Възбуждам се от приятелката на брат ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възбуждам се от приятелката на брат ми
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 2321 пъти
Здравейте!
На 19 години.
Имам малко нестандартен проблем бих казал, брат ми си има приятелка от няколко месеца с течение на обстоятелствата моя проблем се появи преди един месец. Адски много ме възбужда неговата приятелка, но това не защото съм я видял гола или нещо такова, дори сам на себе си не мога да си обясня от какво се получава това. Буквално щом я видя и се надървям, което е много неприятно когато е в неподходящият момент. Момичето ми говори нормални неща аз стоя надървен и мисля как я чукам пълен абсурд... Знам, че това няма как да се случи при каквито и да е обстоятелствата, обаче го мисля.
Правя секс с някоя и мисля за приятелката на брат ми, не че с момичето, с което съм не ме възбужда напротив, но не толкова колкото когато мисля за нея. Не мисля, че съм влюбен в нея, а повече има сексуално привличане, обаче не знам как да го контролирам, защото неведнъж съм изпадал в неловки ситуации.
Пресен пример тя отново е вкъщи, на вечеря с наще сме, всеки си говори, изведнъж тя се обръща към мен с въпрос, а мен все едно ток ме бие и ми става. Пълен абсурд и как да стана от масата. Хора не мога да разбера какво се случва никога до сега такова нещо не ми се е случвало. Моля ви дайте съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9489e3b93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Докато не я нае'еш здраво няма да се оправиш, от опит ти го казвам!!!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0faeb90db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Пробвай се да я свалиш и да я чу''ш. Може брат ти да разбере и да се разсърди, но ще се сдобрите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b3bebe4557
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Млад си, висок ти е тестостерона, нормално е. Аз съм по-стар от теб и пак доста жени като ги гледам мисля само за секс. Моят съвет е обаче да бъдеш разумен. Добрите отношения с брат ти са много по-важни от един секс. Не прави глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6563e17dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Само не се води по акъла на примата н 2.
Никога не допускай да загубиш доверие и уважение на брат си!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6eaa386dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Явно има химия и макар тя да не показва, я усещаш. С времето това ще отшуми или просто тя ще ти даде сигнал. Малкият ми девер беше така, аз дори не го забелязвах. Имам предвид не човека, а трепетът му. Докато не го забелязал съпругът ми. Говорил с него и той му признал. Изненадата беше, че бях в сауната и той ми го прати. Всичко мина чудесно. Просто след като го направихме, той сам се оттегли и никога повече не ми е дал повод. Макар, че не бих имала нищо против. Съпругът ми е изключително мъжко момче- както се казва. Събираме се с други семейства и приятели и често се ченчим.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2c3b28b80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако беше нормален човек, уважението ти към брат ти като твой брат щеше да тушира поява на такива влечения към приятелката му още в техния зародиш и фактът, че е приятелка на брат ти щеше да внесе доза отвращение, което примесено с това, че жената е красива като краен резултат нямаше да даде да се достигне до почти никакво влечение към нея. Все едно да виждаш апетитна гъба, но като знаеш, че е отровна и ти минава апетита, нали? Това член на семейство да пожелава интимния партньор на друг член на семействтвото е страшно долно и гнусно и е показател, че ти нямаш никакво уважение към твоя брат и не го възприемаш като роднина. Щом заради някаква си жена, която при това не ти е никаква си готов да забиеш нож в гъра на брат си. Ако съм на него бих преустановил всякакви отношения и далог с теб, не толкова, защото посягаш на приятелката му(жени много и може да си намери друга), а поради фактът, че го правиш или би го направил, ако имаше възможнтост свидетелства за твоята позиция като негов брат-никаква позиция. Даже по-ниска позиция от на приятел. Позиция на лицемерен враг. Една непозната жена да струва повече от брат ти.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3749a54c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не бъди свиня, а човек!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ea6e6bbc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може да пробваш да мислиш за бабички да ти спадне. Повтаряй си, че не е за теб, ще ти мине. Явно е хубава момата, не е лесно да си мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0faeb90db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Намери си някоя подобна поне като тяло. Сигурен съм, че има по-хубави от тази жена. Винаги има по-хубава, просто трябва да търсиш повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8a832100ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Възбужда те, защото имаш проблем с брат си - или прекалено го боготвориш (оттам и гледаш да се докоснеш до нещата, които са негови, вкл. и приятелката му), или гледаш на него като на конкуренция и гледаш да го смачкаш (да го нараниш изчуквайки приятелката му, да му покажеш че си по от него), или имаш някаква завист и омраза (все неговото ти е струва по-хубаво, той по-добре се урежда, сега и приятелката му е по-секси от твоите). Отделно съзнанието ти знае, че е нередно и е един вид забранено и това допълнително повдига адреналина. Поработи в тази насока и като откриеш проблема го елиминирай.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5e43b8abfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съвсем нормално е. Възможно е тя също да се възбужда от мисли за теб. Понякога има привличане между такива близки. Нищо извън природата на човек.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fc47067a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Как правиш секс с другите момичета, със затворени очи ли, че ви представяш нея? Ако ги гледаш, няма да мислиш за нея.
Имаш друго момиче, а ламтиш за приятелката на брат ти, това е едновременно завист и алчност. Конкурираш се с брат ти и неговото все ти изглежда по-желано и по-хубаво. Свикнал си родителите ти да делят поравно между двама ви, но в живота извън семейството ви не е така. Там е всеки, каквото сам си извоюва.
Е, сега родителите ти няма как да ти поднесат двойничка на приятелката на брат ти.
Би трябвало изобщо да се радваш, че правиш секс и не си сам на тсьи възраст.
Не споменаваш нищо на колко години е приятелката на брат ти, по-голяма ли е от теб?
Може да те привличат повече по-големите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f2e6d41f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мисля, че е нормално. Като тийнеджър и исках да чукам някои от приятелките на моите приятели. Това е желание да се наложиш! Повечето момичета не бяха нищо особено, но мисълта че можеш да доминираш чуждата мацка е много възбуждаща.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2a403c589b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   М17
И мен ме възбужда, но жената на братовчед ми. Той работи в чужбина, а тя си гледа детето. На 28г е, но изглежда супер. Лятото бях на гости на леля ми, на морето. Ходихме с нея и детето на плаж далече от тълпата, на скалите. Събличаше се по монокини и ми се подсмихваше. Не издържах и влизах да се изпразня в морето. След плажа в банята също.
Последната седмица, докато бях в морето си залепи циците за гърба ми и ме изпразни с ръка, а вечерта дойде в стаята ми, леля ми беше дежурна, и правихме секс. На мен ми беше за първи път.
Пиша и няколко месеца, но не ми отговаря. Сигурно съжалява.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker