Първи път с проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първи път с проститутка
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 3536 пъти
Здравейте, на 18 съм и съм девствен, както се досещате вече наистина почна да ми омръзва да съм в това състояние, в началото на тази година се занимавах с едно момиче и бяхме близо да го направим, обаче бях притеснен(като цяло съм срамежлив и стеснителен) и не направихме нищо. След това като отидох на морето си опитах късмета с една колежка и с нея не се получи, след това на едно събиране с една друга колежка стигнахме до целувки и смучки и до тук. И сега си стоя сам без приятелка (живея в малък град и тук нямам особен късмет), и отскоро мисълта, че все още не съм правил секс наистина ме изкарва извън нерви. И за това обмислям просто да отида на проститутка, причините които ме спират са: преди време говорех с един приятел и той ми каза, че първият път трябва да е специален, второ според мен самия първия ти път да е с проститутка е жалко, обаче в крайна сметка първо вече наистина просто ми се прави секс, второ доста мой приятели първия им път е бил на 14 и доста често се чувствам непълноценен, и трето знам, че на девствените хора им личи отдалеча и така шансовете ми падат още повече и също ми писна да ми казват "спокойно, когато трябва момента ще дойде" или "спокойно, когато намериш правилната нещата ще се случат. Та на мое място какво бихте направили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: d78f618df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Братле и аз бях като теб. За пръв път го направих когато бях на 20 г. Не бях грозен, но изключително неуверен и срамежлив. Първият беше изключително неловко и зле. Честно казано първите няколко пъти ще ти е супер филм. Аз ти препоръчвам да отидеш на проститутка и да и кажеш, че си девствен, тя ще се постарае да ти е яко. И ще ти кажа защо е по-добре, тя няма да ти се подиграе или отритне. Няма как да и се изложиш, което е възможно с някое момиче, което харесваш. Първият път не трябва да е специален, и аз бях на това мнение, но това са само илюзии. Спи с 5 различни проститутки, за да придобиеш опит, само гледай да не се зарибиш. Действай смело!!!

М 27

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9d57ea8f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Еми малко е тъпо, да. За първи път трябва да е специален човек, а не хванат от улицата така да го кажа. Просто може повече да се социализираш и да си намериш правилната. Но не трябва на първата и айде, изчакай някво време, трябва да си сигурен в избора си. Виж, ако принципно минат още години и не си правил (надали), то може да си викнеш, но не го споделяй на никого в бъдещи връзки. И мд това, че си личало е пълна глупост, според мен. Трябва да познаваш добре човека, и тогава евентуално да предположиш дали го е правил, така че споко.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 441b5d16de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   С проститутка не се брои за секс. Отивай смело.
Ще е предварителен път (в смисъл преди първия секс).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 423abb93a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   до автора на поста-Винаги ми се е искало да попитам човек в твоето положение и се надявам да отговориш на въпроса ми-Как така знаеш, че ти се прави, след като още не си го правил?
Чудя се защо на някои хора им е чак такъв проблем това, че на определена възраст не са правили още секс. И какво от това? Нима е по-важно да го направиш, отколкото това-с кого и как да го направиш? ! По принцип-секса е надценен!
Според мен, ще ти е тъпо и кофти, ако го направиш с някой, който не обичаш, а още по-зле и ако е професионалистка.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 02ae9c02c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Изчакай си момента!

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b9b687b339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Спри да бъдеш загорял каун, и почни да се развиваш като човек те момите после сами ще дойдат.

Х.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 36e0c8fb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Аз не виждам шансовете ти да спадат - даже напротив. Три различни момичета са ти били навити, а ти си дал отбой. Кое те кара да мислиш, че проституката ще ти даде увереност? Сексът започва първо в главата и не е едно механично вътре-вън. Поработи върху самочувствието си, което не трябва да е базирано върху това дали вече си го вкарвал или не. И като ти казвам поработи, нямам предвид да започнеш да гледаш някакви клипчета с напомпаняци, които ти дават акъл как да свалиш момиче. Ти очевидно знаеш как да го правиш това вече, момичетата те харесват. Съветвам те да направиш 2-3 консултации със сексолог, с който да обсъдите притесненията ти и който ще ти помогне на рационални ниво да се освободиш от тях. Това ще са много по-добре вложени пари отколкото да ги дадеш на някоя проститутка. Осъзнавам, че си млад и може да имаш предразсъдъци към подобен тип консултации, но ми се довери, че ще разбереш много неща за себе си и ще станеш доста по-осъзнат от повечето ти връстници, а това отваря много врати.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97e10365ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До 4,
Предполагам, че си жена иначе нямаше да задаваш тъпият въпрос "откъде знаеш, че ти се прави".... Хормони му викат!!!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e6fe0972e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора до номер 4: Ако трябва да съдя по въпроса ти най-вероятно си жена, но кой ли знае. Първо това желание не може да се опише, то е нещо като животински инстинкт, второ в малкото моменти в които съм бил по-интимен с момиче усещам как искам да правя секс с нея, но неувереността си казва думата.
И това "Нима е по-важно да го направиш, отколкото това-с кого и как да го направиш? " означава, че най-вероятно не знаеш какво е да искаш нещо и да не можеш да го получиш. И аргументирай се защо ще ми е "тъпо и кофти" ако го направя с професионалистка?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4f8646066c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ти въобще идея си нямаш какви проститутки са на пазара. Първо 8-10 години от обявеното им сложи, разгледай ги в ало. бг, на живо изглеждат в пъти по-зле. Ще те зарибят с по-разкрепостен секс да ходиш там редовно и да им наливаш пари в миризливите задници. Избора си е твой.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: af99d7c1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Виж, не го мисли чак толкова, не е голяма работа, че на 18 още си девствен. Аз самият за пръв път правих секс на 22 и изобщо не съжалявам сега. Иначе и аз като бях на 18 много се дразнех като слушах как момчетата от класа ми се хвалят, че предната вечер са правили секс с някоя мацка, която са забърсали в дискотеката, а пък аз нямах никакъв късмет с мацките и трябваше все да карам на ръчна. На 22 се запознах с едно момиче и скоро след това станахме и гаджета. Имах много задоволителен полов живот с нея, редовно правехме секс и придобих опит с нея. След година и половина връзка се разделихме по стечение на обстоятелствата. Със сегашната ми приятелка също правим невероятен секс. Така че пак ти казвам, не съжалявай, че на 18 си още девствен. Аз лично останах с впечатлението, че колкото по-късно го направиш, толкова ще ти е по-хубав и първият път, и след това.

Колкото до проститутките, не слушай какво са ти написали по-нагоре. Един мой познат ходи на проститутка преди време и тя го зарази с трихомонас. Така че недей. Колкото и клиширано да звучи, не мисля, че някой уважаващ себе си мъж ще падне толкова ниско, че да иде на проститутка. Трябва да си наистина много жалък и отчаян, страшно закъсал за секс, че да го направиш. На проститутки ходят обикновено мъже на по 50 години, на които никоя нормална жена не би приела предложение за секс, освен срещу заплащане.

Щом в момента не ти се получава, недей да си насилваш късмета. Нали знаеш, че когато човек иска нещо много силно и то му се е превърнало във фиксидея, обикновено точно тогава няма да стане. Според мен сега трябва да си вложиш енергията в нещо друго, защо пък не спорт? Започни да спортуваш усилено, това ще закали и тялото ти, и психиката ти, ще те направи и по-уверен. А и като спортуваш, постоянно ще си натоварен и изморен и така няма да ти остава време да мислиш за момичета и секс, при което ще си по-съсредоточен върху самия себе си. И така един ден без да го искаш конкретно, ще се появи едно красиво и добро момиче, което ще поиска да ти се отдаде, и ще получиш секс. Повярвай ми, най-хубавите неща стават точно когато не ги очакваш. След това няма да съжаляваш, даже ще си горд със себе си, че си издържал мъжката и си дочакал правилното момиче.

Успех,
М 28

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d8e6fd4074
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   До 4, не съм автора.
Личи си че си жена.
При мъжете е по различно.
Първо че на някои им е много трудно да си намерят момиче за секс. Затова някои седят девствени много дълго време (до 25 че и повече години). Не че не искат, но няма с кой (виж другите теми за девствените мъже).
Второ- мъжете могат да го направят с която и да е (стига да се съгласи). Не е нужно да имат чувства, любов и т. н. Ако вземат да придирят или чакат сепциалната може никога да не направят секс.
Трето- при мъжете няма значение коя ще им е първата. Може и проститутка да е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d8e6fd4074
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   На 18 все още е ОК да си девствен. Но трябва да побързаш.
Като минеш 20 ще е много по- трудно.
Много от жените тогава ще ти отказват секс ако разберат че си такъв.
А по принцип секса не е кой знае какво. Аз първия път бях разочарован. Представях си го като нещо много хубаво. Дори и сека се чудя защо толкова го преекспонират.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 21b30d0797
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз правих секс с един мъж (32г. ) Не беше някакъв мачо, беше тихо и кротко момче, аз направих първата крачка защото виждах, че е неуверен. Тогава аз бях на 26 с опит. В началото не разбрах, че е девствен добре се справи, издържа около 15 минути смяна на пози. Накрая си призна и аз леко бях, като гръмната, как може мъж не Дечко на 32 г да не е бил с жена и да не личи. Като взе да ми говори за бебета (с презерватив, аз го вързах после -проверка) че ако станело да сме станели двойка и т. н. Го разкарах. Казах му това е секс не правим деца, ти ако искаш търси жена за това, но не и аз. Мисълта ми е, че на всяка цена трябва да правиш с някой и възрастта не определя нищо

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 76a8823a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Наистина не мога да разбера тези, които твърдят как първото еб*не било нещо красиво, ценно и велико... Явно аз съм много студен и не ги разбирам тези неща, ама чуя ли подобни простотии и ми става смешно. Естествено, тук говоря за мъжете. При жените не е баш така.

Аз лично си направих сефтето не с една, ами с две и беше голям кеф. По-скоро имах чувството, че съм забил две в някоя дискотека, отколкото че съм си платил. Естествено, че и те бяха топ.

Направих го, защото щях да правя секс със момиче по-нататък, но ме беше срам и се притеснявах, че нямам опит и ще ми е първата и ще се изложа. Хич не съжалявам.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: da2ad2fc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Само някой с детски светоглед би написал това.

, , Спри да бъдеш загорял каун, и почни да се развиваш като човек те момите после сами ще дойдат. "

Това е природа и не зависи от развитието му. Колкото повече се въздържаш и чакаш да минеш 20 години, толкова повече ще си напрегнат. Какъвто и да станеш и каквото и да работиш, най-много някоя да те използва. Виждал съм момичета с такива неопитни момчета програмисти, свалят се нагло с други и се тъпчат с тях. Решението е до две, три години да отидеш на к... За това време има много малки шансове да стане чудо. След 21 за мъжете е страшно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 42b22db035
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Моето мнение е да го направиш с проститука и да спреш да го мислиш.

Много хора казват, че първия път трябва да е специален, обаче като срещнеш момичето, което наистина ти харесва и искаш да го направиш с нея, ще се притесняваш дали ще се представиш добре и може въобще да не се престрашиш да правиш секс от притеснение.

Според мен по-добре го направи с проститука да видиш и да усетиш какво е това нещо секса.

И аз на твоите години се чудих дали да не го направя с проститука, как е унизително за един мъж да отиде на проститука и как първия път трябва да е специален и така си стоях детствен и не посмях да предприема нещо с момичета, които наистина харесвах, а те бяха навити.

Най-накрая след сумати изпусни възможности с момичета, които наистина харесвах, го направих с една леко грозновата, която просто се нави да дойде в нас да я еба, без да се занимавам със срещи охажвания и тем подобни.

И накрая след всичкото чакане, да бъде специално го направих с момиче, за което въобще не ми пука и не беше красива и не беше нищо специално. Само си изпуснах възможностите с момичета, които ме интересуват от това, че не го направих с проститука.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 441b5d16de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До 15,
И аз считам че при мъжете няма никакво значение с коя ще е първия път. Важното е да се направи възможно по- бързо за да тръгнат нещата. Единствения риск е че ако девойката е грозна мъжит може да се отврати от секса. В миналото има описани подобни случаи. Тогава не са били и бръснати, първи секс след сватбата. Закоравял еб@4 лиже и чука всичко. Но като е за първи път и не си виждал п-ка на живо може представите да не се мачнат с действителноста. Аз лично бях леко разочарован първия път. Беше отдавна и жената не беше бръсната отдоло. Затова навярно най доброто е класна проститутка. Пък и риска от заболявания е по нисък отколкото с някоя квартална к-рва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3555430222
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   То по-добре да отидеш при проститутка, иначе трябват дебелите пари за да си хванеш приятелка. Тия дето няма да гледат дали имаш кола и как се развиваш самостоятелно, няма да те привличат особено на външен вид. Това не е много окей да излизаш с неугледни момичета. Плащаш и си готов, пък и после можеш да тръгнеш с голяма таргет-група момичета.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 423abb93a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До н. 18- Защо да няма значение с коя ще е за пръв път? Разбирам, че сексуалността е различна при жените и мъжете, но все пак... , особено-ако говорим за някое чувствително момче, което е идеалист, романтик и т. н. , и в един момент -избере за пръв път да е с някоя без чувства, без обич, не се ли отразява това на Психиката? Питам най-вече във връзка с човек, който е чувствителен по природа, защото винаги съм смятала, че някои момчета, не бива да избързват, че е по-добре да е с момиче към, което имат някакви чувства поне. Много хора-са на мнение, че при жените се отразява повече-чисто психически и емоционално, това с кого ще правят секс за пръв път, но подценяват всичко това, когато става въпрос за момче. Според мен-и при момчетата е важно с кого ще е, особено ако човекът е срамежлив и чувствителен, и по-неуверен.
До автора на поста, понеже ме беше питал някъде в коментарите по-горе, но тогава бях заета и не можах веднага да ти отговоря-сега ще ти отговоря-Първо-да, наясно съм, че си го има чисто физическото усещане, все пак и аз съм човек, ха ха, имам идея за какво говориш, ха ха ха, по-голяма съм от теб, но в Гимназията-знам какво беше с тия хормони и т. н. и порно-филми съм гледала -ей-така за разпускане, ха ха ха, готини времена бяха:) Но колкото и разгонена да съм била, винаги съм знаела, че просто не мога, разбираш ли-Не мога да си наложа над волята, дори да целуна някой без да имам чувства към него, камо ли пък да правя секс. Абсурдно ми е, като идея-това да правиш секс с някой, без обич, без чувства и т. н. Да, романтичка съм, идеалистка съм, с Любимият ми сме заедно от Гимназията още, бях на 17 г. тогава, но имаше един по-продължителен период, в който-имаше интимност от рода на целувки, прегръдки, да заспим на едно легло прегърнати, но без секс. Аз имах задръжки, но той-ме разбра и никога не е упражнявал натиск емоционален или какъвто и да било натиск, за да ме пришпорва за нещо. Искрена, Безусловна Обич и от двамата един към друг. Предодолях личните си задръжки, Благодарение на търпението, добротата и разбирането му. Много мога да говоря за него, но ще спра дотук, защото не обичам да споделям хубавото в живота си с околните, пазя си щастието само за мен и него. На принципа съм-сподели лошото с околните, запази щастието за себе си :)
Може би, защото не съм мъж и разсъждавам по друг начин, но и до ден-днешен не мога да допусна мисълта за целувка дори, ако е с някой който не обичам. Тук не говорим за някакъв вид морал, просто природата ми е такава:) Не ги разбирам и актьорите и актрисите, не само в киното, но и в театъра, когато се наложи да участват в романтична сцена и са нужни целувки по сценарий, ами отвратително е това-да се целуваш с някой, само защото такава ти била професията, защото взимаш пари за това, лично за мен, е гадно, изкуствено е. За простит. тките какво да кажа-разбирам, че при тях е забранено това с целувките по устата, но пък тяхното е още по-зле-да правят секс, заради жалките, мизерни пари. Сега, колкото и да са сексуално активни и т. н., то си е ад направо-всеки ден със сума ти народ-пълна отврат. Не ги съдя, просто не ми харесват определени неща.
На друга вълна съм в този ми земен живот:)

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6450dbacf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравей, това че си девствен не трябва дс си го правиш фикс идея, но според мен за пръв път не трябва да ходиш на проститутка аз ходя от време на време и мога да те уверя че усещането е много далеко от реалния секс с жена ми или предишните ми приятелки колкото и да са били дървени в леглото. Намери си някоя мацка на твоя възраст или някоя по-зряла жена и пробвай с нея. Проститутката често гледа само как да ти вземе и да и мине времето, а не да си направи твоя и нейния кеф.
Успех в търсенето М45

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4ba20e732f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   20, ти ни разбра ли, че жени нямат работа в теми за девствени мъже. Твоята история е съвсем различна- още от 17 си почнала, поне с целувките. Първо, никога не си била девствена на по- късна възраст. Второ, и да си била, винаги като жена можеш много бързо да си намериш някой. Тоест не си изпадала в ситуацията да си девствена на по- късна възраст и да знаеш, че дори и да искаш да го направиш е много трудно, защото при мъжете не е като при жените.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 423abb93a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   до н. 22, от н. 20, Виж сега, ти не си никакъв, че да ми нареждаш къде мога и къде не мога да напиша коментар. Авторът на поста ми е задал въпрос-отговорила съм. Няма теми -само за мъже и само за жени. Ти н. 22-с твоя селски сексизъм и долнопробен мачовизъм, можеш да си развяваш злобата, затова че още не ти се е отворил парашута, някъде другаде.
Предполагам как си прекарваш времето-наливаш се с алкохол и с разни други чичковци, псувате наред по адрес на жените и оплаквате съдбата си, че макар и стари-още сте девствени или пък, ако не сте-то добре, че има прос. итутки. Няма лошо-в кошницата-винаги има и гнили ябълки, няма как всички мъже да са качествени и свестни. Все ще има и разни сексисти, селски мачовци тупащи се в гърдите, като горили; такива с една мозъчна гънка и т. н. , и т. н.
н. 22-Разбери, че с това ти злобно и селско поведение, няма как да намериш жена, която ще тръгне дори да те целува, за секс-ще си мечтаеш още дълго, докато не си оправиш характера и поведението.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d39a684d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Значи на 18 години да мислиш да ходиш на проститутка, защото си девствен не ми се струва нормално. Животът е пред теб и все ще се намери момиче, с което си заслужава да го направиш за първи път. Това, че се сравняваш така с другите и едва ли не си готов да го направиш само за да си като тях също не е добър знак. Твърдението, че някои са го правили на 14 не ги прави с нищо повече от теб. На мен дори ми се струва твърде ранна тази възраст, понеже това предполага и някаква зрялост и трезва мисъл. Но истината е, че всеки може да си твърди каквото поиска, включително и твоите връстници. Каква е истината, всеки сам знае за себе си, но решенията ни трябва да са базирани не на това кой какво прави...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 29e4ae10d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   22 - остави я тая, това е една душевноболна, дърта, недоебана леля феминистка-мъжемразка, вилнееща из целия сайт с нейното мъжемразие и злоба към мъжете. Обижда и обвинява мъжете наред в какви ли не глупости, но когато някой мъж направи същото с нея, направо побеснява и почва да троли като луда. Целувки-милувки бла-бла-бла, нищо от това, което описва, не се е случило реално, тя просто си измисля, каквото на нея й се иска. А всъщност е една нещастна, самотна дърта леля, без мъж и деца, и с 10 котки, която никой мъж не иска, защото е вече прекалено дърта, дебела, грозна и претенциозна към мъжете. Яд я е на мъжете, че е стара мома и си е изпуснала последния влак от женска простотия, и вече не може да ражда и да има деца. Иска всички мъже да станат монаси, а пък тя да курвее на воля, с когото и колкото си ще. Двойни стандарти до скъсване. 100% луда за връзване и усмирителна риза в лудницата на Карлуково. Не й обръщай внимание, не й отговаряй повече, че ще натроли цялата тема с лудостта си (както е правила и с много други теми досега).

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 441b5d16de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   До 20,
Това което си написала става за жени но не за мъже. Колко са жените които биха направили секс ако както казваш мъжът "е срамежлив и чувствителен, и по-неуверен"?
Това е сигурен начин да си остане девствен за дълго.
Ти би ли легнала с неуверен, срамежлив, девствен, 30 годишен?
Най- лесното е да изджаса някоя проститутка за да стане несрамежлив, нечувствителен и уверен пък после да търси нормално момиче.
Засега има време да го направи и по нормалния начин но ще му е много по- трудно.
Ако мине 20така става страшна работа. Тогава жените ще имат по 4- 5 връзки зад гърба си, някой от тях и определон брой секс за 1 нощ, десетки или дори стотици флиртове. А той 0. Те ще знаят в детайли как се държи обигран мъж и ще го гледат под лупа. Все едно аматьор да излезне срещу професионалист тежка категория на ринга.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 423abb93a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   до н. 25- Една жена не се подчинява на скапания мачовизъм на разни селски идиоти, това не значи, че е феминистка. Както съм против сексизма, така съм и против-феминизма. н. 25-отчаяната ти злоба-само ме разсмя:)
Някои дори нямате-Достойнство. Какво наскачахте, като гневни шимпанзета-просто не проумявам.
Единственото, което се опитах да направя е-да дам един нормален съвет на автора-да не бърза, все пак не е станал 44-годишен дърт изтрещял ерген и женомразец, не е станал и 50-годишен дърт злобен трол, предполагам и психиката му-още е наред, но ако авторът на поста-толкова му се ходи при прост. тутка и счита, че няма да има по-добър шанс -ами да отива, никой не го спира.
Но тука -някои психично болни и емоционално неуравновесени типове-да ме нападат словестно-ами, лекувайте се бе, има Психиатри за тая цел, какво сте се разтрещели наляво и надясно. Като сте за едното жалко чук. не с простит. тки-ходете си, вижда се колко сте отчаяни и изпаднали-НЯКОИ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 23aacfe46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   23, има теми само за мъже и теми само за жени - авторите тук понякога пишат, че искат само ЖЕНСКИ или МЪЖКИ мнения! Възпитанието /онова, което хора като моята майка са ми дали/ изисква да се съобразиш с това желание и да затвориш огромната си и вечно права уста. Все едно, че темата не е заключена за твои коментари и е възможно модераторът да ги одобри в името на скандала и повечето посещения на сайта - ти си налагаш самоконтрол, уважавайки желанието на автора или авторката ѝ. Колко от вас могат същото?

В тази тема не е уточнено кой да пише, но си спомням предостатъчно други теми, в които единият пол си прави каквото реши и демонстрира липса на възпитание.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 423abb93a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До н. 28, от н. 23; Изглежда майка ти НЕ е успяла да те научи на елементарно уважение. Както сам си отбелязъл-автора на поста НИКЪДЕ не е написал, че иска да чете само мъжки коментари. Затова н. 28-голямата уста-вземи ти си я затвори, че аман от Олигофренско поведение-не те знам на колко години си, но се държиш, като някой сополанко от детската градина, на който са му взели играчката и той тропа с крака, като ядосан козел.
н. 28-доста нагло от твоя страна и да се пробваш да манипулираш реакциите на модератора. Не знам как може да си голкова нагъл, че да считаш-че имаш право да нареждаш кой какво да прави. Жалко, че не са те научили в къщи -на елементарни обноски.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 95d9c6ecc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Аз съм на 22г и също съм девствен, определено след една възраст става много трудно, така че се опитай да спиш със момиче възможно най скоро, аз лично не одобрявам ходенето на проститутка, просто ще се комплексираш още повече, щом все пак имаш женско внимание действай. И другия ми съвет към тебе е, да не слушаш съветите на жените, те не мислят като нас и не могат да ни влезнат във положение, и за това не могат да ни бъдат полезни!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c8b5076f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ще ти кажа мнение като в другата тема. Аз съм почнал с таква и беше екстра. Няма причина да не пробваш. А ако някоя те съди, че си правил с такива.. ето какво ще им кажа: Ако вие жените (в 20те примерно) бяхте по навити и на секс срещи, от компаньонки нямаше да има нужда! Но вие искате някой мускулест батка спортистче фитнесче и ако не е - не става (не го казвам като някой дебел или грозен, но ако не е първото нищо не стига). Или пък искате да не е 13 см иначе ще кажете "ХАХА МАЛЪК ЕЕ" (КАКВО ЩЕ КАЖА НА ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ че съм го правил с къс?? ) - и след това се чудите защо отиват на проститутки?

Поне там пари им дават та нямат право да откажат само заради това, в смисъл никой не отказват да правят ако ще получат пари

То и на вас пари можеше да се даде за каквото се навием без време и тарифи, но се обиждате и си казвате "Ама аз да не съм проститутка?? "

Та проблемът си е във вас..

А за проститутките ще кажа: Много пъти може да не ти дадат да правиш това и онова, да искат повече пари и накрая ти им даваш пари пък не получаваш което искаш, е освен да ти дадат да вкараш ама за мен са важни и ласките и игрите около тях. Но не - ти трябва като секс кукла само там нищо друго! И ме отказаха.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fcce465312
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Споко пич не си сам! Аз чак на 24г. правих секс за първи път и то с проститутка. От тогава съм правил секс с различни жени /много малка част от тях платени/ както много по-млади от мен така и по-големи. Цаката е да си уверен и да действаш смело. С опита ставаш все по добър в леглото и ще те търсят за още. Ако си срамежлив и не може да го вдигнеш не очаквай пак да те потърсят.

Така ме е яд, че в университета не го направих за първи път с една колежка, пък доста време се увъртах до нея. Тя не че се е дърпала, ама пустия му срам... абе съжалявам, че не настоях иначе щяха да се случат нещата. После въпросната колежка почна да се среща с един асистент от университета и сега са си заедно с 2 деца.

Първия път не е нужно да е специален. Аз съм доволен - беше си яко! Момичето беше много готино и добре си прекарах. Кофтито е, че след като си чукал си тръгваш и имаш едно гадно чувство, ама това е с платената любов....

М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2c76ba5d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   От автора:
Благодаря ви на всички за съветите (освен на номер 4 която само наспами темата), ще почакам още малко и ако опитите ми продължат да са на неуспешни, директно ще ходя на курва и въобще няма да го мисля повече, ако след това намеря някоя свестна, хубаво, ако не не. Обаче определено нямам намерения да си стоя девствен до 25 да речем докато се появи някоя си "подходяща". Пак благодаря ви за съветите и натам ще видим как ще развият нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker