Внезапна свирка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Внезапна свирка
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 3289 пъти
В случай, че съпругът ви или приятелят ви си искат твърде често секс, а вие не сте в състояние да му изпълните желанията, то мога да ви споделя моят опит. Със съпруга ми сме си вече на средна възраст (аз съм леко по-възрастна) и той е по-сексуално активен, иска му се много и често. Аз вече не мога да му угаждам така, както преди, вече веднъж седмично ми стига, но той започна да ми говори за жени, как щял да си намери по-млада да си я чука други такива глупости ми плямпа. Освен това подозирам, че започна и да посещава и проститутки за да си задоволи нагона. На такива хора явно спермата им е в повече и трябва да бъде изхвърляна често (колкото и неприлично да звучи). Понеже не мога да му устоя на нагона, то измислих свой метод за справяне с положението - внезапна свирка. Например издебвам понякога съпруга ми да гледа телевизия или чете книга. Тогава отивам при него, нежно му вземам книгата, казвам му нещо от сорта "миличък, много скучничко стана нещо" и веднага го атакувам страстно с няколко целувки по врата. От шока и изненадата мъжа ми веднага започва да се въжбужда и в този момент му пипам слипа или панталона за да го видя колко е надървен. Обилновено е доста възбуден, тогава продължавам да го търкам по интимните му части, за да му стане максимално твърд. Тогава ако е с панталон му откопчавам цепката и му изкарвам пениса през слипа или ако е само по слип, направо му го изкарвам като му отмествам слипа вляво или вдясно. След това му го налапвам и до максимум 2-3 минути го изпразвам, до капка. Вкарвам члена отно в слипа и отивам да изплюя течността в мивката. За жените, които не искат да лапат член, то могат да го изпразнят с ръка, необходими са само няколко движения, но ще опръскат наоколо. Затова предпочитам с уста. Мъжът ми при така стеклите се мълниеносни обстоятелства са му нужни още 1-2 минути за да дойде на себе си. Но това не е важно. Важното е, че ако прилагате това веднъж дневно, то ви гаранторам, че след седмица или две мъжът ви ще бъде така изстискан, че въобще няма да си помисли за чужди жени. След това може да разредите "процедурите" за да поддържате и контролирате нещата. Метода е прост и при мен действа отлично. Терапията "внезапна свирка" се оказа, че има изумител ефект :) Опитайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: ce500ebee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз също съм старичък, но при мен номерът няма да мине по две причини. Първо нсамо от свирка ми трябва много време, за да свърша и няма да е внезпана свирката. Второ, обичам си пълната програма с любовната игра, с лизането, с проникването и т. н. И много грешиш, че ако всеки ден правя секс ще съм изстискан. Пробвал съм, но партньорката ми не издържа, защото и тя е старичка, а аз съм си ОК. Сега го караме през ден, два. През празните дни си праскам по една чикия. Важното е всеки ден да се изхвърля. Да Аворке, явно и на мен спермата ми е много, но така е било цял живот. Не казвам че няма, но до сега не съм попадал на партньорка, която да ми издържи на ритъма.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fc16e2aa27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не знам на каква възраст си, но аз правя секс поне 5 дни седмично с мъжа ми и нямам проблеми и всеки ден да е.
На 47 г. съм.
И все пак историята ти ме ми звучи като написана от жена, а по-скоро от мъж, който не получава секс от жена си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7e57639960
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Браво... ти си направо супеи жена и си много умна... охххх завиждам мъжа ти искрено за дето има такава невероятна секси и умна жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c78271218d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Супер! Много добро решение! Наистина действа. На нас мъжете ни трябва да бъдем задоволени (изпразнени) и не мислим за нищо странично!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 122ad23537
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Онзи ще те заплашва с изневяра, а ти ще му заставаш на челна стойка, сакън недей. Малко себеуважение нямаш ли? Ако жена ми тръгне да ме заплашва как ще счупи куровете на целия квартал, няма да я лижа внезапно, ами направо ще я сложа пред вратата и да чупи колкото си иска курове на воля. Вярвам, че някой тъпкач ще я приюти и ще и търпи курвенските лиготии.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9346ecef9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И за мен историята е фейк. Какъв е смисълът, специално внезапно да го обработваш? Какъв е проблема описаното да го правиш, когато на него му се прииска?
Целта ти е да не те лашка? Окей - намерила си чалъм как да го свършваш набързо. Не разбирам защо това да не е, когато на него му се ще?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aa8a33a5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Като прочетох заглавието мигом си помислих, че става дума за аварийната свирка на локомотив. Какви метаморфози претърпява българския език само...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 416be1af70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Или трябва да си супер майсторка на минета или мъжът ти е препълнен със сперма и му се ебе ежедневно, нямам друго обяснение за случая ти!!!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1818c5223a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Това не го е писала жена, че и на средна възраст.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 45edc24d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз също съм жена на средна възраст, но съм по-активна от мъжа ми, чувствам се понякога като мъжа във връзката. Почти винаги аз инициирам нещата и ме избива на мръсотии, на него като че ли му е по-ниско либидото, влияят му работа, ангажименти, дете и т. н. битовизми. Иначе като го правим всичко е ок, но просто ми липсва инициативостта от негова страна, да усещам че го тресе хормона и да е настървен. Липсва ми да се чувствам желана, но явно пълно щастие няма. Малко са щастливите семейства, в които и двамата да са на една сексуална вълна.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a334c332bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Това е писано от поостарял "мачо" който го вдига повече на мечти, от колкото в реалността. Отлепя го вероятно от крака си дотолкова, до колкото да се изпикае, а после с носталгия си спомня младостта.
От жена не е писано на 100% и залагам всичко за това!
Вмъкнати са невъзможни неща (типично по "мъжки" които карат на фантазия): жена да не може да смогне на мъжа хаххахха- да не иска точно с този мъж може, да не смогва, пък да иска- абсурд!
Да е ходил по проститутки, а тя да му "лапа" - АБСУРД!!!
И други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker