Проблем с мастурбирането - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с мастурбирането
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1565 пъти
Здравейте! Преди време бях писала тема като тази. Май името само беше различно, ама това няма значение. Накратко ще обобщя за какво ставаше въпрос в нея- там обяснявах как не мога да спра да мастурбирам и се превръща в ОГРОМЕН проблем, но сега мисля да кажа още няколко неща към онази тема + така да се каже ъпдейт по случая.
1. Нещата не се промениха особено от тогава, все още си мастурбирам, но май малко по-умерено в момента. Смисъл аз си бях казала как е продължавало с ЧАСОВЕ. Сега максимумът ми е около 1 час.
2. Макар и малко да промених работата с часовете все още изпитвам онова ужасно желание, което просто ти казва "Направи го". И аз не мога да се овладея тогава и го правя отново. Знам, че мастурбирането не е вредно, но всичко в големи количества не е полезно. Пък и то става като рутина, пристрастяване.
3. Не смея да се изхвърлям нависоко, но като цяло изкарвам хубави оценки, не съм като другите тийнеджъри да пия или пуша, смятам, че се държа добре с хората и ги уважавам. Имам приятели и съм нещо като "клоуна" в компанията. Знаете, забавния приятел. Не смятам, че някой би предположил, че на човек като мен (защото съм и срамежлива леко за непознатите хора) може да му се въртят такива неща в главата. Нямам и с кого да говоря затова. Опитвала съм с моите приятели, но сякаш никой не разбира колко е сериозно всъщност, защото аз по принцип каквото мога като проблем гледам сама да си го оправя, а тук ми е наистина трудно.
Не знам с какво съм го заслужила. Може да звучи като мега нелепото сравнение, но мастурбирането е моят наркотик. И най-гадното е, че след като го направя сe чувствам виновна.
•••
В момента не съм мастурбирала от 08. 11 (когато пиша това е 12. 11)
Това ми е 5 ден (07. 11 беше последният път, затова ги броя 5). Много ми е сложно, наистина се опитвам. За момента ми се мастурбира откачено много, но някак си си въздържам. Наистина не знам колко време ще издържа с това желание и после пак ще се върна към стария навик. Надявам се не се случи. Хората, които четат това и имат пристрастяване към нещо (каквото и да е било) вероятно разбират колко е трудно да се откажеш от даденото нещо. Моля всеки, който е минал през това, или като цяло пристрастявания към нещо, да ми пише как се е справил и да ми даде някакъв съвет. Пък и към останалите ако имат някакви идея. Отчаяна съм наистина. Всякаква помощ би ми била от полза. Благодаря на всеки, който отдели от времето си да прочете това докрай! Приятен ден на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 34695a79b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здравей, защо не помислиш за приятел?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8178a6f550
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Това е писано сто процента от мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: aabd6806fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вместо да лъскаш сама дома си намери няколко момчета, които да оправяш. Как не се сети досега?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cac388eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз лично съм пристрастяващ тип човек. Не мога да върша нещата умерено. Ако правя секс ще е по няколко пъти на ден и партньорките ми дълго време ги сменях, защото не издържаха. Накрая се кротнах малко и си намерих жена. Ако не ми даде обаче няколко дни изпадам в дупка и е страшна драма.
Ако тренирам ще е на макс, ако ям шоколад ще е също количество и то всеки ден. За това ям сладко веднъж седмично.

Ако пушех и пиех щях да съм пристрастен и го зная. Трева съм пробвал няколко пъти като малък, но бързо разбрах, че трябва да спра да се виждам с такива компании, защото щях да пуша нон стоп.

Мастурбирал съм до 5 пъти на ден, докато накрая свършвах сухо.

С две думи си зная всичко това и много внимавам. Всичко е въпрос на психика и издръжливост. Сега зная, че имам и отбрани уискита и бира, но не ми се нито пие, нито яде сладко, защото зная, че ставам неконтролируем. Виж за секса си го търся като наседство.

Явно и ти си такава за сега. Като си имаш гадже нещата ще се променят и ще се кротнеш.

А съм забелязал, че като съм много натоварен нямам време за тези неща и като се прибера искам само да ям и спя, но ако съм си у дома всичко нахлува в главата. Виж гледай да си заета и стой навън. Може в парка или на планина, а може просто да се разхождаш. Най-големите глупости стават в свободното време и дома.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 818a53412e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам те напълно, аз съм някъде около твоята възраст. Имах и за съжаление продължава този проблем и при мен. Питал съм хора за това нещо и винаги ми отговаряха, че е от възрастта.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 59c335ea72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не си казала на колко години си, но обикновено в крайните ученически години и тинейджърските нагона е най-голям. Аз не виждам никакъв проблем, ако щеш и цял ден мастурбирай. За хората, където имат високо либидото и правят по 3-4 пъти секс на ден какво? Нито е проблем, нито е вредно, нито нищо. Продължавай и изобщо не го мисли, не ги брой тези дни и се забавлявай на макс. Като съвет от малко по-голям бих ти казал 2 неща - 1-во изпробвай много различни неща (предмети, пози у т. н. ), просто за да опознаеш тялото си и да знаеш как ти харесва най-много, така след време ще можеш да изпитваш още по-голямо удоволствие с партньор. 2. Като казах партньор, послушай ме и си търси мъж с високо либидо и още от начало му кажи, че за теб това е много важно и си искаш по много, иначе ще страдаш ужасно много, докато или не се разделим с човека, или не си сложиш края. Успех и пак ти казвам - кеф на макс без да го мислиш

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 23bc804323
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   А защо не си намериш гадже което да те чука?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 560893f944
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хубаво е, че искаш да се справиш с това! Със сигурност има ползи, но си права, че не трябва постоянно да го мислиш/ правиш. Самата идея ти харесва, защото се активира част от мозъка, която отговаря за награждаването, т. е. наистина има връзка с наркотиците, цигарите, яденето и всичко друго, което му харесва на човек и затова може да доведе до пристрастяване. Бих те посъветвала първо да преодолееш срама и после да се постараеш да си намериш друго занимание- смислено, но и забавно. Разнообразявай се и се опитай да мастурбираш по- рядко- не да спреш изведнъж, но да го разредиш. Чети, спортувай, говори с приятели, намери си ново хоби- каквото и да е, стига при теб да върши работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker