Дали да му го разкрия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали да му го разкрия?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 3831 пъти
Пиша тук защото съм от малко градче край морето и няма как да споделям свободно такива интимни неща. Имам един приятел, който ми е много симпатичен и много го харесвам като човек. Но той е хетеросексуален и ако заподозре, че имам такива наклонности, вероятно ще ми тегли майната, а може и да ме понабие. Аз реално съм просто любопитен да му видя пениса и евентуално да му го изпразня с уста, понеже той е доминантен и красив мъжкар - всички жени са в краката му. Това си е мой комплекс и фетиш, който той надали би разбрал.
Според вас да рискувам ли да му призная, че искам просто да го задоволя орално и без ангажимент, напълно дискретно и еднократно, или да не се излагам на риска да ме набие и изклюкари? Как точно да подходя, той е просто страхотен пич!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: f5c3d1d409
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Спомням си, как много известен журналист предложи на много известен актьор. Не го огря, но след това, дори аз научих, дето не бях никак близка с него. Журналистът беше женен, с дъщеря и поне аз не съм го подозирала, че има такива наклонности.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b87520005f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Щом си има жени покрай него, точно за теб е примрял...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1747da9365
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На колко години сте с приятеля ти?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2620237783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако е хетеросексуален-забрави. Просто няма да му стане. На хетеросексуалните мъже не им става от други мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1148cd58b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   4, Това са глупости, което казваш. Няма значение дали един мъж е хетеро-или хомосексуален. На всеки нормален потентен мъж ще му стане оная работа, ако му направят свирка, независимо дали ще му духа друг мъж или жена. Как няма да му стане пениса при смучане? И ти го казвам от опит. Аз съм гей и не си падам по жени, макар че навремето мразех това в себе си и исках да се променя (което е невъзможно, разбира се). Та в онзи ми период пробвах да правя секс с жени и не ми се получаваше много да ги еба, но пък много ми харесваше да ми правят свирки, нищи, че са жени. Не ги харесвах сексуално обаче като почваха да ми лапат пениса се възбуждах, получавах си ерекция и даже и се изпразвах, какво от това, че съм гей, а ми е направила свирка жена. Просто е неустоимо някой (независимо дали мъж или жена) да ти лапа и смуче пениса. Обезателно ще получиш ерекция и ще свършиш, а аз доколкото разбирам авторът иска точно това - да направи свирка на тоя пич. Така че би следвало, ако пичът е млад и потентен, без никакъв проблем да се надърви и да напълни устата на автора със семето си. Друг е вече въпросът дали въпросният пич би се навил да му духа мъж, но ако се навие, ще му стане 100% и ще се изпразни. Както вече казах, никой потентен мъж не може да устои на свирка, без значение кой ще му я направи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c2a51f4f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Най-вероятно няма да ти се получат нещата, щом не е давал индикации, че е хомосексуален. Много вероятно е да бъдеш изложен от него, ако пристъпиш към действие, особено ако и необмислено и директно.
Въпреки това: някакъв вариант е да подхванеш темата от по-далеч. В смисъл, попитай го какво мисли за гей хората например... Ако изрази тотално негативно отношение - ясно е, че няма да ти се получи. Ако пък даде някакъв положителен знак след няколко дни може да се направиш на ударен и да намекнеш *деликатно* по някакъв начин за орален секс от мъж на мъж. И ако тогава и той прояви любопитство, предполагам, че би могло да се отиде и по-нататък, но винаги зависи от човека и ситуацията. Ти ще усетиш нещата, но без предварително да проучиш нещата просто няма как да стане.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 420a7ed9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз съм хетеро жена и ако някоя жена ми каже, че ме харесва и иска да пробваме ще откажа веднага. Даже ако сме пред хора ще се развикам, за да чуят каква е. Ще разправям после и на приятелки. Толкова съм шашава, че може ако ми е в приятелки във фейсбук да я тагна и да напиша каква е.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7ae13a01f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7, няма нужда никой да унижава друг човек и достойнството му като вади личен разговор на показ. Независимо дали става дума за хомо или хетеросексуална връзка, има начини човек да поиска и друг човек да откаже без да се стига до "тагване във фейсбук".

Към автора - единствения ти шанс е този мъж все пак да има скрити хомосексуални наклонности. Иначе ще развалиш каквито приятелски, човешки отношения има между вас, а няма да получиш нищо. Ако не е дал знак, че би имал нещо с мъж, не се бутай там.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b3a5d41f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами това, че искаш, незначи, че той иска. Както виждаш има интерес към жени, така, че търси себеподобни и само си навличаш сам беди!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2d76fbf6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   щом сте приятели е лесно. показваш му клип как мъж духа на друг и ще видиш как ще реагира, но трябва да сте насаме

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9c95597245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Понякога си представям как сме затворени за 1 месец в малко студио и спим на едно легло. Той постоянно ми разказва за случките си с момичета, възбуждайки се силно. В един момент след 2 седмици не издържа и си го вади, хваща ме за врата, поглежда ме гузно и ме пита дали бих му го лапнал като приятелски жест, да му помогна да освободи напрежението докато сме затворени. Или пък да е заспал дълбоко, аз да му го налапам в съня, а когато се събуди да е вече късно за реакция. Или пък да го хвана да си го лъска и директно да му го засмуча без да питам. Ех, размечтах се...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e10de203ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Едва ли ако мъж е хетеросексуален ще му е приятно друг мъж да, му прави свирка. Съдя по себе си.. Аз съм супер хетеросексуален. Казвам супер, защото никога дори през ум не и е минавало да правя каквото и да е с мъж. Гадно ми е да ме пипа мъж на голо, камо ли да ми пипа члена. Ако започне мъж да ми го разтрива смуче, лиже или нещо подбно може и да се надървя, ако ми направи чикия може и да свърша, но ще бъде чисто механично и през цялото време ще ми е супер гадно или поне страшно невъзбуждащо и безинтерсено. Ще се наложи да си представям как чукам жена, за да ми се получи. Ще споделя нещо което много често ми се случва. Приятелката ми има дете момиче в пети клас, на което си му е детски акъла. Вече като че ли започва да се развива като жена, но е още в самото начало. Та понякога се боричкаме с приятелката ми на дивана на майтап, знаете как е. През това време аз съм се надървил до пръсване и ми идва да я изкъртя. По някое време идва дъщерята и като ни види и тя се хвърля върху мен за да се включи в играта. Както съм си надървен на макс, ми спада на момента за части от секундата. Все едно някой ми го е изключил с шалтер. Явно мозъкът ми на подсъзнателно ниво разбира, че това е дете. Споделям това, за да опровергая мнението, че виждаш ли ако на някой хетеросексуален друг мъж му направи свирка, ще му е едва ли не супер. Ами няма да му е и мозъкът му ще отхвърли подсъзнателно този акт. Споделям само от личен опит. Може и да има хетеросексуални мъже на които ще им е приятно мъж да им направи свирка. Аз съм бил в казрмата с много мъже, лежал съм в ареста с мъже и на моменти много ми се е правел секс и то до ниво откачане, защото съм бил на деветнадесет години, но си правех чикии на фантазия в кенефа, а не търсех мъж да ми направи свирка. Не ме разбирайте погрешно, супер толерантен съм към хомосексуалистите мъже и жени и имам даже един приятел такъв, но не ме кефи сексът в никакъв вид с тях. Но авторът да се пробва, ако прителят му е свестен и възпитан. Знае ли човек какво може да се случи.. При мен няколко пъти са се пробвали мъже и съм им казвал това, коеето съм написал по-горе. Не бих се развикал и не бих обидил този който ме попита, защото както казах съм супер толерантен и уважавам достойнството на всеки. И не бих си променил отношението към човек, ако разбера, че е хомосексуален.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker