Македонците ни мразят повече отколкото украинците руснаците. Как е възможно това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Македонците ни мразят повече отколкото украинците руснаците. Как е възможно това?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 735 пъти
Здравейте, гледам всичките изяви на македонците и съм впечатлен от тяхното крайно злобно отношение към нас. А ние буквално с нищо не сме ги провокирали. Даже украинците не са толкова агресивни към руснаците, а те са във война. В Украйна въпреки всичко все още стоят стотици руски паметници, а в Македония дори гробищата и паметните плочи оскверняват. Ами спомнете си на футболния мач как ни обиждаха, с каква злоба целият стадион скандираше в хор "българи фашисти и татари". Даже футболистите им тръгнаха да налитат на нашите играчи. А когато в миналото съм гледал спортни събития между Украйна и Русия абсолютно винаги е имало спортсменство! Даже имаше скандал в Украйна след олимпиадата в Токио защо украинска лекоатлетка се била прегръщала с руска такава след края на турнира. Тоест виждате ли разликата? Едните оставят политиката на страна и се уважават въпреки всичко и даже се държат като приятели, а другите просто ползват всеки случай, за да изразят неодобрението си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 212ec175ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Казва се промиване на мозък и това, че учат, че ние сме най-черните в цялата им история и винаги сме ги убивали, убивали сме деца и т. н....

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 72ce173dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ми аз да съм македонец и аз няма да обичам българите. И теб някой да те убеждава, че си китаец, при положение че се чувстваш българин, и ти няма да го обичаш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c6309a661b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това, че ни мразели, изобщо не ми пука, нямам ни желание, ни намерение да им посетя държавицата. Лошото е, че нашите политици им се г*зят толкова- даваха им паспорти на кило, че да ходят в ЕС без визи, културни центрове, които те палят, приемат им студентите тук, танкове им подаряваха, авиолиния до Скопие, Слави и макета-космонавти обещаваше. Сега се говори да им даваме ток и газ, от какъв зор? Да искат от сърбите, нали са сърбомани. Гледайте гърците как ги накараха да си сменят името на държавата! Така се защитават интереси.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3a77d5a2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   То това с Украйна/Русия е само от 33 години. А македонците ги промиват от време оно

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 44b5a6f873
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   100г сърбите са ги държали за врата и са им наливали в главите простотии - това е резултатът. Първото поколение е знаело истината, второто и то е знаело от родителите си кой кой е, но вече е 3-то и 4-то поколение - здраво манипулирани. Отделен въпрос е, че по ТВ виждаш най-активните. Тия които мислят по друг начин не рискуват да се събират и демонстрират. Все още в Македония е ТЪПКАНО със сръбски агенти, не просто, че се намират.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2735c5cf31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Проблемът се дължи на първо място на това, че така наречените македонци са с изключително ниско ниво на култура и образование. Не говорим за изопачените им учебници по история, а изобщо за това, че огромната част от тях не са прочели една книга през живота си, не могат да говорят какъвто и да е чужд език и т. н. Абсолютно са идентични с масовият българин, който се интересува от това да се наяде, напие и да псува политиците и да си мисли, че разбира от всичко. Имам колеги македонци. Не са лоши хора. Всички си казват, че са българи. Само една колежка твърди, че е македонка, но нищо не може да обясни по въпроса, а и не го прави с някаква умисъл да се заяжда. Дори е доста свестна като човек и е винаги готова да помогне на всеки. Това, което забелязвам и при тях е именно доста ниското ниво на култура. Оставете дори украинците и руснаците. Германия, Франция и Великобритания са страни водили жестоки войни по между си и винаги са искали да са повече от другия. Да сте ги чули да се карат и обиждат на толкова ниско и елементарно ниво? Пак разковничето е едно - КУЛТУРА. Културата те учи да приемаш другия, да го уважаваш, да искащ да общуваш с него, а не да се караш и биеш. При македонцити в огромна част от случаите тя липсва. Те са пропити до мозъка на костите си от злоба и комплекси. За жалост и при нас българите положението е същото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9b01b1f30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Украинците още не са получили нужната доза пропаганда на тема "Руснаците ядат деца и малки котета, а вие сте наследници на древен китайски владетел, затова сте Украйна - защото сте живели в края на картата". Укрите не просто са свързани с Русия, те са си руснаци! Дори Зеленски е говорел само руски език до преди няколко години - и в момента народът говори руски, но институциите настояват официален език да е украински. Откъде мислиш са научили руски, бидейки различна нация? Те също се досещат за това, дори да не им е казано изрично.

Затова пък макетата от години участват в постоянно промиване на мозъци. То е като да питаш защо жертва се застъпва за похитителя си - никой не може да ти каже, но някъде там това се случва и не е еднократен феномен! Та и тук някак в хода на процеса участниците са си повярвали, че са свързани със Сашко Македонски /дори се дразнят, когато гърците им се смеят и казват "не, не сте"/, а българите са им най-големия проблем на Земята. Същото правят едни хорица и в България напоследък, но вместо българите, тук руснаците са големият проблем на народа - да видим дали ще им се получи!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 44eee5c299
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ние за обичане ли сме? Постоянно ги провокираме. Последното беше невероятната глупост с центъра "Борис III" Ако е за въпрос ние мразим много повече - румънци и турци са "цигани", гърците са "скапани мързеливи византиици", сърбите си ги мразим заради войните, мразим руснаци и американци, мразим украинците, италианците са "жабари', тъмнокожите хора са маймуни... Не ми се изрежда, но за всяка националност имаме обиден епитет. Така че каквото повикало, такова се обадило.
Наскоро ни посетиха бизнес партньори от Турция. Когато на тръгване ги попитахме какво иим е направило най-много впечатление те казаха : "Много студени хора сте. Защо никой не се узмихва? " Прави си изводите.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f38fc537c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   8, аз пък не разбирам какво провокативно има в наименованието Цар Борис 3-ти. Човекът който спаси евреите в България и умря след като беше отровен от Хитлер ли? Разбирам да го бяха кръстили Богдан Филов, тогава и аз щях да бъда против, но това не се е случило.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2f8bbe5f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   С последните събития ги провокирахме. Цар Борис е противоречива личност - доста страхлив, но е подписвал смъртните присъди на антифашисти, България е била монархофашистка държава поне с два преврата - 1923, 1934, ЗЗД със забрана на партии и съюзник на хитлеристка Германия, в списъка на победените от Втарата световна война. Как би ви звучал клуб на италианската култура на името на Бенито Мусолини? От друга гледна точка всички държави тип геополитически илюзионизъм се стремят да си припишат чужда история и мразят законния и наследник. В резултат на пропаганда разбира се, която им промива мозъка. Десетина години стигат общо-взето - от началото на училище до пълнолетие. Украйна също го доказва с русофобията.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5a795cc67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   1) Хората много лесно се манипулират. В последните години това много добре си пролича. Никой не мисли, реагира, като животно. Липсва човечност.

2) Изключително е лесно да вкараш на един народ идеята, че е на такъв хал заради друг народ! Тоя сценарий от 100 години го разиграваме и измря колко народ, ама минало вече, кой ти помни. На Германците всички останали им пречеха. Та, виждате до къде стигнаха... Украинците обаче буквално следват техният пример. Като най-мизерната и корумпираната държава в Европа, искушението да кажат, че всичките им проблеми били заради Русия, е доста голямо. Много хора и тук го правям. Там се появиха елементи, които искат да изградят цялата си нация, въз основа на това че нямат нищо общо с Русия. Затова се стигна до това положение. Македонците са много подобни. Цялата им идентичнот е също да се дефинират като "не-българи", пак защото не знаят по какъв друг начин да се определят. Просто нормален етам от разпада на едно общество. То няма с какво положително да се идентифицира, няма ценности, търси единствено кого да мрази

3) Такива процеси са изключително атрактивни за трети лица, които искат да се възползват от ситуацията. И съответно ги подхранват. Това е идеален начин да загубиш суверинитет и някой друг да те ползва за бухалка. Щото в момента, НАТО се бие с украинска кръв срещу Русия. Ако навлезем в подробности, Германците също бяха използвани през първата и втората световна война. Просто това става с нации, които нямат идентичност, не знаят защо съществуват, и населението им е лесно манипулирано.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker