Въпрос към мъжете девствеността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете девствеността
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2396 пъти
Мъже, имам два въпроса към вас.

ПЪРВИ ВЪПРОС: Влюбвате се в някоя жена, но разбирате, че тя е девствена. Какво ви е отношението към девствени жени на които вие трябва да бъдете първия сексуален партньор?

ВАРИАНТ 1: Тя е неопитна и това ви отблъсква. Ще прекратите връзката си с нея, защото няма да е секс машина, каквато ви се иска.

ВАРИАНТ 2: Впечатлени сте от нейната чистота и морални ценности, за вас е чест да бъдете първият й и това ви сближава емоционално. Сега сте още по-влюбени.

ВТОРИ ВЪПРОС: Ако сте влюбени в жена, дори я обичате и виждате бъдещето си само с нея и с никоя друга, но тя иска да изчакате до брака за секса?

ВАРИАНТ 1: Зарязвате я. Сексът за вас е приоритет.
ВАРИАНТ 2: Избирате да бъдете с тази жена, защото тя е единствената с която виждате бъдещето си. Може да е трудно, но чакането си струва, щом сте с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: ecca76b64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   ПЪРВИ ВЪПРОС: ВАРИАНТ 2.
ВТОРИ ВЪПРОС: ВАРИАНТ 2.


Поздрави,

М. 31

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 707c048af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Аз съм разпорвал няколко девственици, е, най-прекрасното, божествено, блажено чувство на света е, повярвай ми. Уникално е чувството да знаеш, че ТИ си й бил първия, а не някой друг, който преди теб да се е изпразнил в нея, а после и 100ина други пръча освен него да направят същото, и след това ти да си бършеш хуя директно в същото място, където са останали гнусотиите на всичките тия мъже. Това за мен, би означавало директно да станеш гей. Не искам дори връхчето на главичката на хуя ми да се допира до ничия чужда сперма, това си е чиста педерастия. Все едно с друг мъж директно да си търкаме пишките една в друга. Ми не мерси, ще пропусна. Повръща ми се от такива разпоретини, такива събирачки на сперма за общо използване, с лопата да ги ринеш. В днешно време е голяма рядкост, да срещнеш девствено момиче над 12-13, и ако намериш такава, трябва да я цениш и да я пазиш като очите си, да не я приемаш за даденост, а за дар, пратен ти от Бога, какъвто е.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 707c048af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Пак съм аз, забравих да отговоря на конкретния въпрос, извинявай авторке. Бих изчакал до брака, стига жената да се окаже надеждна, а не да почне да се плющи на поразия още преди брака, за да си "наваксва материала", че да не "остане по-назад" от другите жени. Тогава ще й бия шута, ако ще и най-чистата, пресвята и красива девственица да е била.

Дон Жуан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 578fc4e6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   1. Мъжете ценят девствеността при жените и никой няма да върне девствена.

2. Най-голяма грешка която може да направи жена е да чака до брака за секса. Щото по-лесно може да попадне на извратеняк, импотентен, малкопишлест и т. н. А и мъже е малко вероятно да чака до сватба, ама се случва.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c53c19c682
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   1: б)
2: а) (изхода е същия, но от друго съображение)
Да добавя и 3: От къде да знам аз, примерно, дали не се джаса с някой друг, а мен ме държи за какаду-банкомат?
Не разбирам какви са тия глупости - да не иска секс до месец, два, половин година, ама брака може да е след 3-5 години, е*а си... Ако толкова не ми се доверява, ето ти първия сериозен проблем и най-малко не сме на една вълна (препратка към 1). Следователно - пълна загуба на време, енергия и средства. Е, не мерси. Всичко или пас съм аз.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d2829b34be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Първи въпрос: вариант 2
Втори въпрос: вариант 1


Първи въпрос: Ако момичето в което си влюбен и искаш нещо сериозно е девственна, това е най-хубавото нещо.
Като цяло мъже искат жена с опит, само ако е неангажиращо и няма да я взимат за жена. За да си направят кефа и да я оставят.

Втори въпрос: Секса е важна част в една връзка, хубаво е и за момичето да знае дали мъжа става в леглото. Не знам как бих издържал толкова време без секс, докато се стигне до брака.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f56f35e97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Не съм мъж, но да попитам: А за чий пък една жена би чакала до брака? Ами ако на мъжа не му става, ако е недоразвит, ако е извратеняк, ако... още много неща? Как, по дяволите, ще рискуваш да се омъжиш за човек, когото изобщо не познаваш в интимен план? Айде, едно време не са имали избор, а сега? Някакви ретро романтични представи ли те тресат? Много повече са проблемите от такова решение в реалния живот, повярвай!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dbc5636c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Н 3 (Дон жуанчо баш ганьовски) тези девственици, дето си ги порил домати и пъпеши от градината ли бяха?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 62029bc0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Първи въпрос: Вариант 2
Втори въпрос: Вариант 1

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c76aae2fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   По първия въпрос категорично Вариант 2.

На втория въпрос ми е трудно да отговоря еднозначно. Принципно сексът не ми е чак такъв приоритет и мога да чакам, особено ако знам, че си струва. Това, което ме опасява, е впоследствие да не се окаже, че сме сексуално несъвместими.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d653fe8f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   Аз предпочитам жени, които имат някакъв опит и са се наживели. Това съвсем не означава да са долни курви. Бил съм с девствена и беше голямо дърво, очите и шареха навсякъде след като за пръв път вкуси оная ми работа.
Също така не искам да чакам до брака за секс. Та нали това е едно от най-важните неща във връзката, да си допадате сексуално.

Дон Жуане, ти не си добре. Ами тея девственици по твоята логика са се докосвали до другите разпоретини, които си минал. Дискретно си бил ставал гей... Не мога.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1f15fa3ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   По първи въпрос:
Въпрос номер едно е подвеждащ, тъй като мъжете не бъркат хлътването с любовта, за разлика от повечето жени, които имат вредния навик "да се влюбват от пръв поглед", т. е. те импулсивно хлътват по някой мъж, без дори да са си дали време да опознаят задълбочено нрава и поведението му.

Защо трябва да е нещо "впечатляващо" жена да е все още девствена? Просто не е разтваряла краката си за мъжки полов член, това е. Доста от все още девствените момичета и жени са лапали немалко пишки по пейките в междублоковите пространства и по купони, само дето това е обществена тайна в техния приятелски кръг. Още от 12-13-годишни започват с тези "уроци" с техните съученици или с батковците от по-горните класове. Това се случваше и с повечето момичета в 6-7-8 клас, когато в началото на 90-те години ходехме всички паралелки на горско и морско училище по хижи и на черноморието. Уж девствени, но устите им вече бяха опитни и работеха на бързи обороти. Някои отдавна са започнали да пускат и отзад, само и само да не загубят заветната ципа твърде млади. Най-малко 2/3 от ученичките бяха така тогава, а сега младото поколение е още по-развратно и много майки не подозират какви ошлайфани "професионалистки" са техните привидно примерни дъщери.

Един трезвомислещ мъж не би се впечатлил от девствеността на жената, но би оценил, ако тя е съвестна, отговорна, надеждна, пази се за него и поддържа жив и траен интерес да са заедно.

А опит в леглото се натрупва с времето, така че може и да е плюс, че все още е неопитна, понеже ако е с внимателен мъж, малко по малко ще се напаснат един към друг и ще правят само неща, които и на двамата са им приятни.

=================================

По втори въпрос:

Това, че тя държи в началото да няма проникване в нея, не изключва възможността да живеят под един покрив, да си лягат и да се гушкат заедно, да се галят и целуват, да има любовна игра помежду им. Няма проблеми мъжът да изчака жената и тя да не се държи изцяло като негова съпруга в леглото; той пък също ще се пази и няма да се държи изцяло като неин съпруг по отношение на парите, преди да сключат брак. Така всеки ще показва своето търпение и постоянство във времето, ще бъде зачитана волята му и ще е радостен, че другият също го разбира и му влиза в положението.

Бракът също е споменат погрешно във въпроса, защото повечето жени не искат граждански брак (подписване на икономически договор с наказателни клаузи при разтрогване, отнемащ 15 минути в брачния дом), а изрично държат на пищно сватбено тържество, вниманието на всички да е изцяло насочено към тях, да се изживяват като специални принцеси, да са в скъпа рокля и с бижута, гримирани да изглеждат в пъти пъти по-хубаво от истинския им облик, да позират пред всички на фотосесия, другите жени да им завиждат, да получават скъпи подаръци, пари и ласкави похвали, а после и да са на сватбено пътешествие и някой друг да плаща за това. Ако някоя сега реши да отрича остро, хайде, да видим: Дали ще останат и 5% от желаещите брак, ако ги няма всичките тези благинки на сватбеното тържество? ! И не ми почвайте с "О, ама такъв мъж значи не обича жената! ", защото любовта няма нищо общо с парите, показността и непременно да си център на хорското внимание. Добре, че тук няма тема със заглавие "Жени, бихте ли сключили брак, ако е без сватба? " :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 44c35b5476
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Вариантите и ситуациите са наивни, глупави и химерни. Още повече за днешно време, хаха... Има всякакви дебилщини, има и такива дето си ги шият и стават "отново девствени". Фалшивият морал е навсякъде около нас.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 28aa2d89b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   1) Ако се влюбя и разбера, че е девствена ще съм най-щастливият мъж. Отношението ми към девствени жени е принципно позитивно. Няма как да не е, когато жената се е пазела. Разбира се, това не означава, че ако не е девствена автоматически я заклеймявам. В крайна сметка, човек допуска грешки. Днес хората не се женят както през 19 и началото на 20 век, когато младоженеца иска булката от баща и. Патриархатът е пазел жените от обезчестяване, но отдавна не живеем в патриархат и днес жентие сами взимат решения как, с кого, кога да правят секс. За добро или за лошо, това е реалността

2. Вторият въпрос е по-сложен и зависи от много неща. Тъй като съм мъж и имам нужда от секс ще трявба да се уточни периода. Ако тя тепърва ще иска лично развитие, няма как да караме само на платонична любов. Примерно ако е до 1 година, някак си ще се настроя да поизчакам, ще и предложа брак и ако приеме ще претърпя щенията на плътта. Проблемът обаче е, че не съм девствен мъж, свикнал съм да правя секс и определено ще бъде много трудно изпитание за мен. Но ако жената си заслужава и я обичам, мисля, че ще се справя. Просто ще настроя психиката си, че за определено време няма да правяв секс и, че вече никога няма да се заигравам с други жени. И накрая, колкото и да я обичам, няма да чакам вечно. В крайна сметка мъжът и жената се женят и за да правят секс. Сексът не е просто някакво допълнение към брака, той е жизнено необходим за добрата връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4dc972a2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Тук всички ще пишат "Вариант 2', ама реално е друго. Ако пък си към 30 или минала ги директно ще те сложат в графа "нещо й има" и ще бягат с 300. Има го и трети или ще решат, че сега ще тръгнеш да си наваксваш. Или че ще ги тормозиш за семейство. Общо взето бай Ганя все ще е недоволен. Изходът? Намираш чужденец и си живееш живота. Чужденците не са такива задръстеняци. Приемат те всякакъв.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 70f5e37e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Опитът в секса е една измислица, чрез която някои мъже и жени се опитват да оправдаят липсата на усет и подход. Правил съм си сефтето с жена на 34 и всичко си беше чук. Тя застана в две, три пози и каза, че гледането на порно ме е отракало доста. С други мъже не е пуснала сокче и е ползвала лубрикант. Тя се засрами като й казах, че ми е първото ч... И не повярва изобщо.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7b52bd9658
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   От 3 до 9, не, не бяха домати и пъпеши от градината. Бяха си сладки, сочни сливки, и то на истински жени, на които имах удоволствието аз да бъда първият и един-единствен мъж, който ще помнят винаги до края на живота си, без значение колко и какви други ще има след това. И тоя прякор "баш ганьовски"... Не можа ли да измислиш нещо по-оригинално? Всички жени се повтаряте с едни и същи тъпотии.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f21ed57c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Еми какво да кажа на първи въпрос нямам точен отговор, ще остана впечатлен, че останала девствена до късна възраст и ще бъда поласкан, но първият ми път беше с девствено момиче и бях само на 15, просто си станахме близки с нея и тя си падаше малко извратена, разправяше ми че е гледала порно, мастурбирала и изведнъж и се приискало да пробва, и поради някаква причина избра мен за сексуален партньор, тя ми беше съседка между другото, с нея не беше много сериозно, бяхме си нещо като любовници, не обикаляхме много като гаджета, по-скоро се виждаме повече за чукането, и като пробвахме за първи път, отначало пробвах с рязки тласъци но я заболя, след това бях нежен но неможах да свърша. Свърших с чикия охках и тя ми се смееше колко смешно изглеждах като ми беше хубаво. Нямаше кръв, явно не при всички момичета има, или може би защото бях нежен незнам. След това си правихме хубав секс но се разделихме след време. След нея съм нямал друг постоянен сексуален партньор. Сега ходя по проститутки. Поне 1 път в месеца. Просто така ми се стече живота и съм непредразположен за срещи с жени, пък на работа сме само мъже. И така от 18 години почнах да ходя, спал съм сигурно с 50 различни проститутки, гледам често да ходя по различни понеже си плащам, разнообразие да е, то една жена и без пари можеш да чукаш. Пък за 2ри въпрос определено вариант1. Все пак и аз съм доста омърсен човек спал съм с 50 жени и нямам претенция за непорочна жена, даже напротив, предпочитам да не е девствена, така по-лесно ще ми пусне и още от начало ще си правиме готин секс. един път на майтап ме сватосаха с дъщерята на един колега от предишната работа. Пак бяхме само мъже. Тя беше 2 години по малка от мен. Както и да е залепих се за бащата запознах се с нея, ходихме 6 месеца и тя каза че не дава до сватбата и скъсах с нея. Не съм напирал, просто минаха 6 месеца разходки, целувки прегръдки и накрая я питах за секс и тя ми каза че иска да се омъжи и тогава. И на мен ми падна пердето и край, и без това не беше привлекателна аз просто така. Няма да се оженя без да пробвам, все пак искам да видя дали ще си паснем с партньорката в секса, както казах, нямам претенция за девствена даже напротив, то в такова време живеем вече девствени няма, шибат се от 15 годишни повечето вече, и аз не съм девствен, че що гаджето ми да ми дойде девствено. Мъж на 24.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1f15fa3ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Важно е старанието, което влагаш, а не колко опит/бройки си имал(а) досега. Любенето е израз на вътрешните пориви и желанието да доставиш на любимия човек до себе си наслада, не по-малка от тази, която искаш и ти да получиш. Когато това е споделено, е най-истинско и разтърсващо.
Има общо-взето два типа мъже: едните се стараят и раздават докрай и за тях е много важно жената непременно да се разтапя от удоволствие; а другите ръгат машинално и искат да получават френска, но без да върнат жеста и не ги е еня дали жената ще остане задоволена накрая.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d97e4ea2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Значи това със секса само след брака не важи днес. Имало е смисъл в 19 век когато родителите са те давали без да те питат и сватбата е била следващата седмица. Днес средата е друга и затова от тази практика няма място.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 51c8db4c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   2 е новият тренд! Вариант 2 и на двата въпроса!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 293d029a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   По първи въпрос- вариант 2, по втори нито едно, нито второ. Ще се обоснова!!! Ще чакам колкото е нужно (или ПО-ТОЧНО, когато се чувства готова).
Имам въпрос към дамата: Какво всъщност означава за теб (вас) думата секс? Само полово сношение (полов акт, полов контакт, коитус) или и други вид по-сериозни видове интимност? Оралният секс включва ли се? Ами, ако ти се прави секс, би ли си поискала кунилингус?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 545ec3b6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Първи въпрос - 2, с уточнение че съм претръпнал и едва ли ще съм "по-влюбен", но уважението ми към нея ще е по-голямо.
Втори въпрос- зависи на колко години е и с колко мъже е била преди мен. Ако е млада и вярвам, че е девствена няма проблем да изкчакам няколко месеца, но да сме решили кога ще се взимаме. Досега не съм бил с жена с която да не сме си "пасвали" в леглото и нямам такива притеснения. Говорили сме с приятели, че "пасването" си е повече женски проблем. Ако е девствена ще си паснете, няма с какво да сравнява, а на мен всякак ми е приятно стига да има секс.
Ако не е девствена, какво толкова пази? Още повече ако е минала 30. Да не се окаже, след това да вкара още правила като секс веднъж в месеца или на НГ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker