Подготовка за анален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Подготовка за анален секс
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2810 пъти
Здравейте. Имам въпрос как момиче трябва да се подготви за анален секс? Трябва ли да се прави клизма, или е достатъчно просто да не се храни преди секса? Трябва ли да се използва лубрикант или презерватив като е отзад... и има ли нещо по специално, което трябва да се знае за въпросния анален секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1ab3b70371
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Съветвам те да не го правиш, защото после ще ходиш по проктолози, наблегни на вагиналния.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 85650c5544
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Единствено е хубаво няколко часа преди аналния секс да си минала през тоалетната по голяма нужда. След това един хубав душ по възможност заедно с партньора за допълнителна възбуда. Хубаво е да си поиграе малко повече с теб преди да започнете същинското действие. Малко игра с език, леко вкарване на показалеца, после на средния пръст и след това и двата. Така дупето ти ще се отпусне постепенно и няма да те боли много докато го вкарва. После трябва да се любите много нежно и бавно. И гарантирано ще си изкарате страхотно. Хубаво е да има лубрикант, презерватива, ако е с постоянен партньор не е задължителен.
С жена ми от много години правим и анален секс и ползваме всякакви играчки, разширителни и тн... Всеки път и е като за пръв път. Изобщо не се е отпуснала или нещо подобно. Имало е случаи да се изцапам малко, но това за мен не е никакъв проблем. Просто го измивам хубаво след секса и така.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c221eb0f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пич, твоята мацка няма ли вагина? Вкарвай там където трябва. Природата си е казала къде.
М 42

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c221eb0f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Жена съм. Авторе - не казваш на колко си години, но ще ти дам съвет - вкарвай члена си във влагалището на твоята приятелка/жена. Не мисли за извратени неща от порното.
Ж 34

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0e856f809c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Без клизма има много голяма вероятност да изцапаш приятеля си и да се почувствате гадно. Лубрикант - да, презерватив - да, защото от анален по-лесно се хваща ХИВ и други гадости, а и не е полезно бактерии от ануса да навлизат в уретрата на мъжа.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c20a43bfc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Задължително се минава през тоалета час-два преди аналния секс. Може и клизма да се направи по желание, но не е задължително. Задължително ануса се измива обилно с вода и сапун.
С аналния секс не трябва да се бърза, трябва жената да е максимално възбудена за да може мускулите по-лесно да се отпуснат. От собствен опит препоръчвам да се започне с лизане на клитора и вагинален секс и накрая вече да се пристъпи към анален. Лубрикант доста помага, препоръчвам. Презерватив по желание, но е препоръчително ако партньорите не са постоянна двойка. По принцип полово преносимите инфекции се предават както при вагинален така и при анален секс. Много е важно след анален секс, ако искате да правите вагинален секс, да използвате нов презерватив. Иначе има голям риск бактериите от ануса като стафилококи и подобни да попаднат във вагината или уретрата на жената и да предизвикат вагинална инфекция или цистит! При мъжа също е възможно тези бактерии да попаднат в уретрата, но риска от инфекция е по-малък имайки предвид че еякулацията прочиства уретрата. Въпреки това е препоръчително след анален секс мъжа да се измие със сапун.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 20c4aa210d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте! Първо до всички, след това до автора ( авторката) - не разбрах от кой пол е.... Хора, ако сте тесногръди и консервативни в сексуално отношение, по-добре не се хабете да си давате мнението по въпроси, който са нормални в днешно време! Няма нищо лошо, срамно или грозно да се прави анален секс. Практикувам единствено такъв вид. Тва е друга тема.... Сега до автора - има тема тук, която е доста обширна и можеш да намериш отговори на въпроса, който те вълнува - "Клизма преди анален секс".

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d5b0b7033a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Непременно да се направи двойна клизма с douche syringe. Пиша го на английски защото живея в чужбина, а на български не зная как се казва. Интимната хигиена е абсолютно задължителна както за ануса, така и за вагината. Иначе няма нищо срамно да пробвате анален секс.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8bb4e2839f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Не съм питал жена ми каква промивка си прави, но никога не е имало "инцидент".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe3fda375e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За мен анания секс има две страни. Досадна е подготовката и клизмата. Втората е хубава, самия секс. За това, като правим анален, тормозя мъжа ми колкото издържи, искам два тека. Като млади ми е правил и три, но вече, .. ж44

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ca27ad1653
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Има много истории по тая тема тук.
Аз лично никога не съм си правила клизма, въобще даже и не съм го мислила преди половия акт…
Винаги е било спонтанно, без никаква подготовка преди това.
Прекалено много го мислите, щом сте решили да пробвате значи би трябвало да сте на ясно че може да стане инцидент без значение дали е имало подготовка или не, все пак това са нормални неща “там”. За това е препоръчително когато и двамата имате достатъчно доверие един към друг за да може да се чувствате комфортно каквото и да се случи, единствено така ще изпитате пълното удоволствие от това.
А за инцидентите, на мен не ми се е случвало, но не изключвам факта че е възможно, но с мъжа ми както казах се наслаждаваме на момента и не го мислим.
Това не е практика за хора които ги е гнус от партньора им.
Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker