Девствен на 34 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен на 34
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1519 пъти
Здравейте! Знам че има и други такива теми но реших и аз да излея душата си в отделна тема. На 34 съм и съм девствен. Имам физически дефект с 2 изкривени пръста на лявата си ръка съм. Живея с родителите си което със сигурност е проблем в очите на жените. Може би съм притеснителен и мога да изградя комуникация по - скоро по интернет отколкото на живо. Писал съм си с жени които после са си намирали приятели и нещата са приключвали дотам без дори да се срещнем на практика. Работя в склад което може би също не звучи атрактивно. Много ми се иска да намеря някоя добра жена която да ми даде шанс и да проявява разбиране към мен но всякаш от година на година това изглежда все по - невъзможно. Чувствам се все по - безполезен и ненужен. Дори не съм се целувал или прегръщал с жена а това с времето все повече тежи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 318ad14cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Събери пари и отиди в Будапеща/Унгария. Там има доста елитни красиви ку***. А и цените са като в България. 30 мин. 70лв. Но спиш с момиче като фотомодел, а не като тукашните.

Просто като го направиш няколко пъти, макар и с проститутка, ще разбереш, че сексът е доста надценяван. Няма нищо общо с порно филмите, които гледаш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 280452b2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не се притеснявай! Имай воля и тренирах характера си! Като начало можеш да започнеш да живееш сам или със приятел съквартирант! Това ще ти даде изключително самочувствие и самостоятелност! Ще видиш как след време това ще проличава и външно! Ще ти ли личи самочувствието и ще привличаме жени! Бъдещи по отпуснат и разговорлив! Както казваш си и в сайтовете за запознанства! Същото е и на живо!
Ако това ще те успокой аз пък съм жена на 25 г и също не съм се целувала нито... Като в твоето положение! Но умея да общувам с мъже дори по големи ( доста ) от мен! И привличам погледите у интереса им! Обожават ме! Но просто аз преценявам все пак да спазвам някаква дистанция нали? ! Флиртувам без задръжки шегувам се постоянно съм усмихната ( а това мъжете го обожават! ) Една весела у позитивна жена да е насреща им че и с чувство за хумор! Така бъди и ти! Флиртувай говори свободно и завладяващо!
Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c9b0053401
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Вместо да плюете тук жените, излизате навън, запознавайки се, живеете в реалността. Със сигурност някъде има жена и за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: db8152c17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ми ще бъда честен - наистина звучиш като комбинация от тегави качества.
1. Живееш с родителите си - да, за много от жените тва е филм. Изнеси се на квартира.
2. Смени работата с някоя друга подобна, например иди да работиш в Била. Там поне ще си говориш с колежките и може да забиеш някоя.
3. Виж поне какво можеш да направиш по външният си вид. Фиксирал си се доста на тия 2 пръста, но ако не им обръщаш внимание и си окей с тях, и на останалите няма да им пука. Наистина.
4. Притеснителен си и тва, заедно с другите неща те прецаква отвсякъде.
Та така, план за действие:
Смени си работата, по възможност ако можеш и за малко повече кеш. С тоя допълнителен кеш се изнеси на квартира и си купи някоя друга дрешка. Позапознай се с колегите и колежките, излезте на някое купонче и току виж някоя ще те хареса. Понеже си притеснителен може и да ти е трудно в началото, но в крайна сметка ще ти се получат нещата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a3ec0ac818
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В университета имах колежка с подобен проблем - криви пръсти и единият не беше се развил изцяло - беше по-къс и мястото където е нокътната плоча го нямаше. Но никой не отдаваше значение на това. И реално какво толкова? Имаше и съпруг и дете, изглеждаха много щастливо семейство.. До колкото знам има и хубава работа. Само някякъв нещастник би отдал значение на нещо такова. Фокусирал си се излишно в това. Помисли за наистина важнте неща - образование, кариерно развитие и нещата сами ще станат. Но в този склад, където си ще е трудно. Там изобщо работят ли жени?

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 17a64a3f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 3, вместо да плюете тук мъжете, излизате навън и търсите мъже, които не са мамини синчета или курвари. Със сигурност някъде има мъж и за вас.

А ако сте независими, сядате в хола, пускате си телевизора и не зависите от никого! Телевизорът е, защото когато дълго време не чуваш някой да ти говори /следствие от живота сам и без деца/ започваш да си говориш сам - поне според интервюта на разните там спецове по душевно здраве. Не съм го пробвал лично, но им вярвам, затова ви предупреждавам да вземете мерки, докато е време!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker