Изневяра - в тази ситуация? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра - в тази ситуация?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1409 пъти
Привет!

Ситуацията е следната. Би-сексуален съм, 31 годишен мъж, влюбвам се в момчета, само веднъж в момиче. Дълго време бягах от тези си чувства, понеже не считам че е градивно това нещо. Много страдание съм си изял. За капак бях и религиозен, не си позволявах интимности с момичета, да не говорим за момчета. Натрупа се доста напрежение, което досега отиваше в работата ми, успешно досега. Е, до един момент - когато една жена ме свали, нещо което съм отклонявам досега, този път приех. Просто ако не бях започнал полов живот, усещах че щеше да стане с момче. Тъй като тя очевидно си ме хареса (седяхме на една маса, от една група в която бяхме, тя си сложи ръка на крака ми), приех.

Е, започнахме да се виждаме. Оказа се че нямам проблем в леглото ккато си мислех, само дето не изпитвам чувства към нея. Леко и намеквам, за да не я заблудя. Много уважавам това, че тя ме обича, не искам да я предам за това. Искрена е в чувствата си. Каза, съм и, че нашите отношения са временни, може да продължат дълго или не, но не искам да ѝ развалям ситуацията у дома ѝ, същевременно знам, че ако не съм аз, ще бъде друг.
Тя ми разказа, че е женена с деца, но мъжът ѝ не ѝ давал интимност от години, понеже бил зле със здравето. От началото още нямали добър полов живот, но с времето съвсем спрял. Тя е в детеродна възраст и не я свърта на едно място - много спортува, върши други дейности. От както се виждаме се кротна малко.

Сега, очевидно това не е ок - тя изневерява на мъжа си с мен. Но в случая, усещам че любовта ѝ ме прави все повече мъж. Развивам качества в характера си, за които не съм и подозирал. Същевременно аз ѝ давам това от което тя има нужда - секс. Тя не спира да гледа децата си, напротив - поне така представя нещата. Аз държа да не я отклоня, понеже за мен децата са най-смисленото нещо, за което да се жертваш.

Същевременно, тя иска да ходи с мен навън. Представя ме на свои далечни познати. Хората са учтиви. Но няма да забравя един мъж, семеен приятел как ме изгледа. Смесица от завист, омраза - елемент, който разрушава обществото видял в мен - и изненада.

Е, да се готвя ли за битка? Дали тя не иска подсъзнателно да се конфронтирам със съпруга ѝ? Защо иска да ме води на места, на които ходят неини познати?

Да, продължавам да изпитвам чувства към момчета, но това просто няма да ми се случи ( :. Може да бягам от себе си, може би търся да се издигна в собствените си очи, че защитавам “градивното” - че не съм се впуснал в отношения с момчета. Е, каквото и да е - това е изборът ми. Само че ходи обяснявай на някой как се е стигнало дотук. И последно - каквото сами си вкнушите, никой не може да ви го внуши, аз искрено вярвах, че няма да мога д аимам отношения с момичета съвсем доскоро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba0127dbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами тя не е момиче, а жена с деца сигурно малко под 40-годишна, както я описваш. Учудващото е, че има много такива истории, в които омъжени жени с лекота изневеряват, защото нещо си... А и другото интересно е, че тя те е съблазнила. Което ме навежда на въпроса: "Къде отиде моралът на жените? ". Или никога не са имали, а просто като малки са ни затваряли очите с приказки...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eb523434cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако пък онзи познат знаеше, че си падаш и по момчета (даже не мъже), представям си каква погнуса щеше да има в погледа му.
Какви битки ще водиш? Щом тази е толкова нагла, че не се и крие, а открито демонстрира, че се ш*ба с друг, но не се развежда (заради децата, нали? ), няма да напусне мъжа си. И ти най-вероятно не си ѝ първият тъпкач, няма да си и последният. Най-много той да научи, ако вече не е. И ако е поне малко мъж да натири пачата, а тебе да те потроши от бой. И познай кой ще е най-потърпевшият? Децата, дето "са най-смисленото нещо, за което да се жертваш. "
А пък това, че като се търкаляш с омъжената кака с деца, която те свалила, си ставал по-мъж, забрави. Ставаш един боклук.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 159dcef435
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами, две, завиждам ти леко, че за теб светът е явно черно-бял. Така е доста по-лесно да го асимилираш може би. Уви, обратен се става, и вината не е само в себе си. Стига това да те интресува естествено, защо ли ми се струва че твоята потребност е ти да се видиш като “прав”, а не да разбереш другия?

Представяш ли си 17 от най-хубавите ти години (17, от пубертета насам) да бягаш от отношения с хора, понеже е неморално? Тоест, да с самоубиваш бавно? Да си нямал нищо интимно, въпреки възможности - бол?

И не ме плаши боят, ако си го мислиш. Нито ме тревожат “тъпкачите ѝ”, да те цитирам. След толкова години бавно да се убиваш, това ти се струва направо песен. Искаш да видиш има ли в теб нещо, кото е способно да защитава друг човек, да дава смисъл в някой друг.
Макар че очевидно няма други “тъпкачи”. Тя ме търси, аз не искам да кажа че е с нежлание от моя страна, но предпочитам да е това, от колкото да се заглежам в мъже (а, ок, изкарай ме че харесвам момчета, ако това ще улесни светогледа ти, но не е така - влюбвам се в мъже, гадно ми е да си прдставя деца или т. н. ). Влюбвам се - тоест, като обекта на интерес ми пише, целият свят свети.
За децата ѝ - естествено, че е лошо. Но понеже станах свидетел на отношението в семейството - бащата страда, а на жена му не ѝ пука, не стои при него, студени са един към друг (след като ме свали на същото събиране, ръка и целувка, на другият ден видях децата и се отдръпнах - разбрах, че си има семейство. Чак след няколко седмици тя поиска среща - да говорим. Каза ми че не е имала интимности от няколко госдини. Може би ме е излъгала, но определено е възможно като ги видях на живо).

Какво ми предлагаш ( :? Да си намеря момиче - да го лъжа че го харесвам? Да пазя оношението на тази жена - очевидно е влюбена, вероятно - да си изям някой бой? Да скъсам с нея - тя да си намери друг? Да се замонаша, както исках преди? Сега надали е възможно с тия грехове. Да си намеря момче и родът ми да изчезне, наистина е силно привличането, веднъж отдам ли се, няма да искам да се върна...

Бъди уверен, че се чувствам мъж благодарение на нея. Уви.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: af78ca98c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако е истинска историята-защото ми изглежда малко съмнителна-ще напиша кое точно ме потресе в нея-тая жена, омъжена, с деца, сама се предлага, слага ръка на крака му. И защо точно то-имахме разправии със съпруга ми заради негова шавлива колежка. Изкопчих истината-накарала го да я закара донякъде с колата, и по пътя дапочнала да го стиска за крака и да го гали. Винаги по този начин ли действат ку. вите?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cb0baf63e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това за мен е авантюра за теб. Ти планове с тази жена нямаш за в бъдеще. Тя трябва да направи крачката пак. Развод или и при нея е само авантюра. Жал ми е за мъжа й. Болен с рога и на самотек оставен. Даже ми е тъжно за него и неговата лична житейска перспектива. Незнам- безчувствена и без воля е малко твоята позиция, а си имал и религиозни разбирания. Къде е Вярата и почтеността които си изповядвал?

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 159dcef435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, благодаря ти. Правправа си. Като гледам, ще вървим към прекратяване на отношенията със времето, исках малко обратна връзка. Независимо, че това може би ще значи тя да "тръгне" по други мъже. И в този смисъл, това че съм приел е ескалирало ситуацията, ако не бях й отвърнал онзи път, може би тя щеше да си стои със спорта...

Разбира се, безчувствена е позицията ми. Чувствата ги изпитвам към момчета. Поне засега. Опитвам да разбера мога ли да се променя, тъй като преди съм се влюбвал в момиче - преди десетилетие. Единствената ми justification, оправдание в случая е това, че тя ме е харесала - нейната любов. Защото как да си позволя да търся любов от момиче - тоест, да го свалям, като знам че не го харесвам - не е ли това лъжа към нея? Е, стоях си сам, за да не "лъжа" досега.

Безволева - така е, оставил съм се на събитията. Може би това, че не съм им се противопоставил, както досега съм пробвал да го правя. Ами съм принизил идеалите си, свалил съм ги на земята - от идеала да имам праведен живот, до това един ден да защитя жената и децата до себе си, ако мога да ги имам. Дано историята само да завърши добре, да разбирам че ме съветвате да я оставя?

Както разбирам, няма да мога да обясня на никому позицията си - от първия коментар стана ясно доколко мога да бъда разбран - "не стига, че изневерява, ами и педераст! " :D.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 98ad638aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Малко съм стар. Но такива със сексуални влечения към момченца, а и пък религиозни по разни комуни, след един хубав се пооправяха. А сега е егати и педеращината навсякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 159dcef435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ох, 7, развесели ме. Толкова си и прочел.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cb0baf63e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   5 съм. Да, остави я. Спри да се фиксираш над сексуалната си ориентация и търси себеподобни като сексуално влечение. Помощ не ти е нужна, имаш усещането как да постъпиш. В сайта хомофобските настроения са в излишък и ако искаш да бъдеш психически малтретиран продължавай да задаваш въпроси- отговори. Не споделям твоята ориентация но избора си е твой и не го коментирам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 159dcef435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До 5 от автора. Не разбирам думата хомофобия. Аз лично се радвам за приятелите ми, които могат да имат такива отношения. Същевременно усета ми, чувството ми за "морално" също ми принадлежи. Както и другите ми чувства. Защо да не избера да го следвам това свое чувство, невлизайки в отношения с момчета? Да, така съм парализиран в живота си. Но идеалът ми, за това кое е градивно на света е по-силен от живота ми - с радост бих умрял за него. Не карам никого другиго да постъпва като мен. Но защо да нямам този избор за себе си?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 98ad638aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към 8. Сигурен съм, че автора точи лиги по Дани Трехо... или по някой дъртак... или по някой рокер... изобщо не гледа 14-16-18-20 годишни сладури. Сигурно ти си му приятеля?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 159dcef435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторът. Прочитам си пак темата, редно е да уточня. За мен “мъж” и “жена” са почти недостижими категории в днешно време. Направо титли. Момчета и момичета са всички хора над 18 години, които се изживияват като питър-пановци, искат само удоволствия за себе си и са неспособни да се жертват за нещо. Суетни до побъркване, гледат модерното си “огледалце” - смартфона, и търсят то да им каже, че са най-красивите на света, с май-многото лайкове, последователи... И тъкмо към тях е влечението ми, към пластмасовите хора... Парадоксално, може би. Но просто това е друг антропологичен вид за мен, не са това мъже, не мога да ги нарека така.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker