Ах този голям срам .. ще ни погуби. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ах този голям срам .. ще ни погуби.
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 4740 пъти
Имам красив мъж до себе си, той е всичко което бих искала. ( говоря за външния му вид) Обаче, с характера му, какво ще правим не знам. И той страда от това, и аз. Страх ме е, че ще се разделим заради неговият срам!
Заедно сме 3 години, и той все още се срамува от мен?
Срамува се, да ме целуне, срам го е да ме прегърне, и винаги си крие голотата от мен. Сега някой ще каже, че му е малък, ама не му е, виждала съм го. Когато някъде съм на вън, винаги ще се възползва да се изкъпе, но аз ако му предложа да влезем заедно ще откаже.
Преди два дена " хванах" гол, имаше само кърпа, и когато ме видя, целият стана червен, притесни се много и аз уж на шега, се опитах да му дръпна кърпата а той започна да се паникьосва повече казваше ми " Престани" " Излез за малко".. чак почна да ми се моли. Аз излязох и много му се разсърдих. Права ли съм, че се расърдих? Той почна да ми звъни, да ми пише, че съжалява, че ще поправи този проблем... но винаги нещо подобно се случва. Не сме деца на 12, а на 25!

Някой от вас, имал ли е такива проблеми?
Минавал ли е през тези неща?
Нормално ли е да си с някой 3 години, и да си крие голотата от теб, И да се срамува от теб?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: c420d1c6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ужас!!! Наистина ли има такива хора? Не, не е нормално. Какъв е този мъж да се крие като девствена булка от турски сериал? То мъжете станаха по-срамежливи от момиченцата. Изобщо правите ли секс? И ако не каква е тази връзка. Та вие сте си приятелки. Да не е скрит гей? Може да те ползва като параван за пред семейството. Шашава история.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a2ceaa5c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   На 25 съм и аз/мъж/ и според мен не е нормално. 3 години да си с момиче и да те е срам да си гол пред нея. Аз на нова приятелка бих и се показал още на първата среща, ако тя иска и то с кеф :D. То, ако пред момичето ти те е срам да си гол не знам :D... Но на какво се дължи ние само можем да предполагаме - причините може да са много. Според мен трябва сериозно да го питаш защо го е срам. само той си знае...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 82a4e711b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не, не е нормално това. Между двама влюбени не трябва да има срам от каквото и да е било. Не трябва да има мъжки, женски и тн... Работи. Вие сте партньори, приятели, любовници и тн... А с това поведение, сте просто съквартиранти, макар че всъщност дори съквартирантите не се срамуват едни от други.
Вашият партньор трябва да бъде най-верният Ви и добър приятел. Да Ви е по-близък от роднина. Имате ли срам и тайни един от друг нищо няма да излезе.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cac045049b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Здрасти!
Не е нормално мъж да си крие голотата. Това става, като махнаха казармите. А тук говорим за гаджето ти? !? Това е ненормално. Смисъл не правите ли секс? Как го правите? Ти ако си гола пред него да не би да бяга от теб? Този човек не ходи ли на басейн, на плаж? Ако го е срам да е гол до кръста пред теб, какео остава пред хора.
Това е някакъв вид психически проблем. Трябва му психотерапевт спешно.
Абсолютно ненормално е това, което ти се случва!
Намирайте лекар, ако сте от София ще ви препроръчам специалист.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8b2513cb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моят мъж и след 21 г съвместен живот се крие, ако излиза или влиза в банята или ако си сменя бельото, подобни реакции, без изчервяване, но за мен неговото е от превземки, защото като правим секс е гол и не ве притеснява дали е през деня или на светнали лампи и че тогава виждам много добре всичко.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 560ded1d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   3 години не сте правили секс, така ли да разбирам?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 16a54f3d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Хахахах, много ми познатоо! Моят приятел и той е на 25 и е съвсем същия, направо много гадно ми става, винаги съм си представяла и как ще се къпем заедно, не иска, било го срам, гол не се показва пред мен, правим го само на тъмно... Да не би да е един и същ човек :D

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bd51cb19a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти пък се разхождай гола, викай го в банята да ти изтърка гърба, да ти държи кракът, когато се бръснеш долу... предизвиквайки го... но нежно.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3c51e0e298
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Само не се сещам как го правите заедно? Или 3 години седиш до "мъж", който не те е докоснал?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8ad2052116
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До номер 7 и до авторката.
Тези мъже имат голям психичен проблем от детството свързан с майките им. Какво имам предвид ли, Ами те виждат във вас майките си. Вие сте заместител на майка им в тяхната глава. Ако им споделите идеята за психолог 200% ще ви се смеят и ще кажат "нищо ми няма"
Два са вариантите:
1. Да говорите с тях, че вече не са мамините дечица на мама, а имате нужда от здрав и осъзнат мъж на място, а не лигльо криеш пишката си.
2. Бягаш и повече връзка с такива неосъзнати момченца НЕ

Как може един такъв лигльо да гледа дете? Ама иначе "мъж" да прави секс....

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 58c9f2d21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Нормално е. При мен жена ми е така. Вече 20 години. Не се оправя а времето.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 58c9f2d21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Май е вярно че жените в днешно време избират мъжете само според външния вид. Колкото да е смотан и загубен, ако е висок и красив няма значение. Ми не се оплаквай. Избора е твой.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cac045049b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 11 е прав/а.
Това е много сериозно поведение в негативния смисъл и е много характерно за младите мъже. Не знам откъде идва. Аз направих една друга тема по въпроса. Остави, че се крият от мъже, т. е. в съблекалнята например. Не се къпят, а ходят потни и омирисани след фитнес. Плуват с боксери и отгоре с дълги до колената панталони, които са за лятото за разходка, не се в басейна. Изрично на басейните пише, че трябва да се ползват бански, без значение тип слип, клин или боксер.
Така се крият от жените и приятелките си. Така при свободни 10 писоара и една заета кабинка се редят на опашка за да пикаят в кабинката ( понякога дори си мисля, че сядат за да се изпикаят)...
Положението е трагично, така учат децата си, къпят ги в банята и влизат с дънки и риза. Всичко това са реални случаи, които ме потрисат. Що за човек влиза да изкъпе момченцето си облечен? Това дете какво ще научи, че не може да е голо, че трябва да го е срам, че татко му има какво да крие и че и то трябва да се крие задължително.

Такива "модерни" разбирания за мен са пагубни за психиката на децата и младите мъже. Това идва от липсата и на казармата.
Горките жени, жал ми е на какви хора попадат.
37

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3d2026f459
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Това поведение доста по-често срещано при жените, но го има и сред мъжете. Причината е ниска самооценка. С времето може да се оправи, но трябва усилие и от двете страни. Авторката трябва да му прави комплементи, а гаджето и да се престрашава.

Бил съм с такива жени - ултра свенливи. С времето се отпускат. И моята жена беше такава. В началото се криеше да се съблича като влиза в банята. Срамуваше се. Но постепенно я промених. Казвах и колко много ми харесва голото и тяло (пък и то си е истина, харесва ми), обичах да я събличам и дори сега след години пак. Понякога просто и казвам: "съблечи се гола, искам да те погледам, да се полюбувам на красотата ти ". И тя с усмивка се съблича, става и приятно, чувства се харесвана и желана. Впрочем, всички жени, на които съм казвал тази реплика са се кефили, виждайки колко им се радвам просто да ги гледам чисто голи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 75a6c33659
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Жена съм. На мен пък 1-вото гадже (на 17 бях) в началото ми казваше. Сега пред мен срам ли те е да се събличаш, как се чувстваш? Аз му казах "Ти си последният човек, пред който трябва да ме е срам да се съблека. Аз от майка ми се крия гола, но от тебе няма защо. "

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d9b4f9c036
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И моята жена я срам да я гледам гола. Трудно се съгласява на секс на светло. И трудно свършва на светло (ако въобще свърши). Вече 20 години е така. Не се оправя. Не знам с предишните и мъже дали е била такава.
Странно е че има и такива мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 894f39a044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Заради малката пишка е!

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 6d79b852a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Какво е станало с вас? Пишете? Това момче още ли е такова?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 310a4bf8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Според мен това е много странно, явно нещо в тялото му много сериозно го притеснява, толкова сериозно, че не иска да ти каже какво... може да е всичко, хората имат комплекси за разни неща, които околните даже не са забелязали и не биха забелязали, ако не им се насочи вниманието натам. Вероятно и твоя има някакъв, но какъв - не можем да знаем. А, сетих се да питам - на море ходили ли сте? Притеснява ли се да седи по бански? Ако не, значи нещо под банския му е проблема.

Иначе, моя не мога да го накарам да се облече лятото, та все тичам да дърпам пердетата. Разхожда си се така, както майка го е родила и хич не му дреме. Питала съм го не се ли замисля, че някой съсед може да го види, а той ми вика "да гледат и да завиждат".

Иначе аз съм жена и изпитвам дискомфорт да стоя гола. Не ме е срам да се покажа, съблека или изкъпя с мъжа ми, но определено не ми е комфортно да се разхождам гола из апартамента. Не обичам и да ми дърпа и халата преди баня, след баня като съм чиста и гладка вече е друга работа.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: ca858b9900
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторке,
Твоя пич бил ли е с друга жена? Подозирам че ти си мо първата.
Като че ли от майката хващат срама. Мойта жена е подобна на твоя мъж. Вече 20г. сме заедно и още я срам от мен. Не знам защо. Била е и с други мъже преди мен и се чудя дали и с тях е боло така.
С единия от синовете ми (на 17г. ) ходим на кикбокс. Никога не се къпе там понеже го е срам. Чак в къщи като се приберем. Не мога да го накарам. Понякога се чудя дали е спал с момиче, но съм почти сигурен че не е.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 306e0a4e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Какво ли се е случило с тази двойка...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker