факта, че децата ви ще са красиви, така както е красива и нашата дъщеря. Тук таме по нослето има лунички, но физиономията ? е 100% българска, а главата по шопски твърда :-)

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6769e614af
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Някъде пак бях чела подобна тема и потребителка беше описала историята на сестра си, ако не се лъжа. Въпросната сестра се била хванала на младини с циганин, зарязала образование и станала домакиня. И майка. След години обаче я било срам да се показва по улиците с мъжа си, да го държи за ръка и т.н. Разбираш ме какво имам предвид. Ако и ти мислиш, че след време ще си така - спести си срама от сега. Циганинът си е циганин, който каквото ще да приказва. Опичай си акъла и умната.


Малката

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c5cc82fcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   Абе тва, че познавате свестни цигани не означава, че всички са такива, дори напротив. Акъла не ми го побира как може да се забъркаш с тоз мангал и как по дяволите майка ти ти позволява това при положение, че знае. Боже опази!!! Хора пазети си децата от тая мръсна сган. Виждате какво става по телевизията. По принцип не съм расист, но тея мръсни чернилки мисля че си заслужават правото да не бъдат третирани като хора дори. Бягай от тоя мангал...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e47a3be233
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Направете го

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a821eb79a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ама много се изнервям на такива теми!
Авторке, това "той е ром" нищо не ни говори. Няма как да получиш пълноценен съвет от хора, които нямат никаква друга информация освен тази, че ти си девствена, а приятелят ти, който е циганин иска да спи с теб. От една страна звучи гадно, но от друга момчето всъщност може да е много свястно. Това, че е от такъв етнос не го прави гаден човек.
Според мен проблема не е това, че човекът е циганин, а това че не го познаваш достатъчно. Дори да беше българин пак щях да те посъветвам да не го правиш по простата причина, че явно не си опознала човека отсреща. За какви интимности говорим тогава?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 50e36275ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Бъди готова да родиш малко цигане, защото циганите винаги правят така - не изтърват шанса да забременят приятелката си особено ако е българка. Това е начина им да скрепят връзката. Освен това са сметкаджии и изобщо не ги интересува мнението на жената.
Приготви се още и за чести срещи с кожно венерологивния, защото освен всичко друго те са и преносители на доста болести.
Успех
във живота и връзката

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 258a5572f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Момиче, ти не си с умът си!!! Просто си малка, влюбена и... неопитна, а от тук и страшно уязвима...
Нямаш работа с този циганин! Ще си съсипеш живота! разбери културно и цивилизационно ние и те сме различна вселена...
Ти познаваш родителите му? Знаеш ли къде живее??? Обикновено в голяма мизерия живеят...

ОПИЧАЙ СИ АКЪЛА И БЯГАЙ! Защото, ако ти задълбаят отношенията с този мангал, разкъсната ти девственап ципа ще бъде най-малката лична загуба от там насетне...
не мога да разбира, как българи/ки могат да мислят, че е нормално да има общо с цигани????
разберете: Не се смесва, туй що е несъвместимо...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bd01cd95a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Миличка, аз съм жена на 32г. Преди време имах дълга връзка с момче ром. Бях 23 годишна, а той на 19г. След 3-месечна връзка му се отдодох, той ми беше първия. Той ме запозна с техните, те ме приеха радушно, особено баща му. Една вечер баща му ме изнасили и ми заповяда да си трая. После започна да води приятелите си ппи мен. Веднага ожениха ппиятеля ми за млада циганка, а мен наппавиха ппоститутка. Махнах се бързо от там, но бременна.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 54b601bec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Не съм расист, ни най-малко. Но ако направиш грешката да му пуснеш да те ебне, ще съжаляваш до края на живота си!!! Махни го и си намери някой който да държи на теб заради САМАТА ТЕБ.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9850dcb3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Ако се обичате - вземете се!
И да не ви пука кой кво ще каже

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f81f7a03da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Махни го тоя мангал гнусен иска само да те използва по- добре да си нямаш работа с тази гнусна сган

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ffc66c2c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Подкрепям коментар 21. Аз има гадже циганин на 16. Запознахме се в селото на баба ми. Той беше на 19 - точно възрастта, когато ги женят и много набързо поиска да правим секс. Аз го питах за намеренията му, а той ми обясни, че иска да опита преди да го оженят и го отрязах. Ходихме само няколко дни. Най-добрата ми приятелка обаче имаше да пусне на циганин и той веднага я забремени, а след това прави аборт. Имам съученичка, която забременя още преди да завърши и роди 2 деца. Циганинът обаче се оказа поредният пияница и я заряза с децата. Познавам и още едно момиче, което забременя от циганин със семейство, а родителите й я прогониха като че не им е родна дъщеря. Циганите не изпускат да забременят жените, каквито и да са те. Малко са обаче българките, които допускат да родят такова дете. Аз слава богу се опазих от нежелана бременност, макар да страдах по-късно от други мъже.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a4d2dff794
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   До N29 - имаш материал за книга на ужасите. Ето така се пълнят домовете за деца.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ffc66c2c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   № 30, не знам за такива деца. Моята съученичка има момче и момиче и ги отглежда със собствени сили. Тя се ожени за българин, но скоро се разделиха. Новият й мъж е англичанин, но вече децата са почти отраснали - и двете учат в добри гимназии и са много скромни. За да стигне дотук тя е вложила много сили и любов към тях, за да не ги изостави. Сега никой не ги знае, че баща им е циганин, просто си живеят и така. Тя си гледа бебето с новия си мъж и като станат на 18 другите деца ще заминат за Англия, а те ще се оправят както могат. Така правят на Запад.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a4d2dff794
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Наскоро ми се случи да пътувам в автобус на дълъг път. До мен седеше момиче и от дума на дума се заприказвахме за живота си. Аз почнах пъво да говоря за себе си. Разказах й за любовните си преживявания и че накрая съм щастлив с новата си приятелка. Нямах за цел да я свалям, затова говорих за реални неща и споделих, че съм етнически турчин, а приятелката ми е българка. Това явно й помогна да ми разкаже историята си. Понеже живее в чужбина ще си позволя да я разкажа.
Тя е отраснала без баща и е имала труден живот. Баща й е украинец и ги е изоставил с майка й, когато е била на 3 годинки. Отраснала е в провинциално градче и когато е дошло време за гимназия заминала за по-голям град, където живяла с приятелки на квартира. Там ставал денонощен купон и не наблягала особено на ученето. Така се хванала с кварталния дилър, който се държал зле с нея, като често и посягал и я държал в зависимост от нуждата й за амфетамини. Тя успяла да се отърси от тази лоша страница в живота си и решила смело да потърси любовта там, където най-малко я очаква. Веднъж седяла сама в едно кафене и скоро на масата й седнал младеж от ромски произход, който бързо я заговорил. Тя започнала да излиза с него, влюбила се в него, запознала се със смейството и прителите му. Като завършила училище започнала да следва висше и освен това склячила брак с циганина. Била скромна сватба, без циганските пищни празненства. Веднага след това забременял, а с мъжа самостоятелно, извън циганската махала. Един ден циганинът се прибрал вкъщи заедно с двама техни приятели доста подпийнали и групово я изнасили, въпреки, че е бременна. Тя се опитала да му прости и продължили да живеят заедно. След като родила извергът довел непознати мъже да я насилват. Започнал да я продава като проститутка, а пред майка й и всички отричал каквото и да е. Не й нанасяли белези от бой, но успял да продаде жена си, майката на детето си на повече от 20 човека. Това наистина ме шокира, защото много жени не биха го преживели. Тя се оплакала на полицията, прокуратурата и т. н. Писала жалби, подавала сигнали, но нямала доказателства и всички я игнорирали. Социалните обаче реагирали и й взели детето в социален дом, заради ужасната смейна обстановка. След като останала без детето си, тя избягала в чужбина. Тук я сполетяла нова беда, защото била бременна, но вече нямала представа от кого. След раждането изоставила детето си на социалните служби и заминала за друга държава. Тогава била само на 21 години. Там се влюбила в аржентинец. Оженили са се, родила е най-накрая обичано дете, а майка й е заминала при нея. Сега тя е на 25 и си продава имотите в България, които за нея представляват само спомен за лошия живот, наркотиците и циганите, които са я изнасилвали. Аз я попитах не се страхува от, че новият й мъж може изненадващо да се окаже изверг. Тя отвърна, че вече нищо не може да я уплаши, защото циганите могат да бъдат най-страшните злодеи, които могат да живеят в къщата ти. За жалост аз съм прав, че децата в институции масово са от цигански семейства, заради ужасите които стават там или заради нехайството на циганите към собствените им деца. Не са малко и случаите като този, а българките, които забременяват от цигани почти на 100% оставят децата си поради комплексни причини. Нямам нищо против любовта, но тя невинаги е безусловна и много рядко в такива случаи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 29 дни
hash: 2de044db1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Всичко е до човек, може с българин да се разведеш на 2-ри месец- познавам такъв случай и с ром да не се разведеш до 100 години.. Ако има обич, манталитетът е важен също, но се поправят нещата, но ако го настроят неговите роднини е гадно, или твоите против друг да сте, но пожелавам успех..

 
  ...

...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 0837a0f22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   33, по принцип си прав/а, но далеч повече са примерите за успешна връзка или брак с българин, отколкото с циганин. не казвам, че няма примери за обратното, но са наистина изключения и е доста малко вероятно човек да е попаднал на такова.
обичта си е обич, но има неща като възпитание, култура, нагласи, манталитет, които много трудно се променят и с които трудно се свиква. така че не съм особена оптимистка за подобни връзки.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 54b601bec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Абе момиче, не се занимавай с него. Върви си намери някой свестен човек, с циганяри ше се занимаваш. Не съм расист ама честно да ти кажа не са ми приятни тея хора. Той е с теб за да те оправи и после кой от къде е, все пак решението е твое ама ще загазиш, честно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 26 дни
hash: d65420ba48
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Според мен трябва ТОТАЛНО да си си загубил/а акъла, за да тръгнеш да правиш деца с цигани! Както пише №32 - такива деца рядко имат добро бъдеще по комплексни причини, нито пък родителят им българин е щастлив и за себе си и за тях...
Опичайте си акъла! Какво означава "любов" с човек, който нито ще е добър баща и ще му пука за собствените му деца, нито добра майка, която ще ги гледа и образова? Да, ако сте готови да си гледате децата 100% сами, тогава плодете се с циганите, обаче знайте, че и децата ви донякъде ще приличат на тях, понеже носят тяхната кръв и техния ген. И колкото и добре да ги възпитавате, нищо не изключва възможността да станат като дедите си, напротив - много вероятно е да се случи именно това.
И още нещо - тези деца ще бъдат нещастни, понеже нито българите някога ще ги приемат съвсем като свои, нито циганите ще го направят...

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: d48b6b2dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Просто хората ще са в основата за раздялата, защото не приемат различното, иначе мисля че всичко е до човек и има злобни хора и добри хора, и не се делят по раса.. А това че го обичаш е твоя избор, важното е да е свястен човека.. Слушайте сърцата ви...

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: cc5abd6de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Дай му, но само отзад.
Ако не те зареже, може и свирки и по някое време отпред.
Но винаги първо го къпи!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1c147bdead
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Преди няколко години и аз си мислих, че не е толкова важно какъв си по народност. С времето започнах да разбирам, че през цялото време съм се заблуждавал. Любовта е хубаво нещо, може би наѝ хубавото нещо, което може да се случи в живота на човек, но за голямо съжаление циганите имат много лоша репутация в очите на българина. Преди време бих спорил, до кръв по тази тема, но сега вече знам истината. И тя, е че каквото и да направи твоят приятел, тоѝ ще остане един циганин и то не в кого, а в очите на вашите. Не ти го казвам от наблюдения, а от личен опит. Както се досещаш вече аз също съм циганин и смея да твърдя, че ако имаше някаква възможност да върна календара с няколко години назад, никога, никога не бих допуснал да направя такава огромна грешка. Не от омраза или някаква фобия, а от гледната точка на българина. Защото вече ги разбирам. Но все пак си пожелавам успех.

Филип

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e3cf73983a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Аз съм ром :D и ти казвам, че повечето роми не са сериозни. Изпитай го и виж дали наистина му пука за връзката ви. Ме бързай да преспиваш, бъди мъдра. Много малко роми обичат истински. Лично аз имам 2 години сериозна връзка с арабка. Важното е той да спазва традициите ви, и да е образован най-вече. Лично на мен ми харесват българските песни и традиции. Успех.
rock32

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: d48b6b2dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Авторката: Родителите му го накараха да си вземе друга жена от неговия етнос и той ме остави. Никога не съм го приемала като циганин, ром или както се нарича там.. етноса.. Аз го обичах и ми беше много време тъжно. Може би той излезна слабохарактерен, защото дори и не ме защити. Аз не спах с него заради тази причина. Щом не ме защити и не застана до мен, утре ако умирам, едва ли би се погрижил адекватно.. , където се иска повече действия от едно защитаване и устояване на любовта му, ако изобщо е била любов или просто ме е лъгал цели 4 години.. , което може би е.. правил..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 08a471c9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   И аз като теб имах връзка с момиче от смесен брак(майка и ромка, баща и българин).
Любов необяснима, секс страхотен, бяхме един за друг.
Но.... като се съберем с родителите и, вуйчо и, братовчедка и, особено по някакъв повод.... ромите си остават роми, то маанета, кючеци... просто не беше моята среда.... и я оставих. И не съжалявам, защото не искам да лъжа себе си както и нея, че не мога да приема всичко това. Дано срещне човек, който не му пречи и бъде щастлива.
Общо взето е много трудно да просъществува такава връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b9c517fc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Ромът е алкохолна напитка, тъй че сигурно става дума за някой циганин. Минало е доста време от публикацията, но все пак да кажа какво мисля ... мисля, че не трябва да се разправяше с тоя и да го оставиш. Циганките винаги са били слабост. Първата ми целувка, първият ми секс беше с циганка и първото гадже разбира се беше такава. В последствие бях с няколко такива момичета и никога не съм се притесняваш, нито пък съм крил, че са циганки, нищо че отдалече им личеше какви са ... абе, какво да кажа слабост са ми
Но, винаги има едно НО. С времето разбрах, че жиганите са си цигани, манталитета им, възпитанието им, начина им на мислене, на живот са си... цигански... т.е много по-различни от нашите. Стават за някаква връзка, неангажираща или някаква... по-сериозна сериозна, но за нищо повече не може да става дума т.е да се обвържеш с такъв човек и да създадеш семейство с него.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 645ed54001
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   Някъде по-горе прочетох, че циганите живеели мизерно. Не съм съгласна, не винаги е вярно това. Но и в палат да живее, циганинът си остава циганин. Може и да има тук там някой социализиран елемент от тях, даже аз съм виждала, но като цяло са си същества само с първа сигнална система-да се наядат, напият и правят секс-естествено без никаква контрацепция. Винаги съм се учудвала на желанието им да се размножават-и то при толкова много предпазни мерки в сегашния живот. И както виждам от предишните коментари написани от хора от тоя етнос-те сами си ги признават тия неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9265dff555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Връзки с различни етноси и различна култура са много трудни. Аз съм имал връзка с циганка също, в един момент избива циганския манталитет, както е казано по-горе. Най-голямата, ама най-голямата ми любов беше с виетнамка, супер страстна връзка, но са различна култура - уважават по-възрастните и искат да живеят с тях, т. е. пълна къща, сикат да командват и парада като жени и веднага всичко се разпадна. Един българин или българка може да има пълноценна и щастлива връзка само с българин или българка, както виетнамката с виетнамец и циганката с циганин. Иначе се опира до компромиси, а това в крайна сметка, колкото и любов да има в един момент взривява обстановката. Или ти ще правиш компромиси с неговата култура и манталитет, или той с тебе, но разрива е абсолютно неизбежен. Моя съвет е да се забавлявате, изживейте любовта си, секс и т. н., но бъдете напълно наясно, че няма как да е дълго, няма как да е бъдещо семейство! Т. е. не тръгвайте да правите деца с различни хора, което ще направи бъдещия ви живот нескончаем ад. Имам позната българка, която беше женена за циганин и имаха 3 деца - 2 дъщери и 1 син. Дъщерите уникални красавици, бялата българска кожа, черна циганска коса и очи. Но се разведаха, а майката остана сама завинаги, никой няма да вземе жена разждала от циганин, поне не и българин. В последтвие - синът стана крадец, влезе в затвора - ето, типичния цигански ген, въпреки, че пари не му трябваха, а майка му го изучи, той просто не искаше да работи, не искаше да е част от обществото, искаше да е тарикат и мошеник - типичен циганин и в крайна сметка се намери в затвора. Едната дъщеря измами брутално дългогодишния си приятел и се хвана с друг - в крайна сметка не може да има деца, има някакво гинекологично заболяване и ще се разведат с мъжа си - българин. Другата замина по Европа и според слуховете проституира в Холандия - типична циганка. Тези деца въпреки, че растнаха предимно в бъгларска среда, получиха образование и не са събрали кашони и шишета за вторични никога, ама никога не избягаха от циганската си жилка - станаха крадци, пандизчии, измамници или проститутки, но никое от тези деца не е щастлив член на обществото, освен донякъде бездетната дъщеря, но брака й е пред разпад и не може да кажем, че е щастлива. Трябва да се мисли. Същото е и с турците и арабите. Особено арабите. Те са страхотни кавалери, когато свалят жените. Няма такива просто. И така докато се оженят. После - после следва робство. Буквално. Робство на цялата му фамилия, гарнирано с всички екстри на шериата - бой, обиди, неуважение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b528dbaaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Абе заблудени тъпунгери. Те не го наричат циганин защото е мургав и миризлив. На тях мантаитета и кулурата им са такива и коренно различни от европейците. Много пъти живота ме е сблъсквал с роми(или каквото и друго име да им сложат). Колкото и интегрирани някои от тях да изглеждат, душата им е циганска и рано или късно надделява и истинското им лице излиза на повърхността. При тях е така - пълна безотговорност, ядене, пиене, чалга до дупка и като се напият, вадят ножовете и започват да се бият. Сметки не плащат и мошенничеството е в кръвта им. С тях не се занимавайте и най-добре ги дръжте на далече от вас.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 80795d86e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   Стига се връщали към живот такива гнусни теми, че ми се гади само като ги погледна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3eac8e7c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   Бягай далеч, момиче! Патила съм си от циганин! Нищо хубаво не видях! В началото всичко беше цветя и рози, ала уви! Ако си представяш да гледаш малки циганчета и да си част от семейство, което не се знае какъв манталитет има.. Не знам, може момчето да е добро, но циганин ли е бягай! От личен опит ти казвам да се замислиш сериозно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker