Странен фетиш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Странен фетиш
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2264 пъти
Здравейте! Мъж съм на 26г.
Пиша тук, защото се изчерпват опциите ми да разбера нещо повече за проблема, а именно - че имам странен фетиш. Фетишът ми е, че много ме възбуждат жени, практикуващи бойни изкуства. Това започна още когато бях малък и гледах филми, в които често се случва жените да поступат някой друг мъж. Но не брутално, ами в смисъл самият финес, с който изпълняват техниките и доминират и унижават мъжете ми харесва. Та това ми се стори доста интригуващо. С течение на времето започна да ми става все по-интересно и започнах да търся подобни материали. Оказва се, че не съм единствен, а че има много други хора, дори общности, които си споделят такива материали. Но не намирам никакво обяснение по въпроса. Говорил съм с приятел, който учи психология, каза ми, че проблемът се коренял в детството, но без повече подробности. Моля да споделите дали някой друг е имал подобни интереси и как може да се превъзмогне! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 14d07f8d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма нищо странно в това, стига да не ти е фикс идея. С жена ми още от младите ни години си играем така понякога. И честно казано наистина трудно и надвивам в борбата, тъй като ми е противоестествено да използвам сила срещу нея и гледам да се измъкна по най-чистия начин от съответната хватка. Това я прави супер мокра, но го правим изключително рядко. Може би и точно за това я възбужда толкова много.
П. п И двамата сме спортували и поддържаме форма, но никой от нас не е тренирал бойни спортове.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: def0ac5f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм на мнение, че стига фетишите да не са извратени е ок. В твоя случай мисля, че няма нищо притеснително. Аз фетиши не мисля, че имам. При мен е интересно, че жените ме възбуждат понякога повече, когато са с дрехи(особено прилепнали и прозрачни) като клиновете и йога панталоните или пък с къси поли или супер прилепнали дънки. Както и, когато са с нещо супер прозрачно и се виждат гърдите много хубаво през дрехите зърната. Така се възбуждам и надървям до безбожие, повече дори от колкото, когато е чисто гола жената(не знам това фетиш ли е изобщо). Даже ми е любимо, да направя една дупка на анцуга/клина и през нея да боцкам, предпочитам го пред това момичето да е чисто голо или пък да си е с прашките и само леко с пръст да ги мръдна на ляво/дясно(това ме подлудява).

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0fcb9e7ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Трябва да си бавноразвиващ, за да вярваш на тази възраст все още, че филмите са истински и да не знаеш, че са измислени. И аз съм гледал Kill Bill, където главната героиня (жена) разсича и осакатява стотици хиляди мъже със самурайски меч напълно сама, ама съм наясно, че това е постановка/измислица и в реалността, това никога не би било възможно. Най-много само един мъж да я изрита силно в корема, да й вземе меча, докато лежи просната на земята, и да я заколи с него. Съжалявам, че ти развалям удоволствието от "фетиша" (психическото отклонение), но реалността е такава.

Дон Жуан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5407ece1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   До номер 6

Добре ли се чувстваш, след като по принципът "гузен негонен бяга" си изля комплексите?
Авторът е писал, че си има фантазия (нищо ненормално няма в нея), ти му отговаряш, че фантазията е психическо отклонение и е бавнорсзвиващ се, за да я проявява. Скрий се някъде, защото се излагаш.

До авторът:
Нищо страшно, намери си някоя джудистка, ще ти хареса ;)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5709c78620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не бих класивицирала това като нещо извратено и не знам защо винаги трябва такова нещо да е проблем, който се корени в детството и да се решава. Защо изобщо трябва да е проблем? Проблем ще е, ако тръгнеш да вредиш на себе си или на невинни хора, както и да парадираш това на площада. Във всички останали случаи не мисля, че имаш основание за притеснение и ще те учуди колко много хора имат различни фетиши и предпочитания, но някак си тези неща са табу или като тема се избягват, което е лицемерно, защото отвсякъде ни заливат с голотии и вече е модерно да си развратен/ да си лягаш с много хора.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bc1d33ec7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   7, никой нормален мъж няма такива "фантазии", жена да го бие него. Това са мазохистични наклонности, и приятелят на автора съвсем правилно му е казал, че причината е травма от детството. А аз бих добавил свързана с майка им, ако ги е биела, обиждала или унижавала като малки, и оттам нататък са се пристрастили и развили мазохизъм към женското насилие върху тях. И да, наистина са психическо отклонение. Единствената фантазия на всеки мъж трябва да е, да я притисне безпомощна в един ъгъл, да ѝ разкъса дрехите с голи ръце и да я остави само по "цветенце", да я тръшне мощно на леглото, да я налегне отгоре, краката ѝ на ушите му и да я тряска, докато не се изпразни в нея. Ето това е най-нормалната стандартна фантазия, която всеки един мъж трябва да има. Всичко друго са психически отклонения, и НЕ са нормални неща. Казах вече, че тия филми, които ги гледа автора са просто художествена измислица за забавление, и с нищо не отговарят на реалността. И ако ще и културистка да си намери, пак ще може да я пребие, защото е мъж. Това е самата истина, на теб какво "избиване на комплекси" ти се привидя в истината?

Дон Жуан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b72c2207e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Много ме кефят ММА жени

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9cf2092ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Смятам, че при теб не става въпрос толкова до физическото насилие и контрол, колкото до способността жената да надвие "противника". Съвсем ясно си си написал-доминиране, така че смятам-напълно нормно е да оставиш някоя симпатична мацка да те "надвие", защото в крайна сметка контрола отново е в твоите ръце-ти си доминантния според мен, просто ти допада идеята да има закачка преди това.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 900e3a5db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Моята приятелка също има странен фетиш. Тя е от жените, които открито и шумно заявяват позицията си, дори и по интимни теми. Та тя не спира да говори, че е много против анлния секс, бил унижение за жената и други такива, а всъщност, когато се чукаме, тя иска да свършвам в дупето и. Не върху него, а да я проникна анално без перезрватив и да свърша максимално навътре. Тя се маже предварително с някакво мазило, влиза лесно. Разбира се, не успявам да свършва веднага като прникна и я чукам, понякога доста дълго. Това и харесва и се нагажда, да влиза по-навътре. Но тя това не го смята за анален секс. Не съм разбирал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker