Мъжът ми не може да ме люби, както искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми не може да ме люби, както искам
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 5819 пъти
Здравейте. Със съпругът ми сме заедно от 10+ години, имаме две деца. Никога сексът с него не ме е задоволявал напълно, аз обичам по-грубо и страстно, а той е леко муден. Но поне преди ме възбуждаше. Вече не мога да се подмокря дори от него. Грам не ме възбужда, изобщо. Повече ме възбужда вратата вкъщи. Не сме правили секс вече от един месец, защото последният път беше трагичен и като си помисля за секс с него, не знам как да го обясня, просто искам тази мисъл незабавно да изчезне от главата ми. Последният път правихме секс достатъчно хубав по негови думи, но за мен беше плачевен. Прави всичко, което аз пожелая, но го прави с такова нежелание, идва ми да се разплача. В него няма никаква страст. Той иска просто да легнем, той да свърши за една минута и да продължи с деня си. Преди като ми говореше някакви мърсотии, докато правим любов (както обичам), леко се възбуждах, вече това ме отвращава. Честно ви казвам, иде ми да си сложа слушалки, просто за да ми е по-лесно да си представям друг, което правя всеки един път.
В същото време съм много сексуална, много лесно се възбуждам, лесно свършвам, готова съм на всичко, за да задоволя партньора си, но просто да не е той. Във всеки друг мъж мога да намеря нещо възбуждащо, само в моя не. И това започва да ми се отразява. Всяка вечер сънувам как правя любов. ВСЯКА. От месеци наред. Будя се мокра, поглеждам мъжът ми и всичко ми се отщява. Постоянно се заглеждам по мъже, на живо и в интернет. Имам чувството, че ако скоро не правя хубав секс, ще откача. Моля ви, не ме съдете. Наистина не знам какво да правя. Обожавам секса с всичките му извращения, обожавам и мъжа си, но не мога да съчетая двете и сърцето ми се къса. Гледам порно и плача, защото това никога няма да мога да го направя с моя мъж, той просто е класик. Много ми е гадно!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2a91c22a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Здравей.
Аз съм абсолютно като вас с моя мъж. Имаме едно дете, което е мъничко, но и преди детето, пак положението беше плачевно. В началото на връзката ни, както е при почти всички двойки, всичко в секса беше много хубаво. Редувахме различни пози, имаше игрички, грубости. Аз много харесвам грубия секс. Но с времето нещата се променяха. Първо отпаднаха грубостите, след това позите започнаха да не се менят толкова, игричките между двамата изчезнаха. Той наистина е класик. Вече даже предпочитам да не правя секс, отколкото да правя. По-приятно ми е вечер да си гледам някой сериал, слушам музика, ровя из телефона, отколкото секс. Има и друго, което винаги ме е спичало. Той е гнуслив и иска преди да правим секс да се къпем. Да, то е ясно и напълно нормално това, но тук имам друго предвид. Например се целуваме, натискаме, докосваме. Вече много сме се възбудили и нямам търпение да стигнем до кулминацияна, но не. Той казва “Стоп, нека да се изкъпем първо” и цялава ми възбуда моментално се изпарява. И не, не иска да се къпем заедно. Предлагала съм му. Така че авторке, не си сама. Сигурно сме мнооого тези жени. Не знам какво да те посъветвам. Ако знаех нямаше да ти пиша, че не си сама.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e88fe0759d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Намери си любовник и се срещай тайно от мъжа ти.
На мъжа ти отказвай секс щом ти е противно. Много жени след дълго време брак не го правят вече и няма да му е толкова съмнително и странно. Все пак за да не се усъмни, постепенно разреди сеансите докато спреш напълно.
.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fe094407dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Според мен мъжа ти не е класик, а е или егоист или асексуален. Какво е това да легнете и той да свърши за една минута? Това според мен не може да се нарече секс. Аз за такова жалко изпълнение не бих си правила и труда да се наглася, бих предпочела да мастурбирам.
Бъди откровена с него и му кажи как се чувстваш. Като разрешение на въпроса му предложи да направите тройка или да посетите клуб за суингъри. Ако не е съгласен или се развеждай или си намери любовник. Но според мен никой не е длъжен да продължава връзка в която се чувства незадоволен, няма значение дали е мъж или жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1ac675b2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Авторке, защо го избра като още в началото като си виждала че не те задоволява. И след това - две деца. Сега какво стана...
Поемаш си отговорностите, следствие на лошите избори. Което разбира се няма да направиш. Няма и да признаеш пред себе си че ти си си виновна за ситуацията.
Той ще бъде виновен за всичко, ти ще го мразиш още повече, той ще го усети в един момент, ще ти тегли една майна или ще си намери друга жена. След това ще пишеш отново какъв лош мъж е той. Кой си го избра - ти. Такъв си е бил в началото, хората не се променят, той няма да го направи. А ако сучайно го направи, ти допълнително ще го намразиш.
Единственото което можеш да направиш е да кажеш следните думи, точно в този ред: "Аз обичам да правя груб и див секс. За мен това е задължително условие за една успешна връзка. С теб не ми се получава, това е края". И след това започваш да си търсиш каквото и да било. Което пък си има своите последици. Винаги имаш избор, а всеки избор има последствия.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1e106d0309
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Това, което ти чувстваш се случва по-често на мъжете в семейството.
Така че, не си мисли, че е чудо невиждано и че си единствена в страданието си. Ако успееш да намериш решение на този често срещан проблем, моля сподели.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d60bc2e901
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз мисля, че ти се заблуждаваш. Ти не го обичаш повече. И ти липсва секс, защото не искаш да правиш секс с него, а си готова да чука всеки друг в момента. Ако искаш да си с него си намери любвоник и това е. Но рано или късно ще се разделите, освен ако той не се възбужда от това да те гледа как те чука друг мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 781275686d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много ме развесели.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 28b3e268c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Значи госпожа,
секса ви е скучен щото връзката ви е скучна. 10 години рутина и битовизми имат такъв ефект. Вие убаво сте се изповедали тука, ама опитахте ли първо да споделите същото с любимия? Сигурно и той се чуства по същия начин и докато хърка с гръб към вас сънува как грубо и страстно го вкарва на комшийката. Представете си иронията.
Виждам 2 варианта за вас: или се разбирате с мъжа че ще "връщате страстта" и почвате отначало (например със среща в бар като непознати) или си фащате любовник.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e10beb8301
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Сменяй го. Какво му се церемониш. Това живот ли е? Той ще става все по-муден. Децата ще са по-добре с щастлива майка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8ceaeb54ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Полудяваш! Провери си хормоните! И аз имам нужда от много секс, но не сънувам мокри сънища и не се заглеждам по чужди мъже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 72ed9e0c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не си единствена, повярвай. Шитнята е, че ри не искаш такъв дето може. :) Не ме питай защо го знам.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3a8d13098a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Вечното мрънкане, то не стига, че в 99 % от случаите мъжа прави всичко, жените само стоите като сфинксове, лежите като и мълчите като риби и после пак не били доволни.
Поредната съпруга, която си представя друг.
Мерси да се оженим...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 799471cc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Темата смърди на фейк, защото хм. след повече от 10 години, изведнъж жената разбрала била, че мъжа й си пада по класически неща в секса. Да оставим това настрана, ами другото, което навежда сериозно на мисълта, че историята е Измислена е това, че жената е ПРЕДСТАВЕНА, като развартница, която пък и ревала и се тръшкала след гледане на порно, че и се събуждала подмокрена след постоянни еротични сънища. Това ми звучи, като опити на стар ерген, да си подобри с половин процент-творческото писане и пак жените да се изкарат развратни и т. н. Подмокрянето след еротични сънища е типично за млади момчета, мъже, при старите ергени-Не знам как стоят нещата с подмокрянето и дали още функционира оная им работа... , но за другото съм категорична в мнението си, че темата е измислена, още повече послените изречения... все едно жалостиво се натъртва на това, как хем жената не се била ориентирала за предпочитанията на мъжа си- над 10 години съжителство и чак сега и светнали някои неща, но и вече гадно й било. На автора на поста-пожелавам още доста усилена работа, за да се стигне до поне 1 процент успех в творческото писане.
Това е лично МОЕ МНЕНИЕ! Моля ви хора, не ме съдете, ха ха.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a49c0316ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Така е мила.
Аз съм в обратната ситуация.
Много съм сексуален, а жена ми дърво....
Секса е винаги и само по моя инициатива....
И от нейна страна страст никаква, само като по задължение....
Да свършвам колкото може по бързо, тя да стане и толкова...
Абсолютен ад....
И аз искам страст, разкрепостеност, емоция... и най- вече желание....
Ама... няма и това е....
Но 15 години, две деца....
Явно щастието не може да е пълно....

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: aeab99bd67
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   От авторката. На всички искам да кажа, че съм говорила на тази тема с мъжа ми и той едва ли не изпада в истерия, започва да ми задава въпроси от рода на как може да му се случва точно на него това, че сексът ни е прекрасен, че още си мисля за едно отминало гадже, което съм имала, когато съм била на 18, че още си обичам него (въпреки че не съм го виждала очи в очи от 14 години и живеем на хиляди километри един от друг) и накрая съм принудена да кажа, че просто се шегувам, защото той започва да навиква и да ми обяснява, че такъв проблем той не вижда. Благодаря на всички за мненията..

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fe094407dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторке, щом си говорила с него и той ти казва че според него проблем няма, явно е че нещата няма да се променят защото той няма никакво желание за промяна. Така си му е добре и му е удобно и твоите нужди хич не го интересуват. Аз на твое място бих му теглила чертата. Ясно че след брак, деца и съжителство страстта угасва и всичко става монотонно, но ако партньорите се уважават и обичат, ще седнат и ще потърсят някакво решение на новата ситуация. При вас това няма как да стане защото действия има само от едната страна.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c30190d81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Човечеството вече вибрира супер ниско. Да го кажа с други думи всички са вече тотално изпростели и повърхностни. Гледат един на друг като на парче месо. И мъже, и жени.
Авторке, ако наистина го обичаше изобщо нямаше да ти хрумва даже за друг. Я хубаво се запитах дали наистина го обичаш? Защото то това любовта е нещо свръх висше, малко ме съмнява ти някога да вървяла по тази пътека.

Такива като теб си зарязват мъжете, тръгват след първия срещнат, разбиват си семействата и после реват крокодилски сълзи. Незнам, оправяй се. Моето мнение е, че си вемала мъжа си даденост

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e13da9f100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До авторката, ако наистина Ви се прави хубав секс - оставете контакт. Харесвам отегчетите съпруги. Предлагате хубави изживявания. За мен 31г от София. Може излезнем на кафе или вечеря и ако си допаднем има хотели бол.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 28b3e268c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Авторке,
реакцията на мъжа ти е очаквана и нормална. За да приеме факта че не е велик ебач (или страстен любовник по твоята терминология) требва да премине през 5 фази. Отрицание (немаме проблем, живота ни е порно филм!!! ) и ярост (проблема си е твой че не ме обичаш!!! ) са първите две.
Не отстъпвай че има проблем и не го обръщай на шега, а си дръж на свойто. Щом не се чустваш правилно това е общ проблем и той требва да участва в разрешението.
Следващите фази ще са пазарене (добре де, ако ми духаш секи път ще се напъна повече) и депресия (не ти отговарям, аз съм провал). Се още нема да отстъпваш.
Последната фаза е да приеме че има проблем и чак тогава може да обсъждате пътя напред.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 28b3e268c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   А, забравих нещо (предишния съм).
Като му споделяш не ползвай 2-ро лице (не ме задоволяваш, не ти е голем като у порното, не траеш 45 мин, не пръска до бретона) щото ще го приеме като атака и ще заеме защитна позиция и нема да стане диалог. Ползвай 1-во лице: не се чувствам желана, не ми стига клиторна стимулация и т. н. Така той може да се включи конструктивно в диалога.
Айде със здраве

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: db5cbbba89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Вибратор, любовник, развод и примирение. Това са вариантите. Ти си преценяваш кое е по-малкото зло.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 33d4b8356d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   И на мен не ми се струва много истинско написаното. То няма и елементарна логика - никога не била правила с този секс, какъвто харесва, пък взела и се омъжила за него, че и деца родила? Не може да го понася да я ч*ка, обаче го обожава. Лесно се възбуждала и бързо свършвала, ама той правел кратък секс? Била за грубия секс, но ако някой ѝ удари два-три яки шамара, да я скубе, да я плюе, да не продължавам нататък, много се съмнявам, че ще ѝ хареса. Зяпа чужди мъже, сънува, че я плющят, реве на порното като вдовица за х**, ама не знае какво да прави горката!?
Като не знаеш, ето ти - казваш на мъжа си истината, т. е. че не можеш да го понасяш и те отвращава, че искаш друг, слагаш край на мъките и освобождаваш себе си и него брака. Като разведена жена всички мъже ще са твои.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 919c7d7273
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   И на мъжете им омръзва да правят едно и също всеки ден, както казваше един мой колега, не може само боб, трябва и десерт. Истината е пред очите ти, мъжът ти е омръзнал, каквото и да прави човекът няма да работи за теб както в началото е било при вас, сега трябва да търсиш другаде за десерт. Струва ли си да лъжеш да се.... с друг, което е грях, ти знаеш по-добре, превъзмогни го потърси щастието с друг мъж- развод.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c500cf0668
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   На теб ти трябва някой не наситен, като мен и всичко ще си дойде на място.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3c838c72a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Само да кажа, авторке, щом така се държи мъжа ти, представи си Ти на него колко си му втръснала. Просто, не че е "класик", а гледа къде да свърши набързо и ръга в дупката, това. И дъска с дупка да му подадеш, пак така ще я свърши.
Трагично за теб, в случая. А и вероятно си има някоя любовница.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 28b3e268c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Абе какви са тия съвети за развод у коментарите? Това само стари ергени може да го пишат. Вие у ред ли сте? Кой се развежда за едно йебанье? Жената ви вика 10 г брак, деца, имоти, банкови сметки, вие е па разведи се. Сите да се развеждаме през 10г ли :)
Има си отворени връзки или суинг за тая работа.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 919c7d7273
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   34, И какво предлагаш? За авторката... между другото, това зрял човек ли казва това или е зависим от личните си страсти, които в крайна сметка ще го доведат до прахосничество, до разхищение на душата. Цар Соломон е бил с повече от 1000 жени през живота си, една от най-красивите жени на онова време, най-накрая преди смъртта си той разбира и се разкайва за безразборния живот който е водил през живота си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 548d1f0853
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Или лъжеш или провокация.
Жена в женския век точи лиги по мъже и няма кой да я оправи. Ее, щото е много честна и с мъж който ни я е*е.
Лъжи на куб.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 04f5e44cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Авторката разбирам те напълно. Ж. 45 съм, добре изглеждам, позитивна, младееща. Хората отстрани си мислят, че мъжа ми ме скъсва от секс, а той хич не се и сеща за мен. И аз имам сексуални фантазии, мастурбирам и така го карам. Напоследък имам сексуални предложения от други мъже, но не смея да ги приема. Не знам какво да те посъветвам, като се сетя за последния ми секс с мъжа ми и колко бях суха направо ми се реве

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ef9116cd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   До авторката : писала сте че сте готова на всякакви извращение. Може ли да мина да Ви се изсера на гърдите? М 55

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 972ce7b196
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   За един мъж който обича жената до себе си е трудно да приеме, че на нея и харесва да я чукат като курва. Същият мъж вероятно си представя точно това което тя иска, но не си го представя с нея. Все пак тя е неговата любима и е майката на децата му, как ще я е*е като уличница.
Поне някога аз бях така.
После осъзнах, че няма нищо лошо в нещата които ни носят удоволствие и това е просто секс. Взехме да се любим страстно и мръсно и живота ни се промени към по-добро във всички аспекти. Лека полека се отпускаме все повече и разширяваме границите си. Постоянно вдигаме нивото и това е невероятно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 66b563c751
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   И аз след 12г брак ръгам моята с досада, така ми е втръснала вече. Иска ми се да си намери любовник, който да облекчава сърбежите и да не ме занимава. Имам си любовница, която си я чукам редовно и страстно вече година и не мога да и се наситя.
Когато съвсем не ми се иска с моята, обръщам я по корем и си представям любовницата си. Само тогава ставам по-енергичен.
М42

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 82f7f4e85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Ми номер 40, щом ти се иска тя да си намери любовник - кажи й, сигурна съм, че тя много ще се зарадва, защото и ти си й втръснал до погнуса вече.
Ама май не ти се иска тя да си има друг, а?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a2b803565c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   38, не си разбрал правилно подтекста - има предвид, че е готова да ти даде да я излижеш, когато е в мензис.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c3764baec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Може ли номер 40 да ми обясни защо все още е в този брак? Защо не се разведе с тази жена, която го отегчава до безумие, да направи любовницата си съпруга и да живее малко по-достойно. Тези думи, дори и анонимни написани тук, унижават една жена. Всички, които си внушават, че стоейки в кофти брак, живеейки в скандали и ненавист един към друг, правят услуга на децата си, са в огромна заблуда. Човек, който не уважава партньора си, може просто да го остави да си намери подходящ човек.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2fb4df1edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   И моята жена от години вече не се вълнува от секса...
Или от секса с мен.... но по -вероятно изцяло..
Никакво желание за близост, за интимност...
Никакво желание за еротика, никаква страст..
А аз я желая все повече и повече...
Показвам и го постоянно, казвам и го постоянно...
И нищо... стена безизразна....
Тежко, тежко, мъчително...
Почва да ми се отразява видимо и невидимо...
Вече не знам накъде може да избие...
М47

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 124af16704
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Не 40, аз съм сигурен, че и жена ти се пердаши с друг, и тя си го представя него, когато прави секс уж с теб!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba6dba954e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Като не ти харесва секс с мъжа ти, използвай мастурбация и дилдо и си представяй някой, който ти харесва...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 81ca3e2011
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Вижте щом нещо не ви достига във връзката ви, повярвайте не сте само вие така. Имахте смелостта да споделите проблема си, имайте смелостта и да го решите, и със сигурност ще помогнете и на някой да реши своят проблем. Светът е такова място, че ако сама не се погрижи те за себе си, никой няма да го направи, така, че дерзайте. Аз съм от Варна))

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 10c0f3e4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Бъди ти грубата! Покажи му!
И моят беше така... не искаше даже да ме целува долу. Преди сватбата още
Ела да ни видиш сега.
Но си казах: Това е прекрасен мъж, човек със сърце, страшно добър и ме гледа като принцеса. И единият лош секс няма да ме спре да го обичам и уважавам, както трябва и както заслужава.
И си го научих. Малко по малко, с търпение, с разговори, с изненади, с алкохол, с порно, с мръсни съобщения.
Сега сме несаитни, той е. Стана страстен. Груб е, когато се възбуди, а в същото време и онази чувственост не си отиде. И е просто страхотно

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b95678289f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Моята ми казва какво и се прави в леглото, не я е срам. Последно поиска в мисионерската, анален секс.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a800593b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Към 40., Абе не понасяш жена си, а я чукаш. Че чак си я представяш за любовницата си. Ей това не го разбирам

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a800593b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Към 51 и аз съм го правила и има ефект, но когато на човек не му извира страстта от вътре, в един моме т ти писва ти да си настъпателната и инициатора за всичко. Единственото място, на което обичам да съм доминирана е в леглото, искам и аз да бъда прелъстена и обладана понякога.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4929dc787c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   До 55,от Варна съм))

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b95678289f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   То зависи и как искаш. От както роди моята жена, няма никаква тръпка към секс. Като и кажа да се чукаме, не ми отказва. Както гледа филм, си сваля долницата на нощницата, или само я смъква до коленете, ляга по корем и продължава да си гледа филма. И, да, подава ми крема. Тя предпочита анален секс, но дори я мързи да си намаже анала, аз го правя. Заставам над нея, чукам я отзад, свършвам, тя продължава да гледа филма. Забърсвам и задника от крема и тя си вдига нощницата и пак гледа телевизия. Така сме от много време.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 793b3c4b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Мацко, идвай към Варна, точно такава жена ми трябва като теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker