Колелото се върти и всичко зависи от мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колелото се върти и всичко зависи от мъжете
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 3786 пъти
Винаги ми е било странно, че толкова много госпожици си мислят, че ако мъж трудно успява да се обвърже и да си намери сексуален партньор, то той е загубеняк. Истината е, че с малко акъл и с добра или приемлива външност, може да станеш желан от много жени. Малко повечко спестявания, няколко пъти посещения при хубави момичета на платено, след което идват така чаканите силни дни. Един-двама са следвали тези стъпки и са вече татковци, а жените им са сравнително готини. Не са вярвали, че някоя ще им пусне едно време, ама се отвориха по компаньонките и се обърнаха нещата. Тъпнята е, че много момчета са в заблуда, стоят самотни или тичат след някоя фръцла, . Повярвайте, че като не им обръщате грам внимание ще ви налитат повече, но за тая цел трябва да се наситите на женско. Близко е до акъла, че ако помпате една платена хубавица и един път, няма как да ви стане тъпо, че някоя си там ще ви зареже или няма да ви пусне. Да, и като не ви пука ще видите, че на жените почва да им става интересно. Сами се натегат. Така, че тия тъпизми дето се пишат тук, че някои мъже никога нямало да ги погледне жена, могат само да предизвиквт съжаление. Колелцето се върти все пак, но искам да допълня и за онези момчета, при които уж всичко е наред, а не е. Като сте с гаджето я в заведение, я в парка, я на почивка.. мислите ли, че така запълвате липсата на секс, която е преобладаваща в такъв тип отношения? Жена ли ви търсите, или дружка за лафчета?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7e02e311a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Аз съм мъж. Не съм от тези, които трудно си намират приятелка, но пък съм имал моменти, когато съм бил самотен, защото не съм особено отворен. Ами ходил съм при платени и то наистина хубави. В края на процеса се чувствах винаги много тъпо и жалко. Защото съм си платил на жена, която вероятно ме презира и просто гледа да ми вземе парите и ви е позволила за 1 час да и мачкам силиконовите цици и оформения гъз. Изобщо, ама изобщо не се чувствам горд или много напреднал, като съм бил при такива. Дори никога не бих го споделил пред хора на живо, защото ме е срам. По-добре да зяпаш порно и да излъскаш бастуна за 10 минути в тоалетната, от колкото да дадеш 100-200-300 лв за да правиш секс с проститутка. Хем е тотално унижение са самия теб, хем си губиш времето, хем даваш пари, с които може да си купиш храна, да ги дадеш за спорт, за книги, за учебници или пък да помогнеш на някой в нужда било то болен човек, някое сираче, при някоя трагедия. Винаги, когато съм бил сам и мипсе е правило секс и съм почвал да ровя в сайтовете за проститутки, започвах да си мисля за горното, което написах и се отказвах от тази глупост.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: aec67e85f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Иска ти се всичко да зависи от мъжете. Ако една жена не я кефи нещо в теб и милионер да си пак няма да е с теб. Казвам го от собствен опит. В сферата, в която работя има много мъже с пари. Предлагали са ми срещи и вечери в скъпи ресторанти, но съм си измисляла тъпи оправдания да не отида. Има един особено досаден тип. Сигурно и той си мисли, че с пари може да има всяка. Ама с мене не позна. Ето и сега следващия месец предстой тийм билдинг, отсега знам. че ще си взема фалшив болничен, за да не отида, защото той ще е там и ще ми досажда. Виж ако си търсиш жена-трофей, която да е теб само за парите ще намериш. Ама нали уж все плюете този тип жени. Та изобщо, ама изобщо нещата не зависят от вас.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2d7d5c0865
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Това реално е вярно. Живеем в мъжки свят. Но е свят за мъже, не за мухльовци. Та дет'се вика - "Гара Каспичан, кой сляя, сляя, кой не сляя, продъжава".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 64afacd06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Сексът е интимно преживяване с човек който харесваш.
Когато плащаш ти не можеш да имаш същото психическо удовлетворение което поручаваш от партньор който наистина те харесва.

Тезата че плащайки на хубави курви ти ще станеш по привлекателен в очите на останалите жени на мен ми звучи абсурдно и нелогично.

Какъв е механизма аджеба чрез който след като си дал пари на курва на другия ден си станал по хубав за жените?

Промяна в поведението ли ще имаш?

Когато дадеш пари да ебеш курва която не те харесва а го прави за пари как ще се самоизлъжеш че си голям пич харесван от жена?

Вярно е че ако си имаш жена, и това стане ясно чрез венчален пръстен или по сругпначин, вече другите жени ще те искат.
Но ако платиш на курва, този ефект липсва. Дори да тръгнеш с тениска напкоято пише вчера ебах курва, едва ли ще станеш по привлекателен за жените

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0dd400392c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   авторе-личи ти, че си самотник и ходиш само по к. рви срещу заплащане-естествено. Защото с тия твои разсъждения-нормално момиче няма и да те погледне. Значи според твоя пост, ако момче изведе приятелката си на заведение, почивка или в парка, значи това е загуба на време? ! Какво значат последните редове от поста ти? Ако някой си търси жена, съпруга-значи не трябва да я води никъде? Е, ако ти си за едното жалко ч. кане и нищо друго не те интересува-ами продължавай със сеансите при простит. тки.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 140a1321af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Скъпи дами и господа (тук вероятно ще има много разочаровани), потвърждавам, че жените са най-обикновени био дрегери. Само че вместо алкохол надушват желанието ти за секс, казано фигуративно. Останалото - частта с изискванията, са само опит на мозъците им да се самоубедят, че изборът го правят те.

Природа! Така че все пак мъжете имат решаваща роля, но не по начина, който очаквате!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1c29a1ccb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Напълно съм съгласен с автора. От 4 години редовно си ходя по платени момичета / курви / ескорти всякакви. Ами родих се...... никога живота ми не е бил по-хубав. И не само заради тях. Започваш да прихващаш онова "през оная работа ми е.." тип поведение. Просто започва да не ти пука за жените и да ги виждаш в истинската им светлина, и да се отнасяш с тях подобаващо. Което пък парадоксално започва да ги привлича.

до номер 2 - гледай сега, много е лесно. Проблема е в главата ти. Най-най-жалкото нещо което един мъж може да каже е че е самотен. Това означава че е смотан. В истинския смисъл на думата. Ти нямаш ли Живот който да живееш? Приятели, хобита, занимания, амбиции? Нормално е да си самотен като стоиш у вас по цял ден и "мечтаеш за своята Кралица". Как искаш някоя жена да бъде част от живота ти. Кой иска да живее скучен живот?

Защо изобщо си вкарваш в главата подобни глупости че са те презирали и го правят само заради пари? Напротив има момичета с които обожават да се чукат, разбираш ли, обожават да го правят. Но пак казвам тези неща са в твоята си глава, там трябва да търсиш проблема. Аз в 95% от случаите с проститутките съм си изкарвал супер, те също. Но това изцяло зависи от тебе самия. Когато си Мъж на място, приветлив, позитивен, наясно със желанията си, жените са щастливи. И обратно, ако не знаеш какво искаш, мрънкаш, започваш ама може ли да те пипна тук, ама там защо не може, бившата ми ме заряза... какво очакваш освен презрение да получиш насреща. Не само от жените и от Мъжете ще го получаваш. Най тъпото е че си мислиш, ч ещом имаш приятелка/сериозна връзка, сека и желанието в жената е "по-истинскко" ? Блаженни са вярващите. Няма по-тъжно нещо от това да полуаваш "секс по задължение" от съпругата/приятелката си. Това е истинското падение, а ти да търпиш, защото "така трябва и е правилно"
Когато един мъж е погълнат от идея, от своя стремеж, то всичко друго отива на заден план. И точно това сме Мъжете. Ние променяме света според вижданията ни, жените се наслаждават на резултата. Така е устроена природата. Ние сме различни, което е най-хубавото.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f02838bc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Пичаго, а вместо да дадеш едни 300-500 по някакви курви със съмнителна хигиена, защо не ги инвестираш в себе си тия пари?
За 500 лв може да направиш ебати промяната в много аспекти. Да си купиш неща, от които имаш нужда. Да направиш нещо, което си отлагал.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6ba2c57969
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Обвързаните мъже дават много и не получават необходимото, а и наистина срещите тип "Да го опозная" са меко казано тъпи и губят времето на мъжете. Едва ли има по-самотен от този, който излиза с някакви надежди на среща. На такъв ще му върже, ако е паралия или реститут. Колко мъже са правили секс на първа, втора или дори десета среща, а? Само на приказчици са им пускали, пускат от сто на един и от сто на една се получава яка двойка. Прозрението е точно в десетката, а плащането по проститутките е най-голямата инвестиция в щастието на един мъж. Явно автора е разбрал на практика, евала пич.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5d0e405e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Колелото се върти, а ти така си се вкопчил в дъното, че все не можеш да се качиш... пък живота си минава покрай теб.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 03a060205b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   9 - от жена си/приятелката получавал секс по задължение, ама от проститутката, на която плаща не е по задължение?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b44f285f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Повечето неща зависят от мъжете, но не всичко. Но в важно да се спомене, че как жените ще се отнасят към мъжете зави от мъжете. Настанаха времена, където жената масово няма уважение към мъжа. Открито се подиграват с мъжете, използват ги за пари, не им дават да си виждат децата, масово им слагат рога. И това се случва, защото почти вече няма истински мъже, а само педали и мухльовци, където само заради напиканата вълна са готови на всякакви унижения. Автора обаче много се е объркал, че ходенето по проститутки ще ти помогне да бъдеш вървежен сред жените. Което е много тъпа теория. Не разбирам как точно ще ти помогне. Там сваляш гащите, плащаш оная пуска хронометъра и гледа да те избута по най-бързия начин. Не виждам нищо унизително иначе да ходиш на платена. Това е най-древната професия. От как свят светува мъже ходят на платена. И е много по за предпочитане от лъскане на бастуна. От друга страна е добре да се ходи, когато не ти го дават у вас, за да се покаже на жената, че нейното най-силно оръжие е бързо достъпно срещу някой лев, и да спрат да манипулират мъжете със секс. Друг е въпроса, че това нито ще те научи да общуваш с жените, нито ще можеш да разбереш тяхната природа. Единствения начин е практика в живия живот.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5e65d80f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Е, да, колелото се върти, пък аз сега не съм от гадната му страна, номер 13. Като си му бил от едната страна, тогава ще разбереш обърнала ли се е другата. Не искам и да имам деца, но като съдя по философията ми за тези неща, определено ще имам деца до няколко години. :-) Някак е дебилно да ме убеждаваш, че съм на дъното. :-)

Автор

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 969b1e0a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Чудя се, защо си толкова сърдит, така си им набрал на жените, като че ли са смъртни врагове. Пробвай да си себе си, и да се държиш нормално, без такава настройка, като за реванш. Ние не сме еднакви, както и вие, ще попаднеш на жената, която ти пасва точно на теб, ма спри се малко. Да правиш секс с желан партньор е супер яко и зареждащо, уважавай себе си и чувствата си.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b8d72effd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Авторът си вярва, че ходенето по проститутки му дава самочувствие и става непукист /не достатъчно разгонен/, което помага с жените. Всъщност обратното е факт - докато не се начешеш /но все пак внимаваш да не прекалиш с постенето/, си по-атрактивен, отколкото преди това. А това, което той получава, е просто инатене от страна на егоцентрички, удивени, че някой не им обръща внимание. Нарцисите трудно вярват, че някой не се интересува от великолепните им и независими персони.

Пише, че един-двама се уредили така с жени. А колко ли са се опитвали да го постигнат по същия начин? Пак ли само тези един-двама? Или да не питам? Това е като да кажеш, че от хора, натровени с арсен, 1-2 някакси оживели и това е доказателство, че арсенът не е отровен за човека.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 02ee1aef12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Мъж съм. Отидеш ли при проститутка и то за "сефтето" значи че вече си прецакан в главата. Автора и коментари като този на номер 9 и други само го доказват. Пичове вие сте зле в главата - унижавате се и се хвалите с това. Ама то е голяма гордост че не можеш да вържеш няколко приказки с някоя за да и събудиш интереса и да стигнете до секс ами трябва да си плащате. И като се самозалъгвате че при нормална връзка няма редовен секс или любимото "тя проститутката излиза по-евтино от гадже" успокоявате ли се? Готино ли е като знаете че преди и след вас по любимата ви платена са се празнили и са го вкарвали цигани/тираджии/турци/чички/старци/наркомани и въобще всеки който си плати.

Бил се родил от както 4 години ходил по проститутки - не тотално си умрял ама не може да го осъзнаеш. Колелото се въртяло хаха а да видим как ще се завърти когато като вземеш най накрая да излъжеш някоя че "струваш" разбере за миналото ти и те бие шута :) Що не си вземеш платена за жена? :) Нали е много готино с тях ще те научи на много неща - сподели живота с някоя такава нека и деца ти роди.

Няма по жалко от това мъж да не може да свали жена да я накара да го желае и да го иска а единствената му опция да е да си плаща. Ходещите по платени никога не сте имали истинска връзка с жена а като се има предвид как сте прецакани в главата и едва ли ще имате.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 964a2170b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   автора изглежда е някой сутеньор. Точно обратното е. Колкото повече ходите при проститутки, толкова повече се отдалечавате от свястна жена.
Вярно, трябва ви общуване и опит, но не с проститутки и курви, а си намерете някоя по-грозничка или по-възрастна или по-пълничка и се опитайте да намерите красивите и черти на тяло и характер.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 256f77587f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Мъжете си плащат под една или друга форма, а и клиентелата на куртизанките се състои неслучайно от семейни мъже, че дори и такива дето живеят на семейни начала. Губил съм си времето с момичета и в един момент ти писва. Излизаш някъде и почвате да се целувате с език, а на другия ден ти обяснява, че не усетила че си човек за нея. Никоя няма индивидуалност и подход да излезе достойно от тъпата ситуация, в която се вкарва напълно излишно и малоумно. Съвсем по друг начин стоят нещата обаче, ако отидеш при някоя и хвърлиш 200 лв. След това си излизаш с приятели, пиеш си бирата или каквото те кефи, и по никакъв начин не се интересуваш от драми и любовни измислици. В днешно време е най-лесно да си намериш секс, той се купува. В един прекрасен миг, жените започват да си го просят, да стига дъното от желание да ги начешеш. Така, до някакви години те избират, след някакви години тях ги избират. Или с други думи мъжете са прецакани само до едно време, после започват да се издигат. Тегаво им е на жените, ама това е живота. Аутсайдерското положение на мъжете е временно, е, има изключения и те са много специфични, но като цяло се излиза от дупката и се влиза в релси, всичко зависи от настройката. Жалко, че този сайт е анонимен! Щеше да е много готино, когато момичетата, които се подвизават тук разгледат профилите ни по facebook, за да видят кой колко е самотен и колко е прокопсал от ходенето при платените. Лично аз навсякъде имам комуникация с момичета, имам и някоя друга мераклийка, но аз нямам мерак. На мен няма какво да ми предложи една жена, освен отказ за видове секс и драми, от които нямам абсолютно никаква полза за здравето.

П. П.

Преди две седмици бях на мега якото караоке, една чернокоска много ми се търкаше и си разменихме фейсбуците, на другия ден си писахме от 21 до 1 през нощта, а на следващите два дена като ѝ писах отговаряше с няколко часа закъснения и ме игнорираше. Сега преди няколко дни писа по обяд и аз изобщо не й отговорих. Правете така момци, правете така. Вчера сутринта ме пита дали нещо се сърдя. Утре или вдругиден мисля да ѝ ударя блокаж и да видя следващата. Ще приема на сериозно само тази, която още в началото покаже желание към мен и се изчукаме. Прекалено съм голям и сериозен за да се занимавам с дебилни игри. Жени ще имам за клатеж, ще имам поне още 20 години. Пари си изкарвам и знам как и къде да си ги намеря. Айде със здраве и успех на всички вярващи в измислената любов.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a7533cbbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Принципно си прав, но трябва да погледнеш и от психологическата гледна точка. Особено на млади години, другият пол ти служи за "валидация". Вярно е и за мъжете и жените, те иска някой да ги хареса "истински". В тоя случай, да си по-тъп и повърхностен е по-добре... защото в крайна сметка ще си по-близо до реалността. Самият живот реално е тъп и повърхностен, ние го усложняваме с излишна мозъчна дейност... Да, накрая е до едно наебаване, и както казваш, за мъжете, по-добре да го минат и да се отърсят от притеснения и излишен идеализъм. Който си мислят, че е към някаква конкретна жена, а то било просто че ги бие хормона, и тая жена си я е създал в акъла... Като си мъж, рядко можеш да си позволиш излишен идеализъм, особено ако нямаш физическите дадености да си богат, харесван, с възможности...

Така че... много зависи от мъжа. Не е само физическият акт да мине през платена, трябва и на психологическо ниво да мине тоя процес, за да премахне блока. За което обикновено трябва нормална жена, но вече без тоя процес да я идеализира, само щото не може да я има... Вече след това дали ще иска да бъде с тая жена, да се жени, да прави семейство... съвсем друг въпрос. За мен това е пак процес на търсене на валидация. По-простите мъже, които никога не са задълбавали на психологично ниво, и в крайна сметка се нуждаят от жена в живота си, ок. Но за други, може да са разбрали фалша в цялото нещо, и да изберат най-доброто решение лично за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3f2d942233
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз слушам едно subliminal клипче в ютуб и като се кача после в автобуса почти всички момичета в него ме зяпат и по улиците също с желание за страст и удоволствия. Според мен много от известните хора използват такива хитринки за слава, пари, успехи в бизнеса и живота. Дори подозирам, че една колежка прави ритуали да я харесват всички, защото върти цялата фирма на пръста си, другите я следват като кученца.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c17cc5b8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Н. 19 го е казал много добре, н. 9 и н. 12 и автора са някакви женомразци и си мислят, че като си платят ще станат по харесвани от жените. Умните жени харесват мъже имащи отношение към жената, четящи, можещи да водят смислени разговори. Съветвам ги да работят върху себе си, да се интересуват от жените като психология и дори физиология. Тъй като повечето женомразци са лоши любовници, не поднават женската анатомия, не могат да докарат до оргазъм жената и тя най често го напуска. Така че, четене, практика и взаимно уважение и емпатия.
Ж. 44

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 02ee1aef12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До 23 :) Ох колко си зле ти не е истина хаха. "клиентелата на куртизанките се състои неслучайно от семейни мъже" такива като теб или автора излъгали някоя но незнаещи нито как да я предразположат нито какво да я правят :) "Губил съм си времето с момичета и в един момент ти писва. Излизаш някъде и почвате да се целувате с език, а на другия ден ти обяснява, че не усетила че си човек за нея. " - на другия ден ти обяснява истината. Тя ли е виновна че си дърво и не знаеш как да я запалиш, че да мисли за теб? Дори не може да разбереш колко си зле.

Жените почвали да си искат секс след време - кои бе мойто момче? Женените дето не им обръщат внимание или застаряващите? Жалко че не може да ти видим фейса че да видим някакъв щракнат с разни в сепарето - уоу ще ти завидим всички за снимките :) Лайковете как са фърчат ли? " На мен няма какво да ми предложи една жена" не по-скоро ти няма какво да предложиш. Бас държа че и не знаеш как да си ползваш инструмента щото то платената всичко прави и това и е работата ;)

Голяма гордост че си разменил фейса с някаква подпийнала в някакво заведение и о изненада сутринта като изтрезняла и си дала сметка че не ставаш хахах "Ще приема на сериозно само тази, която още в началото покаже желание към мен и се изчукаме. " - това никога няма да стане понеже ти не си сериозен. Никоя жена няма да иска да я чукаш само като те види освен ако не е пияна или на друг опиат. И като изтрезнее пак ще си в игнора или ще си на повикване като краен вариант ако е много закъсала. Толкова си зле че дори си нямаш идея как да накараш една жена да те желае да мисли само за чукане с теб и да те иска. Всяка жена може да бъде накарана да ти се хвърли с разтворени крака като те види но преди това трябва да я накараш да те желае а ти си нямаш и на идея как се постига това нито пък имаш време и желание да го научиш. Прецакан си в главата от платени - ходи си давай парите за глупости :)

Айде като си толкова отворен спри някоя на улицата и и вземи телефония номер ;) Аз съм го правил а ти?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 70cef99b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Ходя при момичета за GFE от няколко години насам и мога да кажа, че освен готиното преживяване и разговорите ни са много яки и истински. Имам прогрес в социализирането и съм къде по-добре. И научете при какви случаи един мъж е женомразец! Тая дума я изплясквате за аргумент навсякъде. Просто някои са си открили решение на проблемите и за вас те са женомразци. Какво трябва да правят? Да бъдат балъци и да въздишат. На хиляда жени мога да разкажа, че всички проститутки са ми бройки и хиляда жени ше ми повярват. Не сте толкова проницателни.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 489bab9e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ами реално, , прецаканите в главата" са много и даже 1/3 от тях са бащи и любовници, но това е друга тема. Важното е, че не са в балъшка обвивка и си разиграват коня както им отърва. Как някои хора се лутат в мъглата и се излагат така брутално, не знам. Покъртително изветрел 21...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b877fd0560
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Като разбера, че някой мъж е ходил или ходи при проститутки и ми се гади. Толкова жалко и отчаяно. Но и гнусно. Кой знае колко болести пренася. Вярвайте си, че така някоя стойностна жена ще ви поиска. Тази заблуда дава временно успокоение. Никоя жена няма да остане с мъж, който е плащал и си го е завирал където му падне. Прав е 21, вие вече сте сбъркани. Ще си бъдете с проститутки цял живот.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0a91838fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Ходенето по проститутки има смисъл за неопитния мъж само с цел опознаване на женските полови органи. Може да се разгледат отблизо, как са на пипане, лизане, какво е усещането когато го вкараш и т. н. Също че жената не е някакво табу. Но по никакъв друг начин не помага.
Аз спах за пръв път с жена чак на 26 години.
За пръв пит ми се удаде възможност когато бях на 24. Тогава споменах на момичето че с нея ще ми е за първи път и тя се отдръпна. След няколко години се срещнахме и си побъбрихме. Зачудих се защо не се получи нищо между нас. Спомена че била доста ревнива, а очаквала че ще пробвам и с други жени от любопитство.
Следващия случай беше чак след 2 години. Само че този път не си признах, а отидох 2 пъти на проститутка. И двата пъти бях разочарован но видях какво е секса. Мадамата не се досети че ми е за пръв път (проститутките не ги броя- бяха учебно помагало).
По принцип може да се мине и без проститутки. Но ако пича се притеснява когато му е за пръв път може да иде 1- 2 пъти. Важното е да не казва че не е спал с други жени.
Удоволствието от секса с проститутки (поне при мен) е много малко- не си заслужава парите.
Секса без пари е доста по- добър (но не защото съм скръндза).

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0a91838fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   27, не съм 23,
Казваш че:
"Всяка жена може да бъде накарана да ти се хвърли с разтворени крака като те види.... "
Звучи супер. Но разкажи как става тази работа, та да не си даваме парите по проститутки.
Дай ни някакви идеи.
Или поне разкажи при теб какво трябва да прави мъжа за да направиш гореописаното.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0a91838fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   31,
Доста вероятно е да си спала с някой който е ходил по проститутки.
Просто не го знаеш. И няма как да го разбереш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 05f8e5d905
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   31, а гади ли ти се от мъж, който е толкова вървежен, че е спал със стотици жени макар и безплатно? Жените си умирате за такива. Не ви човърка, че е спал с много жени, несериозен е и пренася болести, а че си е платил и на вас ви е под достойнството да сте единствената, която му е пуснала безплатно. Но ако се бият хиляди жени за него не ви е проблем да сте се преборили с огромната конкуренция, даже ви вдига самочувствието, нищо че е спал с още 1000 преди вас.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0dd400392c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Съгласна съм с н. 31-по простит. тки ходят само такива с ниско самочувствие, които нямат никаква увереност, жалки същества. Ако някоя жена разбере, че този, с който излиза е ходил по простит. тки, то жената ще бъде тотално ОТВРАТЕНА. Първо, че е гнусно и второ-това говори, какъв задник с ниско самочувствие е тоя дето си плаща за секс.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a1f0f006a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Номер 7, тъжно е, че дори не осъзнаваш колко си жалък!
Мой приятел милионер веднъж каза: "За мен би било унижение да платя на една жена за секс, толкова ли съм неспособен, че не мога да я накарам сама да ме пожелае? "
Самозалъгвай се със собствената си неспособност...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0a91838fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   До 36 и 37,
Лесно ви е на вас жените. Колкото и да сте грозни и смотани, все някой иска да ви 4ука. Заради високия сексуален нагон на мъжете, няма нужда да плащате - получавате секс без пари не защото много ви харесват а защото имате дупка.
Ами има и мъже с ниско самочувствие - т.нар. "жалки" същества. Те какво да направят според вас? Да се обесят ли?
По вашата логика мъжете трябва да се ОТВРАЩАВАТ от:
- жени спали с повече от 5 мъже
- жени имали секс за една нощ или краткосрочни връзки с цел секс
На мен ми изглежда същото, само дето не са получили пряко пари, но често са получавали косвени облаги.
Примера на 37 с милионера е доста неуместен. Дай на "жалките" същества по няколко милиона и ще видиш как ще престанат да са такива.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 256f77587f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Точно срамежливите най-малко ходят по проститутки! Знам девствени дето седят така и са вече на по 25 години и знам за какво става въпрос. По проститутки ходят недоволни мъже. Това твърдение, че масово клиентите на проститутки са сбъркани е страшна глупост. Изобщо не е така. Най-малкото мога да си направя справка със себе си. Само се надъхвате и се излагате. Има разни дето ходят да искат крайни фетиш изпълнения, те са прецакани в главата по -скоро. Аз лично съм ходил, защото не ми се чакаше.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0dd400392c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   до н. 39автора, от н. 36-лелее авторче, колко злоба и потисната агресия имаш, хубаво е, че сам си казваш директно, че си с ниско самочувствие, но да те светна нещо-НЕ ВСЯКА ЖЕНА ПРАВИ СЕКС С НЯКОЙ, САМО ЗАЩОТО БИЛА ВЪЗБУДЕНА. Това, че някои безхарактерни типове, като теб не могат да се самозадоволяват и веднага ходят при някоя жена да ги оправя-това си е твой проблем бе авторче. То с тая твоя гнила агресия, коя свястна жена ще иска да има нещо общо с теб? ! Ще ти кажа-ТОЧНО НИКОЯ. САМ СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ. ОБИКНОВЕНО ЖИВОТНИТЕ СА ТИЯ, ДЕТО НЕ МОГАТ ДА СИ КОНТРОЛИРАТ НАГОНИТЕ.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0a91838fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   41, не знам къде я видя тази злоба. Просто обясних зашо мъжете плащат а жените няма нужда. Макар че съм чувал че някои го правят- предимно богати застаряващи жени които искат млади супер добре изглеждащи пичове. Но ти нещо се разпени. Не знам какво те дразни. Това че няма да легнеш с мен не ми пречи понеже знам че и без това няма да го направиш.
А парите са си мои и мога да ги харча за каквото си поискам. Да си плащаш за секс не е незаконно в БГ.
Доколкото разбирам предлагаш такива като мен да се самозадоволяват. Правим го. Но ако ни се прииска да опитаме и с жена какъв ти е проблема? Защо се опитваш да обиждаш хората? Да не би да ти става по- добре?
Секса с жена е изключително достъпен. Навярно е едно от най- лесните неща на този свят. За красивите и уверени е безплатен, а за недотам красивите и уверени е 100тина лева. Не е много- колкото вечеря за двама в ресторант. С тази разлика че от вечерята може да не получиш нищо (дори и едно мерси).

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 98cec23e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Мисля си, че ако човек има що годе нормална физиономия, физика и психика, не би трябвало да има проблем да "забие" някоя жена. Много странен ми се струва този модел, в който следва да ходиш по проститутки, за да натрупаш опит. Не укорявам никого, може би особено за хора с притеснения относно външността им или пък представянето им, това да е важно. Просто изхождам от собствения си опит, спомням си тинейджърските си години и притесненията си, спомням си и първия си път с една "кака", аз бях на 19, ама пък каката беше влюбена в мен:) Преследваше ме по студентските общежития, нямаше спасение:) Помня и как въздишах по разни девойки, които просто не ме искаха, бил съм и година без секс, но не съм си и помислил за проститутки, но както и да е, дойде време, в което отделях внимание само на качествени по моите представи жени и те ми отвръщаха със същото, създадох и семейство, мисля, че всичко си следва някакъв логичен ред. Ако не си готов за някакъв етап, не бива да скачаш директно на него, не бива да прескачаш, за да не провалиш нечий живот, най-малкото твоя собствен...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e6bcc20817
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   От вечерята за двама можеш да получиш интелигентен и приятен разговор. А и не е казано, че ти трябва да платиш цялата сметка.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dabb49d021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Има много причини, поради които мъж трудно може да се обвърже и не всичките са, защото може да е загубеняк. Може да е труден характер, да се влюбва трудно, да няма подходящи или свободни жени около него, може да е срамежлив, което често НЕ Е равносилно на загубеняк, може трудно да се доверява, да няма време или просто да не иска връзка.

Както виждаш, щом аз - тъпата за много от тук, Black Sabbath, знае тези простички факти - то значи, че и много други жени знаят тези неща. Жени, които нямат само лимфна течност между ушите. Няма нужда да обясняваш това нещо на една НОРМАЛНА жена и затова (според мен) част от темата е поредният смешен опит да си обучите, макар и някак индиректно, свещените леки и/ или меркантилни жени да харесват не само вървежните сред тях батки, лоши момчета и там, както ги наричате, а и останалите мъже. Аз поне така разбирам темата. Да има и за вас по една златна к*рва и кифла и после люто да се самоубеждавате в личното си верою, пропито с мъжки сълзи и семенна течност, че " То свестни не останаха! ", когато такива си покажат истинските цветове. Както сам си написал - много мъже тичат след някоя фръцла. Много мъже се правят на посмешище, заради чифт (по- скоро два) срамни джуки. Много са евтини мнозинството мъже, нямат себеуважение, а жените, които се хващат, са тяхно женско олицетворение.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0dd400392c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   до н. 42 от н. 41-щом се правиш на ударен ще ти копирам част от твоя коментар и ще ти покажа какво точно визирам под злоба-, , Лесно ви е на вас жените. Колкото и да сте грозни и смотани, все някой иска да ви 4ука. Заради високия сексуален нагон на мъжете, няма нужда да плащате - получавате секс без пари не защото много ви харесват а защото имате дупка. "
-Това ти си го писал. Сега разправяй на шапката си, че не си злобен. А колкото до простит. тките, ходи си-кой те спира?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f41f5db493
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Да няма Синя луна или Халеевата комета да е минавала наскоро? Сабат написа 4 изречения, в които не обиди, не унижи и не пробва да провокира мъжете? Благодаря ти, Боже! Правиш чудеса!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0a91838fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   46,
По скоро звучи като завист.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0a91838fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Аз съм 32, само да вметна:
Жена която се изчуква (обикновенно в нетрезво състояние) на парти, дискотека, друго подобно събитие с непознат или слабо познат може да е по опасна (заразна) от проститутка.
При по- скъпите проститутки хигиената и предпазните средства са отлични. При случайни свалки може и въобще да ги няма.
Не виждам съшествена разлика между жена спала с голямо количестов мъже (да речем над 20) и проститутка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0a91838fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   46,
Да не би да искаш да кажеш че с грозни и смотани жени никой не иска да прави секс и трябва да си плащат за това? Скептичен съм.
Може да съм се изразил малко грубо но поне е вярно.
За мъжете обаче не е така. Иначе проститутките щяха да закъсат.
Пък и ако омъжените решат да не спират секса на съпрузите си, тези с най- древната професия направо ще умрът от глад.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0dd400392c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   до н. 50 от н. 46. Не, аз нищо не намеквам, само ти копирах част от ТВОЯТ коментар. Не се опитвай да ми приписваш разни неща, които никъде не съм казала.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bc73e25c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Дори и да привличаш и да се зарибяваш успешно, очакванията те залъгват и осъзнаваш, че не си удовлетворен. Колкото и неразбираемо да звучи, да, при някои платени жени това удовлетворение се намира. Лошото е, че като те усетят, че не си на зор и всякакви ти се лепят, но не са силни в изпълнението. Ето, ако аз не бях ходил на 23, сега щях да съм на ръчна и да не съм помирисал жена. Като станах на христовата възраст най-много ми се натегаха и даже една омъжена с дете ми духа в южния преди две лета, лошото е, че беше скована и не беше нещо впечатляващо, а доброто е, че ако не бях ходил по курви, никоя нямаше да ми духа в парка или да се чука с мен. Необходимост си е, да, да придобиеш увереност и да подбираш. Общо взето си зависи от мъжа и той избира, факт. И баща ми е ходил и се е оженил.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c8d226571c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Драга, човекът е прав! Тук колко от жените се бият по гърдите, че си търсели красавци? Даже не се крият! А колко заявиха, че искат грозни мъже? Колко ли грозни жени не са правили секс през живота си? Как ли е статистиката при грозните мъже? Защо се засягате като е факт? Жена, която иска секс, ще прави секс и то безплатно. Ако не го иска, то какво очаква? Сексът сам да дойде ѝ "да я навие"? Мъжът... трудна работа!

Злобно ли - пичът не е по-злобен от онази ваша посестрима, дето "гони от генофонда някакви си там", от Сабатица Великомъченица или от онези, дето ги чета в темите от поредицата "Мъже срещу жени". Вие виждали ли сте ги? Лесно се разпознават - гледаш откъде извира река Злобица и намираш темата! Само жените в поредицата успешно запълват няколко големи язовира! Това, ако мъжете въобще не пишат и оставят темите на тях! Ако им напишеш нещо като "добър ден", добивът се утроява, докато ти обясняват колко лош е деня и живота като цяло!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a6caeb3108
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   За мъжете липсата на секс е тежко бреме, а жените имат усещане да познават мъже с такъв товар и да ги режат. И няма да помогне и добрата визия на мъжа, просто той трябва да знае как се правят нещата. При едни рано, при други късно, но ходенето на платена жена е решение на пречките в общуването. То е като да не си се къпал 20 дни и накрая да се окъпеш, само че едното изчиства тялото и те освежава, а другото психиката. Е, няма как да не ти потръгне с жени след разтоварване. Такива смотльовци си намират гаджета, като са плащали преди това.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 50be27936d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Жалко и гнусно! По коментарите по горе си личи че мъжете били по големи курвари! Ама си го криели! Това за мен са изверги без душа и сърце та най вече и мозък от най силното нисше ниво от обществото! Това са индивиди на които ( а и те самите си признават по деликатен начин ) че нормално и качествени жени и момичета не им пускат! Че как... Те таквиз курвари отдалеч се надушват и миришат на мръсотия и погнуса! Таквиз нямат уважение сами към себе си а очакват жените да ги уважават? ! Еми нема как да стане " пичове "!!! Ако си мислите че проститутките ви се възхищават.... Живейте с тая заблуда! Няма кой да ви спре! На качествена жена никога няма да попаднете и никога няма да изпитате истинската наслада от живота! Такива сте грозни гнусни глупави у пропаднали на дъното... Пък щом имате излишни пари плащайте си удоволствието ( което е смешно ) и си живейте един безличен скучен еднообразен и гнусен живот... Имала съм приятелка простирутка ( не одобрявах това което прави ама нейна си работа ) знам у съм чувала лично от нея мненията й за и от клиенти... Не мога да повторя думите й и реакциите й с какви подигравки и обиди е описвала мъжете с които е била! Те гледа на тях като ме машини за секс а машини за пари и нищо повече! Преструвам се че йнхатедва... Ужас направо! Всъщност истинските жени които наистина се гаврят са именно проститутките! И най лицемерните! Пред теб ще се държат като котенца а след като си свършат работата се надсмиват обсъждат те ( не с добро и възхищение! ) И те забравят!
Както такива жени нямат достойнство така и мъжете потърсили такива услуги!
Смешни сте! По добре се скрийте някъде и ме се отказвайте навън! А тук пък изобщо не се хвалете защото сте едни парцали за пари!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e6749efcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   54, не винаги! Зависи от това колко силно им е било либидото. Не забравяй, че там има вариации!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3f2d942233
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   52 ама тази в южния случайно ли се срещнахте в парка, ти ли я помоли или тя предложи или се познавате по съседски от преди, разкажи!

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker