Въпрос към жените, които предпочитат обрязани пениси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към жените, които предпочитат обрязани пениси
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 5828 пъти
На два пъти попаднах на признания на жени в този сайт, че нормалните пениси не им харесват, защото понамирисвали, колкото и добре се е измил мъжа и затова предпочитат обрязани. Всички останали жени ли имат такива впечатления?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 62d2a63a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Аз съм мъж и се обрязах на 23, тъй че ако искаш ще ти кажа и моята гледна точка, тъй като съм бил и от двете страни :D Не съм религиозен, нито пък съм имал болести, направих го по лични убеждения и хич не съжалявам, даже напротив. Със сигурност ще обрежа сина си още като се роди.

От всички жени с които съм бил до този момент поне половината са ми казвали, че им е било по-яко след като се обрязах. На мен също ми е по-яко.

Минуси:
-Хората някак са отрицателно настроени към обрязването, защото го свързват с ислям. Тва са невежи хора, дето даже не са наясно, че в САЩ вече 60% от децата ги обрязват от малки. Естествено на мен хич не ми дреме кой какво "мисли".

-В началото е малко странно докато свикнеш. Пениса ти е доста по-чувствителен и се дразниш по-лесно като се търка в бельото ти, докато не свикнеш.

-Не знам дали си въобразявам, но когато получа удар в тази област ме боли малко повече, отколкото като не бях обрязан. Цъкам редовно футбол и се случва. Може би си въобразявам, но така ми се струва.

Тва са всички минуси, които съм забелязал конкретно за мен.

Плюсове.
-Наистина е доста по-хигиенично. Вече хич не се притеснявам като съм с момиче и реши внезапно да ми прави нещо, наистина е така, не е измислица.

-Лично според мен изглежда по-възбуждащо за жените и са ми го казвали доста пъти, особено ако е по-дебел като моя, но е важно да е обрязан на максимум и да стои гладък и изпънат, а не да има някаква останала кожа. Не знам дали си наясно, но има различни видове обрязване. Примерно едната опция е да се обреже само началото, където се свива кожичката за да можеш по-лесно да го забелваш. Другата крайност е моята - до край и не остава никаква кожа, която да покрива главата.

-Издържам доста повече, но допускам че може и да е защото вече съм по-опитен. Въпреки тва има логика да загубиш чувствителност, защото най-чувствителните зони по пениса ти са точно тези, които се режат.

-Медицината показва, че е по-хигиенично на най-вече е намален риска от някои болести. Просто реших да го кажа.

-Жените ги кефи повече, повярвай ми, мога да сравня и много добре знам какво са ми казвали като съм ги питал. Тези, които не са ме харесвали толкова след като се обрязах са със идеята, че тва е ислямско и не ги кефи. Тва даже не е ислямско, а еврейско пичове. Поне се образовайте малко, за да не говорите глупости.

Единственото нещо, което губиш като се обрежеш е кожата :D Не бих казал, че губиш нещо важно или пък си навличаш нещо лошо. Ти си знаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f71938b384
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Разведена. Жена на 45г. Попадала съм и на обрязани. Но нормалните по ми допадат. И двата имат и плюсове и минуси.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7329bc8ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Само да уточня към коментар номер 1, кожата, която се маха не е чувствителна, по нея има мастни жлези, които правят главичката влажна и чувствителна. Обрязаният пенис също е чувствителен при възбуда тъй, че плюсовете са повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7e87dbce7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Жена съм. Харесвам и двата вида. Да, обрязването е по- хигиенично. Незнам какво чувства мъжът.
Сегашният ми партньор казва, че също е мислил за обрязване.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 285a92f840
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Към н. 1-с твоето тяло-прави каквото искаш, но нямаш Моралното право да обрязваш сина си, когато е бебе или малко дете. Той сам ще си реши какво да прави със СВОЕТО СОБСТВЕНО ТЯЛО.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: be76cf84f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Ако беше толко нормално да сме обрязани, щяхме да се родим така. Сещаш ли се?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 90d45bd02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Хигиенично било, красиво било, яко било казват .нЕкои .. "Дрин, дрин ярина" казваше един политик от близкото минало.
В природата щом нещо съществува, значи има полза от него, няма ли - няма да го има. Красотата е субективно нещо, а що се отнася до хигиената - Ами мойте се по-често и както трябва бе хора!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60ee2b99f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Няма как европейска жена да предпочита обрязан пенис, поради простата причина, че зад него стои турчин или друг подобен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 62d2a63a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До 4 от 1... Напротив, като те обрязват ти махат и юздичката, която свързва кожата и главата на пениса ти. Точно тва е най-чувствителната точка от пениса. Може би не се изразих правилно, да. Кожата около пениса не е специална, но тази юздичка или гемче е най-чувствителната част.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 62d2a63a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 8. Естествено, че е нормално и дори бих казал, че е по-удобно, красиво, приятно и безопасно. По твоята логика защо си вадим мъдреците, защо си махаме пъпа и пъпната връв, защо си махаме сляпото черво?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cae1c532b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз лично не мисля че е хигиенично да си обрежеш пениса.
Самата кожа защитава главичката от замърсяване.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7329bc8ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 1 от 4, юздичката не е чувствителна, а мястото под нея и самата глава там.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 79b52f4b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   8, човекът еволюира най- бавно... или никак, докато не го "еволюират"
Относно въпросът: да, по- хигиенично е. Но ако се измие добре и непосредствено преди, си е ок.
Чела съм и аз оплаквания на жени за понамирисващи и дори съвсем смърдящи. Не знам как въпреки това продължават със секса или дори френска- абсурд! Не само, че на момента няма да стане, ами директно го отрязвам. Щом ми се е изцопал вонящ, значи си му е навик, такъв - далеч. Да не говорим, че може и да окичи с някой венерически "подарък".

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: de83331156
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Какво каза за сляпото черво, номер 13? Мъдреците, номерче, се махат при проблеми с тях, както и всеки друг зъб. Не знам някой да ги маха задължително макар че съм чувал един-двама зъболекаря с мераци да ги вадят по подразбиране /е, и да вземат пари за това, разбира се/! Пъпната връв се маха, защото е свършила работата си и иначе ще си висиш от на майка си знаеш кое... Ти ако можеш да ходиш така и с майка ти да се обличате с някакви дрехи, радвам се за вас! А това, дето го наричаш пъпа, не го махаме - не съм чул на някой да са му махнали остатъчния отвор в корема, където е била пъпната връв и вътре е остатъкът от нея, който лекарите завързват - това се нарича пъпа, скъпо номерче, иначе по рождение никой няма пъп, само пъпна връв! Като цяло доста зле си информирано за маханията на части от тялото!

Но в твой стил - защо си режем ноктите, а? А защо си махаме сополите от носа? А гурелите от очите? Виждате ли какви велики доказателства ти намерих! Ще защитавате вие тия гадости, ама...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3e02894192
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Важни са уменията на мъжа, не толкова дали е обрязан или не. Макар, че аз попаднах на обрязан мъж и секса беше доста по-добър и отпред и отзад.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2a6dbf3ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   7 той тоя 1 е абориген очевидно.. Най вероятно е помак, а тъпак със сигурност (даже има рима), няма как да те разбере такъв индивид, виж му разсъжденията колко са спрели.. Жалко за детето, кой знае и какви други тъпотии ще му причини, като например избелване на ануса, солариум и епилация...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e1b8af965b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторът: все пак въпроса ми беше конкретно, има ли неприятна миризма от нормалните пениси, дори и след измиване, а не за и против обрязването...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 70929fc019
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До 22 от 1. Ако те питам какво е абориген и в кои части на света се среща сигурно няма да можеш да отговориш без Гугъл. Ако те питам дали все още съществува пък съвсем те отписвам... Не съм помак, не съм християнин и не съм какъвто и да е религиозен тъпак, какъвто ти със сигурност си. Самото споменаване на помак говори, че си религиозен и не ги харесваш, защото са мюсюлмани, а ти си християнин или каквото и да си там. Няма значение. Всичките тези глупости са измислица и не правя разлика. Глупостите, които пишеш по-нататък даже не знам как ги измисли, но очевидно си запознат с тях :) Излез ми аргументирано защо съм тъпак, ако изобщо асимилираш значението на думата аргументирано. Подозирам, че ще е доста над селяндурските ти възможности :D Иначе ти мен не ме мисли, такива като теб като ги подмина с колата и викат "ехххх живот си живее човека" :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0e1e736a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Скоро след хубаво измиване няма да има миризма (предполагам), но... Тази кожа, колкото и да предпазва, задържа едни секрети, които при престоя си там започват да създават проблеми. Поне при мен беше така. Никаква свръх хигиена не помагаше. Вероятно не при всички е така - на някои (може би повечето) им е достатъчно периодично измиване. Та техните може и да не миришат, не мога да знам. На мен самият не бих казал, че ми е миришел, но имах почти редовно възпаления. Докторите се разсипваха да ме лекуват от какво и с какво ли не. На 40 години бях, когато един най-после ми подхвърли да се обрежа. И всичко свърши.
Не препоръчвам обаче това да се прави на деца! Не го препоръчвам и принципно, макар лично да имам само полза. Намаляването на чувствителността на главичката е абсолютен факт, който за мен е полезен (във връзка с продължителността на акта). Но при "френска" - забравете за удоволствието. Също - самообслужването. Не, че не можеш, но не е това, както е "с кожичка".
Ако обаче имате проблем - не се колебайте. Освен всичко друго и визуално става по-представителен.
Принципно съм християнин, но по-коро - атеист. Не робувам на модни влечения, още по-малко съм американофил. Но съм с отрязан апендицит и си вадя зъбите, които не подлежат на лечение, без страх. За тази кожичка имах колебания, но не съжалявам.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: be863d382c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Била съм с двама обрязани мъже и определено ми направиха много добро впечатление. Но когато един мъж поддържа добра хигиена няма голямо значение дали е обрязан или не. Всичко е въпрос на гледна точка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7c01d1cb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Коментар номер 8 : и към номер 1 обрязването не е ислямско или нещо религиозно! Който не е чел Библията да я прочете че да вземе малко да се просвети за обща култура! В началото в глава " Изход " ясно е казано че децата от мъжки пол се обрязват на осмия ден след раждане! Ако ми се роди син ще го обрежа на осмия ден след раждането му защото ще мисля за неговото добро за здравето му! А и да! Изглежда по секси и по възбуждащо! По привлекателно! Това е женско мнение! ;-)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7c01d1cb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 9 ' Ами то сме създадени и с косми по цялото тяло! Това значи ли че цените не трябва да се еоилираме? ! Щом сме създадени така? ! Пак казвам прочетете Библията че да разберете какво точно означава и какъв смисъл има това! Не само хигиената! Има по дълбок смисъл и значение! Нямате най нормална обща култура! Не сте наясно с обрязването!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 30c634702c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   28, чети си Библията, когато не пишеш тук! Така си се зачел в някой пасаж, че си оплескал писането на текста! И с тия къси изречения... Минат 3-4 думи, започва ново изречение! Това не говори за голям интелект, но пък се обяснява с четенето на Библия в унисон с писането тук!

Нужно ли е да казвам, че онези, които опитват да натрапват Библията по всяка тема, са досадни? Вярвайте в каквото искате, но ако не можете да участвате в светски разговори, отивайте в специализирани форуми и тълкувайте значението на някоя част на Евангелието от Лука да речем! Това, че вие не можете да говорите за нещо без да намесвате Библията, не е проблем на хората с обща култура и много теми за разговор! И ти го казвам като човек, който е чел Библията - дори така сте ми досадни!

 
  ...
преди: 11 месеца, 23 дни
hash: fe87b5216e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Спя с обрязан и съм много доволна Много му е чувствителен и свършва бързо, но се усеща по добре от необрязан. Турчин е е се справя всеотдайно. Талкова е чист, че на моменти се ядосвам че не мирише на мъж

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 109fc0ff7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До 25, защо при френска не се усеща удоволствието? Аз имам други наблюдения. Може би защото си се обязъл вече като възрастен

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 4001050a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Обрязан мъж не съм виждала.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 221bedec8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Абсолютни глупости. От мен да знаеш жените много обичаме да се превземаме и да повтаряме като папагали нещо, което друга жена е казала.
Няма никаква разлика за жената.
Миризма ще има ако не го е измил добре - без значение обрязан или не. Сексът е абсолютно същия… нищо по-различно не се усеща.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 86bd175f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Моля? Тука някой бил ли е с турчин изобщо? Аз съм била. Обрязването на нъжа увеличава удоволствието за него и намалява това за жената. Аз сън била с турчин. Сам си прави сметката.
Ж 34.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 6a531d2076
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   31, (от 25), казвам, че не е същото. Изобщо е приятно, но усещането от фелациото, когато не бях обрязан, беше много по-силно.
За чикията - също. Не, че не може изобщо - оправяш си се, но усещането е много различно. Основно лъскаш ствола ниско. Самата глава не е много комфортно. Когато има кожа, се правят значително по-дълбоки фрикции с ръката и се стимулира и главата през кожата (и слузта в нея).
Ти си образан рано и нямаш спомен как е било преди това?

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 626ea7e785
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Ако беше по-хигиенично, едва ли всички бозайници щяха да са каквито са. Абсолютен факт е, че чувствителността намалява - правени са много изследвания по въпроса и са публикувани в Интернет. Не е вярно, че например има по-малък риск от болести. Обрязаните страдат повече от меатитис, но пък имат по-малък шанс да прихванат СПИН. Намалената вероятност от прихващане не значи нулева вероятност, затова пак трябва да се използват презервативи. Препуциумът има много нервни окончания и определено си има потребност в природата.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 6aba1d8ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   13 Как може да изпишеш толкова простотии в един коментар?

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 78be1ed4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   37, а ти си гений? Ще речеш медицината си е за анатемосване, щото постоянно се бърка в божиите дела? Най-вече хирурзите, дето все изрязват разни неща от иначе перфектния човек.
Лично не приемам хирургични интервенции превантивно - премахване на сливици, апендикс, обрязване... В крайна сметка всеки има право да прави с тялото си, каквото реши. Някои си рисуват, други си закачват разни дрънкулки, трети си присаждат даже цици... Важно е човек да се чувства комфортно. Ми тяхна си работа. Теб какво те бърка?
Когато някой има някакви здравословни проблеми, за предразсъдъци няма място!

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 6b55e420ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   38 Нищо лично, просто сравняваш неща които нямат общо по между си! Честно казано, съм напълно съгласен че всеки може да прави каквото иска с тялото си, но все пак не е редно да се разпространяват подвеждащи неща!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 6481f8b876
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   39, (вероятно си 37? ) казваш, че 13 е писал простотии в отговор на 8, че ако обрязването е нужно, щели сме да се родим така. Ами раждаме се с апендикс, със сливици... След време, поради заболяване се налага отстраняването им (или на друг орган). Отказът от хирургична интервенция в такъв случай, никак не е разумен.
А, че след образване е по-красив, те уверявам, че е така. Ако не си виждал наживо (най-вероятно), винаги можеш да се загледаш в порно клиповете по-внимателно.
За "хигиенично и здравословно" няма и да отварям дума. То за немалко хора къпането, миенето на зъбите (и вечер), та дори и лицето сутрин не е ежедневна необходимост. За други е недостатъчно - ползват и дезодоранти, и всякакви освежители да дъха, бръснат се и т. н.
Та имат си нещата много общо помежду си. Всеки си разбира живота по своему, всеки си има своите индивидуални потребности. Споделянето им не пречи, но не бива да се натрапват на околните!

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: ec20cb34df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   40 Ти май не правиш разлика между необходимост и прищявка, моля те изложи научните аргументи, че ако нямаш медицинско състояние което да налага премахването на кожичката (примерно стесняване което не позволява забелването или инфекция), то е напълно приравнено с премахването на сливици и апендикс (освен че е по хигиенично и по "красиво"), последните две се премахват както и всъщност всички други вродени органи при неотложна медицинска необходимост, която застрашава дадения човек, дори съвременната медицина опровергава твърденията от преди 50-60г, че апендикса и сливиците са безполезни органи, първия е важен резарвоар за чревната микрофлора, а втория е не по-малко важен елемент от имунната система, безспорно човек може да живее и без тези органи но медицината е категорична, че ако могат да се запазят е по добрия вариант, защото без тях може да се намали малко или много качеството на живот(както чувствителността спада, при много обрязани мъже, ) докато ти твърдиш че е без значение дали ще ги имаш при положение че може да е необходимо, да се премахнат(след време) което доказва невежеството ти, не само по тази тема но и по други медицински въпроси, не е нужно да си лекар или гений за да разбереш това, достатъчно е да прочетеш няколко сериозни медицински трудове по темата.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 6481f8b876
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Не е нужно да четеш медицински трудове, когато нещо не ти е наред. Ти си чел, че единствената актуална причина е "стесняване". Ми не е. Има още, но докато не ти е дошло до главата, няма да го разбереш. Писал съм назад, че много доктори през годините ме лекуваха от какви ли не неща. И оправяне нямаше. А аз самият схващах проблема си. Най-накрая попитах един уролог какво му е мнението да се обрежа. Каза ми само "направи го". И проблемите ми свършиха. Винаги съм писал, че не го препоръчвам "заради модата"! Но пишете на килограм изсмукани от пръстите доводи "против", без да сте наясно с някои специфични положения. Стига ви, че сте прочели нещо в мрежата. Е го'Уеми сте.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 1a5fbc5582
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Не пета на тъпите курви мераците. Да вървят да ги обрязват тях.
Обрязването е противоестествено и вредно. Там се крие G точката на мъжа.
Скоро могат да всемат да им препоръчвам и скоояване.
Щом кожата е създадена да покрива хия значи така е паравилно!
Тъпа курва няма право на мнение!
Преди да коментирате неграмотници се допитайте до истински специалист.
Кура ми е 18 см тигър. Мога да разбия от ебане всяка куха лейка, дето си мисли че с обрязан било по -добре!!!

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 9119bb0783
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   При силна ереккция членът е забелен докрай от само себе си и по никакъв начин не се различава от обрязан такъв, така че не виждам как някоя жена може да види разлика. Да не говорим, че никоя нормална българка не би взела решение дали да е или не с един мъж на тази база. Има къде, къде по-важни критерии. Моето липно мнение е, че ако скриеш, че си обрязан пред една жена, тя би помислила, че си комплексар, защото се срамуваш от етноса си и се криеш :)

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 7fd1e7d529
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Дали някой разбра какво е искал да каже 45? Разбира се, че има значителна визуална разлика между обрязан и необрязан пенис. Само заради визията (щото обрязаният определено е с по-добра такава), та и заради по-добрата хигиена, е ясно, че едва ли някоя би взела генерално решение. Причините и компромисите обикновено са съвкупност...
Религията... обикновено се не крие. От друга страна има немалко обрязани християни (да речем по здравословно причини).
Лично подхвърлям ("небрежно"), че съм обрязан, когато имам интерес към някоя. Нямам случай на отрицателен ефект. Напротив - определено фактът предизвиква не само любопитство, но и жив интерес ;)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 3d886bf3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Глупаци, обрязването в по-късна възраст води до загуба на чувствителността на хуйовата глава, ще ви спада бързо. Откакто се обрязах за вторична фимоза на 40 и няколко год. ми почнаха проблемите в секса. Тези дето го правят от мода са тъпи зомбирани глупаци. Тъпа юдеоамериканска мода!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 87a9b4a625
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   48, друга е причината за спадането. И аз се обрязах на такава възраст. Аз пък реших, че някак си ми е по-малък. Не съзнавах, че междувременно съм качил доста килограми. След доста време успях да сваля килограмите и си го видях в нормален размер.
Познато ми е и спадането. Работата ми беше силно стресова, с нощни смени и много извънреден труд. Отървах се и от този проблем. За сега ми се проявява старият проблем с преждевременното свършване. Нечувствителността на главата (което е абсолютен факт) никак не ми помага. Виж алкохолът - да. Никак не мога да си обясня защо става така, нито пък докторите, но е факт. Така или иначе го правя веднъж-дваж в седмицата (петък и събота), та - пийвам си порядъчно и секса ни е супер.
Така че дерзай - търси решение на проблема си. Не е от обрязването. Как си със сутрешната ерекция?
Иначе и аз не го препоръчвам само заради модата, "превантивно", най-вече на деца!
Я кажи жал ли ти е, че чикийката не е това, което беше? ;)

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: cce184e0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   От 2-3 години си го държа забелен непрекъснато, имено с цел лигавицата да загрубее, като на обрязаните, за да издържам повече. Има ефект. Същевременно, винаги може да си го покриеш, когато седнеш на обществена тоалетна, например.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 7329bc8ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   До 51, това не го прави защото когато решиш да го покриеш за постоянно се появява чувство за претъркване, сухота и болка вследствие на това, че загрубяват лигавиците, освен това се появява лющене, белене на главичката и трябва да мине много време докато се възстанови, освен това мастните жлези отделят секрет и когато е оголен този секрет полепва по бельото и предизвиква неприятна миризма. Или се обрежи или прекрати тази практика.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: bf069d2a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Тоя пък... 52, това не го казваш от личен опит!? Поредният чел нещо в нета.
Правил съм го преди да се обрежа и бих казал - да, правете го (ако искате/решите). Не помага нещо съществено, но и не вреди. Честно - не дава и съществена представа за това, какво е да си обрязан.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 7329bc8ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   До 53 от 52, точно от личен опит говоря!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: a04397f60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Лягам си с мъж с обрязан пенис, българин е. Страхотно ме люби и на двете места, но това не е заради пениса, а защото е добър любовник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker