Девствен и на 24... искам да го направя със зряла дама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен и на 24... искам да го направя със зряла дама
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2437 пъти
Здравейте, мили Дами! :) Пише Ви едно девствено момче на 24, което никога, нито веднъж не е правило секс, не се е целувало и дори не се е прегръщало с жена през целия си живот. Започвам да се отчайвам и да губя вяра вече, не мога да издържам без женска ласка повече. Много съм тих, кротък, плах и срамежлив, и никога досега не съм се усмелявал да направя първата крачка, да заговоря момиче. Не смея дори да погледна момиче в очите за повече от 1 секунда, за да не ме помисли за някакъв откачен психар или извратеняк, освен ако тя не ме заговори първа, което рядко се случва. А и да се случи, аз веднага отклонявам поглед в земята и не смея да я гледам в очите, докато ѝ говоря, от страх да не се изложа пред нея. А стигне ли се до някоя малко по-така гореща насока на рзговора, аз веднага отклонявам темата на някаква друга насока, защото ме е срам и се чувствам неудобно да говоря очи в очи с жена за секс, после разговора охладнява, жената се отегчава от мен, става и си тръгва. Излизал съм с жени, държали сме се за ръце, разказвали сме си вицове, смяли сме се заедно, но дотам. Накрая ми казват, че съм умно, интелигентно и красиво момче, и все някой ден ще намеря моето момиче, но биха искали да си останем само приятели, и ме изпращат по живо, по здраво. Така съм провалил сигурно над 20-30 срещи с жени. Безработен съм, живея с майка ми и тя ме издържа, все още съм финансово зависим от нея. Майка ми ме е учила да бъда добър, мил, учтив, грижовен и кавалер с жените, да давам път на дамите, да поставям тях пред мен, техните нужди пред моите, и да не бъда егоист. Тя винаги ми е казвала, че жените са силни, умни и независими и във всичко са много по-добри от мъжете.
Напоследък имам чувството, че започвам все повече и повече да губя интерес към момичетата на моята възраст, и да се ориентирам към дамите на по-зряла възраст. Отхвърлян съм толкова много пъти от младите момичета, че вече ми се струват несериозни, детински, плоски и повърхностни, с техните детински номера. Вече все повече се заглеждам по зрели дами над 35-40, когато излизам навън, и дори ги заговарям и си говоря с тях. Общуването с тях е толкова по-освободено, разчупено и непринудено, отколкото с моите връстнички, не може да се опише с думи. Няма го това гадно напрежение и чувство, че ще ми се изсмеят в лицето всеки момент, тези унизителни обиди и подигравки, когато им призная, че съм девствен. Даже напротив, подхождат с голяма доза съчувствие и разбиране към моя проблем, и живо се интересуват от причините, поради които е възникнал. Питат ме въпроси, аз им отговярям и така се опознаваме взаимно, въпреки, че и с тях не стигам до секс (все пак и при тях опитът си казва думата, и съвсем разбираемо си искат опитни мъже, а не новаци, като мен). Говорил съм си даже и с много жени с деца, и честно казано ми се струват доста готини, разкрепостени и свободно мислещи, в сравнение с моите тъпи, задръстени връстнички. Гледам порно. Много порно. Но особено много обичам MILF (порно със зрели жени на около 35-45 годишна възраст). Освен това имам и foot fetish (фетиш към дамски крака, или по-точно ходилата на краката им), и често комбинирам MILF категорията, с моя фетиш към крака. Падам си по женска доминация. Обичам да си фантазирам за това, как група от зрели дами около 40-45 години са ме вързали за леглото, яздят ме, сядат върху лицето ми, пикаят по лицето ми, в устата ми и по цялото ми тяло, дават ми краката си да ги лижа, и изобщо издевателстват над мен по всякакъв, всевъзможен начин. Обичам да гледам видеа, в които зрели дами доминират с краката си по-млади момчета, правят им footjob, ритат ги в слабините, присмиват им се, унижават ги, подиграват им се и им отказват секс (Mature Foot Goddess Domination). Любимата ми актриса е Maitresse Madeline. Тя е професионална строга Господарка и притежава свое собствено BDSM студио в Kink. Там отиват много нейни фенове мъже и си плащат, за да бъдат изтезавани от нея. Истинска Богиня, няма друга такава, като нея. Сексапилна, страстна, доминантна, властна жена. Най-голямата ми мечта е да си намеря някоя такава готина, свободно мислеща, разкрепостена зряла мацка с опит като нея, която да ми бъде първата и да правим секс без никакви табута, без никакви задръжки. Да ме научи на всички тънкости и трикчета в секса и да сподели своя опит с мен, правейки и мен по-опитен. Мили дами, бихте ли ми дали съвет, как да си намеря такава жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: bf5ee1fe7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   И коя ще да е тази дама, дето ще те поиска? Нямаш доходи, майка ти те издържа, не си се целувал с никоя... Как очакваш да ти се получат нещата? Поне някаква работа си намери, ако ще и почасова да е.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3e65a9ce5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Почни работа като строителен работник - общак ( търсят се доста), спести пари и се обади на компаньонка в ало. бг, там е пълно с жени на над 35 год.

Младите момичета търсят топ мъжагите. Дори и да те харесват, ако нямаш лъскава кола, пари за разходки и собствен дом, ще те отхвърлят и поставят в зоната на приятелство, а веднъж попаднал в тази зона, не очаквай да се стигне до нещо сериозно.

И аз като тебе съм голтак, но имам някаква работа и съм се се ориентирал към разведени майки и компаньонките/проститутките.

Поне успявам да намажа нещо. Ако се опитвам да свалям 20 годишните само ще загубя време и пари.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c2adbec002
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Да не те разочаровам, ама ако искаш да правиш секс изобщо спри порното. Мозъкът ти толкова е свикнал с порното и произвежда толкова допамин, че дори и 2 жени да ти правят BDSM няма да могат да те накарат да произведеш толкова допамин. Съответно няма да имаш и ерекция. Отделно, че се уверждат нервните окончания, които отговарят за ерекцията. По-добре спри порното отсега!! Влез и прочети сайта yourbrainonporn.... Наистина те съветвам да го направиш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 191b352bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Започни работа и спри да чакаш майка ти да те храни. Стига си заоравал в порното, станал си цял професор, а полза никаква освен, е ставаш още по-безпомощен.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e01cb430c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Приятел, ще ти дам един съвет. Това, че не работиш и нямаш доходи и те издържа майка ти не е проблем. Спри порното и започни да спортуваш. Не е нужно да ходиш във фитнес зали, където се дават пари. Започни да тренираш на лостове и успоредки и тичай. Именно това, че си по цял ден свободен ще ти позволи буквално да тренираш почти всеки ден и да си направиш страхотен режим и програма за тренировки. Почни от сега, спестявай от парите, които ти дава майка ти и до късна пролет вече ще си се нацепил. Тогава може да отделиш от събраните пари за татуировки. Може да си пуснеш брада, ако ти отива и да се подстригваш гола глава или да си правиш някаква прическа вкъщи с една машинка. Практически всичко това е за без пари. Постоянно има промоции по моловете и може да си купиш яки тениски и някоя риза с къс ръкав да доста малка сума. И за лятото си готов. Доста млади момичета ще ти обърнат внимание. Аз съм на 32. Имам професия, кола, собствено жилище на центъра на София, не съм нито темерут, нито някакъв злобар или комплексар, но мен никога млада и красива жена не ме е погледнала, защото нямам гъзарски външнен вид, макар че нито съм дебел, нито пък някакъв кльощав. Докато бях в началото на 20-те до към 27-28 годишен съм имал мимолетни отношения с не особено привлекателни момичета на моите години. В момента има по-голям интерес към мен, но на 95% от случаите това са доста по-големи от мен жени или някоя млада и не особено красива. Практически, ако искаш млада и красива жена, било то неграмотна кифла или интелигентна и образована госпожица, просто ти е нужен гъзарски външен вид и толкова. Грам не ги интересува, дали имаш професия, дали имаш житейски опит и дали можеш да се справяш с трудностите на живота. Важно е да си с мускули, татуировки, брада, прическа и да го раздаваш оборотно, да гъзарееш, да се надуваш и т. н.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ae0351281a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Иди на психиатър! Майка то така те е обработила че си станал мазохист и мечтаеш с и ДМА думма да бъдеш парцал в ръцете на жените! Аз съм жена на твоите години също не съм имала полов контакт но никога не бих искала мъж с твоите фантазии и положение! Един мъж трябва да бъде харизматичен и да излъчва тестостерон отдалече жените да го желаят! Такива харизматични мъже се усещат и забелязват от километри! Колкото и да си мил кротък и красив не стига! Мен например адски ме привличат също по зрели и големки мъже защото те излъчват това " мъжкото " което кара една жена да се побърква и да им скочи отгоре на мига!
А такава жена дет си търсил... Ами пълно е но те тормозят по друг начин! Не сексуално...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b3f37f6b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Почни работа и всичко ще се оправи!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 88685523dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Тежко си увреден от майка си - направила те е "мъж" според нейните виждания: смачкан, финансово и психически подчинен, без самочувствие, пълен със страхопочитание към нейния пол. Никоя жена не мечтае за такова мекотело.
Логично и фетишите ти са мама те доминира и унижава.
Баща ти е виновен че го е позволил. Предполагам я не е изтръпел и е бегал, ама требваше да те спаси и тебе.
На 24 може би е късно да се реверсира ефекта. И да е възможно нема да е бръзо.
За начало ти требва мъжки модел за поведение. От старата школа. Роднина или близък приятел, правете мъжки неща заедно - запой, бой, тежести, заглеждане по жени, тройки.
Второ - пълна промена на външния вид - прическа, лицево окосмяване, всичко възможно в огледалото да не виждаш вече смотанячето на мама.
Това че живееш с майка и те издържа го обърни на плюс. Тя е задължена по природа (телето цица от кравата) и по принуда (а в старчески дом искаш ли? ). Набутай я в една стая, другото е за тебе. Пренареди и боядисай по твой вкус. Каквито пари изкарва да ги отчита на тебе. Колко ще и отпуснеш е по твоя преценка. Оствяй кочина след тебе и й нареждай да не е повлекана, а да почисти.
Като стигнеш дотука пак погледни жена. Още ли виждаш Богиня за преклонение или душица търсеща закрила и издръжка от Господаря на Света - мъжа?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 551b3ac016
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Е нормално да те френдват, ти нищо не правиш с тях. В опитите си да не се изложиш всъщност се излагаш задето си толкова спекан. Искаш да не те помислят за извратеняк, ама всъщност от това, което си написал, става ясно, че си точно такъв. Спри да се притесняваш от извратеността си - тва е нормално. Намери някоя извратена като теб - гледай по този начин на нещата.
Мамино синче си. Време ти е да се отделиш от нея, намери си работа и отиди на квартира. Не казвам да не говориш с нея никога повече.
Жените не са силни и несависими, неслучайно се лепват за мъже с мангизи. Имат една камара проблеми като хора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5db158ed4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Пусни обяви в сайтовете за обяви. Направи си ("отделна" ) поща (в абевето). Ако искаш пробвай да я напишеш и тук (с нашенски букви и без задължителните атрибути). Като вмятане (или подпис). Понякога минава. Не е съвсем изключено някоя загоряла да ти се обади.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0f62d626f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Която не го иска сега, почти винаги няма да го иска и, ако работи! Тогава същата ще си намери някой с по-хубава работа, по-висока заплата, малко по-приятна локация на офиса и т. н. В наши дни хората забравиха че целта на конкурсът е да избереш победител, а не да го удължаваш до безкрай.

Но пък ако аз съм на негово място, би ме било гнус от жена, която не ме е искала преди, но щом започна работа се залепя за мен и ми се радва. Както и да го оправдава, каквото и да ми говори! Защото единствената разлика между преди и сега ще е онова нещо, наричано разговорно "заплата". Пак ще съм си същия типаж като преди, когото не са одобрили и с действията си са нарекли "некачествен"или поне "намиращ се ниско в класацията". Практически това поведение казва "още си некачествен, но вече можеш да платиш обезщетение заради това, че не покриваш критериите ми".

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d7c22a6682
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Момче, толкова си ги изприказвал, че от тях дори и 1/10 да си споменал на девойките, които си срещал, е нормално да те отрежат... На първо място трябва да вдъхваш респект, примесен с лека арогантност, съвсем лека, да е видно, че ти си водещия играта, а ти обратното - отиваш на среща и даваш на дамата да те доминира в общуването. Бас ловя, че си расъл без баща, майка ти е разведена и общо взето те е "развалила" с приазките си какви суперски са жените, а мъжете трябва да слушкат. То дори така да е в доста семейства, това не значи, че по начало това искат да видят жените! Жените искат всичко и то веднага, но това което ги привлича в първия момент е алфамъжкаря, който не могат да контролират туко-така. Много по-добре би било на първа среща да се държиш по-грубо и да поотрежеш момичето, отколкото да му легнеш в краката, в първият случай имаш по-голям шанс за успех, докато във втория би се съгласила да излезете втори път само ако си истински красавец, макар и безперспективен в нейните очи... Абе много мога да ти разказвам от собствения ми опит, макар че отдавна вече съм женен с деца и не си позволявам забежки, защото съм щастлив със семейството, което имам, в крайна сметка основните принципи на пик-ъпа, ухажването и свалячеството общо взето си остават същите:) И стига си висял на врата на майка си - хвани се да работиш нещо и се еманципирай от мама, явно че жената достатъчно те е увредила, макар и да не го съзнаваш, а и не го е направила с умисъл, просто липсата на бащата така се отразява на момчетата... И стига си си търсил пак маминка, излагаш се...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 80f54560dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Искрено се надявам това да е някакъв фейк, майтап, но няма да се учудя ако има и такъв жалкар някъде. Така става като един мъж е доминиран от майка си от както е станал човек. Преди поне в казармата малко ги отделяха от мама и ставаха по-самостоятелни, сега и това няма. Вместо да зяпаш порно цял ден, вземи тръгвай на работа, майка ти няма да е вечна, ако не дай Боже стане нещо с нея, кой ще те храни? Изкарай поне някакъв курс към бюрото по труда са безплатни.
Това, че търсиш по-възрастни жени, а не млади момичета се дължи на едиповия комплекс, който си развил от живота с майка си. Но по-възрастните жени обаче търсят млади жребци, да ги опънат мъжки, не инфантилни мамини момченца да им ближат краката и подметките. Желанията ти може да задоволи някоя домина, но само срещу заплащане. Иначе у всяка НОРМАЛНА жена ще предизвикат само отвращение и погнуса и ще те отбягват, независимо на колко години са.
Съмнявам се, че и психиатър би помогнал на теб, а и на майка ти.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d3994a5470
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Имаш много неправилен подход към жените и затова стоиш на сухо. Фактът че живееш с майка си не е проблем. Това човек да живее с родителите си след като навърши 20-25 години само в Бг го имат за някаква пречка. На Запад масово хората до 30-35 живеят с родителите си защото жилищата са безумно скъпи, а да получиш безсрочен трудов договор не е никак лесно. И въпреки това чужденците си правят секс и водят мацките по хотели за да не ги чукат вкъщи пред мама и тате.
Има мъже с добра работа, собствено жилище и кола, и въпреки това са девствени или пък са били само с проститутки. Защо? Защото не умеят да общуват с жени. Други пък са безработни и на родителска издръжка, а въртят 2-3 мацки. Финансовото ти състояние ще е спънка ако искаш сериозна връзка, но не е пречка за секс без обвързване.
Това да се харесаш са 70% социални умения и 30% външен вид. Имам един познат, доста грозен, черен и нисък, но симпатичен. Интелигентен, с чувство за хумор, спортува, танцува и може да разговаря на всякакви теми. Не знам как успява, ама жените му се връзват и истински кукли са му пускали. Не е богаташ, живее на квартира с други хора и кара камион. Той знае че не влиза в категорията на красив, но е развил други умения за да се хареса.
Нито една жена не харесва смотани и срамежливи мъже. Биологията ни е такава, програмирани сме да харесваме по-мачовци, настъпателни и смели мъже. Ако някоя си хване смотаняк това е не защото я възбужда, а защото е хитра и иска да се възползва от него и да го командори. Естествено че човек не бива да бъде нахален, но едно е да не си нахален, друго е да си смотан. Може да покажеш жив интерес без да ставаш досаден. Ако ти дори не си в състояние да установиш визуален контакт с жена, как ще правиш секс с нея? Нито една жена няма да те помисли за извратеняк ако задържиш погледа си върху нея за няколко секунди. Момичетата обикновено очакват мъжа да ръководи нещата в секса и запознанствата. Трябва да бъдеш уверен в себе си, да имаш самочувствие и да предразположиш нещата към физически контакт. А за да има физически контакт, трябва да има визуален преди това. И недей да държиш момичетата за ръка, детинско е, така първолаците ходят като ги заведе класната на екскурзия. Ти си мъж на 24 години, трябва да бъдеш по-мъжествен. Прегърни я през кръста, доближи я до себе си. По-добре да те отрежат и да изглеждаш малко по-нахален, отколкото да стоиш и да чакаш жената да поеме инициативата и да те вкара в леглото. Със сигурност си пропилял повече от една възможност да бъдеш интимен с момиче просто защото си действал неуверено и нищо не си предприел.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dff005b7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До това води живота с маминка.

1. Намираш работа, учиш езици
2. Фитнес до побъркване
3. Започваш да излизаш с връстници

Ако това не помогне значи си квазимодо в лицето и си дотам.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f5101d3718
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, щом искаш зряла жена, ще те посъветвам- върви около някои публичен дом и се завърти около него. Там често пада по някоя зряла. Подобно на крушите и други вкусни плодове. Като узреят и падат около стеблото. Давай, може да ти излезе късмета.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9f678289be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Това с фетишите е малко сложно в България.
Българите са доста задръстени и не ги търси за такива работи.
Може би със специални проститутки. Но няма да ти излезе ефтино. Поне 5-6 стотака навярно сигурно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b908d790fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Оо не братле! Казвам ти причините веднага..
Има една поговорка за срамът и мисля че не е нужно да я цитирам :)
Макар че на някои мъже това им е чара.
Спираш тъпото порно, това в твоя случай е вредно и е една от причините да не намираш жена с която да спиш, действа ти на подсъзнателно ниво. Намери си работа, една жена щом чуе че нямаш никакви доходи а и още повече не се опитваш да коригирам нещата, автоматично те слага в графа приятелки :)
Според мен си падаш по възрастните защото нямаш самочувствие да играеш при по-младите. На твое място бих спрял порното, непременно някаква работа, може би малко тренировки за самочувствие и гледаш да не подбираш много много..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e5d9f379dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И аз смятах доскоро, че жените искат мил, внимателен и грижовен мъж.
Оказа се, че те просто искат някой да им говори хубави неща, даже и да са лъжи, да ги черпи и забавлява. И да ги чука здраво.
Няма мускули, няма стихове и други глупости.
Ако не си разбрал - прочети пак пърото.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 540948af57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Това е пълен фейк.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker