Свестен или боклук? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свестен или боклук?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2496 пъти
Здравейте, приятеля ми е спал с около 20 момичета преди мен, а той за мен е единствения, с който съм спала. В началото на връзката казваше, че е спал с приятелките му 2-3, след няколко месеца се оказа, че е имал 5-6 приятелки и е спал с всичките, след още няколко месеца ми каза, че е спал и неангажиращо и дори пред мен си ги броя на пръсти... 17-18 станаха, но съм сигурна, че премълчава още! За вас това не е ли гнусно? Да знаете, че човекът до вас е изпитвал какви ли неща с още много преди вас... Дори ми беше казал как някво момиче, с което е спал е свършила и го е пръскала докато той я е ч*кал, съсипах се като ми го каза, защото се карахме, че не може да издържа повече от 5 мин в леглото и не гледа да ме задоволява изобщо и ми го каза! Като се сетя много ме боли, защото преди в секса се е раздавал повече с някви, където е ч*кал неангажиращо, а мен не иска да ме докара до орг*зъм! Ми не е честно! А много ме обича, така твърди и иска да създаваме семейство.
Също така той живее на квартира и каза, че съм първата, която води в нея, но аз чух един разговор с негов приятел и се оказа, че е водил някакво момиче и са се, знаете, 2-3 пъти! На леглото, в което спим, а беше ме лъгал, че не е водил никоя друга. После не исках да спя в това легло няколко седмици! Той не знае, че знам за това, че е водил други в квартирата. Той ми каза в очите, че аз съм първата му приятелка, която води в квартирата и след това да го чуеш от неговата уста: "Брат, тая наркоманката я доведох тук, чуках я 2-3 пъти, но аз без чувства нали знаеш, че не мога и после кой от където е". Чудих се дали да му кажа, че знам обаче знам какво ще последва, ще ме обвини мен, че аз съм виновната, че съм ги подслушвала или ще измисли все нещо, винаги аз съм виновна накрая... И като ми е разказвал за бившите си винаги е било с омраза, обижда ги, много грозно като цяло, може би защото нямам опит и сега разбирам много от нещата. Това са му отрицателните черти.
Разказвала съм на майка, тя ми е казвала да го оставя, защото очевидно не съм щастлива, най-добрата ми приятелка и тя все като ме види и ме пита защо съм толкова унила...
Искам с някой, който разбира от връзки да правим анализи в коментарите, защото само се измъчвам от миналото му, а то не е никак чисто, имам предположения, че е бил и наркоман, защото 90% от приятелите са му такива или са били. Колко наркомански истории ми е разказвал на които е бил свидетел, а той не е участвал уж... Може ли пред теб да пушат и да шмъркат, а ти само да гледаш отстрани, малко странно ми се вижда и вече му нямам доверие от всичките тези простотии... Вече си мисля, че ме лъже и за това, знае че аз съм много морален човек, затова крие всички гнусотии, които е правил иначе няма да му се навия на акъла да правя семейство с него!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: b21cbc0096
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   С колко бройки е правил секс преди да те срещне - няма значение. Що се касае до бройките - това което повече трябва да те вълнува по този въпрос е доколко е склонен на рисков полов контакт (без кондом), най-вече за да не ти лепне нещо на теб.

Бройките не определят дали е боклук или не. Това се определя само и единствено от отношението му към теб. Ако отношението му е егоистично, не удовлетворява твоите желания, а единствено използва тялото ти за задоволяване на собствените си сексуални нужди - значи от твоя гледна точка тярбва да го приемеш за боклук и да му биеш шута.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 52bb7764a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   А кой ти е виновен на тебе, че си избрала точно такъв човек, наркоман, който по всяка вероятност му личи отдалече и по визията и по държанието, че е такъв и че въобще не е сериозен и не може да се разчита на него? Очевидно си момиче без никакъв опит и лесно се подвеждаш.

Предвид нещата, които написа, става ясно, че този въобще не е за тебе и трябва да бягаш с 300.

Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4b3895ba69
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ха ха че аз не видях ни една положителна черта в тоя. Тука някакви експерименти си правите. С подобен тип само някаква отрепка може да бъде. Никоя нормална жена не би се захванала с мъж, който е бил с 20 жени, че и си го признава. Мъж, който спи с наркоманки и има приятели, които взимат дрога. Мъж, който говори лошо за бившите си-това е огромен червен сигнал. И в допълнение мъж, който се обръща към приятелите си с "брат" и им разказва коя е чукал. Това е характерно за една по-проста, бедняшка и нискообразована прослойка и е редно според мен те да си се събират помежду си, а ние нормалните хора да гледаме да стоим настрана от такива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 86fed5bc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не казваш кой набор е и колко време ходихте, преди да му пуснеш? Ако е над 25, вече се е наиграл и може да си търси сериозна, а ти като гледам си топ, тъй като имаш на 100% трите признака за една жена (айде за втория не знам, не съм те виждал :). Ако е млад, по-скоро те е изиграл. Не може да се каже със сигурност, иначе за наркотиците, ако само по купони е барал и не е някаква отрепка, не е проблем, те младите вече са 99% наркомани и курви. Та без повече инфо, толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd1111f53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Без извинение, и ти и майка ти сте... Прости. Ама яко. Ако не е провокация темата, евала.
Чел съм истории в този сайт от наивни, ама такава не бях видял.
Едно 80-90% от жените принципно ви влекат измекяри, а нормалните мъже се филмираме, че това е така понеже те по-добре ви ш*бали. Оказва се, че въпросния и след 100 за нищо няма да става, обаче не се и съмнявам, че ще има балъчета като теб да му връзват и след това разочароват от жалкото си съществуване, но въпреки това да се питат дали е "свестен" - още повече, че и дали да му раждат.
Е, няма такава дупка... Не, не твоята тиква - държавата имам в предвид. :Д

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 25807007d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Боклук е- лъжец, манипулатор. Послушай майка си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aafdb40011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Същата тая история съм я виждала като коментар към друг пост. Може и вече да не е актуална и модератора да я е изкарал от архива.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cf0a673e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какво те бърка бройката?
На мен жена ми ми е първата, а тя е спала с 5- 6 по мои груби сметки. Но не ще да ми каже колко са- казва това е минало и няма значение. Та може и повече да са. Жените също си крият бройките. Най- добре не го питай. Ако не ти харесва- хвани си друг. Хем и ти да напреднеш ако това ти е важно. Или поискай отворена връзка.
Все пак мъж с 20тина бройки е рядкост. Повечето имат по- малко от партньорките си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c5bdc36339
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти сама трябва да си прецениш дали можеш да приемеш миналото му. Аз бих предпочела човек, който се е наживял, не ги приемам тия неща за гнусотии, но в твоя случай въобще не знам как още си в тая връзка, след като си толкова морална? Иначе Най-вероятно те лъже, че не е взимал наркотици точно, за да не се отвратиш от него. Но ти ако не можеш да го приемеш такъв, какъвто е, какво правиш още с него? ! Просто си намери някой, който също е бил само с една или девствен и бъди с него...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 21d36638de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Към номер 4 - Кои са 3-те признака за една жена?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c49011f973
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Посмях се, благодаря за историята.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cf0a673e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   На колко години е приятеля ти?
Какво работи или учи?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 86fed5bc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 10: Трите най-важни черти, които аз гледам - младост, красота и неопетненост.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ded95d7caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторке-поне кажи на колко години е приятелят ти и ти на колко си?
Нещо важно пропускаш-има и свестни момчета, които по една или друга причина са се подали на наркотиците, но това не значи, че са спали със сума ти народ.
А приятелят ти-според мен си е боклук-20 жени и то само за секс-типичен Боклук, безсрамник и долнопробен тип, на всичкото отгоре е гаден лъжец, казва ти, че те обича, а те лъже.... това НЕ е любов!
Питам те поне за неговата възраст, защото подозирам, че познавам персонажа, за който говориш и ако е той мога да ти бъда по-полезна с информацията...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eb6208b33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ама не бе, ние жените вечните жертви, вечно мъжете с ни виновни, нищо, че сме тъпи като за световно и си избираме точно такива.

Пичове, четете внимателно тия теми и си вземете поука после как да се държите и дали още да сте добрите момченца с цветята, срешите и така нататък.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4c72a48e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Свестен или боклук, няма значение. Това се търси в днешно време от жените. Да знаете, че има избор и че може да ви замени лесно. Имаш конкуренция и това те мотивира. Ако дойде някое добро момче да те сваля, ще си кажеш ох много е мил грижовен, амааа и френдзоната.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f020372595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От авторката: на 25 години е

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ded95d7caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   от н. 15 до авторката-ами точно на 25 години е оня, за който си мисля, комуникацията ни беше само онлайн 1 година, но така и не се стигна до среща на живо, като го разбрах какъв боклук е. Но все пак може да говорим за различни... датата на раждане му я знам на онзи тип, за който ти говоря, но вероятно ти няма да споделиш точно кога е роден или поне коя Зодия е... не знам нещо, което да подскаже, че не говорим за различни хора, или в кой град сте...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 745c953b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Значи, той е боклук, ама на мъжете тя му е виновна, че той я лъже.
А най-вече е виновна, че той уее да омайва жени, а мъжете в коментарите не могат едно "Здравей" да кажат на жена. Ми научете се и вие да говорите с жени бе.
Авторке, късай и хвърляй, ще си намериш по-читав.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f020372595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката до номер 19 - зодия рак е, е сега ако е рак направо и ако кажеш в кое приложение сте си писали мога да разбера веднага дали е той :D

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f020372595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката: и града ако съвпада... от голям град сме, не е столицата...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ded95d7caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До авторката, нее онзи, с който общувах беше Стрелец, значи за различни хора говорим, но действията им... Моят съвет е да се отдалечиш от него, защото повярвай-щом те лъже сега, той ще продължи с лъжите и накрая само ти ще страдаш. Към онзи, за който ти говоря-толкова толерантна бях-защото той си имаше и зависимости разни и отделно ми разправяше за т. нар. си секс-партньорки, въобще... жалък тип, стратегията му беше да се прави на големия страдалец и да го съжалявам на макс, накрая като видя, че каквито и стратегии да пробва да приложи, не му се връзвам и се разкара сам. Можеше да поддържаме някакво приятелство, от самото начало му казах-толкова и нищо друго. Онзи влюбен уж бил, той никого не обича, целта му винаги е била-да си намери някоя за безплатен секс. Абсолютен идиот и за съжаление-много като него има.
Нямаше да говоря с такива думи за него, ако се беше държал човешки и беше оценил добротата, с която се държах към него, но не му е стигало просто да сме приятели, мръсникът през цялото време-други интереси е гонил. Но негов проблем. За мен беше останало огорчението от поредния лицемер.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 21d36638de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Благодаря много все пак, явно има много хора, които си приличат. Ще послушам съвета ти, и аз вече обмислям да го оставям ;)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dd4d91ef36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И от тия 20 сигурно 15 са тарифни пеперуди. Знаеш ли кога ще стане това момче в България да преспи с 20 момичета и всички да са му вързали ей така? Никога! И Ален Делон да е, пак няма да ги навърже толкова. Хайде стига сте лъгали, че спите с момичета. Момчето може да се е зарибявало с много момичета, но само няколко да са му пуснали. Това е при всеки мъж така.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0b90055555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Сега е модерно да сте гъзари и курви, така че моят съвет е не го оставяй, просто се занимавай и шибай и с други. Полиамория тва онва сеш се? Ако някой ти постави ултиматум избираш тоя който е с най-много пари в момента, тва ти е играта! Свободен човек си!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0b90055555
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Номер 5, ти си най-големия смотаняк бате, когато жените не ти пускат и обвиняваш за това държавата. А ако някой е шибал 100 жени, а ти 0 помисли си дали той за нищо не става или ти :?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a21182c5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Номер 27, не всички сме тъпаци от ливадата! Че е вярно за женската неадекватност при избор на мъж, вярно е! Неумението да преценяват мъжете е до някакво време, след това нещата почват да си идват на мястото. Българката налита на стереотипни типажи, защото няма възможност да мисли. Докато се залъгва, че охлюто с нея е вървежен и е блъскал една дузина преди нея, минава малко време. После филмарите са от губещата страна - разводи, рога и пр. Рогата им са от такива като мен. :) И на мен до 20 и няколко не ми пускаха и разни гъски и философи като теб ми цвърчаха глупните си, но в един момент се обърна монетата и сега обвързаните за "оборотни" филмари, ми се слагат самички. То мъжкарите сме ясни по очите, и вие ни познавате добре. Аман от льольовци и лаладжии, дето всяка втора дума им е измислица, че чак се приели сериозно и тръгнали колички да бутат. Мухахахахаххааа. Заливам се от смях.
Смехурко, жените по мъже на делата отиват, не при сладкодумните мишоци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 57cb635599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Големи сладури сте всички които пишете тук :) Явно е че тук става дума за доста млади хора, които нито в секса, нито в любовта и животаа, имат нямат достатъчно опит - не ги корете, оставете ги да си научат урока... И ние сме се учили някога, нали? :)
До авторката: ти си реши сама дали го искаш още, но недей да се събираш и омъжваш сега за него - още ви е много рано за тези крачки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker