Вибратори за девствени. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вибратори за девствени.
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1805 пъти
Ж 18(почти 19) девствена.

По принцип не изпитвам възбуда през повечето време, а само в овулацията. Обаче последните два месеца не мога да спра да мисля за секс. Нямам приятел и затова искам да се самозадоволя. Това ще стане само с вибратор. Обаче ме е е страх от това че ще се отворя и че ще боли. Какви вибратори мога да ползвам аз?

Също много ме е срам да отида до магазина и затова предпочитам да го взема онлайн. Обаче ме е срам и от куриерите. Ако е на спиди, ние се познаваме с тях и много ще ме е срам.

Също нашите си нямат и на представа какво е това лично пространство. А и винаги е било така. Нямам проблем когато влизат, обаче вече искам и да правя такива неща. Няма как да си заключа вратата, обмислям да взема нова брава без знанието на нашите.

Ако имах приятел нямаше да съм девствена. Но и като си намеря няма да си отварям краката де. Искам да го направя с внимателен човек който се интересува и от мен. Но до тогава вибратор.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9659b2b6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Клиторно не се ли оправяш? Има различни клиторни стимулатори. Дискретни, оформени като нещо друго (от пръв поглед не се разбира предназначението им). Куриерските фирми са инструктирани за дискретност. Пакетите идват без на тях да пише какво съдържат и след като нямат опция "виж преди да платиш", никой не го интересува съдържанието. А подателите са с имена неподсказващи какви са... Но го поръчвай до офис все пак (да не то получат вашите).

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 62482880cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   По-добре недей да бързаш, най-тъпия вариант е първия ти път да е с вибратор :D, как мислиш не звучи ли смешно. Задоволявай се чрез клитора, това ще ти кажа. Аз точно на твоята възраст между 18 и 19 имах такова желание за секс просто, чее, но реших да изчакам. Точно си казах, че ще се оставя да е с мъж няма как другояче. Харесвах си едно момче много, то пък взе да ми обръща внимание, станах на 19 вече и много се харесвахме, всеки ден си пишехме на какви ли не теми и след още един месец около Коледа се бяхме хванали на бас, той го спечели и му дължах бутилка с алкохол :D и какво направих аз. Знаех къде работи, взех му и една чаша специална пак за алкохол и отидох 2 дена преди Коледа на работата му. Беше се получило много яко, защото бяхме пуснали и тото няколко дена преди това и аз реших да ида на работата му точно малко преди тегленето, за да го гледаме, а той в чата ми беше писал - къде изчезна, избяга с милионите ли, а аз не му отговарях 2-3 часа вече нарочно :D и аз влизам при него и той ме гледа очудено и му викам- избягах, а, или по-скоро дойдох и някво много забавно беше, стоях малко време с торбата пред него и ме пита какъв е този подарък, за мен ли е, и аз му викам да и той се усмихна приятно очарован :). После ме покани на кино, подари ми и на мен подарък на срещата, няколко вечери след работа идваше с колата му и ме взимаше, а аз лъжех нашите, че слизам при съседското момиче да гледаме филм и с него ходихме да ядем тостери и да седим в някой парк и да си говорим. Всеки ден в продължение на 9-10 дена излизамхме, нямаше среща без да си пускаме някакви остроумни шеги. Много се харесахме. И една вечер идва, за да ходим да ядем тостери вече малко след Нова година и идва, отварям вратата на колата и сложил една роза :D Е, аз усетих вече, че много ме харесва, отидохме да ядем тостери и след това седнахме на един парк до нас преди да ме остави вкъщи и както си говорим и усетих, че се приближава все повече до мен и докато си гледам звездите, давам си главата надолу и ми се навря и ме целуна, а аз седях като вцепенена и му се изхилих в лицето и му викам: Малее, човек, това ми е първата целувка и той ме гледа и вика: Вярно лии. Хвана ме срам после, не знаех какво да правя. Седнахме на топло в колата малко и ми каза, че много се радвал, че първата ми целувка била с него. Няколко дена след това ме беше много срам, но той някакси успя да разчупи защитата ми и повтаряше- Пак ще те целуна. След 10 дена някъде пак ме целуна и започна да ми дава уроци как да се целувам. Много забавно като цяло сега като си припомням :D След 3 месеца го направихме, беше много внимателен. Сега съм на 20, една година по-късно :D, някой пъти се караме, но пък много се обичаме. Един път доста се скарахме, беше ме обидил и не му вдигах и сийнвах цял ден и дойде под терасата да ме вика.
Надявам се нашата история да ти е повлияла добре, за да вземеш по-разумното решение според мен. Не знаеш кога ще дойде твоя човек, а може да е съвсем скоро ;)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3a559b8c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Намери си батко да те отрака. Има и по-внимателни такива. Не е казано, че трябва да го направиш с някой на твоята възраст. И на нас по-големите, ако знаеш как ни се прави секс с девствена... Ама това е като да спечелиш шестица от тотото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3d1602532b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има с клиторно засмукване. Мисля че се казват Womanizer. Поне в Швейцаря така се наричат. Не знам дали вършат работа понеже съм мъж. Пробвай.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fb4be7fede
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Първо по темата - това с бравата по-добре не. Разбира се рано или късно те ще разберат, че си я сменила и ще им стане ясно защо си го направила без да им кажеш. Колкото до срама от куриерска фирма, защо просто не отидеш до магазин в, който се продават тези работи, като секс шоповете и тем подобни? Ако те е срам влез с слънчеви очила или с ковид маска и си го купи на място. Относно личното пространство просто го прави, когато няма никой у вас и се заключи в банята, там вече никой няма да те разпитва защо си заключила, поне у нас е така. Ако е заключено ни е ясно, че някой се** или се къпе и не питаме, а чакаме да излезне човека.

Не точно по темата - аз съм на 25 и също си нямам приятелка вече от 2-3 години. Ако си от София област и имаш интерес и модераторите разрешат може да обменим някакъв личен контакт, я вайбър, я фейсбук(сериозен съм) :P. Пиши тук в темата, ако имаш желание.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1c59c10f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Глупости, не обръщай внимание на тъпите коментари.
Най- добрият начин за самозадоволяване си остава клитора. Можеш да го стимулираш и без вибратор, достатъчни са ти пръстите. Но не вярвам, че си момиче и то девствено. Повечето момичета откриват още в детска възраст, как да мастурбират. Аз самата съм го правила, преди да осъзнавам, какво е секс и мастурбиране. В детската градина ме хващаха редовно и казваха на нашите. Недей пиши такива глупости. Излагаш се. Ти си момче, когато пораснеш, ще обогатиш знанията си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker