Бременност по невнимание? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бременност по невнимание?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1247 пъти
Здравейте! В събота, с приятелят ми ни беше първият път. Той беше много притеснен и не се възбуди напълно, но пробвахме и няколко минути без презерватив. Два дни по-късно той свърши от ръцете ми а два часа по-късно пъхна прости в мен. Четох доста неща, че сперматозоидите живеели не повече от 30 минути, но въпреки това ми е много притеснено. Моля за помощ и съвети. Това се случи в събота и понеделник, а в сряда взех хапче Ella one. Още във вторник имах проблеми с уринирането. Постоянно чувствам сякаш ми се пикае но това не е така. От днес и започна да ми се гади. Моля за помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7e14bf6040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   По време на месечния цикъл има около 1-2 дни, в които забременяването е възможно, обикновено по време на овулация. Шансът да сте я нацелили е минимален. Освен това, доколкото разбирам, приятелят ти не е свършвал в теб, а шансът някой жизнеспособен сперматозоид да е стигнал до правилното място чрез пръсти или преди поставяне на презерватив, не е много голям. Ако все пак нещо те притеснява, направи си тест за бременност, но изчакай поне 3 седмици след съмнителния полов акт.
Гаденето при бременност не започва веднага, а поне 2 седмици след забременяването. Може да имаш гадене от хапчето, което си взела против забременяване. Проблемите ти с уринирането вероятно се дължат на цистит, който често се развива след полов акт - ако непрекъснато ти се пишка и ти пари отдолу, потърси личния си лекар. Не е голям проблем и с правилната терапия отминава много бързо. И най-важното - бъди спокойна и поговори с някоя приятелка, която разбира повече от тези неща, а може и с майка ти, но вероятно с нея не смееш да споделиш, щом пишеш тук. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f468972dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Първо, кажи на колко си години (приятелят ти също), за да добием представа за същността на случая. Второ, няма нещо такова като ''сперматозоидите живеели не повече от 30 минути''. Сперматозоидите живеят между 24 и 48 часа преди да изгубят жизнеността и оплодителната си способност изцяло. Освен това на сперматозоидите им отнема поне 2-3 часа, за да стигнат от свода на влагалището (където се депонират) до началната разширена част на маточната тръба, където става евентуалното оплождане. Та как според теб ще изминат такъв дълъг път, ако живеят само 30 минути?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 42699e42df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се забременява толкова лесно. Де да ставаше....
Всъщнот има случай, описан през Първата световна, когато куршум е преминал през тестисите на войник, след което същият куршум е ранил медицинска сестра и тя е забременяла. Минимално количство сперма е било пренесено директно в правилното време, на правилното място. Случайност, Божия воля... както искаш го наречи. Случаят е напълно действителен.
Само, че в масовия случай не се случва точно така. Нужно е голямо количество здрави и подвижни сперматозоиди, да попаднат в подходящите условия и... тогава се случват нещата. Не е олкова лесно. При здрави хора, които изобщо не се пазят, има само няколко дни в месеца, в които може да се случи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0a6d1fa497
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   В гугъл четох, че във влагалището живеят до пет дни, а в нашата среда(по кожа или друга повърхност) умирали за 30 минути. Аз съм на 16 приятелят ми на 17.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0a6d1fa497
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Забравих да спомена, че бях в 4 и 6 ден в менструация, но тъъ като моята е 25-26 дни, овулацията ми се случва непосредствено след края на менструацията. Поне така мисля.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3b7fb23683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съветът ми е да се образоваш сериозно, преди да правиш секс, защото много скоро ще те сполети някоя нежелана бременност или сърбежи, предавани по полов път. За тези неща, именно ти се погрижи, защото ти ще бъдеш потърпевшата. Спазвайте хигиена, когато решите да се забавлявайте, макар и с пръсти. Ако сега имаш рана от разкъсване на химена, това е врата за зарази по кръвен път. На-добре е да ползвате презервативи, които освен от бременност, предпазват и от зарази. Прочети за тези болести, за да се постреснеш малко. Бъдете сериозни в това отношение, никакво "ама, той си го вкара за малко без презерватив".
Не пий безразборно спешните хапчета, ще ти разбута цикъла за дълго време.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 666effeaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Гаденето и странното усещане е много вероятно да е от хапчето което си взела. Хубаво е и двамата да сте отговорни към себе си и да правите секс само с предпазни средства, освен ако не сте готови вече за деца, но е съмнително при положение, че до вчера си била девствена.

И не - не е срамно да си купиш презервативи от магазина/аптеката!

П. С. - Бъдете отгорни!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1a6129248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Момиче на 23 съм и ще си позволя да ти дам съвет. Ти си само на 16, още си малка за секс. Приятелят ти също не е достатъчно голям за секс и не знае как да те пази. Разбирам, че сте тинейджъри и в тази възраст е нормално да си мислите за секс, но е рано, повярвай ми. Казваш, че той е свършил от ръцете ти. Надявам се, че не си му позволила да проникне в теб. Гушкайте се голи, ако искате, стимулирай пениса му с ръце или уста, нека и той стимулира вагината ти с пръсти и уста, но не му позволявай да прониква в теб с пенис. Според мен колкото повече отлагаш проникването с пенис в теб, след време толкова по-вълнуващо ще ти е да го направиш. Аз лично го направих с приятеля ми като бях на 19 и се радвам, че не го направих по-рано.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1a6129248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей. Нека ти задам един въпрос, който може и да ти се стори малко странен. Приятелят ти има ли много окосмяване по тялото и ако има окосмяване, къде точно?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0a6d1fa497
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Не, окосмяване няма никъде, освен по краката. Бръсне се при интима.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1baea8c471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Добре. Питах за окосмяването, защото преди време бях чувала, че по-окосмените момчета (мъже) са по-плодовити и спермата им е по-силна (уж). Ако това е вярно, значи едва ли си забременяла от вкарване на два пръста.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker