Влечение към същия пол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Влечение към същия пол
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2017 пъти
Здравейте, мъж на 25 г, хетеросексуален (поне доскоро така си мислех)

Винаги съм бил мъж, харесващ само и единствено жени, ДОПРЕДИ 7-8 месеца. Хах, не съм станал гей ей така от нищото, преди се е случвало дори чисто от любопитство да си пусна гей порно и повече от 10 секунди не съм гледал, изпитвах искрено отвращение. Следствие на една или друга причина, (тук трябва да кажа и че последните 2-3 години не съм особено здрав психически) започнах лека полека да изпитвам влечение от мъже, не на живо разбира се, (все още не), но често си пускам гей порно, или ако видя някой по-симпатичен из социалните мрежи... и не се сдържам никога, колкото и да не ми се иска, тялото ми го желае. Тук веднага ще допълня и че не съм и спрял да се интересувам от жени, повече ме възбуждат от мъжете (на този етап), но нещата не вървят на добре.

Пред сериозна дилема съм (очаквам мъжката част на сайта да ме нахрани, заслужено разбира се) дали си струва да опитам с мъж, дори и за една нощ... На 99% съм сигурен, че ще бъда яко отвратен и ще искам да го забравя, срам изпитвам дори и като пиша в момента и знам, че е нещо много нездраво, но какво да сторя? Най-голямата ирония в случая е, че аз винаги съм се бъзикал по разни такива теми, хомосексуализъм, всякакви различия и т. н., а сега аз съм от другата страна на бариерата..

Извинявам се още един път, да гадно е и тъпо, ама тва е положението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: e4d5c7869d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Според мен твоето си е чисто любопитство. По природа човек е любопитен и обича да пробва нови неща, това ни прави щастливи и ни кара да се чувстваме задоволени. При всеки това се изразява по различен начин: едни обичат екстремни спортове, други експериментират в секса, трети се заемат с усвояване на нов занаят, хоби и т. н. Трябва да прибавим и факта че мозъка ни обича да фантазира и често си представяме най-различни ситуации, където обикновено всичко е перфектно. Обаче фантазиите често са изкривени и нямат общо с реалността и няма гаранция че това което си представяш като нещо приятно би ти харесало ако наистина го направиш. Та факта че си любопитен сам по себе си не те прави хомосексуален, освен това доколкото разбирам, нямаш определен обект на желание. Според мен ако видиш на ЖИВО видиш някой мъж и го желаеш, тогава вече може да става дума за хомосексуалност.
Дали си заслужава или не да пробваш с мъж ти сам трябва да го решиш. Какво би спечелил ако спечелиш изобщо? Какво би загубил? Важното е да вземеш решение като се съсредоточиш в тебе и в твоите нужди и желания, а не да се ръководиш от това "какво ще кажат другите", "ще ми се смеят" и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1fac971cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Недей да вървиш срещу себе си-ти си гей, всеки е гей в Същността си.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 127ec30e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторът не се ли умори вече да пуска измислени истории? Дори ако ще се преструва, поне да го прави по приемлив начин, да променя малко начина на изразяване.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a6608e941c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Като гей мъж, мога да ти кажа, че порното не ти определя сексуалността. Аз понякога гледам хетеро, с лесбийки съм гледал и няма общо с това какво харесвам на практика. Друг е въпросът, че сексуалността при повечето хора не е черно-бяло и това няма общо с психичното ти състояние и т. н. - това са някакви обоснования, които ти сам си приписваш като някакво извинение. Може би си би и в теб има някаква флуидност в това отношение. Може би само фантазиите ти доставят удоволствие.

Ако някой те привлича на живо, ама яко - това привличане, дето не можеш да го игнорираш, тогава вече ще знаеш как стоят нещата. И тогава вече мисли дали да действаш. Да си намериш някой за един път няма да отговори на въпроса ти. Отвори си съзнанието малко и нещата няма да ти сторят толкова страшни и фатални.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3e5bd54cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти си латентен гей един вид. Пробввай бе, може пък да ти хареса, знае ли човек. Тамън ще има повече жени за нас хахах
Само ако си лягаш с мъже да не почнеш да се държиш като жена, че това вече ми е пределът на мен откъм поведение.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 76b88611ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се страхувай, и аз имах някакви притеснения, но като го направих веднъж, вече предразсъдъците ми паднаха. Първият път е странен и си казваш... май не е моето нещо, но скоро след това го искаш отново... и постепенно се пристрастяваш към гей секса. :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c63b4d1c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Приятел, аз имам същият проблем от 14 годишен. Сега съм на 30, веднъж не съм пробвал. Удържах, сега най-сегве имам жена, която ме обича, давам и идеален секс. Оказа се, ако искаш слушай, че проблемът е тръгвал от многото порно. Това го е отключило.

Човеко, ти знаеш ли думата ограничение, дисциплина? Дощяло тш се нещо, и само защото уж не може, и не може да си отделиш главата от него. А знаеш ли какво е да се влюбиш в мъж, силно, както в жена? Но напочно да се сечеш и да си развалящ връзката с него, че да не стане? Ами да те свалят момчета, но ти пак да не даваш - понеже носиш в себе си семето на предците ти, което трябва да просължи напред? Дощяло ти се... хвърли компютъра си през прозореца и марш да спортуваш! (Не го хвърляй наистина... )

Извън шегата. При мен проблемът се оправи. Но ако бях пробвал, със сигурност нямаше да мога да се измъкна оттам.

F

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ac4e8fe51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здрасти!
И аз бях като теб, започнах с гледане на гей порно и ми харесваше и след това започнах да правя секс с мъже. Беше ми люгопитно какво ли е да го правиш с мъж и го направих и беше доста яко, а си мислех че ще е гадно.
Иначе си харесвам жени, а с мъже го правя за забавление, то даже повечето мъже, които го правят с други мъже го правят просто да се забавляват, иначе и те си харесват жени.

Моят съвет към теб е да пробваш с мъж и ще разбереш дали е твоето. И другия съвет е няма нищо срамно да правиш секс с мъж, стига да не парадираш с това, секса не е само за размножаване, а и за забава и аз не виждам нищо не редно да се прави и гей секс стига да не пречиш на другите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fcb4c4e5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Как така хем те отвращават гейовете, хем ги гледаш и искаш да пробваш с някой такъв?
Според мен, нямаш влечение към същия пол, а само се бъзикаш с гей общността. Нищо ново под слънцето...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1fac971cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Всеки е Гей в Душата си и първият Вселенски закон е Подобното привлича подобно-това важи и за земното ниво, тоест нормалните връзки са между хора от един и същи пол.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d82c90ec97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Според мене не си гей, ако беше гей щеше да го знаеш. Ако питаш самите гейове такъв си си, а не ставаш. Иначе ще значи че може и да се "оправиш".
Млад си, сега ти е време да си изследваш сексуалността, опитай. Па може и да си би.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1e8528b0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз нямам влечение към своя мъжки пол. Ама срещу определена сума и разни други облаги бих надънил гъзагата на някой мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 13e0b57451
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това е... на кантар. За да свършиш работа, трябва да го вдигнеш, т. е. да се възбудиш. Ако акълът ти няма кореспонденция със секса със същия пол, това не би станало.
Иначе желаещи има предостатъчно (в някои сайтове). И те ще ти се радват, и ти пари ще направиш... Действай :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 1cfe35bcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей, авторе! Какво се случи с теб - опита ли, излекува ли това желание?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker