Какво е да си 'плоска' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво е да си 'плоска'
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1426 пъти
Здравейте, момиче на 16 съм.
Нещо, което винаги ме е тормозило - нямам гърди.
Даже и малки не са. Въобще нямам.
Ужасно е да гледам как всички момичета около мен са развити, а аз изглеждам на осем!
Най-лошото обаче са подигравките.
Мислех си, че хората са вече достатъчно зряли да знаят, че тези неща не се контролират, и не всяко момиче е с едно и също телосложение, но не! Винаги ще се намери някой инфантилен простак, който да каже 'ти не си яко парче, няаш цици, пий боза'.
Аз си давам вид, че не ме засяга, но е наистина неприятно. Какво мога да сторя аз, че съм с такъв ген? Абсолютно нищо.
Мислела съм си, че момчетата няма да ме харесват, че не съм толкова достойна колкото другите момичета, че това ме прави по-малко красива, всякакви неща! И точно когато спра да мисля всичко това, се намира някой да ми припомни.
Ужасно ме боли. Знам, че това няма да спре, и най-вече ми е неприятно, че наистина нищо не мога да сторя по въпроса.
От друга страна се радвам обаче, че до мен е момче, което е достатъчно интелигентно, че да не се интересува от тези неща, и наистина се надявам да има повече такива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 483ee65b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това са глупости не им св връзвай! След още няколко години ще си друг етап от живота си и това с подигравките ще приключи. Мъжете сме различни примерно аз харесвам жени с големи гърди, но всичките ми приятели харесват без! Като казвам без имам предвид не малки а никакви. Другото което е примерно мен не ме вълнуват дупетата а те са болни на тема дупета. Та идеята ми беше всеки харесва различни неща в отсрещният пол. Едни харесват цици други дупета трети слаби четвърти пълни и т. н.
И още нещо всички манекенки и голяма част актриси, певици са без никакви цици и цял свят ги харесва такива каквито са и са рекламни модели на световно известни брандове! Не се комплексирай от това в никакъв случай! Защото голяма част от комлексите на много жени завършват със силикон и така печели индустрията! А това лично за мен е най голямата глупост! Който те харесва като човек и личност това е твоят човек останалите винаги ще намерят нещо с което да се ебават! Хайде живи и здрави! :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a3997bae79
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Единствените, които се базират с нещо подобно са онези с ми пишки. Комплексирани от своите си атрибути, но нали са им скрити в гащите и не се виждат... за това пък си четат комплексите в случая с теб.
Това са прости, елементарни същества, които са подчинени на злобата и комплексите си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1bfb2c1b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   С времето ще ти пораснат. Аз много се възбуждам от такива жени. С извинение, че ти си малка за мен, аз съм малко над 30, но го казвам в друг смисъл. Винаги може да си намериш някой, който харесва такива жени, има ги. Кефят ме малки гърди, плоска и малко дупе. Не да изглежда детски, но да е слабичка и с такива форми. Така че въобще не се комплексирай заради това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c945169c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти пък му кажи: Така като те гледам, нямаш прекалено развити мозъчни гънки в мозъка ти, така че не гледай мен, гледай себе си и филма приключва. Аз много обичам да смазвам самочувствието на някоя или някой, който си мисли, че е нещо повече от мен. Да не ти пука какво смятат хората за теб. Така или иначе няма да успееш да им затвориш плювалниците.

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 740239d84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Гърдите растат до 25-годишна възраст. Ако цикълът ти е дошъл по-късно, може и гърдите ти да растат по-късно. Трябва въпреки това да посетиш ендокринолог, за да проверят нивото на хормоните и особено на естрогена, както и състоянието на щитовидната жлеза.
Приемаш ли достатъчно протеини или се придържаш към въглехидратно-веганска диета?
Качествено бяло сирене, например Фета, кисело мляко, например Верея по БДС, телешко месо, масло, капествен кашкавал без добавен яйчен лизизим. Тези храни регулират женските хормони.
Всеки ден трябва да консумираш млечни продукти и да правиш упражнения за гърдите.
Има малки размери сутиени с подплънки и банели. Можеш да си купуваш такива и оптически малко ще увеличат бюста ти. Има такива в повечето големи вериги за бельо.
Женските гърди не са само ген, а и начин на хранене и грижа със спорт.
Моите стоят като полутопки, въпреки че съм раждала и имам немалък бюст, а на майка ми и на сестра ми са увиснали.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 74aa6ce08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много благодаря за прекрасните съвети :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: aa79aabf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мило момиче, аз пък съм от другата страна. Винаги съм страдала заради голям бюст. Крила съм го, юни месец съм ходила на училище с елек, за да не ми се виждат гърдите. Не питай какъв ужас съм изживявала по физическо като трябваше да тичам 50 или 100метра и ми се строят всички момчета да ми гледат гърдите :D. За съжаление простаци винаги ще има.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b5087d76e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Промити мозъци от порното, иначе на тази възраст ако не е това, ще ти се подиграват за друго.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dc8c72fa66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   По-добре е да имаш малък и стегнат бюст, отколкото да си чашка D, E и т. н. Самата аз съм чашка В и въобще нямам комплекси, а преди имах такива. Ще ти порасне бюстът, жени без бюст няма.
Може да приемаш някакви храни, богати на минерали и витамини, да отидеш на доктор или да си вземеш някакъв крем за уголемяване. Можеш да говориш с майка си или баба си по този въпрос. Ако си мнооого слаба, опитай се да качиш някой и друг килограм, това има значение. Няма как да си 45 кила и да очакваш да имаш огромен бюст.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6bd206a574
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Здравейте отново, избягвам млечните продукти заради акнето, но иначе да спазвам определен режим не би било зле... А относно теглото, висока съм 1. 60 и тежа 50 (47, 48, 49) килограма.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea9f1af627
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Като млад мислех, че мога да приема една жена да е с малки гърди, но не и напълно плоска. Докато не се случи да срещна почти перфектното за мен момиче... Отне ми известно време да забележа, че е напълно плоска. Беше ме заинтригувала с куп личностни качества, че сам се учудих, че впоследствие забелязах. Ами... никакво (отрицателно) въздействие нямаше това върху мен, харесвах я на 100%. Сега харесвам всякакви гърди, включително малки и напълно плоски. Така че изводите са: когато човек харесва някого като личност, възможно е да започне да харесва и физиката му, дори и по принцип да не харесва такъв тип физика; вкусовете се менят с времето; за всеки тип тяло си има хора, които ще го харесват и които няма да го харесват, така че е въпрос на съвпадане.

Не го мисли повече, прекрасна си напълно плоска. Ако трябва нещо да те гложди във външния вид, то е да не се запуснеш с обездвижване и лошо хранене.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 483ee65b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До номер 7!

Ех номер номер 7 надявам се не си семейна, че направо така ме заинтригува приятно и директно мисля да ти поискам координати. Аз самият навремето бях от тези "простаци" където се строяваха да гледат съученичките си когато трябваше да тичат по физкултура и го правих с такава наслада а ти горката ужас си изпитвала. :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2d63861a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Кажете нещо и за мъжете високи 1. 60 коя харесва ниски мъже? А до авторката споко! Поне не си мъж 1. 60 ами си момиче с милион опции в сега ако беше с гърди щеше да си с 2-3-4 милиона ама ся за няколко милиона все тая виж ни нас ниските мъже - 0 има и по зле! Примерно мен
Бих искал и мен да успокоихте - мисля имам повече нужда от авторката благодаря предварително

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f8650e8162
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 13
По принцип винаги съм харесвала високите момчета и винаги съм била с мисълта, че не мога да бъда с ниско момче. Е да, но сега гаджето ми е точно 1. 62, а аз съм 1. 75. Честно казано така се влюбих, че и 1. 50 да беше, нямаше да има никакво значение за мен. Извода е, че един човек може да има някакъв "тип" и да си представя бъдещия партньор по един начин, но в крайна сметка сърцето не пита в кого да се влюбиш, така че това въобще да не те притеснява.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker