Орална любов - За и Против - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Орална любов - За и Против
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 3123 пъти
Наскоро седнах с един приятел на по чашка и той ми сподели, че приятелката му много обича да й лиже п*тенцето, обаче в същото време тя не иска да му прави на него свирки, щото видиш ли - било унижаващо за една жена да лапа х*й.

Та въпроса ми е към жените тук - защо за мъжа не е унизително да ближе "котенцето" на една жена, а за жената е унизително да духа на един мъж и я е гнус и не иска.

Нека и мъжете се включат ако имат мнение по въпроса, но ми е най-интересно жените да кажат вероятна причина!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: c54c79efe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Е, всякакви ситуации има....
Моята пък няма никакъв проблем да ми духа,
и да и свършвам в устата....
Но не ми дава изобщо да я лижа... а аз много искам...
Не иска и толкова...
Така, че явно не на всички им харесва да ги лижат....
Мъж на 36

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6a8095828e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Нещата във връзката трябва да са равни, единия ако дава, трябва да даваш и ти по някакъв начин.
За мен е странна ситуацията, защото и аз не правя св*рки, но ми е гнусно и да ме ближат там долу.
Явно отново егоизъм... от страна на момичето. Хора как си ги мислите тея неща не знам. Връзки с егоизъм завършват все някога - рано или късно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 23e34bbe8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти пък веднага бързаш да генерализираш и да правиш заключение, чак и тема отваряш. Това е някакъв рядък случай, хората какви неща правят, свят ще ти се завие. Свирките са фасулска работа...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a593d5bef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Много ме дразни, когато мъжете слагате всички жени под общ знаменател, заради някаква си там. Пак манталитет на жертва. Ми, аз обичам да правя свирки на мъжа до мен, но повечето мъже не знаят как да лижат жена, защото са мързеливи и немърливи в леглото.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f7feb59fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   То освен че е унизително да лижеш п*тки, също и е много гнусно, имайки предвид колко тъпкачи имат съвременните жени и поради това колко много вируси и бактерии разнасят. И това е по- лошо от психологическото унижение да си навреш главата до онази омирисана дупка. Това може да го направи мъж, който е замъглен от сексуалния си нагон и няма инстинкт за самосъхранение.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8b323b587e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ние с жена ми взаимно правим орална любов - аз на нея, тя на мен. На мен ми харесва и да получавам и да давам. Не виждам нищо унизително в това да си доставяме удоволствие. Нито я насилвам да го прави, нито тя мен. Според мен да правиш орална на любим човек е израз на любов към този човек. Аз не бих правил орална на случайна жена.

Когато жена ми ми го "лапа", аз не си мисля нищо от сорта на "каква долна пачавра е моята жена", а по-скоро нещо такова: "еее, страхотно се справя моята сладурана".

Също така съм чувал, че някои хора се възмущават как жена ти щяла да целува децата, след като ти го е лапала, т. е. един вид се имплицира, че пенисът е нещо мръсно и долно и може би поради това идва тази идея за унижението. Това са пълни глупости. Аз си пазя инструмента безупречно чист и честно казано, би ме било срам, ако мирише, а мацката ме натиска за орален.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 592b3a1384
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Браво великолепно питане. Но няма жени, или няма да отговорят. Аз съм семеен мъж на 55г и до сега свирка не ми е правено. А в същото време съм лизал моита много пъти.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d885292849
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Малко са жените, които могат да ти направят хубав минет, с мерак и умение!!!
А ако има добра хигиена и путката й ухае хубаво, защо да не й осмуча клитора???

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b301c7b749
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Неговата приятелка да не би да задава световните стандарти в правенето на секс, че чак обощаващи въпроси да повдига нейното поведение? Тя така се чувства и това е, той също може да й откаже или да й обясни, че ако се обичат, няма нищо унизително, гнусно и тн. Никой не би следвало да кара друг човек да прави нещо против волята си в леглото.
И само да добавя, че това да се изнася информация от спалнята на една двойка ( приятеля бил казал на автора) е проява на много лоша култура и направо липса на такава. Когато човек се съблича пред друг и физически и емоционално, вярва, че в леглото са двама и всичко си остава между тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 33ba3a758b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Просто си има жени като талпи в леглото дето искат да си лежат и само на тях да им е готино.
При нас не, че не ми е кеф да и го вкарам без да съм я лизал, даже тогава преди оргазма и е по-тясна, но друго си е пълната програма.
Ние като двойка обичаме, както бявния, така и секса набързо. Много е възбуждащо, защото от врата за краката си е тръпка. Там няма лапане и лизане, а бърз и як секс особено ако нямаме време.
Моята жена е луда по члена ми и като големина и като форма. Като и падне му обръща много внимание. Не е просто лапане, а е дълга програма, включваща всичките му части.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 999cb589fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   N4, всъщност и ти генерализираш. Повечето мъже... с които ТИ си била. Ами такъв ти е бил късмета. Повечето жени винаги съм ги свършвал на увертюрата с лизане. Но съм попадал и на такива, които не им допада - просто - лична физиология. Не е ненормално неприемането на оралните ласки да е и на психологична основа. Всеки си има собствени щуротии в главата. Важно е да попадне на партньор със сходни такива.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1074b06ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ж. на 42 Аз много обичам да правя свирки на мъжа ми, без тях все едно сексът не ми е пълен, а и на него много му харесва. Особено ни кефи, че при едно определено положение на главата ми успява да ми го вкара чак в гърлото, доста е перверзно. Преди да родя не бях особен фен на лизането, но като че ли след раждането клиторът ми стана по-лесно възбудим и сега много ми харесва и почти не пропускаме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 32f1d5716a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много обичам да лижа... за мен това е най-хубавото в секса.
Винаги много ми е харесвало.
Когато жената е здрава и хигиенична, няма по възбуждащо нещо, от хубаво лизане.
И тука е интересното... жена ми, уж в началото искаше и харесваше....
И в един момент... край, не искала и това е..
Уникална ситуация... аз да обичам толкова много да лижа и да попадна на жена която не обича...
Но имам страхотна любовница, която умира да я лижа, че отскоро и една нейна приятелка... Редувам ги..
М45

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e539a3139b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Лижа с голямо удоволстсие. Даже не се претиснявам ако по време на лизането получи оргазъм. Но тя не иска да я целувам веднага след лизане. Не знаино защо. А ми е кофти да я попитам. М 42г

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e09ba990d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   С моята половинка сме на 41г и редовно си доставяме орални ласки. На мен лично ми доставя голямо удоволствие да я лижа, жена ми също и харесва да ми го лапа. Стигнали сме до там, че когато правим секс това е задължителната програма и с нея започваме, след това сексът е по-хубав.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e539a3139b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Охх и мия постояно държи да ме лиже. На мен ми е доста добре. Но аз не харесвам да му духам. И избягвам. Ж 32г.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 15911e69c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17, добре каза "а" и "б"... Дай по-нататък. Защо не харесваш? Гнус те е (имайки предвид, че от там уринира)? Сам не поддържа добра интимна хигиена? Не ти харесва вкуса на екстракта от възбудата му? Или на спермата (той държи да свърши в устата ти)? Или самото усещане на плътта му в устата ти? Питам с идеята да ти подскажем как да го преодолееш, защото мисля, че е важно. Има толкова много жени, които биха (му) го поели с интерес... Някои даже не го броят за изневяра... но... дали не е по-добре ти да поработиш над това твое нехаресване? Разбира се, не на всяка цена. Но ми се струва, че някак си си "на кантар"?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 632c9a8155
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Айде чуйте сега най-голямата трагедия…
Да си вече на години, да си била с петима мъже в живота си просто защото толкова са те поискали, нито един от тях да не те е лизал и съответно на никого да не си правила свирка.
И това изобщо не е най-трагичното. Омъжих се за последния понеже само той изобщо си направи устата да ми предложи и цял живот си ходя абсолютно и тотално недоебана, защото такава ни е и химията. Толкова явно ставаме, и той, и аз.
Бленувам за…. няма да описвам, сещате се.
Веднъж да ме изчукат като хората, мама му стара.
Че като се оправям сама, яко скуиртвам, искам да ми се случи и с мъж, веднъж само.
Блажени са вярващите.
Да ви имам проблемите просто, че той я лижел, а тя не му лапала…
Бели кахъри му викат…

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 521405fc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравейте, мъж съм, един ден питах една колежка в работата, която е женена "ти правиш ли свирки", и тя ми отговори "няма жена която да не обича и да не прави свирки", не си го казват просто...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3ee43c0ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Оралната любов е част от загрявката при нас. Тя прави страхотни свирки, ближе и ануса ми, направо е невероятна. Аз я лижа много старателно по вагината и ануса, но без помощ от пръстите не мога да я докарам до оргазъм само с лизане.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c54c79efe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Лизане му е майката...
Обичам да ме лижат...
Ж44

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 999cb589fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   24, а достатъчно ли ти е само лизане? Да речем той е толкова добър, че те свършва всеки път. Наистина ли не държиш да бъдеш и наебана ("като хората"... )? Или все пак нямаш против и това за "по-сигурно"?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6bfe1049dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Н. 19 разбирам те много добре, Омъжена, но не преживявала нито един оргазъм с мъжа си. Както и с другите трима преди него. Добре, че срещнах подходящиях човек и разбрах какво е оргазъм. Пожелавам ти успех и не спирай да търсиш можещият мъж. Заслужаваш го. Ж. 45

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c54c79efe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До 25, 24 съм...
Не, не държа да съм наебана...
С лизане си свършвам идеално...
Важното е мъжа да го умее.... моя го умее...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e539a3139b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Семеина жена на 45г. мога да си играя и да му гледм пениса с часове и надървен и мек. И ми е приятно, интересно и любопитно. Но не обичам да го лапам. Нд че ме е гнус. Моя подържа перфекна хигена. А тои сам предявява интерес да ме лкже. И го пряси доста добре. И не настоява да му духам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c54c79efe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз пък съм вманиачен на тема 'лизане'.
Секса за мен не е на 100%, ако не съм лизал... и то сериозно и качествено... не да отбия номера...
Много гокям кеф ми е да лижа, даже е някои случаи по- вече и от свирките и от ебането...
М44

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker