Жени, как познавате от пръв поглед дали един мъж е "курвар" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени, как познавате от пръв поглед дали един мъж е "курвар"
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2959 пъти
Здравейте дами, като познавате само като го видите от пръв поглед един мъж, дали е "курвар"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9ace19e384
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Лично аз, не мога да го разбера от пръв поглед.
Ще следя темата, тъй като и аз се интересувам от един мъж, дали е такъв или просто е по-отворен при комуникация с жените и колежките... особено, като се има предвид, че е доста привлекателен и жените го харесват...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 20fcab29c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ако познаваха, щеше ли всяка втора тема да е колко гадни да мъжете?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ee25f0c226
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   На моите години много лесно, но преди 20-25 бях още заблудена.
По лъсналия поглед, по поведението.
Жена на 47

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3f3d6f3e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   По чисто физически издайнически маниери е- Погледът се плъзга повече по тялото от колкото да гледа в очите при разговор. Също така при почти всяка преминаваща жена погледът се отклонява дори за миг да е.
Позата "предлагам се" с леко издаден напред таз, правят го мъжете несъзнателно. Също често движат ръце/пръсти/ очи/устни според мисълта си... на практика ако сте наблюдателни, лесно ще прочетете мислите им. Веднъж видели и реакции на лицеви мускули при оглед на жена, ще знаете за всеки следващ път точно какво мисли дори без да наблюдавате останала част от тялото.
Понякога дори несъзнателно леко извършат телата си в посока на жена, която е привлякла вниманието им дори и да не гледат в момента та към нея. Поради тунелното им зрение се налага да се завъртат като преминат наблюдаваните "обекти" обсега на периферното зрение.
Като цяло обаче, почти веднага се забелязва като не миже да задържи погледа си в очите, а се плъзга надолу и се опитва да огледа в страни и отзад.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 34c48b0e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Обикновено са мазни, правят лигави пресилени комплименти, но понеже са го казвали същото на много жени, звучи кухо и заучено, все гледат да се докосват до жената, уж случайно, ако ги оставят пускат открито ръце, налитат да целуват и да те канят насаме от първата среща.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3a41c06a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Е много сте зле, честно. Курварят е мокрият сън на всяка жена. С него общуването е песен, а сексът още повече. Умее да флиртува добре, затова жената лесно е предразположена. В днешно време мъжете курвари не използват клишетата от едно време. Нито се подмазват с прекалено много комплименти, нито приказват отживелици. Готини са. Имат високо самочивствие, уверени са. Телефонът им е нещо недостъпно. Пазят го в джоба, под възглавницата. Не споделят много за себв си. Темите на разговор се въртят около секса и любовта. Може да задълбае в омайването и да ви накара да си представите светло бъдеще с него - две дечица. Всичко това изглежда лесно забелвжимо, но напрактика срещнете ли такъв, трудно ще останете безпристрастни. Повечето жени се влюбват именно в такива мъже, а мухльовците си стоят самотни и реват в сайта, че не могат да си хванат гадже...
Най - лесно курварят се пизнава в леглото - обигран е. Сексът ще е страхотен, без значение от разнера му. Ще се старае да ви накарате да свършите. Сексът му е най - силният коз, който ще ви накара направо да се влюбите. Доскоро сте били с някой неудачник в леглото и изведнъж хоп - аполон на хоризонта....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1d9d119888
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Те познават много добре, но привлекателният мъж е като магнит. Ирционалният стремеж да си оплодена от красавец override-ва рационалния стремеж към вярност.

Също така много важно - курварлъка е НЕ ПО-МАЛКО СЛЕДСТВИЕ от привлекателността на мъжа, отколкото причина (курварлъка просто дава бонус точки към вече завидната привлекателност на този мъж - жените се привличат от опитни мъже).

Още в тийнейджърска възраст привлекателният младеж бива налазен от женките в даскалото и извън него. Така той се научава да общува, придобива опит, а лесният достъп до женското тяло го пристрастява към интимността. Самите жени ги пристрастяват към секса във възраст, в която се формира още тяхната личност, характер и самосъзнание. То е все едно на тийн да започнеш да му даваш наркотици от 17-18г възраст.

Това умножава многократно вероятността този мъж да се превърне в "курвар". Жените са го направили наркоман, пристрастен към ласките с различни и хубави жени!

Не са виновни тези мъже, че са такива. Нито жените, че са го превърнали в такъв - такава им е природата на жените, да искат красиви и силни гени за децата си. Няма виновни, просто такъв е животът.

Красотата е обратнопропорционална на верността.

Законите на живота...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b51f64b5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Чак от пръв поглед не, но при известна комуникация се разбира от начин на контактуване с жената, жестове, как говори и колко говори за други жени, по погледа му, какво му е отношението към секса. Просто на интуитивно ниво от поведението се усеща дали някой си е курвар или не. Аз попаднах на такъв, даже се отвратих от него, от себе си, че се омърсих с такъв човек. Даже при един разговор не се посвени да ми разкаже, че преди години нещо се бил ядосал и бил пиян и ей така му скимнало да чука някаква циганка проститутка която видял на улицата. А такива ги има много, само че не всички са такива пердета да плямпат за тия неща. Повечето от мъжете ходят тайно на курви и го нямат това за нищо, но такъв е животът за съжаление.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 52458b5dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Много често мъже, които го раздават пред хората много отворени, всъщност не са никакви женкари, а циркаджии, които се пробват на всяка и стават за смях. Поне аз истинските курвари, които познавам лично това си качество много не го демонстрират. Някои са отворени и емоционални, други пък са по-тихи и не особено набиващи се на очи. Най-най-най-същественото е, че истинските женкари не са тези, които много плямпат и се правят на интересни. Истинските женкари в огромната част от случаите предизвикват интерес във всяка жена. Вече дали тази жена ще им се отдаде, дали ще се отдръпне и т. н. е друг въпрос. А тези, които искат да го играят женкари са латерни, които стават за смях, стават досадни или дори дразнещи и отблъскващи. Имам познат колега на около 52-3 години, на който всяка втора приказка му е за жени, с коя бил и какво правил. А той дори като прави здрасти се разтреперва от притеснение. Та това, момичета, не е женкар. Това е клоун.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f0262a713b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Боже, какви въпроси вълнуват някои хора!
С каква цел- да бъде избягван или да напротив?

Ако е, за да бъде избягван, общо взето ще се разминете и няма да се припознаете.
Ако е за обратното, въпросният мъж ще намери начин да потърси близост чрез комплимент, покана за кафе, въпроси за семейното положение и прочие. Тук не става въпрос да се разпознава, а за това, че той търси поредната бройка и ще я намери там, където дамата му даде знак, че иска да е такава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2119d6af48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 7... лелееее, ти все едно точно мен си описал. Точно така се държа и не съм курвар. Просто обичам жените и секса. И зная точно колко струвам, затова имам умерено самочувствие, което в много от случаите липсва на приятелките ми, заради което връзките ни се разпадат. Старая се в секса, защото най-якото за мен е да видя как на партньорката ми и е хубаво. И да, когато съм с някаква жена и покрай мен мине друга хубава жена, заглеждам се неволно, но това нищо не значи. И винаги по навик гледам жените в деколотетата, в задника, в краката и не съм забелязал на тях да им е неприятно. Даже тайно се кефят. Просто като го правя нямам вид на закъсал за секс маниак. Водя умерен предразполагащ разговор и никога не насилвам нещата и накрая самите жени ме свалят. А точно преди две години разбрах, че съм моногамен, но просто до тогава не бях срещанал Истинската. Такъв секс ми праска и толкова редовно, че не си и помислям за друга жена вече две години. И не ми омръзва, даже още повече я харесвам. Лошото е, че се научих в ежедневието и най-вече в работата да се възползвам от уменията си и флиртувам с жените с цел получаване на някаква изгода. И в повечето от случаите ми се получава. Жените харесват курварите, колкото и да е неприятно. Както и ние мъжете харесваме отворените, опитни и хубави жени, които някои биха нарекли курви. И в двата случая на всички им е ясно как би завършила една авантюра с курвар или курва, но това никой не е спряло, да я започне.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 04205d0a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   „По какво се познава дали един мъж е курвар“? Жените наистина сте в голям филм с вашите обобщения. Според обобщенията на номер 5 и аз и всички мъже сме курвари, защото харесваме жени и изпитваме сексуално привличане към всяка привлекателна жена. Скъпи дами, мъжете сме 2 вида. Едните си признаваме, че сме сексуално привлечени от хубави жени, другите го крият и се правят, че не забелязват женската красота. Курвар не значи да нямаш очи за други жени. Всички мъже заглеждаме млади и секси мацки по улиците, а който ви каже, че не го прави, просто лъже. Курварите обаче, мамят и не искат да се кротнат с една жена. При тях, не сексът е целта, а галенето на егото, че са нанизали още една на шпагата си. Това е ок, когато мъжете сме млади и необвързани. Тогава освен секс за нас е важно и да се доказваме, че сме вървежни, като сваляме множество жени. Но след определена възраст, всеки узрял мъж стига до извода, че бройките и кратките връзки вече не го правят щастлив. При някои мъже това се случва около 30-тата година, при други след 35-тата, при някои пък доста по-рано. Но мъжкарите рано или късно искаме една жена, с която да създадем семейство и да имаме деца. Но това не значи, че като видим хубава млада жена не изпитваме сексуално привличане. Погледът ни шари по цялото и тяло, както когато сме били на 20, но вече не предприемаме действия, защото знаем какви могат да бъдат последиците. Е, някои мъже, поради нежеланието на съпругите да ги задоволяват сексуално се отдават на приключения, но за това виновни са си самите съпруги. Мъжете имаме нужда от секс, както от вода и храна. Аз например ако не правя секс повече от седмица ставам нервен, агресивен и постоянно мисля за секс. Това ми пречи на работата, а пък като видя красива жена ми иде да и разкъсам дрехите и да и го забода. Това е природата на мъжа и се дължи на хормонът тестостерон. Именно този хормон е отговорен за много по-силната похот у мъжкия пол. Колкото повече тестостерон има мъжа, толкова повече му се прави секс и толкова повече оглежда жените.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c370448a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И какво излиза? Жените мислят, че ако имаш силен интерес към секса, значи си курвар, и после кво? Четем теми "приятелят ми ме чука 1 път в месеца по задължение, що е толкова смотан? ".

При мен лично нещата граничат със зависимост към секса. Това не означава, че правя секс с коя да е. Просто наистина много държа на секса. Постоянно говоря за секс. Сексуални шеги ръся. Абе мозъкът ми бие доста в тази посока.

А като съм във връзка ми е най-хубаво. И да, често съм доста сексуално агресивен в подхода си, но това изобщо не означава, че искам един секс и изчезвам. За какво ми е? Нали утре пак ще ми се прави? Не мога да търся всеки ден различна. Много по-добре ми е да си намеря момиче, което харесвам и с което ми е приятно да си прекарвам времето, и да си я чукам само нея редовно, да си експериментираме и т. н.

Също не значи, че не искам семейство. Искам. Но много ме е страх да не се забия в някой стереотипен случай, където жената с времето намалява секса до 1 път в месеца, използвайки какви ли не неясни оправдания. И накрая какво? Да съм вързан в семейство, където обикалям постоянно сексуално фрустриран, понеже либидото ми е високо, а на жена ми нещо й има и не иска? Би било мъчение.
Отгоре на това, няма причина, ако тя ме харесва да не иска секс. Добър съм, хигиената ми е супер, винаги се раздавам за партньорката и ми доставя страхотно удоволствие да й доставям удоволствие.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 38edfa5e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   5 това с тунелното зрение е мит.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c5a87bfe16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Чета номер 5 и се убеждавам, че жените нищо не умеят да преценяват. Ако прави така, значи еди какво си. Блябля..

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 700d9f3d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   И ако е курвар, какво?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 642fa47e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 18. Ако е курвар, ще коментира колко е гаден и как никога няма да бъде с него и след това ще я видиш да пият кафе заедно с курвара или да излиза от апартамента му. Курварите са магнит за жените. Може би затова са курвари. Така и никога не разбрах дали един мъж става курвар защото е привлекателен за жените и има голям избор или един мъж е привлекателен за жените и има голям избор, защото е курвар.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 369f9b30b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Жените не искат да се омъжват за курвари, а да изневеряват с тях. Факт!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3278b7b4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Лесно - ако първият поглед е прекъснат, за да зяпне минаваща наблизо с дълбоко деколте, присъдата е издадена! Или ако по начало погледът е бил в друга посока.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e37131336f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   5 описва не курвар а загорял пич. Пич който най вероятно не се справя с жените.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ce0c7efa90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Отговарям на номер 19 - с първото започва, а второто допълва.

Привлекателният мъж бива превърнат от жените в курвар с годините, те го пристрастяват към секса. След това изградените вече курварската слава и характер са бонус, защото другите жени ги надушват и са привлечени още по-бързо - защото знаят, че мъж с такава слава и манталитет може да има само, ако други жени са го желали преди това. И става като ефекта на снежната топка. Привлекателността на мъжа в тийн годините (около 70-80% ген) запалва фитила, а в зряла възраст има вече изграден мъж-бомба - и с хубавата визия, и с уменията да сваля, и с уменията да чука, и със славата на курвар (в превод:добър ебач). Как жена да устои? И така с времето бомбата избухва - жените полудяват по него.

Разковничето обаче се крие в онези ранни тийн години, в които се изгражда характера - важно е да хващаш окото именно тогава, в тези КЛЮЧОВИ години. Ето за това е важен ГЕНА.

Ето затова имаме мъже които имат всичко и мъже които нямат нищо. Инселите просто не са имали късмета (в превод гена ) да са привлекателни в ранните ключови години, за да изградят поведение и характер на добър любовник и победител.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 52458b5dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Изобщо не съм съгласен с номер 23. Най-големите курвари, които познавам, нито са били много вървежни през тийн годините, а някои дори са си били и зле в отношенията с жените, нито пък и понястоящем правят някакво видимо впечатление чисто визуално. И не говоря за такива, които ходят по проститутки или за плащачи и развеждачи по екскурзии и ресторанти, а за истински свалячи, използващи единствено и само комуникативните си умения.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1281d9a8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Вървежен или загорял пич, курвар или жиголо, селски бабаит или девствен палячо в дискотеката? Дами, описали сте целия мъжки състав под общ знаменател и е станало мазало. Не ви се отдават оценките и се вижда констатацията и в други теми от общ характер. Пазете милото акуратно, защото изненади д ебнат от всякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0b923b9dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   По мазната усмивка и събличащия поглед.
Гласът минава в по-висока октава.
Жестовете са плавни, съблазнителни.
Едно цялостно излъчване е.

Досега нямам пропуск. Винаги познавам кой има желание да си го подпъхва насам-натам и после изневерява.
На курварите им трябват курви (изобщо не го казвам с обида) Има освободени хора, за които единият секс с колежка след работа не е изневяра. Такива двама, като се съберат, и си дават свобода - ей я, перфектната връзка.

Кофтито е, че винаги на такива се падат ревниви половинки, които на всичкото отгоре след година искат секс един път месечно или се съгласяват по “принуда”, не поемат инициативата…

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker