Каза ми - не мога повече, изморих се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Каза ми - не мога повече, изморих се
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1769 пъти
Привет! Въпросът ми е на какво се дължи бързата умора при орална любов и какво представлява като цяло? Продължителността е минута, най-много две, след което казва не мога вече, изморих се. Това доста ме изненада в началото. Говоря за бавни и нежни движения от нейна страна. Тъкмо започне да ми става хубаво и тя спира. Минавало ми е през ума да не би да и е неприятно. Попитах я, а тя каза не, каза още че ако нещо и е неприятно няма да го направи. Добре, може и да е така. Но пък предната ми беше изключително "издръжлива". Всеки път като почнеше не спипаше, докато не свърша. А сега... Любопитно ми е какво смятате относно това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 78e6619d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Тъкмо вчера правих свирка на гаджето и след 3-4 мин ми се схвана врата и усетих много неприятна болка. Първото нещо което помислих, беше че трябва да спра, ама обикновено той доста се старае и гледа да ми е хубаво, та нямаше да бъде честно от моя страна да спра преди той да е свършил. За първи път ми се случва такова нещо да ме заболи врата и да се изморя от свирка, защото имам доста опит пък и обожавам да правя орална на мъжа, много ме кефи. Ама както виждаш, всичко е възможно.

Да не би да ти прави орална в неудобна поза? Примерно ако ти си прав и тя коленичи, нормално да я заболят коленете и да и се умори врата. Пробвайте други пози за орална. Ако си с по-дебел член може да и се уморява устата защото трябва много да внимава да не те одере със зъби.
А иначе може да не и харесва да ти прави свирки или пък да усеща че не получава същото в замяна (примерно ако ти не я лижеш или го правиш от дъжд на вятър). Ако случаят е такъв, гледай да и даваш повече орална любов. Ако вижда че ти се стараеш, няма как да не се постарае и тя дори да е умерена

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9b6c2a7ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Глупоси и нежелание да се пожертва малко лично неудобство, за удоволствие на другия. Безсмислица и манипулация, за да се откажеш да искаш. Бих се застъпил за себе си, защото една жена така започва да те работи - от ниското още и малко по-малко да свикваш. Не.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9eb5f796d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И що не си остана с бившата свиркаджийка? За твоя кеф може да се жертва някоя платена, но когато на момичето не му е комфортно, защо да търпи? Като искаш да се изпразниш, не е задължително да е със свирка. Или те мързи да се пораздвижиш и ти?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bf71703325
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Трябва мъжете да разберат, че не всяка обича да го прави! Но го прави, да не ви загуби, защото ви обича. Има един малък % които наистина го обичат това, но са малко. Авторе, трябва да се радваш, че въпреки не обича го прави за теб, макар и по - малко. Но го прави вероятно всеки път. Оцени това, че прави нещо за теб, което не обича но го прави.

Към номер 2,

За мъже като тебе, не си струва нищо да се прави. Като ти се, прочете коментара, това ясно личи. Защо жените трябва винаги да се жертваме? А ти правил ли си нещо което не обичаш заради жена си? Ако имаш такава де.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2980acc245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пробва ли ли сте пози, в които тя е легнала или движения ги извършваш ти, а не тя, или го задържаш повече време в устата й, без да извършвате движения? Друг вариант е да й предложиш да сменя орална с ръчна. Може да има слаби мускули и ако е така, след оралния акт, може да й правиш масаж на врата и да я целуваш, за да покажеш, че цениш усилията й. Но като цяло звучи, като някакво оправдание, за нещо, което не иска или й е сконфузно да ти каже.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 16b0347f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Случвало ми се е с мойта да се измори и да си го извади от устата да почине. Но продължава с ръка, никога не го зарязва нестимулиран. Въпрос на сексуална култура. Може би твойта е много млада и/или неопитна?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker