Демисексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Демисексуалност
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1627 пъти
Лошо ли е да си демисексуален?
И мислите ли че това е причината за повече девствени?
Защо в днешно време никой не се опитва първо да се свърже с партньора си на душевно ниво за да бъде сигурен че това е човека за него че да му има доверие и да му се отдаде физически?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 31a2cf4e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Естествено, че да...

Сексуалността има една роля - да се репродуцира вида. Т. н. "партньор" е сексуален партньор с определено качество на гените и ресурси които може да отдели за отглеждане на дете. Така е било от памтивека... Голямото избиране на "партньор" по някакъв силно специфичен критерий е показател за голямо его, и нереалистични представи. При по-примитивните индивиди този показател са естествено външен вид, социално положение, пари. Всеки иска "партньор" който е повече от него самият... това което виждаме в момента. Изключително силно развито у жените... Аз съм 1. 60, закръглена и работя на минимална заплата - ама търся 2 метра, спортист, петцифрена заплата. Повечето си седят накрая сами, щото имат големите претенции. Но и да изискваш някакви по-дълбоки взаимоотношения на интелектурално и емоционално ниво... е не по-малко нереалистично. Още повече, че двата пола се различават на интелектуално и емоционално ниво. Жените малко не го схващат, ама като кажат - намерих мъж който ме разбира, съчувства, имаме подобни интереси... накрая се оказва че е гей или мамино синче. Така че тия неща на "душевно" ниво... те могат да се появят с времето, може и да не се появят. Но на базата на тях "връзка" няма как да стане, защото това не е нещо което ще схванеш за няколко месеца, ще ти завърти главата, ще усетиш "пипирудите"...

Изключително малко хора са наистина демисексуални, повечето само си мислят че са такива. И е нормално, просто защото не е естествено. Това не са хора които лесно си намират някой и правят децата, т. е. техните качества не се репродуцират във вида...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 250178ba8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   И аз мисля като теб, но има всякакви хора. За съжаление, ние сме малко и сме доста прецакани.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4df4d14d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Н 1 не изтърпях да то прочета всичко защото бързо изгубих интерес! И не не мисля то разсъждаваш като животно което се размножава по инстинкт! Само че така са създадени животните! А на нас хората ни е дадено съзнание и право на умишлен избор! Разум с който да определим дало съвпадаме душевно с някого! И само да кажа че такова хора като мен сме рядкост но на нас може да се разчита вярва и се създава най здрава силна и вярна връзка и дълготрайна! За такива хора се жадува защото сме на изчезване! И секса ме е само за създаване на деца! Нямах това предвид е темата! Говоря по принцип отношението на такова демисексуални хора към секса и отдаването на отсрещния физически! Защото именно в днешно време секса се е превърнало в нещо най нормално и безразборното! А той има съвсем деуго значение! Това е нещо интимно и трябва да се случва тайно само между една двойка зад заключена врата!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5523e62373
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Отвратена съм от мъже търсещи бърз неангажиращ секс. Дори не осъзнават колко им личи че са на зор, "загорели". И колко е отблъскващо. Направо ме е гнус. Тази година ще замразя яйцеклетки. И докато не срещна моя човек секс няма да правя. Ако ще и докрая на живота ми да е. Не бих позволила на някой, когото не познавам да си вре пикалника. Би било най-голямото унижение за мен.
жр 34

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b5b372a456
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Н1, изключително глупаво мислене. Много зле.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7fcfde0d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Секса не е всичко. Ако се разбирате с някой може и без секс да се обичате

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3a9f40337c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Н. 6 ти нормален ли си. За хората е задължителен, и то качествен. Иначе ще си живеем с фикуси и папрати. Секса е здраве и младост.
Н. 4, желая ти бързо да намериш прекрасен и сексуален мъж, че доста често, както е в моя случай тези качества се разминават.
За свестните, нормални, но сексуални хора е много трудно. Или ще живеят без секс. Или ще търсят секс навън и ще рискуват да бъдат одумвани.
Ж. 44

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 250178ba8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, мълчи след като не разбираш.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5523e62373
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сексът не е всичко. Ном. - 7 Няма да търпя някакъв сексуален мъж. Хората са различни, на теб като ти е кеф да те лашкат всеки ден не значи че всички трябва да са така. Най-тъпото нещо на света е безцелният секс. Тоест ако не е за зачеване. Нямам нужда и от сексманиаци, каквито ми пожелаваш.
От 4

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker