Имам проблем в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам проблем в секса
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1598 пъти
Здравейте, с мъжа ми сме заедно от повече от 5 години. Имаме интимни отношения всеки ден, повечето пъти орална любов, секса в началото беше всеки ден сега вече е два три пъти седмично.
И сега на проблема суха съм и той го отдава на това че не го искам, а това определено не е така, но той не разбира и това му пречи. Според мен проблема идва от мен... Аз винаги съм била суха, правя секс от 12 годишна, първият път ми беше ужасен, човека ми го пъхна два пъти и заспа докато беше вътре в мен, след това съм правила секс с доста мъже, като винаги е било да свалям гащите и те си правят кефа, а мен кучета ме яли, но тогава мислех че секса е това.. пробвала съм и със жени, с тях ми беше хубаво и на мен, последната жена която докоснах беше много мокра (чак помислих че се е напикала), но тогава не бях виждала подобно нещо.. Аз никога не съм била така. После имах мъж с който живях около 5 години, първите 1-2 години правехме секс (пак не съм била мокра), а следващите 3 години ме ме поглеждаше, не ме докосваше, един път му изневерих за цялото това време и пак не бях мокра... отчайващо вече... После срещнах мъжа си, бяхме приятели доста дълго време, исках го просто нямаше как да го имам тогава, той също ме искаше, но не си го признавахме, в този период само случайно докосване от него ме караше да настръхвам всеки път когато се сетя за докосването. Но проблема със сухотата си остана... До ден днешен го обичам и искам по същия начин, всеки път ми е хубаво като ме докосва, но той отказва да го разбере... Казва че като седнем да пием и съм по различна, мокра, отпусната и т. н. Аз мисля че тогава имаме време да говорим да си играем повече и за това се получава, но той не мисли така.... Ние работим всеки ден, имаме две деца едното ученик, който създава само проблеми, като всеки тийнейджър, и малко бебе, което постоянно е с нас, дори спи при нас, защото не иска само. Аз смятам, че не ни остава време един за друг, за възбуждащи игри, уморени сме, прибираме се късно, и докато заспят децата, стане време за лягане, защото утре пак ставане рано за децата за училище или за работа. Затова и понякога секса става като работен, сваляме гащите и се качваш директно на.... , друг път не е така, същото е с оралната, някога от умора или разсейване от дете или телевизия става все едно машинално, друг път е кавал че е страхотно... Аз имам и друг проблем, постоянно имам някакви течения, след цикъл кафеникаво, после овулацията ми (която е слузеста и обилна като сополи), бяло течение, понякога мирише или е на парцали (но това е много рядко) и поради тази причина, почти всекидневно си правя дамски душ, директно с топла вода от чешмата (просто да я измия от вътре), за да не се притеснявам и да не го погнуся...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea8bc1fcea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Казваш че все си суха, а пък овулацията ти е обилна. Нещо не ти се връзват нещата.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 54e5fe45b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Първо така наречения дамски душ няма да ти помогне, особено щом го прилагаш ежедневно. Вагината има ествена защитна среда, като поддържа определено ниво на pH, а ти с този хигиенен навик не и позволяваш да го достигне. Естествено при някой състояния се правят такива душове с билки и това наистина помага, но ежедневно миене с чешмяна вода е всичко друго, но не и добра идея.
По въпроса със сухотата мога да кажа, че няма такова нещо като суха жена. Има недостатъчно възбудена. Това не означава, че не обичаш мъжа си, или че не е добър любовник, а че някъде в теб има неща които те възбуждат и те е срам да ги извадиш наяве.
Моята жена е прилично мокра след малко орални ласки и е готова за действие, но ако и разкажа как съм го правил с някоя бивша направо се разтича. По същия начин и действат и фантазии за тройки. Става невероятно мокра и бързо получава оргазми. Отначало се срамуваше от тези свой интереси. После разбра, че това не променя с нищо отношението ми към нея. И че дори и да звучи странно и извратено в леглото сме само двамата и няма нищо лошо в приказките щом ни носят удоволствие.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9d558d422f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Femiflor@ свещички за овлажняване съдържа хиалуронова киселина при сухота и при жени в менопауза. В комбинация с лубрикант би действало добре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6fff09db43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Първо гинеколог, за да се излекуваш там долу. След това ако отново си суха, има достатъчно лубриканти. Действай....

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: db1feaf6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сухотата е чест признак при гъбичка Кандида албиканс, а това, че имаш и парцаливо течение понякога все повече навежда към тази диагноза. Иди на гинеколог, за да ти пусне микробиология на вагинален секрет.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1eba7ede73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   При масторбиране не се ли мокриш. Жена 42г семеина. Сподели.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e8e344c461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Прочетох само началото. И аз съм много суха. Овлажнявам се доста, като ми харесва, но лесно изсъхвам. Не е щото не ми харесва, а защото съм свръхчувствителна. Отдавам го също на това, че пия малко вода. И слюнка нямам много.
За мене това не е никакъв приблем. Слагай лубрикант.
Сутринт без мубрикант въобще не мога. Тялото ми спи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker