Представяте ли си друг/а като правите секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Представяте ли си друг/а като правите секс?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2142 пъти
Случвало ли ви се е да си представяте друг/а като правите секс и как се чувствахте след това? Случва ли се да го правите редовно? Случвало ви се е да разберете, че партньора ви си е представял друг човек? Как го приехте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7cb6099671
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Случвало ми се е много рядко, като бегла мисъл, не през цялото време, още не бях преодоляла бивш партньор. На мен не са ми казвали и предпочитам да не ми казват. Не съм виждала смисъл да питам, защото не мисля, че някой ще си признае такова нещо, а и каква полза от такова споделяне.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 49aee41e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Случвало се е, да. Не знам колко е "редовно" но обикновено се е случвало неволно или ако сме решили да сме "други" някой път.
И той си е представял друга когато сме се заигравали да сме "други" а предполагам, че може и просто ей така ако някоя му е "хванала окото".
Как да реагирам- нормално. Смятам го за нормално, не винаги можем да контролираме мислите си, пък и това е безобидно.
Виж, ако има и действия в такава посока, хвърчи на мига от живота ми. Пък ако има действия настрани и лъже... кофти за него, заради лъжата съм способна да мълча и си трая докато го съсипя. Питам веднъж и то само когато съм абсолютно сигурна, излъже ли, не питам повече. Но действам.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6ca964f5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Този въпрос съм го задавала на "Истина или предизвикателство". Никой не си признава такива неща. Аз самата никога не съм си представяла друг, докато правя секс с моя човек. За мен това е извратено и е някаква висша форма на мазохизъм. Бих се чувствала обидена силно, ако ми признаят, че в съзнанието на партньора си съм заменена с някоя друга. "Да си представя друга" означава тотално изчерпване на влечение към мен, означава че съм обект за сексуално задоволение, нещо като секс кукла, която днес може да се казва Аля, утре Поля, след една седмица - да бъда зарязана, защото си е намерил по-готина с по-големи гърди. Втори вариант - да си стои във връзката с мен и да продължава да си представя други, нищо чудно и да си общува с тях, но от страх да не изпусне питомното, няма да тръгне да гони дивото и би морил и мен и себе си много дълго време. Със сигурност бих прекратила връзката си, щом се е стигнало до етап да се разкрие такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b85e186378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   С настоящия ми партньор никога не съм си представяла друг. Аз го обичам и наистина по принцип не искам да бъда с друг.
С бившия ми към края на връзката си си представях друг. С него имахме много проблеми (не в сексуален аспект) и бяхме охладняли.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bf2875d3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това са глупости, или нямам толкова развити фантази

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1a8674b93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Да. Чувствам се предател. Не знам много мъже и жени, които също го правят. Това се случва, когато в момента имаш един човек за секс, а всъщност в сърцето ти и в ума ти е друг, но нямаш възможност да правиш с него секс в момента. Добре, че не можем да си четем мислите, защото ще стане майко мила.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5139e5aa19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не. Никога. Но аз съм жена.
Предполагам, че мъж, който прави секс със затворени очи, си представя друга жена или сцени от порно, но все пак предполагам.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d3146203e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не. Това би било обидно за жена ми, а и за мен самия.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cc88cf9d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До 8, Не, мацка, не си представяме друга като си затваряме очите, а да се сдържим да не свършим по-бързо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d681b2c50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Жена на 30 съм. Не, никога. Всъщност мъжа който в момента ми е в сърцето и в главата е такъв невероятен любовник, че просто е невъзможно друг да ме чука, а аз да си представям него. Няма как да стане, втори такъв в леглото не съм срещала и надали ще срещна. Единствено си спомням моментите с него когато съм насаме.

Не знам дали някои от сериозните ми партньори са си представяли друга вместо мен. Но честно казано, сто пъти бих предпочела да ми изневерят с жената от фантазиите си и да си начешат крастата, отколкото да разиграват сцената че съм единствената която желаят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6b33e0fa2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Абсолютно винаги! Иначе Мара Шепова бързо омръзва.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 42a8b0bb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Aз да, понякога. Мъж на 45 съм. Понякога когато ни мога да свърша с жената си представям как еба тъщата. Имам голям мерак. Помисля ли за нея се изпразвам почти веднага.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 070a453442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да, случвало се е. Разбира се, че не съм споделял - то пък какво има да се споделя?
Приемам го за човешко - всички имаме фантази. Аз мога да различавам реалността от фантазията - така, че не изпадам в излишни драми.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9d25329c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   С жена ми си имаме такава игра. Тя ми казва да си представя с някой, аз и казвам да си представи с някоя... Действай много възбуждащо и освежаващо след дълги години брак.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3cbf307b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз си представям някоя стара порноактриса ама направо гнусна работа с дантелена нощница. Та как я чукат на опашка и аз съм в опашката. Отврат. И ми идва реда иииии така ми секва и НЕ свършвам поне още 30 Мин и продължавам да си чукам мадамата.
Ако пък вече я протривам и става неудобно защото не свършвам само си представям как докато я чукам друга мадама ми смуче топките и избухвам.

Това са мъжките ни трикове.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b33fc14c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Още като младо семейство почнахме да си говорим, по време на секс разни фантазми. Така веднъж го попитах- как би реагирал, ако сега сме две с теб. Той ме контрира с- как ти би се чувствала сега, ако бяхме и в компанията на брат ти. Секунда след това изригнах. Такъв разтърсващ оргазъм получих. Той го забеляза и каза:- Аха...
Така с времето тези приказки се засилиха, станаха доста по- дръзки и двамата знаехме, че това ни влудява, увеличава възбудата ни. Докато един ден имахме гости. По време на ебането ни, ме попита, ако сега повикам онзи оттатък, да дойде и да ти го подаде? Бях на върха на лудостта и отвърнах в прав текст:
- Викай го, но ще ме ебете и двамата, не ме оставяй сама с него.
Не се замислих, но не се ѝ изненадах, когато отиде в другата спалня и се появи с брат ми. Дори не си дадох сметка, че е той, само успях да каза:
- Само двамата ли ще ме...
- Тя ще дойде, когато я повикам. - отвърна брат ми.
И така от шега, от фантазии, стана истина. После взехме да си говорим за този/тази и постепенно разширихме гръгът от участници.
Така че внимавайте, какво си фантазирате, представяте, защото много често се превръща в истина. Не че е лошо, но не е за всеки.
А.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker