Към джентълмените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Към джентълмените
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1678 пъти
Здравейте, скъпи мъже!

Искам да споделите опит, вие как се грижите за вашите дами докато са неразположени. Имате ли притеснения да купувате хигиенни материали? И като цяло имате ли притеснения или някакъв срам свързан с тази тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3196e64be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   От малък съм купувал на майка ми, от време на време - не ме притеснява изобщо. Забелязъл съм, че става по-раздразнителна и като цяло гледам да не коментирам много в такива дни, а да кимам по подразбиране (стига да не е нещо важно). Предполагам е добра стратегия.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8235daba99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз съм жена. Много мило ми стана за това, че искаш да се грижиш за приятелката си и наричаш другите жени ''вашите дами''. <3
Иначе мога да кажа някои неща, биха ме накарали да се почувствам по-добре, когато съм в ''онези дни''.
Ако мъжът ми ме гушка, но нежно и в същото време не ме задушава.
Ако си играе с косата ми и ме гали. Дава ми шоколад, или ми сготви нещо. Измие чиниите вместо мен например. Прощава ми, ако на моменти реагирам остро за нещо (съжалявам, просто се свивам от болка. <3 ) Казва ми колко съм красива и че ме обича (не се чувстваме особено красиви през този период). И все такива
малки неща, които показват грижа и любов към нас. Показвайте повече разбиране, защото в този момент ние умираме от болка и шанса да ти се развикаме, защото ни се заяждаш за нещо е огромен, защото сега за нас няма по-голям проблем от цикъла ни. :D Моля ви, мъже. Имаме нужда просто от любов. Ако правите тези неща, когато сме неразположени ( и не само) ще ви се отблагодаряваме всеки ден, защото за нас ще сте незаменими и ще ви обичаме вечно. : )))

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dc142cf814
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Никога не съм се притеснявал от каквото и да е, свързано с този ежемесечен период на приятелката ми. Дори и сексът не се променя кой знае колко, защото това намалява болките ѝ в корема. Старая се да я глезя малко повече от обикновено, да ѝ купувам сладки храни, които точно тогава ѝ се искат повече от обичайното, но гледам и да избирам възможно най-здравословните варианти. Разбира се, без да се прекалява с junk food-а.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cac3077f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Повечето имат

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 129e2489b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тя сама се грижи и е по-активната. За моята жена цикъла и овулацията са удобен повод за анален секс. Правете си извида.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f1a7f7b896
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От тийнейджър съм купувал превръзки и тампони на приятелките си, когато са искали. Не ми пречи. Даже изпитвам някаква гордост пред магазинерките, когато съм го правил, защото знам, че сигурно си мислят някакви положителни неща за мен.

За секса също не ми е проблем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b29b3ca482
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Никога не купувам тамппони и превръзки. Някак си е неприемливо за мен и като видя някой да мъж да го прави, първата мисъл която ми минава е, че е путьо под чехъл. Цикълът идва всеки месец и то точно в определени дни и не е трудно да се предвиди. Същият този цикъл не парализира жените и те могат да ходят. Какво им пречи да отидат сами до магазина. Не съм имал цикъл и сигурно е гадно, но не е на умиране. Моята приятелка е раздразнителна преди да и дойде и аз в определени граници я търпя, но в определени граници. Също така никога не държа и не нося дамската чанта на приятелката ми. Когато любимата е много уморена помагам с миенето на чиниите, но супер рядко. Но пък като сме на вилата аз цепя дърва, аз рина сняг. Отделно се грижа нейната кола винаги да е изправна, измита и заредена с гориво. И чудесно се разбираме.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 35e597a8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторът
Към номер 8 - хубаво е, че и помагаш с други неща. Мисълта ми беше не, че, , парализира " жените (с някой цикъла прави точно това и с дни не могат да станат от леглото), а самата грижа, защото може да не ѝ се ходи в магазина или аптеката точно днес. Важен е жестът, но благодаря за отговорите.

Благодаря за отговорите на всички до сега! Радвам ме, че има толкова разбуращи мъже на тази Земя.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e5fc38a96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   никога не съм купувал, защото жена ми никога не е искала това от мен. Иначе често пазарувам в големите вериги, заедно правим списък и по често аз отивам с колата, понякога тя. Но винаги тя си купува превръзките за да не и купя накакви, които не ползва. Това си е женска работа по принцип. Все едно тя да му купува одеколон.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ce825fc7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нямам притеснения, нито срам с темата или с купуването. Когато си с някой, вие сте партньори и си делите трудното и хубавото, подкрепяте се. Аз съм й мъжът, кой друг да е до нея и да и помага или да и ги купува? Не разбирам какво има за срам, когато си с някой, трябва да е напълно приемайки го - това прави тялото й и такива трудности изпитва, моя работа е да съм до нея. От кого може да ме е срам, че съм едно с половинката си? А това, че много хора явно се дистанцират от темата за месечния цикъл, считат я за неудобна, срамна или гнусна ми е трудно да го разбера - Както казах, виждам за нормално да се приемат партньорите от-до и не знам как да ми е гнусно нещо от човека до мен, без значение дали влиза или излиза от нея/него.
Всичко това без да обсъждаме, че този цикъл е бъдещето, на което всички се надяваме - възможността тази жена да ни направи родители и да продължи рода и гена ни. Буквално разчитаме на него, а да се правим, че не ни засяга?
Не ме е срам да купувам хигиенни консумативи, които очевдно не са за мен. Нито го правя с някаква гордост и показност като някой горе. Просто помагам на партнорчето си, защото ми е партньорче и е моя работа - не искам никой друг да ми я върши.
Единствено имам опасения дали ще взема правилното и искам детайлни инструкции или опаковка за сравнение, понеже разнообразието, особено в големите вериги магазини е доста обемисто.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 129e2489b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не купувам, защото жена ми не е искала това от мен. А за притеснения, няма за какво. Жена ми казва, че цикъла е "удобен повод за анален секс".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9cad2df3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11, готин си.

Ами, досега не ми се е налагало да й купувам. Но имам друг въпрос, аз едва наскоро разбирам колко голяма работа е това за женският организъм, някои момичета разбирам, че се чувстват наистина зле. Това си е голямо нещо! Трябва да се говори повече за това, за да се знае каква отговорност имаме мъжете ако щеш. Защото като знаеш, вече може да си истински свободен как да водиш живота си, дали да уважаваш или не това чудо на природата - месечния цикъл.

Дами, споделете опит, на мен ми звучи страшно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4eacd72bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Дамски превръзки не купувам, но й купувам памук. А на млади години и ебях приятелката си (имах една много страстна) дори когато беше в мензис, не ме е било гнус.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker