Въпрос към уважаемите дами - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към уважаемите дами
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2091 пъти
Има ли разлика, изпитват ли разлика в чисто сексуален план и потребности жените между истински пенис или употребата на вибратор. Тук говорим в чисто сексуални възприятия между едното и другото - пениса и вибратора. В частност - съпругата ми е по-сексуална отколкото мен, може ли закупуването и употребата на вибратор да компенсира отчасти липсата на ДОСТАТЪЧНО полова активност от моя страна. Има ли основания да се притеснявам, че в даден момент ще се включи ЕВЕНТУАЛЕН любовник, който да компепсира сексуалните и потребности ако вибратора и по-пасивното ми сексуално участие не са и достатъчни като изживяване. Дано правилно да съм го обяснил.

Иначе комуникацията и взаимоотноашенията между нас са много добри, общуваме, разговаряме, излизаме натам насам, ходим по екскурзии, има взаимно уважение и разбирателдтво, единствено ни куца секса, главно по моя вина, не съм абдикирал напълно .... но явно това което мога да и предложа в сексуален аспект и е недостатъчно. Може ли вибратора да помогне или да очаквам в даден момент и пявата на любовник.

Аз съм на 45г., съпругата ми на 40г. Мнения по въпроса ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2089cf60c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Очаквай любовник.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bd97b3a67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Отиди на андролог и ендокринолог и след като ти изпишат Небидо ще станеш като 20 годишен жребец. Жена ти няма да може да си вдигне полата, а ти ще си като подивял за секс. Повярвай ми. Мога много да пиша, но стига толкова за сега.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 31017fce1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Като жена ти казвам че е невъзможно един вибратор да замени секса с мъж. В чисто технически/сексуален план вибраторът има два недостатъка: 1. Студен е. 2. На пипане не е като пенис, по-твърд е, особено ако е пластмасов. Ако е силиконов е по-удобен, ама пак не е същото като един пенис. Вибраторът е просто машинка за бърз кеф, нито една жена с нормална сексуалност не би се задоволила само с вибратор. Секс с мъж е в пъти по-задоволяващо и приятно изживяване. Жената не иска само оргазъм, иска да се чувста желана, да съблазнява и да бъде съблазнена. Да получава ласки и съответно да ги дава. Това е качествен и хубав секс.

Не даваш подробности за проблема от твоя страна, но мисля че и двамата сте все още млади и е възможно да оправите и подобрите нещата без вибратор. Секс играчките са за да вкарат разнообразие, но не заменят липсата на качествен секс.

Защо не посетите сексолог? Ако двамата се разбирате и уважавате, държите на връзката си, посетете специалист за да ви насочи.
Друг вариант е да помислите за тройка или суинг. Това не е за всеки, трябва да го обсъдите, но може пък да се окаже разрешение.
Иначе ако жена ти ходи незадоволена, появата на любовник е твърде възможна. Същото важи и за мъж който не е задоволен от жена си, има опасност от поява на любовница.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5dbc17820e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Стегни се малко пич.
Пък ако не ти става имаш пръсти и език.
Виж и това дето те съветва номер 2 дали ще проработи.
Обикновенно на мъжете не им стига секса. Поне в 90% от случаите. Но явно има и наопаки.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 88d4240a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Отиди на доктор, андролог, ендокринолог, уролог, дето ти писа пича, а след това започвай да събираш пари за сърдечна операция, че на дрогираните жребци им се пукат сърцата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dd86973f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Трябва да отидеш и на психотерапевт според мен или сексолог. Можеш да възбуждаш и догарваш жена до оргазъм не само с члена си, ако проблема е, че не ти става. Може да не свършваш и да задърваш сексуланата си енергия и да я стимулираш по много начини. Секса е в ума и ако въздействаш на ума и може да я докарваш до много орагазми дори и с по-малко физически усилия. Отиди при специалист да поговорите. Друга опция е ако сте освободени да пуснеш жена ти с още някои с твое разрешение, може и 3-ка да си направите. Ше се понаебе, понаебе и ще и доскучае. Ако пак и се прииска, пак я пускаш и така. Искай си и ти в замяна, да не е като изневяра или нагаждане на нейното и ти да се чувстваш като жертва и слаб мъж. И ти изчукай някоя както те кефи, може един път тройка с мъж и един път тройка с жена. Хубаво е, че си говорите и се разбирате. Не се потискай, има решение винаги. Не подценявай съветите, които са ти дали по-горе за прегледни, с лекарствените стимулатни внимавай, много опасности има и не си заслужава риска. Можеш да се справиш и без тях. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 53670ccb38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Корено различни са двете неща. Ж52г семеина.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 66990d10e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много харесвам на жена ми, че е слабичка, с тясна талия и големи, естествени гърди. Когато станахме интимни, установих, че големите цици са в комплект с ебливо дупе. Изобщо не се оплаквам, само лубриканти купувам.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 53670ccb38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Семеина жена на43г. Категорично ти казвам има помошник. Аз имам два вибратора. И ги ползвам индивидуално. Мъжъ ми ме уважава прес ден. И пок очите и мислите ми шарят за някои по младо момче. Да може да повтаря.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker