"Проблем" с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

"Проблем" с жените
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1858 пъти
Здравейте момчета и момичета. Мъж на 26 съм, учих, завърших, сега работя. Хубаво момче съм, добре сложен, обличам се стилно. Сега не мога да го нарека баш проблем, по-скоро се дразня и се чудя какво да направя. Примерно мотая се в мола, или по улицата, или в някой супермаркет и се споглеждаме с някоя жена и само с това си оставаме. Отдалеч се гледаме в очите, отблъскваме поглед за секунда и пак се споглеждаме докато не се разминем. Или примерно седя си в колата, минава някоя хубавица, оглеждаме се един друг и тя си заминава. Да слезна да я гоня ли?

Примерно от 10 жени с 3-4 се случва, и то от различни възрасти - 40-50 годишни също се е случвало да ме гледат. На момента ми става много хубаво, вдига ми се самочуствието, но после ми става супер гадно, че не съм я заговорил. Не ми е и толкова до секса, просто го възприемам като някакъв пропуснат шанс за нещо по-сериозно. Имал съм доста връзки, но с всички жени съм се запознавал или в работата, или в университета или по кафенета от общи познати. А в мола или по улицата не виждам как мога да направя контакта, чувствам го супер странно и мисля, че повечето жени биха се уплашили и съответно ще ме резнат.

Реплики от сорта "колко е часа" или "имаш ли запалка" са ми много банални, но вие кажете ако имате опит. Нека се включат и мъже и жени, каквото ви е на ума ми го споделете, всичко ще е от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: bdd518aa31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз съм жена на 21 и постоянно ми се случва и е супер дразнещо ноо ми се е случвало аз да заговарям 2-3 човека покрай годините ми ииии накрая нищо не ставаше а пък в повечето случай когато някой ме заговори имам чувството че се шегува или е скрита камера ;D

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6e702246dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Абсурд. Как ще гониш някоя да се запознаваш на улицата. Като жена ти го казвам, че и най-големият красавец да си пак ще те отрежа. Само познанства чрез близки и познати.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 39ee66cfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мен често са ми заговорвали мъже на улицата. На повечето просто съм отговаряла от учтивост, разменяли сме няколко фрази и така е свършвало, но с двама нещата отидоха по-надалеч. Първия много го харесах та излизахме няколко месеца. Готино момче беше и до ден днешен се поздравяваме като се засечем на улицата. А другия беше един кавалер който ме заговори в центъра на Милано. Аз бях сама на екскурзия и той беше много мил и ме разведе насам-натам из града, учи ме на италиански... Имахме кратка история.
Останала съм с впечатление обаче че в Бг не е прието така да се заговорват жени на улицата, или поне много жени ги дразни. Но също има значение как ще заговориш жената. Ако държиш на всяка цена да се натрапиш, става досадно и е нормално човек да се подразни. Важно е да разбереш дали на въпросната жена си и интересен и дали би отделила час-два за неангажираща среща с теб. Ако доловиш най-малкия признак на безразличие у нея просто я остави. Ако ти се прави на интересна, също.
Мисля че няма проблем ако я заговориш с най-баналната фраза. Важното е тя да отговори. Тогава вече ще прецениш дали да и направиш комплимент, да и се представиш, да я питаш как се казва и с какво се занимава, или да кажеш нещо оригинално. Според мен по-добре да рискуваш вместо да си мислиш "какво ли щеше да бъде ако... "

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9851658704
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Спокойно, мен ме гледат нон стоп, където и да съм.
Преди ги заговарях, след като обаче разбрах, че 99% го правят просто, за да ги погледнеш и да си вдигнат акциите, просто спрях да го правя.
Ще те отрежат, но не пречи да пробваш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a90eb77acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Срещите по работата, университета и общите познати са общоприетите места за запознанства. Там ти е комфортно, както и на момичетата, които срещаш. Срещите по тези места също предразполагат жената да те приеме насериозно по-лесно.
Сега относно въпроса ти - контакт по мола и улицата можеш да направиш, но не е толкова лесно. Реплики от рода на "колко е часа" и т. н. не работят. Твоята задача е да разбереш какво работи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dc3f2e77a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ти ли ме зяпа интензивно на улицата оня ден? Ооооо, радвам се, че те намерих! Ти си любовта на живота ми!

Сега сериозно - мъж съм, а горното беше сарказъм! Зяпането не помага! Тъпи реплики не помагат! Откакто се нароиха една навалица пикап или както там се наричаха ония майстори, всяка реплика стана жалка. Искаш да сваляш жени на улицата? Намери стратегия, за да ги заговаряш! Не си хаби времето да я хвалиш - какъвто и комплимент да измислиш, вече го е чувала поне веднъж!

- Виждаш, че чете книга, докато сте на място, позволяващо разговор? Кажи нещо в стил "Хареса ми края на книгата" или "Това ме подсеща, че искам да си припомня този роман" /или каквото и да е, свързано с книгата, ако имаш какво да кажеш, разбира се - все пак не е добре да издаваш края на произведението, защото не всеки обича да му развалят кефа от четенето/ - може да помогне, може и да не помогне.

- Виждаш, че има екип за джогинг и в момента не бяга /последното би било странно и отчаяно в същото време - внезапно да решиш да тичаш за здраве, за да сваляш жена/, но пък на ръката си има смарт гривна или нещо от сорта? Питай я нещо за гривната! Не за нейната конкретна, а за модела! Искаш да си купиш такава или имаш такава, но имаш някакъв проблем и се надяваш тя да може да ти помогне, имайки същата!

- Фиксираш се върху нещо, някакъв детайл в нея, който е подходящ за разговор и заговаряш тази конкретна жена! Това, дори да не помогне, ще покаже, че имаш усет за детайли, т. е. си наблюдателен. Може някоя да хареса това и нещата да тръгнат към нещо повече. Най-малкото повечето мъже сме - без извинение - пълни заплеси, че и отгоре! Истина е, няма защо да се правим на супермени!

Но с гледане или стари номера няма да стане! Старите лафчето и тактики са добри само за ония, които искат да трупат слава, обяснявайки ти как да сваляш жени, както и на другите, които ще кешират чрез подобни съвети! Ако имаше универсална реплика, която да действа при всяка жена, НИКОЙ мъж нямаше да я сподели на друг, дори срещу заплащане - човекът щеше да я ползва както реши за нужно! Алтруизмът е хубаво нещо, но когато имаш диамант, не го носиш на сирачетата, да речем!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b662ae7a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Какво си завършил и работиш ли по това за което си учил. Каква марка кола имаш и колко е стара; сам ли си я купи или родителите ти я купиха. Колко години вече работиш и какво; сподели каква ти е професията мисля, че това не са тайни. Защо мислиш, че като заговориш жени в мола повечето биха се уплашили. Странни разсъждения!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c948a7dadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И после се чудите защо жените започват да ви пропускат.... Еми "ъжки интелект" нали...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 96e2017cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не върви да се заговорят непознати жени по улиците. На мен ми се случвало и винаги ми е ставало неприятно и само от учтивост съм отговаряла.
Изключитение по такъв начин да заговориш жена може да се направи само ако се виждате много пъти, защото живеете или работите близо или имате общи познати например и ако виждаш, че тя те гледа и има също интерес към теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 09a71118b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Представям си се, как някой ме заговаря. Случва се на момента- как ще продължиш и как аз за 1 секунда ще реша да продължа ли контакта. Необходимо е физическо време, за да си развиете контакта. Така, че ако някоя те хареса, да мине на следваща стъпка. Не случайно, връзки се захващат на места, където често посещаваш- работа, училище, университет, компания, заведение. Жените не са кученца, като ги погалиш по главата и да тръгнат след теб.
Не знам, от къде изкочи тая заблуда да заговаряш някоя в мола.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f9f9e5b9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Случвало ми се е да ме заговарят на улицата и да искат да се запознят. Но не ми беше особено приятно. Първия път смотолевих нещо и побързах да се махна. Втория път попаднах на по-нахален тип. Искаше да излизаме по-късно вечерта към 11. Трябва да съм си загубила ума, за да излеза насаме с мъж, с когото съм се запознала на улицата. Отговорих му на въпросите, изслушах го какво има да ми казва и си продълих по пътя. Оттогава не съм го виждала, макар че живеем в един и същ квартал. И дано никога не го видя. Беше ме намерил във фейса, но го блокирах. Странно е. Леко психарско ми е да ме преследват за да се запознаем. Ама аз по принцип винаги съм била предпазлива. Малко ли луди има?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: be0b1d8ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Така както го описваш проблема в твоите очаквания. На улицата и мола секи може да си оглежда колко иска без ангажименти и 99% от случаите си остават с оглеждане. Защо очакваш секо заглеждане да води до 5г връзка не знам. А що с никой не се заговаряш: едно че студен контакт е мъжка работа а ти не смееш и второ нема достатъчно привличане.
Като цело звучиш закъсал за женско внимание. Опитай контакти с жени с които имаш нещо общо като локация, занимание, цел - съседки, колежки, тиндер, съкурснички и т. н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f96018970d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   В България повечето мъже и жени са тежко комплексирани и необщителни и за тях е истински ужас да се заговориш с някой непознат на улицата. Че какво коментираме за улицата или в мол и т. н. Дори в заведение седят като пукали и само пият и само зяпат. Такова чудо в Европа никъде няма по заведенията. Питали са ме чужденци, защо в България никой с никой не се запознава в заведение. За улицата, да може би понякога изглежда странно, дори идиотско, но няма нищо лошо в това да заговориш някое момиче, ако ти харесва. Разбира се трябва да имаш подход, да си спокоен, а не като някакъв дивак да се изтъпаниш пред нея и като в небрано лозе да не знаеш какво да кажеш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 23baebd202
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз съм мъж, и са ме заговоряли жени, но единствено се усмихвам и отговарям учтиво на зададения въпрос и дотам, когато мина покрай привлекателна жена я поглеждам, ако тя също ме погледне се усмихвам, но никога не бих заговорил някоя, улицата не е място за запознанства, дори е дразнещо и досадно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: de23272537
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   На мен пък постоянно ми се случва да разговорям с непознати. Няма нищо страшно в това. В магазина, на улицата, в планината и къде ли не. В повечето случаи непознатите заговарят мен, а не аз тях. Много често непознатите са привлекателни жени и някога се случваше моята да ревнува, после свикна че това са просто разговори и така. Примерно често ме питат знам ли къде се намира един си кое. Мога ли да им сваля нещо от горния щанд, може ли да ги снимам, минавал ли съм по този маршрут... Понякога просто са ни чули да обсъждаме нещо технично идват и питат защото и тях ги интересува същото. Говорил съм със всякакви хора на всякакви теми.
Опитайте не е страшно. В крайна сметка всеки на някакъв етап е бил непознат за вас и с времето сте се опознали.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 162b201c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   В мола ходя когато търся да купя нещо определено, мисълта ми е заета с покупките и съвсем не забелязвам как изглежда този и онзи, че и да се запознавам с него. Омъжена съм, но и да не бях, пак е така. Имаше един случай мъжът ми ме остави на една пейка и отиде да купи нещо, един седна при мен и въпреки, че му казах че чакам мъжа си и има други пейки, продължи да досажда. Като дойде мъжът ми се изниза като по*ран.
Казвам го, защото много от жените на улицата, в мола и т. н. имат мъже, приятели и е нормално да не обръщат внимание на Х и У, а и да нямат не са длъжни да се запознават с всеки мераклия, който ги спре.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 72d2680368
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мен са ме заговаряли мъже по улицата и ми е било леко странно, но не и неприятно. Особенно когато са млади момчета (видимо по-млади от мен). Естествено говорила съм си с тях, учтиво и съм се усмихвала, но до там.
В България не е прието да заговаряш жени по улиците, иначе в Европа и из Америките не е проблем и никой не те гледа все едно не си наред с главата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: edeb9a5f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Като карах BMW събирах момичетата от спирките и нямах проблем да ги заговарям и те без проблем се качваха. После минах на Мерцедес и някак ми падна нивото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7fab6eb719
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не мисля, че мястото на заговаряне е твоят проблем. Големия проблем, който имат много мъже е страха от отхвърляне и отрязване. Просто не трябва да ти пука, дали ще я заговориш на улицата или в бара. Вариантите са 2 - или ще те хареса или няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker