Как да помогна на асексуалния си приятел :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да помогна на асексуалния си приятел :)
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1224 пъти
Как да помогна на приятеля си? Много е зле в секса. Имал е няколко връзки преди мен и са го оставяли и са му изневерявали точно поради тази причина.

1. Не се старае жената да свърши.
2. При по-силен натиск или по-голямо забързване свършва и всичко спира някъде по средата.
3. Дърво е, каквото и да правя не иска да пробваме нова поза. Все я караме на мисионерска или зад мен в леглото. Иначе кучешката ми е любима, но когато я направим и няма повече от 20 секунди и...
4. Доста е срамежлив. Не ми се показва гол, все си крие оная работа, срам го е да го погледна дори. Не иска да пробваме да се изкъпем заедно.
5. Почти винаги аз си прося секса. Абе трагедия!

Иначе като се запознахме в началото преди повече от година въобще не изглеждаше такъв! Супер общителен е, първото впечатление показва, че е оправен, а той всъщност се оказа точно обратното. Криеше се във фалшива обвивка, за да се влубя в него. Буквално понякога имам чувството, че гледам дете. От 1 година и 1 месец сме заедно вече, а не си е пречупил срама. А повярвайте ми аз изглеждам доста по-срамежлива и вече въобще не ми пука дали ще се разхождам гола из ция му апартамент и ще ме видят дори и от съседната сграда!
Обсъждали сме доста темата с моето свършване, дойде времето, в което ми писна наистина и вече мисля за сериозна стъпка: или любовник или го зарязвам! Защото буквално имаше развитие само за 2-3 седмици и всичко почна наново! Бързо свършване, и голям нерукизъм от негова страна за това, че не ме е свършил! Няма нищо, казва ми :Да те оставя да си свършиш? , когато не съм.
Наистина ми писна по отношение на секса! Той ми е пръв и единствен засега, но може ли вместо сега да бълва страст между нас, да го караме като някви на 50? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1ec5f523b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Говоря от мое име, но сигурно няма мъж, който като забърза много и да не свършва по-бързо. Проста физика, дето се казва. Но му кажи, че не може да продължаваш така и да се опита да се промени. Не го заплашвай, че ще го оставиш, но ако нищо не се промени ти си знаеш вече какво трябва да направиш.... Любовник за какво ти е в случая? Търси си друг!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ab4c5180d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   То и асексуална няма да му е навита, ако не се старае поне понякога, ти си решавай какво да правиш

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fefbcbfa5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Май и ти си му първа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a60630cd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Моя съвет е да си потърсиш друг с който ще си паснете, не се мъчи с този, времето е показало, че няма да се получи.

-Кифлоприземител 2

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e57c05a2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това с криенето и бързото свършване, пък да те оставял сама, че да се довършиш... сигурна ли си, че той си няма друг мъж? Съвсем сериозна съм, разрови.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 78ab90e065
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма да се оправи. Всъщност той няма и желание, на него 2-3 минути си му стигат. Че ти си искала повече- твой проблем. За това вземи и го реши - зарежи го този и си намери друг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d2cbe48bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Здравей,

Твоята история напомня на историята ми с моя бивша приятелка и мен. С тази разлика, че ти поне си говорила с момчето, а не го зарязваш директно.

Моя съвет е да поговорите открито и да му кажеш това, което си написала тук. Няма как той да прочете твоите мисли.

От друга страна - като ти чета мисленето, честно казано мисля че е по-добре за него да го оставиш. Може би заслужава нещо по-добро.

Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5bdc6327b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Да вземе малко азотен бустер, циртрулин, йохимби, трибестан, мака и т. н.
Ще му се дигне тестостерона, ще иска повече секс. Ще може и да повтаря. Ако е млад пич (под 40) явно има здравословен проблем.
Вижте и лекарите какво могат да кажат по въпроса.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a500e273e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Миличката, чак ми стана жал като чета...

Зарязвай го този, за да не съжаляваш след много години. Цял живот така ли смяташ?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1a0c8a4421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Такива мъже са пълни боклуци, и не е толкова заради свършването му, а защото за теб е мъчение, че не свършваш. Ти му изясняваш всичко, а той пак прави каквото и преди... Този тип мъже и егоисти- има и жени, според мен ако някого се държи така с теб не те обича. Бил е и с предните така, явно е някакъв смотаняк, горкичкият. Жалък е, вместо да се вземе в ръце, да оправи жена си както трябва и както прави един нормален мъж, който обича жена си. Поне ако няма х*й, все пак има пръсти да те довърши. За какво ти е ако не можеш да свършиш с него. Сигурно мастурбираш, но това можеш да го правиш и като не си във връзка. Той сега е като някакъв старец, не знам като минат още няколко годинки сигурно ще правите секс 5 пъти в годината и ще е за по 2-3 мин, ако въобще успее да си го вдигне. Все пак ти е първи, предполагам, че си млада. Трябва ти мъж, който иска да те гледа как умираш от кеф. Ще направи всичко, за да свършиш. А и ти трябва изпепеляваща любов - от страст, не заспала - буквално.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4c21a0c1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Той ти бил пръв и единствен засега! Искаш да кажеш, че си била девствена и той те е отворил. Също казваш, че той е имал няколко връзки преди теб. А той като ти е първия как ти разбираш от секс повече от него. На колко години си не ни казваш нищо, но по това което си написала май ти разбираш от секс повече от него. Как стават тези неща не мога да си ги обясня. Поне си кажи възрастта, а също и неговата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1a0c8a4421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   7, говорили сме, дори съм му ревала... нещата се оправиха само за 2-3 седмици и пак всичко наново взе да се повтаря. Ако не ти пука за приятелката ти, няма и да ти пука тя как се чувства, нали? Няма да ти пука дали свършва, дори ако знаеш, че е много възбудена. Буквално ми трябват около 10 мин, за да свърша. Бях много щастлива всеки път като правихме секс и ме свършваше беше 4-5 пъти за онзи период, в който се случваше това. Дойде ми цикъла, 2 седмици не бяхме правили, всичко започна от начало и какво ще ми кажеш, че е забравил ли? Онзи ден пак правихме, не бяхме правили 1 месец и пак така, разревах се. Усещам, че не ни остава много заедно, кой ще го търпи това. Чувствам се използвана. Явно той се концентрира в това той да свърши, затова и се случва толкова бързо. Когато мастурбирам и се концентрирам върху себе си, за 2 мин мога да свърша. Един път толкова се бях "разгонила", защото не ми стигаше, че един час мастурбирах и бях около 100 пъти пред свършване. Чак сега разбрах защо мъжете свършват толкова бързо, просто се концентрират върху себе си. Така е научен явно. Аз като правим секс мисля и за него.
Тези дни започнах да сънувам как други ме свалят, обарват, целуват, докъде я докара този човек, напълно разбирам предишните му приятелки, а ги е псувал пред мен. Той е нямал уважение към тях, а после е искал те да имат към него и сега те са "виновните", както и аз ще съм скоро. Той не обича себе си, а иска другите да го обичат. Той не обича, защото не обича себе си. Очевидно е защо е отхвърлян толкова много пъти, защото не става за нищо... Не само в секса, а и в много други сфери, но няма да задълбавам, защото започвам да намразвам себе си, че си изгубих времето с този!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1a0c8a4421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Коментара ми към номер 7 е от мен - авторката

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1a0c8a4421
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката до 13 - на 20 съм, а той е на 25. Честно казано и аз не знам. Със сигурност и той разбира доста неща, просто явно секса не е неговото нещо. Мъчение беше за мен това цялото нещо, обмислих, че трябва да тегля чертата. Сега гледам да не мисля за него много и да свикна, за да мога да го оставя след 1-2 седмици. Много съм привързана, може да ми трябва повече време, а и го обичам - по-скоро представата за него (беше напълно различен като се запознахме). Разбирам доста от секс, защото съм чела много тук, обсъждала съм с по-възрастни, чела съм и книги по темата. Като цяло обичам психологията и да научавам за човешките взаимоотношения. Най-вече съм чела с цел и неговото щастие, да правя всичко възможно да го направя щастлив, но рано или късно си тръгваш като не ти обръщат внимание. Другите му приятелки и те така са се разгонвали, че няма да казвам какви неща са правили, аз направо съм супер кратка и морална. Един ми предлагаше да правим секс (колега от уни) и му бях отказала, сега малко съжалявам честно казано :D. Не мога колкото и да си мечтая как ме чука някой, не мога да изневеря. Поставям се на мястото на човека отсреща. Едва ли някого ще му е приятно да му изневерят или предадат.
Също да кажа, че като правих секс с него осъзнах доста какво ми липсва, не искам да ми се пада такъв партньор повече. От вратата за краката, малко там с ръката ме пообарва и ми го вкарва и за няколко минутки и... кара го с много бавно темпо, забърза ли малко и свършва, не съм усещане какво е чувството да е по-бързо. Не мога да се наслаждавам, пък и всеки път е едно и също, няма разнообразие, нито мястото, нито позите, които съм обсъждала с него, казва все другия път и всичко е едно отлагане... да си е*е майката!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e948130998
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Защо просто не го смениш?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1a0c8a4421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17 - точно това ще направя! Снощи е последвал някаква курва в тик ток и се погнусих още повече, ще ми е по-лесно сега. От авторката.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 336bdd2f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Разликата между това да правиш секс с някой, когото обичаш и някой който само те привлича е очевидна:
Когато правиш секс с човек, когото обичаш - основната ти грижа и внимание е на него да му е добре. Когато правиш секс с някой който ти харесва, но не държиш на него - тогава гледаш да си направиш кефа и не ти пука за него. Направи си извода за твоя приятел.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d2deb19911
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Заведи го на курва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker