Не ме обича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме обича
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 890 пъти
Здравейте! Мъж на 22 години съм. Моята история е следната..
Имам приятелка от 5 години. В началото като се запознахме, тя не ме искаше, а аз я исках толкова много... с течение на времето тръгнахме, обаче тя никога не е била като другите момичета, никога не се сгушвала и целувала с мене пред други хора в компания, както правят повечето момичета..
Имам чувството, че не ме обича и харесва, а е просто с мен, защото се държа добре с нея, въпреки че ме обижда повечето пъти, пренебрегва ме и не би направила нищо за мен...
Какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: ece2df5ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мнението ми е, че се буташ, където не си желан. Най-много да те ступат някъде за някаква пача. А може и да ти дойде акъла и преди това. Божа работа.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e1cc25d697
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Щом имаш такова чувство, най-вероятно е така. Щом сам казваш "ме обижда повечето пъти, пренебрегва ме и не би направила нищо за мен" - не виждам какво правиш с нея, а не си потърсиш нормално момиче, което да държи на теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f93acd8af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   При така написаното какво си мисля и без да то пиша сам може да се сетиш. Въпроса е ти след пет години и виждайки описаното защо въобще си с нея? Като не вървят нещата по добре всеки по пътя си

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7a7dc24b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Пет години не е малко време, имал си достатъчно време да си помислиш дали си струва да си с жена, която от самото начало не те харесва. Такъв ти е бил изборът, ти си отговорен за него. За пет години връзката ви няма развитие, за това и се чувстваш недоволен. До кога мислиш да сте гаджета, до пенсия ли? Връзката или прераства в семейство или приключва. Като не си доволен, следва вторият вариант. Защо не си го направил до сега? Не си сигурен дали ще намериш друга?
За целувки и пр. пред други хора, аз не харесвам да се демонстрират в компании интимните отношения и избягвам да го правя. Ти едва ли не искаш да се похвалиш, че си с гаджето. Това го правят неуверените хора.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d7013874c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора до № 4: Да, изпитвам известни комплекси да го наречем, че няма да си намеря друга и ще остана сам. Не говоря за интимни отношения, а просто за една обикновена прегръдка, виждам все пак други двойки от компанията как са... Това ми беше цялата мисъл.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 87cdcceb56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Явно не я привличаш физически. Ако е студена и по време на с*екс, връзката ви е обречена, за съжаление.

Ж 45

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f393ee0fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Кажи и да се отдале0ите временно, че имаш нужда да преосмисли връзката ви, защото не се чувстваш в такава, не я чувстваш ангажирана към теб в романтичен/любовен план. Бъди категоричен и се отдалечи поне за две седмици- тогава ще разбереш какво има между вас.
От нейното поведение ще стане ясно. Ако иска да е с теб, ако почувства липсата ти като обичата те, тя също ще преосмисли и промени в поведението си неща. Но не очаквай радикални промени дори и да има някакви, не всички хора обичат да се гушкам постоянно или да показват емоциите си пред хора.
Аз например съм много любвеовилна с близките си, но пред "публика" забрави как ще се лигавя да показвам колко обичам мъжът си.
Като цяло съм като котките- вра се за гушкане и глезотийки когато искам, ако не искам, пък ме притиска- се чувствам задушена и ме изнервя такова "висене" на врата ми. Може просто тя да няма нужда от толкова показност пред другите, пък и по принцип да не е толкова зависима от вниманието ти.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d7013874c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До No 6 от автора: по време на с*кс стой и нищо не прави. Всичко аз правя, нито иска да ми прави свирки, нито нищо, иска единствено на мисионерската и това е..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker