От толкова работа нямам време за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От толкова работа нямам време за секс
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2607 пъти
Здравейте. Най-напред искам да се представя. Аз съм мъж на 24. Преди 1 година с приятелката ми (тя е на 23) се оженихме и от тогава живеем самостоятелно на квартира под наем. И двамата работим, но за нищожно заплащане. Както и да е, все пак успявам да плащам наема и що-годе сме добре. Проблемът е, че преди половин година започнах работа като строителен работник и това направо ми скапва силите. Толкова съм изморен, че вече нямам никакво желание за секс. На жена ми това не й харесва изобщо и ми каза в прав текст, че й се прави повече секс, а аз не мога да й го осигуря, защото съм скапан от работа. Работя 6 дни в седмицата, само неделя ми е почивен. Всяка сутрин ставам в 6:00, тръгвам на работа в 7:00 и се прибирам вечерта в 18-19:00. Като се прибера вечер съм толкова уморен, че само се къпя, вечерям и умирам на леглото, защото на другия ден пак ставам рано. Изобщо нямам нито време, нито дори желание за секс. Единственото ми желание като се прибера е да ям и да спя. С жената правим секс само по 1-2 пъти на седмица, което е супер малко и на нея не й стига. Разбирам я, аз също искам да правим секс по-често, но нямам никакви сили за това, обръщам й внимание в леглото само в неделя и някоя вечер през седмицата, когато съм по-малко уморен. Наистина е тъпо на 24 да се лишавам толкова много от секс, да лишавам жена ми също, но какво да направя, как да съчетая и двете, като в момента с тази работа ми е практически невъзможно и точно сега нямам друга алтернатива, как да обясня на жена ми, че колкото и да иска секс, аз се чувствам постоянно като пребит. Страх ме е липсата на секс да не се отрази лошо и на брака ми и да вземе да ми поиска развод. Аз много си обичам жената, нали точно за това се трепя по цял ден, за да сме добре и да имаме пари. Иначе не мога да се оплача от нея, всяка вечер като се прибера ми е сготвила и имам ядене на масата, грижи се за мен и за дома ни и аз много я ценя и ми е гадно, че не мога да я задоволявам повече от два пъти в седмицата. Сега сигурно някой ще каже, че проблема е в мен, че не поемам инициативата в леглото, но разберете ме, хора. По цял ден ме товарят като роб, мъкна кофи с вар и бетон като магаре, тичам напред-назад, всички кости и мускули ме болят, направих си мазоли по пръстите. Кажете ми, как след един такъв ден да се прибера довечера и да имам желания за секс?

Моля споделете дали има и други мъже в моето положение или да са били в такова положение и споделете как да се справя и да балансирам работата със съпружеските задължения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c88d84fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Здравей, разбирам че ти е трудно, но теб през седмицата явно самата мисъл за секс те натоварва, защото я приемаш за още едно физическо натоварване. Сещам се за два варианта - първият е да помолиш жена ти за масаж и да тръгнете от там. Ти очевидно имаш нужда от физическо отпускане, масажът ще ти помогне, а и ще се настроиш на интимна вълна (ако не заспиш). Вторият вариант е да си навиваш алармата половин час по-рано сутрин и да започвате деня със секс. Постарай се за брака си също колкото за работата си. Успех
Ж/33

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 47834e04ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Приятел, слагай по една инжекция омнадрен седмично в продължение на 6 месеца, после другите 6 почиваш с лека терапия има инфо в нета. Гарантирам либидото ще ти е в космоса, фитнес го имаш на работа така или иначе. Ако искаш нещо по леко и щадящо организма прочети повече за екдистерон това е билка с чудесни свойства. При мен е обратното жена ми няма желание колкото аз, на мен ми се прави любов всеки ден, като го правим я чукам по 3-4 пъти защото съм и набрал зверски. Наскоро ми се оплакваше, че я боляло дупето викам и ще ми го даваш по често и ще съм по милостив. Желая ти успех, здрав и пълноценен секс!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e9a30dd841
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Прави ми впечатление, че пишеш изключително грамотно за строителен работник.... сигурен ли си, че не можеш да работиш нещо друго?? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4155404ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Е като се трепеш, имате ли пари, добре ли сте? Казваш, че работите за нищожно заплащане и двамата. Млади сте, помислете за преквалификация - ако тя има повече свободно време, нека започне да учи нещо, с времето ще си намери по-добра работа, а след това ще има възможност тя да поема разходите, докато ти успееш да се преквалифицираш. Жена съм и ти казвам, че липсата на секс е най-малкият ви проблем. Помислете за бъдещето.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 38010a7ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Я се стегни, бе пикльо! Съпругът ми е на 55, също работи тежка физическа работа, но това никога не се е отразявало на сексуалните ни отношения.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: db3734a45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Масаж абсурд, направо ще си на седмото небе, ама от сън :)), според мен, ти трябват 7 часа сън, заспиваш в 11, демек 7 си у вас, до 7:30 ядене, до 8:30 къпане, 8:30/10 имаш почти 2 часа да свършиш някакви задачи, каквито имаш. От 10 до 11 спокойно можеш да си я пръскаш и ще си топ, даже може да се обърнат нещата и да почивате баш само в неделя, не като сега, само тогава да правите :) Не, че съм голям учител и пример, но поне аз така го виждам. Успех, звучиш и изглеждаш грамотен и читав, вярвам че ще се справиш. Замисли се просто, че твоето е мечта за много други мъже, на които жените не им пускат. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: def981e153
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Насочи се към друг вид работа.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c3e2c8a5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   5, моята жена пък супер възпитана. Стегни се и бъди като нея, а не поредната селянка.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f40d641af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Таз пък номер 5, къде си вкарваш гъза между менгеметата? Автора с какво ти е виновен, че да го наричаш пикльо? Бахти отрепката долна. Авторе, един съвет от мен. Съберете пари и кандидатствайте за работа някъде в чужбина, но да сте си и двамата. Поне ще знаете за какво работите и няма да си толкова смазан, но ще сте си ДВАМАТА. А колкото до развод, една свястна, нормална и себеуважаваща се жена никога няма да ти иска развод заради това, че не правите секс колкото на нея й се иска. И ние искаме 1 милион евро, къща и луксозна кола, ама… Така че имай съвета ми напредвид. Успех.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ebd2b1c4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Даваш много голем приоритет на работата и почти нулев на семейството си. Това е лош житейски баланс. Разбирам, че това е твоят начин да осигуриш семейството, но средството обезсмисля целта. Утре жената те напуска и оставаш само с едните мазоли.
Работи по-малко часове седмично. В крайна сметка това е само една работа от много други.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b79f65825d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   до автора-жена ти, като не разбира от дума, прати я нея да работи, като строител и тогава друга песен ще запее. Да вземе да се благодари, че 2 пъти седмично си го получава. Толкова ли е развратна, че все си търси да й го начукаш. Не може ли сама да се самозадоволява? Страшен проблем просто... И като чета повечето коментари тук, направо лошо ми става. Оставам с впечатлението, че на повечето българи-най-големият им проблем е-жалкия секс. Всички други проблеми сте ги, , разрешили", само за чукане мислите. Напоследък в сайта, пък колко теми за анален секс видях... направо лошо да ти стане. Масово се късат някои да мислят-как, къде и кога да си го заврат или някой да им го завре някъде. Други неща не вълнуват ли българина? ! Или животът на ПОВЕЧЕТО българи се свежда до-ядене, пиене, секс, работа като вол и спане? ! Като секса-очевидно е проблем номер 1 на някои българи. То, че суинг-двойки, че почитатели на аналния, на тройки и т. н., разни др. елементи пък-призиви за раждане на деца, че държавата да не се затриела... Долната чакра на повечето -прелива от енергия, като вентилатор на бързи обороти, а горните чакри-запушени. Как да има развитие в тая държава, като 97 процента от народа-мисли само за секс и размножаване? !
До н. 5-бабичката, която нарича автора, , пикльо"- ти като си развратна стара жена, която се чука с дядото си всекидневно, навярно с помощта на хапчета и от двете страни, това не значи, че всички трябва да са, като разгонени свине и прасета, без да обиждам истинските животни в природата...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 15863565d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Знам какво е тежка работа, защото слагам асфалт, а когатоняма, местя 40 кг бордюри, бетон и така нататък, много работа за 30 минути съм с лопата кобик бетон ми е минавало през ръцете. Като се прибера, лежа час, два, след това тренирам един час в нас, предимно със собствено тегло, набирания, лицеви опори, кофички, правя здравословна тренировка. Нямам жена, но ако трябваше да имам жена сигурно нямаше да тренирам, по време на тренировките съм направо скапан и ми се спи, трябва си воля. Взимам, Тестостерон, Провирон, след време добавих и Метан, започнах с боцкането през ден инжектирате през ден по 400 мг на седмица Тестостерона. Можеш само на Тестостерон и Провирон да си, малки дози. Най - добре да бъде Тестостерон пропионат, за 36 часа няма да го има в организма, тоест при странични ефекти бързо ще примине за няколко дни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4592ff06ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Спокойно, ще ти намери заместник. А ти работи като куче - очакват те чекиите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cbc714ee43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Момче, защо работиш като строителен работник? Изглеждаш грамотен и интелигентен и можеш да работиш и нещо по-леко физически? Колко ти плащат на ден за тази работа?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 88b6e45dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Отговора е прост, смени работата. Млади сте, трябва повече време да си обръщате внимание, опитай се да си намериш по-лека работа.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: be6fa8393d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   От Автора
Благодаря на всички, които се включиха и коментираха, с изключение на номер 5. Госпожо, на 24 вече съм женен, с жена ми живеем самостоятелно и отделно от родителите си. Аз плащам наема за квартирата ни и нося отговорност за себе си и за жена си. Така че не бих се определил като пикльо.

Номер 1, масаж получавам почти всяка вечер от жена си, но за облекчаване на болежките ми.

Номер 2, бих опитал, но не съм сигурен доколко е удачно само на 24 да вземам стимуланти.

До 14, жена ми не е развратна, ни най-малко даже. Тя по принцип е скромна и съвестна, просто си има нужди и аз трябва да ги задоволя. Бих го правил редовно, стига да не бях толкова уморен. Поне утре е неделя и ще й обърна внимание, обещал съм й.

Иначе, хора, да ви кажа не е нужно да си неграмотен, за да работиш на строеж. Просто в момента така ми се налага и нямам друга опция.

Благодаря още веднъж!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 37e6fb221a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не знам какъв ти е тоя брак... Ако ти поиска развод за това, толкова по-добре. Ти ако утре пострадаш или се поболееш, какво остава тогава да направи, ако за някъв секс ти върти театрални постановки?? ! За мен 2х на седмица е ОК при тия импотентни говеда в тая държава. Или си се гръмнал с някаква нимфоманка или те има за ходещо портмоненце, а защо не и двете... Не на последно място, прекалено грамотно е написана статията за общ работник...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f61679156b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ехе. Аз ако правех два пъти в седмицата щях да бъда много доволна Мъжа ми той все има работа стрес, задачи вкъщи, все нещо се случва. Или азсъм болна или той. Не помня от кога не сме правили секс. Няколко месеца сигурно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4f6077551a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Хаха, аз какво да кажа, то си е късмет ако има и веднъж седмично, та вашите два пъти не ми изглеждат много зле.
А тя колко често иска да бъде?
То щом не ти е до това, какво да направиш, освен да си направите график.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3173afa5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Това е писано от жена. Поредната фейк история.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7c28b47f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здравей, по начина на изразяване и грамотността ти личи, че си интелигентен човек. А и изглеждате като едно нормално и с потенциал за хармонични отношения семейство. Жалко, че нямате достатъчно време един за друг.
Не си написал имаш ли висше образование, имаш ли някакви други умения. Но наистина ми изглеждаш като човек с много по-сериозен потенциал от това да бъдеш строителен работник. Опитай да си намериш друга работа наистина, мисля, че го заслужаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: be6fa8393d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От автора до 22: С жена ми се запознахме, когато бях на 21, тя тогава беше на 20. Бързо си паснахме, защото си приличаме и по характери, и по съдби. И двамата сме отраснали в обикновени семейства. Нашите никога не са разполагали с много пари, при което не можах да си позволя да следвам висше, но това, че не съм висшист, не ме прави автоматично неграмотен, нали? В училище се справях добре, завърших с 5, 67, но какво от това, след като нямах финансова възможност да отида в университет. Най-голямата пародия е в това, че много мои съученици, които едвам завършиха, отидоха да следват, защото родителите им постоянно ги уреждаха финансово, но не всеки може да си позволи това. В гимназията много мои съученици през летните ваканции ходеха по кафета и заведения да се забавляват, а аз през същото време трябваше да работя, за да помагам на нашите вкъщи. После се запознах с жена ми, бяхме гаджета две години и решихме, че искаме да се оженим и да заживеем самостоятелно. Не съм от хората, които чакат и отлагат нещата във времето, затова се ожених и не съжалявам. Обичам жена си и се радвам, че я имам в живота си. Колкото до секса - не казвам, че тя постоянно ми натяква, че й се прави секс, просто ми е намеквала, че иска повече внимание от моята страна в леглото. Случвало се е някоя вечер, като си легнем, тя да започва да ме гали, да ме пипне, целуне, а аз трябва да й кажа "Съжалявам, мускулите ми пулсират от болка и очите ми се затварят". Аз опитвам да компенсирам по някакъв начин, гушвам я, целувам я и после заспивам, но само това не е достатъчно. Все пак сме млади хора и имаме нужда от разнообразие в половия ни живот. Просто аз постоянно съм скапан от работа и ми е трудно да й обърна нужното внимание, а тя го заслужава напълно. Както казах, готви ми, чисти, грижи се за мен и аз се чувствам зле, защото не мога да й обърна необходимото внимание.

Колкото до мен, аз никога не съм бил претенциозен в живота си, може би защото съм израснал бедно. Наложи ми се да порасна по-бързо и да поемам отговорности. Никога не съм искал голяма къща, луксозна кола или нещо такова. Единственото, което искам, е любящо семейство - всеотдайна жена (вече я имам) и деца, които да изпълват дома ни с радост. Надявам се в близко бъдеще с жената да се уредим по-добре, за да можем да помислим и за деца. С нетърпение чакам да стана татко.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e83ea0d520
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Не бих работила работа, която изпива силите ми. Работила съм такава, за това сега не бих. Евентуално, за много пари и ограничено време.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c88d84fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Много симпатичен ми стана от разказа си за теб. Не се отказвай да учиш, не заслужаваш да мъкнеш кофите и да те товарят до безумие. Съсредоточи се върху възможността да учиш задочно и да намериш работа за по-добри пари. Много сте млади с жена ти, няма нужда да бързате с деца. По-добре пести и учи, ще ти е трудно, но на кого не му е, но поне ще направиш нещо за бъдещето си. Жена ти и бъдещите ти деца ще предпочитат да имаш все пак някакво време за тях, да работиш по 40 часа седмично, а не по 72 и пак едва да свързвате двата края. Поне на 5 човека тук си направил впечатление с грамотния си изказ, не оставай общ работник, цели се по-високо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5af77b805c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   А дали е вариант да дремнеш за 1 час след работа, за да събереш сили? Малко цуни-гуни и да си заспите след това? Надявам се, че вече си изключил телевизията и браузването вечер?

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d98647b44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Има и фитнес аспект на проблема дето не сме разгледали. Не е нормално да си скапан от физически усилия секи ден, освен ако:

- прогресивно увеличаваш натоварванията (нарочно или по принуда) - ако поддържаш постоянно натоварване ще се адаптираш и нема да се скапваш
- работиш го от една седмица - от медуза на стол днес до клекания с кофи с бетон утре ще си скапан седмица-две
- неправилно хранене - не ти стигат калориите или протеина
- комбинация от неколко / всички

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 01b7f2c99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Този стил на живот не може да продължи в дългосрочен план и да оцелеете. Ще започне да куца и брака и здравето. Ориентирай се към преквалификация докато си млад и нямате деца. Строителната работа е тежка и ако на 24 си така, помисли какво ще бъде като станеш на 40.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a979e0e1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Приятел на мен ми се прави секс всеки ден, мога да идвам да те замествам ти ако искаш гледай или си спи аз ще свърша тежката работа.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2b85178182
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   В ЖП-то има предложения за работа, която не е с такива натоварвания! Минимумът е средно образование! За някои професии се изисква и опит, но общо взето няма да носиш материали по цял ден и вечерта няма да си грохнал, защото секса ще ти е редовен, а и ще имаш възможността да пътуваш навсякъде и то служебно! Имаш избор!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 48abe50d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Орентирай се към някакъв занаят, има достатъчно курсове нещо което ти харесва електротехник, водопроводчик, мебелист, шофьор... ти си реши. Строителство е тежка професия. Много зависи от това как понасяш натоварване, много е важно храненето и почивката. Вижда се че си интелигентно момче, вземи решение и действай. Като си по малко натоварен ще имаш желание и за секс. Също е много важно и двамата да сте със сходни сексуални потребности.
М45

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker