Приятелят ми отказва да бъде интимен с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми отказва да бъде интимен с мен!
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2337 пъти
С приятелят ми сме заедно от почти две години и все още не сме правили секс. Започвам да се чувствам все по-безсилна в ситуацията и не знам какво да предприема. Наистина обичам този човек и не бих искала връзката ни да приключи заради нещо толкова повърхностно като секса, но от друга страна на чисто психологическо равнище, се чувствам отхвърлена, дори унизена.
Говорили сме много пъти с него на тази тема. Твърди, че го привличам и няма общо с мен. Казва, че не е асексуален и си фантазира еротични сценки, гледа порно, самозадоволява се... просто има проблем с това да се отдаде на жена.
Той прави всичко с мен... задоволява ме с пръсти, език... в същото време не позволява аз да го докосна, а за секс дума да не става.
Както вече споменах сме заедно от две години и се обичаме ужасно много, дори за някого от вас да прозвучи странно след гореописаното. Предлага ми да заживеем заедно, в интерес на истината много бих искала, но след това се сещам за този наш проблем и се отказвам. Замислям се за бъдещето и как искам деца в даден етап от живота си... също усещам сякаш пропилявам младостта си и тялото си, сексуалния си нагон, тъй като съм все още в първата половина на 20-те си години.
Никога за тези две години не съм му изневерила и не бих... но ако остана с него ще пропилея ли младостта си?
Ако имате идеи, съвети как бих могла да го предразположа в леглото, моля споделете. Аз вече се изчерпах...
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: fe8dce00d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Твоят приятел би бил добра опция за жена, която страда от вагинизъм, гинекологични заболявания или е с ниска сексуалност и не и се прави секс.
За теб не става и се чувстваш незадоволена с него, може да е по-добре да останете само приятели.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a4d7dcbc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Приятелят ти е жена. Чел съм такива истории, които ми се струват абсурдни, ама свят широк, девиации всякакви, а и ако до ден днешен не си му видяла или пипнала гениталиите откъде можеш да знаеш дали наистина е мъж, а не някакъв трансджендър или пък с някаква друга генетична аномалия? Поставяш му нещата ребром и това е, явно в НАЙ-ДОБРИЯ случай човекът е със страшни комплекси за сексуалността си - от анатомията си или евентуалното представяне, това е положението...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 358d1c32a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той има психологически проблем явно или харесва мъже, но се опитва да се заблуждава, че е влюбен в теб. Психически здравите възрастни хора искат секс с половинките си, без това да значи, че са секс маниаци или нещо такова. Ако има нужда от психологическа помощ, ще му се наложи и самият той да бъде проактивен. Може да има травма още от детството си. Ако е гей, предполагам че ти е ясно, не е за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f350444f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Е, нали за вас жените нямаше голямо значение сексът?

Нали тръбите, че мъже искаме единствени и само секс от жената.

Истината е, че жената се нуждае и мисли повече за секс от мъжът.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1bab23f642
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До4
Можеш ли да правиш разлика между "няма голямо значение сексът" и "не правим никакъв секс"? Авторката казва, че от 2 години не са правили секс. Всички млади и здрави хора, искат да правят секс. Иначе няма връзка, те са просто някакви съквартиранти/приятели. Истинска връзка става със секс. И тук не говоря да се влиза в другата крайност и сексът да е единственото и водещето. Просто не трябва да се изпада в крайности.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: af29bd37b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами като сексът е толкова повърхностно нещо и се обичате много, оженете се! Нали искаш семейство и деца, той ще ти ги направи с език. От толкова нормални мъже това ли можа да избереш? Човекът не е в ред със сексуалността. Ако не искаш да си пропиляваш младостта, зарязвай го. Може да е латентен гей.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 81f5cf6c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До авторката, приятелят ти може да има сексуална травма и затова да не позволява да го докосваш. В момента чета книгата, , Толкова близо до хоризонта, автор Джесика Кох, по действителен случай е книгата има и филм направен, но филмът почти не струва, препоръчвам книгата-Уникална е! Прочети я няма да съжаляваш. Но все пак се помъчи да поговориш с него, вероятно е преживял някакво сексуално насилие, като дете, не знам...
Друга причина би могло да е хомосексуален, но да се опитва да го потисне и да живее с жена вместо с мъж.
Не става да го питаш общи неща, направо се опитай директно, но и внимателно да го разпиташ за първото, което подозирам, а също и за второто, при всички случаи-гледай да не го съдиш, щом се обичате, не трябва да има осъждане, а само обич и разбиране и подкрепа.
Пиши, когато се изясни какъв е случаят. Хората тук даваме съвети и пишем коментари, но и се интересуваме как се развила нечия история, затова когато се изясни какъв е случаят с твоя любим, ще е хубаво да пишеш какво е станало.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9b8c8e3aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз не разбирам какво точно очакваш от такава връзка при положение че той явно няма никакво намерение да промени отношението си към секса с теб. Не сте ученици та да се мотаете две години преди да пристъпите към пълен полов акт. Изобщо дори си мисля че това вашето е по-близо до приятелство отколкото до любовна връзка.
Изобщо не се заблуждавай че сексът е нещо повърхностно. Така приказват само незадоволени чичковци и лелки, или хора отдали се изцяло на духовен живот. Обаче повечето не спадаме нито към едните нито към другите, следователно имаме нужда от секс с нашия партньор за да се радваме на пълноценна връзка.
Както казва номер 2, как може да си сигурна че приятелят ти не е трансджендър щом дори не си го докосвала? Има ли изобщо мъжки полов орган или не знаеш? Ако има пи*ка най-вероятно е гей и го е страх да разкрие истинската си същност и лъже и себе си и тебе. Друг вариант е да е яко комплексиран заради някаква аномалия (микропенис или нещо подобно) но си мисля че дори най-комплексирания мъж като е възбуден и има възможност, не би му мислил толкова и би ти го наврял, па ако ще и 5 см да му е х*я.
Твърди че го привличаш, ама аз не мога да си представя мъж да те желае и две години да не прави секс с тебе, а само да те лиже и свършва с пръсти... Според мен ти не го възбуждаш. И проблема не е в теб, а в него. Може и хормонални проблеми да има, липса на тестостерон. Дебел ли е? Наднорменото тегло влияе много зле на мъжките хормони.
Седни да говориш сериозно с него. Директно го питай дали няма някаква аномалия или проблем на хормонална почва. Ако няма някакво заболяване което да оправдае липсата на желание за секс, приеми че е гей или асексуален. А такъв човек няма как да създаде щастлива и дълга връзка с партньор който не е като него. Във всеки случай, щом досега не си успяла да го предразположиш към секс, шансовете ти да успееш да го направиш на този етап са минимални. Неговия случай е за психотерапевт, независимо дали е хетеро или гей, защото в нито един от вариантите не е нормално това негово поведение.
Изобщо ти си на 20 години. Наистина не си заслужава да пропилееш тялото си и младостта си по този начин. Това че до момента не си му изневерила не означава че по-нататък не би го направила. Всяко нещо си има граници. Човек може да търпи 2, 5, 10 години... но в един момент вече се срива и не издържа. И не става въпрос за егоизъм, а за чисти човешки нужди. Помисли си какво ще бъде след 10 години ако продължавата по същия начин. Ще се чувстваш отегчена, нежелана и непълноценна. Ще се комплексираш и ти. Той вече няма да те привлича Ще срещаш мъже, които проявяват интерес към теб. Ще ти хареса някой и ще започнеш да фантазираш с него. В един момент вече няма да е възможно да се въздържаш, ще пратиш всичко по дяволите и ще изневериш. После съвестта ще те измъчва, а ако не те измъчва, връзката ти така или иначе вече ще е повече от умряла. И в крайна сметка ще се окаже че си пропиляла 10 години от живота си за нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 965849be7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не бих се оставила 2 години някакъв девиант да ме лигави. Просто, не мога да повярвам, как нормална жена влиза и стои доброволно в такова заблуждение. Не бих е занимавала да го анализирам какво-що, това си негов проблем. Много отдавна щеше да залипсва в моя живот. Но, шарен свят, девиации всякакви.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3fc529d7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката
Много пъти сме си говорили по темата и съм го питала директно гей ли е, дали е бил изнасилван, асексуален ли е... на всеки един въпрос ми отговаря с "не". Не е дебел, напротив, тренира редовно и има много добре поддържано тяло, за тестостерона не мисля, че му е малко - напълно нормално окосмен мъж, ако по това мога да съдя.
Често когато се целуваме или си лежим, усещам как члена му еякулира.
За това написах, че съм се изчерпила. Твърди, че няма проблеми. Виждам, че няма проблеми, поне не физиологически и в същото време не иска секс.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: df9f5afd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Микропенис или гей! Няма друго обяснение.
Ако успееш да му порови в телефона/компютъра, ще разбереш...
При всички положения обаче, ти не трябва да жертваш остатъка от живота си, дори нито една година повече за това, че той може би е с микропенис или гей, който те ползва за параван пред обществото.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b886af9fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До всички вече коментирали. Не мога да се начудя на простотията ви, как всички приемата историята за меродавна. Как нито един от вас не прояви здрав разум и да каже, че тази история е абсолютна измислица. Жал ми е не за авторката на историята, а ме е жал за всички вас. То бива, бива невежество, но вашето е учудваща простотия. Вие не можете да разсъждавате дори най-елементарно. За мен тази история е една болна измислица на психично болна авторка. Коментатори до кога ще страдате от безгранично невежество???

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3fc529d7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката до Н14
Знаете ли колко ми се иска тази история да беше измислица. Напълно съм наясно как звучи. Този проблем не съм го споделяла с никого и вече започва много да ми тежи. Държа всичко в себе си и имам чувството, че просто ще експлодирам. Пред семействата ни, приятелите ни, сме лудо влюбена, щастлива двойка. Смеем се, прегръщаме се, целуваме се...
Щом стигнах до там да пиша по групите, можете да си представите какво ми е. Да се чувстваш безсилен, непълноценен, нежелан, отхвърлен. Това е болка, която не пожелавам на никого!
Търся съвет анонимно, по форумите, заради срама, който изпитвам. Бих посетила психолог, но както Вие смятате, че историята ми е измислена, само мога да си представя как би реагирал човек, на когото ще споделя проблема си очи в очи.
Само мога да се моля, че приятелят ми не е гей и тази фаза ще отмине, защото повярвайте ми, човек като него не е за изпускане - мил, добър, интелигентен, забавен, красив, с широк мироглед. Усещам любовта му във всеки един поглед, във всеки дъх.
За околните ние сме перфектната двойка, само ние знаем обаче какво се случва зад затворената врата.
С тази си публикация не съм сигурна дали търся съвет или одушник за всичко, което трупам в себе си. Каквото и да е, се надявам да го получа!
Лек и спокоен ден!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 84ab190cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 3 съм - аз вярвам, че историята е истинска. Кой знае колко двойки, които познаваме и са около нас, имат един или друг казус с личния си живот и не го споделят на никого по обективни причини.
Аз съм жена и този проблем при мъжете изобщо не ми беше познат, за него научих от този форум - а именно микропенисът. Някой по-нагоре го беше предположил също. Започва да ми изглежда логично и че сякаш пасва на вашата ситуация. Мъжете са много чувствителни по тази тема, а тук във форума четох, че има жени, които са се отнасяли много нетактично, ако видят, че мъжът има пенис 5-6 см. Възможно ли е приятелят ти да е ставал обект на подигравки, ако има такъв проблем?
Аз бих те посъветвала да коментираш тази "дупка" в отношенията ви отново, но от друга гледна точка - напр. да поговорите за доверието помежду ви. Няма как да сте семейство и да не сте се виждали голи и двамата. Няма как единия да крие огромна тайна, то не опира и до секса, а до споделянето, до доверието и да чувството да имаш близък човек, на когото да кажеш и най-голямата си тайна. Споделете му нещо от миналото ви, което ви е създало срам, притеснение, страх. Доверете му нещо лично, за да го предразположите. Ако той никак не откликва на усилията ви, най-добрия вариант е да се разделите. Всеки би следвало да се бори за щастието си и това важи и за него, ако вие сте неговото щастие.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a4d7dcbc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Момиче, аз съм номер 2, и мисля че ти вече си написала отговора на въпросите си - целувате се и той еякулира, т. е. преждевременна еякулация, отделно че е възможно да е комплексиран от размера си, който може и да не е микро, но е достатчъно да си насадиш комплекси и при пенис от да кажем 10 см, не е микро, ама си е минимум. Та това ще е - малък пенис и преждевременна еякулация. Ами не е драма за умиране, ама трябва да го сриташ в топките и да ти се разкрие най-накрая, постави му въпроса ребром - или решаваме въпроса, или чао.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 81f5cf6c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До авторката от н. 7, друго -за което се сетих и може би ще ти помогне, като информация-ами, ако той те обича много силно и до сега не е бил с никоя друга, може да се страхува да не те разочарова и това да го спира. Един вид, страх го е, че ако те разочарова, можеш да го напуснеш. Попитай го да не е това. Аз вярвам, че историята ти е истинска и се надявам да останете заедно още дълги години.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d7583c1267
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Доста неприятно, очевидно този човек крие някаква травма и не може да се разкрие. Най-вероятно проблемите идват от психиката му. Но все пак, има ли шанс да е нещо от тези причини:

- да си имала бивш, за когото си разказвала, че е много надарен и сте правили секс с часове? - та заради това яко да се е комплексирал, че ще се изложи и ще го изоставиш
- да е силно религиозен и да не иска да прави същински секс, за да не се чувства, че е предал религията си?
- да страда от някакво заболяване, което се предава по полов път и да не иска да те зарази?
- да е имал бивша и да си е татуирал името и в областта на гениталите?

Най-вероятно ми се струва, че се е сдухал от порно, преувеличени истории на приятели и не иска да те разочарова, заради това и отказва секс. Мъжът може да се скапе и притесни, ако да речем, разполага с по-малък и тънък инструмент, а приятелката му говори открито, че си пада по големи пениси.
Ходили ли сте заедно на някоя почивка, спа уикенд? Останете само двамата, поискай да мастурбирате заедно, ако трябва на порно и като се отпусне си поиграй с члена му. За начало да му го пипнеш и изпразниш с ръка, после орален, вагинален и нещата ще потръгнат.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3817d3ebba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Девствен е и си мисли че секса е голяма философия и се притеснява да не се изложи. И аз бях така. След първия път разбрах че няма нищо трудно в цялата работа и нещата си тръгнаха нормално. Възможно е и да има доста властна майка която да му е смачкала сексуалното самочувствие през годините. Търси отговора в тези две направления.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a233ecb291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Краен вариант: постави му ултиматум. Или сяда с теб и говори като възрастен човек или връзката ви е до тук. Не е най - добрият начин и е наистина последен вариант, но не виждам какво повече да се направи по въпроса.

Другият ви вариант е да посетите някакъв психолог двамата. Или той сам да отиде на психолог.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5ec9eeb1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Кажи му: "Абе ние някога няма ли да имаме деца? Нали знаеш те как се правят". Има гейове, които осъзнават това по-късно или никога.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: eee9281924
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Напълно те разбирам! Мога да ти дам съвет от първо лице, поне при мен нещата седяха следното. На пълно място - не се отчайвай и не търси вината в себе си. Не си не жена, не си грозна, не си отблъскваща и т. н. Да, знам... аз също си ги мислех тези неща (и редица други, които скапваха психиката ми). Принудих се и аз да пиша тук, беше ме срам да споделя с други хора. С него обаче го обсъждахме, постоянно говорех, опитвах се да разбера, побърквах се и логичен отговор не получавах. За точен период ще те излъжа вече, не помня с точност, но със сигурност е над година. Период включващ първоначалната тръпка, почивки, екскурзии и т. н. Нещата се случиха в един момент, когато вече се бях примиила, И така вече след над година време нещата се наредиха. Странното е, че и преди това усещах, че ме желае, но до край не се стига. Та накратко... вече съм почти 6 години с този човек. Отначало казваше, че не знае защо е така, няма обяснение, няма причина, абе... предполагам си ги чувала тези неща. Оказа се обаче, че е девствен. Не е бил с жена до тогава, обичал ме и се притеснявал, че можел да ме изгуби, да ме разочарова, да се изложи и т. н. Не зная колко е мародавно, обаче към днешна дата нямаме проблеми в това отношение, даже в никакво... та смело мога да твърдя, че си заслужаваше всички терзания и мисли, които ми минаваха през главата, защото именно това е човекът, с когото имам семейство и се уважаваме искрено. Не се отчайвай, моментът ще си дойде и ще се получат нещата. Просто не го мисли и не се напрягай, защото колкото повече питаш, колкото повече настояваш - толкова няма да се получава. Надявам се ситуацията ти да е като моята, защото аз също първоначално мислех, че е гей. Но дано този лош вариянт те е подминал, а просто имаш едно притеснително девствено момче, което се страхува, че ако разбереш ще те изгуби. Сподели как стоят нещата за вбъдеще, ще ми бъде интересно да прочета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb00f084e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Интересно ми е, има ли някакво развитие? Правихте ли секс вече?
Авторката писала в една друга тема да се оплаква колко остри коментари получила, ама не осъзнава, че като толкова много иска да прави вагинален секс с приятеля си, трябва да е малко по-твърда и че хората и казват истината.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 18c37c0d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Този или е гей или има толкова малък пенис, че го е срам да го покаже.
Евала за геройството да го издържиш 2 години.
На мен, ако някой ми предложи да ме лиже и да ме рови с пръсти, ще го изгоня. Ненавиждам и двете
Или има здрав секс, или оут.
Толкова ли няма нормални мъже, та си се хванала с тов подобие.
Или темата е пълна измислиц.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b886af9fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   ДА, ДА номер 26, темата е абсолютна измислица, но всички коментатори са абсолютни невежества. Нямат разум да преценят кое е реално и кое е глупава измислена история. Жал ми е за всички вас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c4f5c8c419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Май чекията бие секса по всички параметри. Чекията е съвършенна. Чекията е могъщо оръжие в борбата срещу жените.
Ако всички пичове бяха като този, щяха да настанат тежки времена за жените.
И по- добри за мъжете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker