Защо за младите момичета, размерът е от толкова голямо значение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо за младите момичета, размерът е от толкова голямо значение
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2989 пъти
Прави ми впечатление, че когато се попита всяка 2-ра девойка има ли размерът значение и те отговарят с "разбира се, че има", за тях не е важно в секса да има чувства, ласки и т. н а един голям хуй, който да ги лашка по 2, 3 часа... това нормално ли е според вас, и не го пиша, защото ми е малък, с среден размер съм (14), просто картинката ми се струва доста жалка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 02d6246a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не искам да те разочаровам, но картинката не е жалка, а по-скоро естествена. Напълно си е нормално полово активен човек да търси партньор от противоположния пол с най-изразени за пола му качества. Големият по размер мъжки полов член се асоциира с висока плодовитост на съответния мъж, който го притежава. Това значи, че този мъж има по-добри генетични белези и желанието на жените да се "лашкат" с такъв мъж (както ти сам се изрази) е начинът, по-който природата се опитва да запази тези добри белези и да ги предаде в потомството на индивида. Това си е чисто природен инстинкт, съществуващ във всички (нормални) индивиди. Ще ти дам пример и от животинското царство. При някои видове птици съществува явлението полов диморфизъм - т. е. ясно изразени полови различия между мъжките и женските индивиди от един и същ вид. Пример за такива птици са пауните - женските са сиво-кафяви, не особено красиви, докато мъжките са с дълги разноцветни пера по тялото и особено опашката. По време на половия им период мъжките изпълняват т. н. брачен танц, при който изпълняват определени движения, целта на които е да демонстрират на женската, кой от тях има най-дълги и най-красиви пера. Този от тях, отговарящ на профила на "най-добър", има природната привилегия да оплоди женската и така се осигурява запазване само на най-добрите гени в популацията. Същото е и при бозайниците, не си ли се будил нощем от уличните боеве на разгонените катораци през пролетта до есента, когато се бият за женски? И в крайна сметка кой опложда женските? Този, който най-добър е бил и съперниците си е победил, нали? Еми същото е и при хората, нищо, че живеем в общество, никой не може да избяга от природата. И не, случаят не е такъв само при жените, които търсят големи членове, за да подсигурят бъдещия генофонд. Ние мъжете не търсим ли точно определена представителна извадка от женския пол, с която да се чифтосаме? Не се ли заглеждаме по жени, с най-ясно изразени полови белези, които да ни грабнат, като големи и пищни гърди, дълги коси (научно е доказано, че дългата коса сигнализира на мъжа за репродуктивния потенциал на жената). Това е природа, срещу нея не може да се върви.

Казваш, че си със среден размер, аз съм с още по-малък размер от теб (12см). И какво да направим. Да не би мъжките пауни, които не са се харесали на женската и тя е избрала по-даровит мъжки, да са тръгнали да се жалват по форумите, заради това, че природата им е преебала шансовете? Такава е реалността, всеки получава толкова, колкото може и да предложи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1572465a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Пусни си едно аматьорско порно с негър. След това си пусни едно аматьорскo порно с българин. Мисля, че ще задоволи любопитството ти и ще отговори на въпроса ти. Нормално е картинката да ти се струва жалка. На надарените мъже със сигурност не се струва такава.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f2356bd6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   14 см за мен са си супер. Аз съм от жените, които по-скоро смятат, че страстта и привличането прави секса и любовта едно страхотно изживяване. Не знам, важни са за тях по същата причина, по която за мъжете са важни големия задник и гърди - хора всякакви с всякакви предпочитания, но не мисля, ч е трябва да се обръща голямо внимание на това. Има много важни неща в една лщбовна връзка и в живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 562dfeb8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Защо си мишлиш, че хората с големи п*шки не сме страстни и мислим само за себе си? Ще ти го кажа така.

Голям > Малък
Страстен и опитен с малък > Дърво с голям
Страстен и опитен с голям е най-добре.

Иначе конкретно по въпроса ти, просто се имат за нещо повече и го правят от лицемерие.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b190c7af74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не е нормално и са в грешка, а и ти си заблуден, че жените харесват големи пениси, не!

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f4bc789b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това какво казват и как е на практика е съвсем различно. След като си имаш нормален размер, не виждам защо го мислиш въобще. И да, най-важно е да има чувства, да я има емоцията. Ж 35

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ebb93df2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Мисля, че когато има любов и привличане нищо от така набитите клишета-за размера била на члена, било на циците има значение, не включвам хора, които имат някакъв много изявен фетиш на тая тема. Плюс това една жена в повечето случаи за да стигне до секс значи вече се е появило някакво привличане към мъжа и дори и впоследствие да разбере, че не му е много голям, това няма да е определящо. Освен това много по-важно е как го използва и дали е в добра ерекция, другото са детайли, - няколко сантиметра не е от значение, поне за мен. Жена съм

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ebd33f7f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз пък се чудя-защо мъжете все си мерят с линийка -оная работа? Ето и ти авторе си си го премерил точно до сантиметъра. Защо все си го измервате?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 72f634e2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти пък... не е само при младите. И за нас старите това е важно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 97bdf50c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Колко млади? Ще ти кажа, че и жените, а и мъжете до 30-годишна възраст разсъждават по детински. "Искам го сега и веднага", ама "да е най-голямото, най-лъскавото и въобще най-най-най". После вече бройката намалява, но винаги ще намериш някой и друг Питър Пан, без значение от пола му, който не иска да порастне. А, други пък наистина вярват, че размерът е нещо универсално и тялото им може да поеме всеки такъв, но пък ще им е по-готино с най-големите.

В реалността има размери, които са малки за дадена жена, такива, които са ѝ по мярка, един, който ще достигне нужното място и ще я възбужда, а останалите... вместо възбуда ще ѝ докарват болки и то качествени! Разбирай - ще ѝ се иска половината зъби в устата ѝ да са развалени на ниво бъдещо умъртвяване, защото ще е по-безболезнено да има половин уста, пълна с зъби, където нервът е оголен и боли яко!

Вместо да ламтим за най-големият размер на пазара, е добре да разберем, че и тук е като с дрехите! Да, някъде там има дрехи за хора с тегло 100 кила или дори 200, но ако ти си 50, си купуваш дрехи за някой с тегло 50 килограма! Така и тук - винаги ще има по-големи, но ти се съобразяваш с твоята анатомия и преценяваш кое ти върши работа и кое не! Колкото е нелепо да гледаш човек, ходещ с отвратително широки и очевидно неподходящи за него дрехи, толкова е нелепо и това.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2f274ea975
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Кви глупости пишеш бе? ! Големината на члена какво общо има с това КОЛКО време ще ги "лашка", както се изразяваш просташки? ! Две различни неща са!
Така.... Най-ВАЖНОТО-да си добър любовник, значе да знаеш КАК ДА СЕ ДВИЖИШ, РИТЪМ да имамШ-това те прави добър в леглото! Не размерът толкова! Ако питаш която и да е ИНТЕЛИГЕНТНА жена, далеч от класата пикли, за които ти говориш ще ти каже ТОЧНО ТОВА!!! Ако имаш 50 -70 метров и си като дърво и движенията ти НЕ стават-кво правим тоганва?? !! Много ще е " хубаво"! ... Питаш ттийнейджъри или малко по-стари от тях, какво разбират от живота? ! Ти си смешен, бе! Тея сега-и малки и големи не могат да си напишат името правилно и нямат две гънки мозък, ти за секс ги питаш! ... Това ще ти кажат момиченцата, няма да ти кажат нещо друго!


Една история-един чернокож разправя-една жена му казала, че бил най-добрият любвоник, които е имала. Но човекът казва НЕ заради размера-заради РИТЪМА!!! ... Африканците и всички с такава кръв са доста ритмични хора.... Арабите.... Добри танцьори... Нали знаете-който може да танцува-може и други НЕЩА да прави хоризонтално! СТрастта също е МНОООООООООООГО важна! Чунственост. Да те съблазнява само като те погледне веднъж! Ето това се иска!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 851d2f6735
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Ако ти кажат, че външният вид няма значение - лъжат!

Ако ти кажат, че размерът няма значение - лъжат!

Ако ти кажат, че няма значение каква кола караш - лъжат!

Ако ти кажат, че няма значение какво работиш - лъжат!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1acd38861c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Да обясня пак, този път пиша бавно, за да стане ясно на всички, които още не са разбрали. Хубав секс става с добър размер. Не като на слон, защото няма място в анатомията на жената. Това за 2-3 часовото лашкане е също мит, измислен от тези, които са си формирали представите за секса от порното. И, 2-3 часа лашкат тези, които са си изцедили телесните сокове, гледайки порно. Просто, не им е останал материал.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7bac248d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Защото нямат опит.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0bda96a87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз стигам до следния извод. Големия хой изглежда добре на видео. И ако не знаеш какво искаш, ще предпочетеш това което ти се препоръчва от екрана. Най-малкото - колкото повече, толкова повече, нели. Никой не иска да се мине или да го е срам от направения избор (жените говорят и обсъждат вско).
В действителност, с опита възникват и истинските предпочитания и тогава се разбира кой какво всъщност харесва.
Така си мисля аз...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 133b7c8e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Кой ти каза, че ако някой има голям атрибут не може да проявява нежност, внимание, чувства, ласки и пр.? Че е някакво говедо и лашка по 2 часа? Може да е с голям и да свършва за минути, може да малък или среден размер, да се държи зле и да няма умения в секса. Не може да се поставят хората под един знаменател, особено в нещо толкова лично.
Сексът не е само физика, а и психика.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7e36ff4e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Съгласен съм с номер 18. От опита който имам, мога да кажа, че размера не само на члена е от значение, а и този на вагината. Някой жени са плитки други дълбоки, някой тесни други широки. Има такива за който 18 см са много и ги нараняват а за други са малко и не стигат. Ако знаеш как да използваш това което имаш и то е достатъчно на партньорката нещата ще се получат!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2f274ea975
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   до номер 2

Както съм казала по-горе-африканците(и другите надарени и мургави мъже) са добри заради РИТЪМА, не толкова заради размера, п.. кло! Това е ПО-важно.

Ако това не го знаеш-НИЩО не разбипаш от секс. даже НЕ го прави, най-добре....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c8affe297a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Н. 12, го е казал много добре. Съгласна съм. Нужен е подход, отношение към жената. Секса започва още в ума на жената, поне при мен е така. Важно е какво прави собственика на размера. Самият размер не е свързан с плодовитостта, може да си с голям и пак да си немощен и стерилен. Може да си с малък или нормален и да си направиш деца. Като при гърдите на жените е. Често жени с голям бюст нямат и капка кърма, а тези с малките гърди имат кърма за 2 бебета.
Все пак размера е природна даденост, докато уважението, умението за флирт, отношението, самите сексуални техники се учат.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1a92b30f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Това за размера не е вярно. Младите момичета отговарят така, защото нямат опит, както е казал в коментар по-нагоре читател. Това са някакви митове и легенди, - че на черните им бил голям и пр. Митове и легенди дошли от порнофилми, които явно доста се гледат у нас. Има начини да се задоволи една жена и без голям по размер. Даже големите често причиняват болка на жените и те ги избягват.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 52581d90c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Това е спорт, малките кифли се хвалят една на друга, коя с по-голяма тояга е била и с колко по-възрастен, защото при връсниците им, бройлери, голям кур почти няма, всичките са с Виетнамски пишки и даже трудно ги правят на кокълче!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 920bf6d1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Точно така 25 и в главите им вече е все големия хуй. Каква ти сърастност и чувства - те могат да се имитират. Важно е да чукаш колкото може по-надълбоко. Скоро ще се възползвам и аз.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b6161a2cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Много просто! Защо изпитват нужда да бъдат разтегнати и така да се подготвят за по-леко раждане.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 81715b2846
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Харесва ми как някакви тънкоп*шковци са ми набили единиците. Аз съм 4. С кое не сте съгласни, че ми е интересно? Една жена винаги ще предпочете този с по-големия от двама еднакво опитни, привлекателни и страстни мъже. С кое не сте съгласни? Точно както и един мъж винаги ще предпочете жената с по-големи ц*ци и задник от две еднакво опитни, страстни и привлекателни жени. Пак питам, с кое не сте съгласни?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5a31b5d88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   14, нека да уточним, че това важи за жените, които ти харесваш, а знаем какви жени харесват повечето мъже.
По темата: би имал значение ако е някъде под 8 сантиметра. Има по- важни неща от размера.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ebd33f7f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Към н. 28-как така са ти набили единиците-имаш само 1 звездичка, тоест 1 човек ти е харесал коментара, значи една единица.
И не си прав, ако една жена харесва двама мъже, които са й еднакво приятни и като характер и като външен вид, то ще предпочете този, който е по-малко надарен, в смисъл нормално, но не прекалено, защото иначе секса се превръща само в болка и нищо повече.
Сега, ако е някоя тотална развратница, която си пада по огромни -разбирам какво ще избере, но иначе повечето ще изберат човек с нормален размер на предните си части, а не някакъв със слонски размер. Ти не си прави изводи за жените, само от гледане на порно. Там не ги гледай, че се кефят на някакви слонски размери, защото жените участващи в такива филми-Буквално не са на себе си, промити мозъци.
Освен това-написал си, че всеки мъж щял да предпочете жена с големи гърди, ами НЕ си прав-всъщност мъжете харесват предимно жени с по-малки гърди. И на мен ми беше странно това, но си е точно така. Не харесват някакви едрогърди с увиснали до кръста гърди, които се мяткат насам-натам и ги задушават. Нямат нито визия, нито нищо. А една жена не е само гърди и задни части. Така, както един мъж не е само -размер на оная си работа. Но ти н. 28-май САМО с размера на оная си работаа можеш да се похвалиш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b746773eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Номер 28, не съм с тънка пишка, но като ти видях наглостта /все едно каква е темата, наглостта е противопоказна, ако не смяташ да живееш на някой самотен остров/, не се сдържах да не ти врътна единичката! Нищо лично - в коментар 4 сам си се обявил за някой с голяма пишка, но като брат по големина ти казвам, че ако си такъв задник, никой няма да ти гледа пишката, брат!

Първо култивирай някакви социални умения и поведение сред хора, защото после заради такива като теб ще четем теми, че тия с големите пишки били надути, простаци и избухливи. Спести ни го! И така четем достатъчно "ласкави" епитети за себе си покрай други юнаци!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 67a1201de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   До номер 15, лашкане 2-3 часа не е невъзможно, но любовна игра е напълно нормално при двойките в дълготрайните връзки. Любимият ми лаф на една моя приятелка " как секс за 15 минути аз само за 15 минути си свалям сутиенът"

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f818ccaa3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   От 4. Малко се жегнах, защото гледам как едва ли не всеки с малък говори глупости как тези с голям не можели нищо да правят. Това като някаква утеха ли си го повтаряте нямам представа... До 30. Имам много по-голям опит от теб със сигурност и много добре знам какво мисли една жена, когато й паднат задръжките и остане сама с теб. Много добре знам какво мислят и искат, когато няма кой да ги чуе.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f043ba0446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   №4 - тези които могат действат, тези които не могат - говорят. Каквито и глупости и обощения да се случват в темата, ако ти беше изключение нямаше да се чувстваш толкова засегнат. Самохвалебствията ти също са доста показателни за човек с надуто его, заради единия чеп.

Смешно е между другото как ти същевременно правиш обобщение за всички жени, а същевременно си възмутен че теб те обобщават в друга група. Това какви жени са привлечени към чепа ти, рядко е показателно за това какви са жените в общия случай. Дерзай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker