Интимна връзка с по-възрастна жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121250)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18541)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимна връзка с по-възрастна жена
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 6134 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 23 от Пловдив. Винаг съм искал да бъда интимен с по-възрастна от мен жена. Мразя изневерите, така че за мен не е приемливо тя да има съпруг, а по-скоро да е разведена.
10 години не е достатъчна разлика, желая да опитам с жена, която може да ми е майка, тоест тя трябва да е минимум на 40.
Освен себе си, няма какво друго да й предложа, тоест не съм финансово стабилен. Имал съм малко връзки през живота ми и съм стигнал до заключението, че искам да опитам нещо ново.
Смятам, че веднъж се живее и имам желание да пробвам такъв вид връзка, преди да съм създал семейство.
Моля модераторът да ме извини, ако тази изповед не е подходяща за сайта, а от вас, читателите, очаквам мнения - има ли мъже като мен, според вас нормално и хубаво ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: c7af6661fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   В ненормална държава, всичко е нормално.
М29

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8bbe0cc961
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   По добре не опитвай.
Едва ли ще ти хареса.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b7a4ded910
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Извратеняци с едипов комплекс има колкото искаш, геронтофили също. Не си първият бабо-б, няма да си и последният. Или пък мъжка държанка, която търси издръжка срещу един гол ***? А като си решил да пробваш всичко преди да си създал семейство, защо не вземаш да пробваш освен с лелка, как ще е и с чичко? Може пък да ти хареса?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: facf342848
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Според мен трябва да ти е ясно, че това е едипов комплекс, а извън това търси жената, която ти допада. Ти не целиш връзка с лице под 18, на никой нищо лошо не си направил и щом ти харесва връзка с възрастна жена, потърси такава и майната му на тези, които ще те осъдят и говорят зад гърба. Така мисля аз

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2c1b33b576
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Да не се готвиш да ставаш презинт на Франция? :)

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6fbdf271d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Не е хубаво да имаш интимна връзка с по-възрастна жена. Намери жена на твоята възраст или малко по-млада.

Сигурен съм, че коментарът ми ще получи повече ниски оценки, но те вероятно ще са от възрастни жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2ebd8dbbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Жена съм. Винаги съм смятала, че не е естествено мъж да е с много по - възрастна от него жена.

Добре е, че искаш само интимни отношения, а не сериозна връзка. И добре си се насочил към разведени жени, а не към омъжени или неомъжени/които вероятно искат да създадат семейство /.
Моя близка двойка наскоро се разделиха след дълга връзка. Причините:
Пи1. жената остаря физически, 2. жената се отдаде на отглеждането на внуците си, докато мъжът искаше да създаде ново семейство и деца.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e1adb7ab3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Засега имам три бройки възрастни жени, на 44, 48 и 53г. Хубавото е, че с тях се получава само секс и са опитни, знаят как да доставят и как да получават удоволствие, а и имат доста малко задръжки.
М27

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bef7d2056b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   има такива случай и то не малко. Дали са нормални или не, се случват. За тези, които ще те обвинят в трамви, са същите, за които е нормално и не казват нищо за масово младите момичета на по 18 с 40 годишни чичковци или тези на 25 с 60 годишни дядовци. Те дори са по-срещани, но когато мъж на 25 се хване с 40 годишна... това вече било гнусно...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 990bf3304e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Със сигурност има жени, които биха се съгласили.
Най-вече заради секса с млад мъж.
Има и доста добре изглеждащи жени на такава възраст. Познавам 3 такива, но само две от тях са свободни. Едната е вдовица, а другата - разведена. На никоя от тях не мога да дам повече от 30.
Не знам дали те биха били с толкова млад мъж.
Аз не бих била. Бих се чувствала като осквенител.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 07488e757e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Край! Писа в споделито и те взе яката милфара да те дундурка и разсипе от секс изпълнявайки фантазийте ти. Ей, голям маркетингов модел си измислил да се пласираш, няма що.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f9b57f96e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ще дам отговор на всички, от авторът:

1. Не е ненормално да искам интимност с възрастна жена - аз печеля опит, тя печели млад, красив и кадърен партнъор, а не старец, който вече няма такива желания.

2. Ще опитам, пък ще разбера.

3. Не е Едипов комплекс, аз съм получавал любов от майка ми.
Исам жена с ОПИТ, не момиченце на 20, което не знае кое как се прави. А колкото за чичото - аз съм напълно хетеросексуален!
Нямам и за цел да ме издържа, искам само разговори и с*кс.

4. Да нормално е да искам жена 20-ина години по-голяма от мен, нямаше да е нормално, ако бях педофил, какъвто не съм. Нямам угризения за това, което желая.

6. Почти, готвя се да стана президент на България.

7. Вече казах, защо искам по-възрастна от мен жена.

8. Да, радвам се, че ме разбираш. Не искам да разрушавам семейството на семейна жена. Искам самотна такава на която аз да давам това от, което тя има нужда и тя съответно на мен.

9. Именно, именно!

10. Както чичовците имат право да бъдат с 18 годишни, аз също имам право да съм с 40 годишна.

11. Дано и аз намеря.

12. Това не го разбрах, но да - искам с*кс с по-възрастна.

Ако някоя дама има интерес, нека се свърже с админа, а аз
го моля за съдействието той да предостави моят мейл на жената.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c329d20f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Тук много хора ще ти дават акъл, без опит или такива изживявания.... Ето ти малко истински ситуации от мен.

Бях на 26г. тя бивша нереализирана мутреса от 90 години, разведена, останала без пари назначена за продавачка в магазина около 40-41г. Не знам, какво ми стана, но реших да се бъзикам с нея, всеки път, като вляза. Случайно я видях в квартала. Поканих я на кафе. Излязохме. След това на вечеря в нас. Правихме секс, нямаше много добра хигиена и отделно младото 18-20г. пиче ухае по един начин, а 40г. по-съвсем друг начин не много приятен... Няколко пъти и свършвах в устата по нейно желание, но хигиената и ме дразнеше. В малката ми сексуална връзка с нея се наслушах на какви ли не истории от 90 години, когато го играела вървежна и тежка във Варна. Последният път искаше да я опъна отзад, но отказах, защото вече знаех за хигиената и. Разделихме се бързо, като спомените ми са с нея, че обожаваше гълтането и свършването на лицето. Нищо особено.

Следващата по-възрастна от мен беше с 7-8 години ( не съм ги търсил, просто живота ме сблъскваше с тях). Тя също беше по-отракана и дефакто искаше да правим всичко. Но отново не ми хареса, защото катерицата и беше джунгла. Също ми предложи отзад, но се страхувам от болести и не съм содомит и също след това не сме правили повече секс с нея.

Третата по-възрастна. Тиндер. Отново грубо 10 години разлика. Аз бях на 26-27. Тя около 37-38г. Опънах я един път за щастие с презерватив. Добри свирки, нищо особено.. След това ми показваше някакви снимки, какви приятели негри имала в Африка и как е правила секс с тях. Отвратих се. Впрочем и тя си искаше в задника, но и нея бях отрязал. Ако знаех, че се е плющяла с негри, никога не бих си сложил пръста в нея, да не говорим за нещо друго...

Четвъртата. 35-36 годишна беше. Аз отново 27-28 (тогава все такива ми се падаха) Студентка в Австрия била, детегледачка станала, откраднала бащата и му родила две деца. История за сапунен сериал. Нисък морал и развратност, съчетано с висока обща култура и красота - перфектната фатална жена. Живееше в някакво австрийско село на издръжка на мъжа си, който беше откраднала и разбила от друго семейство. Изневерявала на сегашният си мъж с някакви по-млади момчета, редовно, явно и бяха фетиш. Той не искал да прави повече секс с нея според думите и. Поддържахме онлайн връзка, като приятните интелектуални разговори, винаги завършваха с такива за секс по нейна инициатива в доста дълбоки подробности. Уговоряхме се за дата да се видим в България или Австрия, където да изпълним, каквото бяхме намислили (бях почнал сериозно да хлътвам), но една вечер получих съобщение "Жалко, че не се запознахме преди 10 години... В някой следващ живот ще бъдем заедно" и ме блокира. За което съм и благодарен, че бях почнал да хлътвам и щях да се нашия много сериозно на някоя с деца, която живее, като паразит и изсмуква хората.

След тези последните четери връзки намерих сегашната ми съпруга малко по-млада от мен, която ми роди деца и съм много доволен.

В заключение, като пиша всичко това, ще ти кажа. Жена, която е по-възрастна от теб и би имала сексуален контакт с теб има дълбоки комплекси, ниско самочувствие огромна нереализираност в живота и най-често е бездетна и леко луда.

НЕ ТИ ТРЯБВАТ ТАКИВА ЖЕНИ! Една жена, няма какво да намери дори сексуално в един по-млад мъж. Нито може да ти роди деца, нито ще ти ги гледа... Всеки мъж с годините си става опитен, а ако спортува и по-издръжлив и с мощна ерекция. Намери си момиче на твоите години или няколко години по-младо и създай семейство. Другото са комплекси и някакви изживявания, които не са нищо особено.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ab5bc3009c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ей колко епископи има в интернет! Младежът не пречи на никого. Единствено неприемливо и подсъдимо е с непълнолетни - защото те не са се развили, не са си изградили ценностна система и тн. Ако жена на 45, да речем, е харесала младежа и иска да е с него, коя е кака Гинче да каже, че не може, щото нямало да роди? Аз пък имам една приятелка на 30 , която се притеснява да споделя пред хора, че е с 2 години (! ) по-голяма от съпруга и, точно заради разни моралисти.
Значи, младеж, слушай обществото - взимаш момиче с 1-2 години по-малка от теб, почваш работа в завода и правите набързо 3 деца. В събота тя чисти, ти лежиш на дивана и пиеш домашна ракия.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d99bffab64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мъж на 33 години съм и мога да кажа от личен опит, че да правиш секс със по-зряла жена е много хубаво изживяване. Миналата година (когато бях на 32 - се виждах с една жена на 43 и си прекарвахме наистина страхотно). Има две деца (дъщеря на 16 и син на 8 години), но се разделихме защото разбрах че ме лъже. Беше ми казала че е разведена и няма мъж и не живеят заедно, но човека просто много често ходил в командировки и за това е решила да си потърси забавление.
Така че няма лошо да се виждаш с по-възрастна жена ако и на двамата ви е хубаво заедно, но гледай всичко между вас да е честно и открито

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f7232a705f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз имам дете от такава, което никога няма да видя. Чувството е ужасно, все едно са ми отнели собственото дете насила. А то е част от мен и никога няма да види истинският си баща. Бях студент в Белгия когато стана бях на 24, а тя на 42 и стана по инцидент. Тя се запозна с мене не аз с нея от сайт за запознанства и мисля, че всичко беше планирала от самото начало с тази цел. Даже доста ме съмнява, че тогава беше пробила с топлийка презерватива в опаковката му за да се скъса по време на акта, защото преди това в края на срещите ни ми правеше подобни подмятания как можела да се върне там където съм изхвърлил презервативите и да се забремени без аз да разбера обаче и било гнусно да рови в мръсотията. Мислех, че се шегуваше. След скъсан презерватив мислех, че ще си вземе хапче, но тя не си бе взела и когато ми каза какво се е случило месеци по-късно за което време бяхме спрели да се виждаме ми се зави свят и щях да припадна. Много гадно и жестоко ме изиграха. Белегът от това е за цял живот, защото през цялото време знам, че някъде там имам мое дете, което е сред други хора. Даже го чувствам вътрешно, но никога няма да го видя. Тя беше омъжена за богат, но доста напред с годините мъж и имаше деца. Аз принципно бях готов да имаме сериозна връзка. Каза ми тогава, че е с мен защото мъжът и не я привличал вече физически, бил оплешивял, напълнял, имал бърчки и т. н. и не и харесвало да е с него в леглото. Но не искаше да се разделя с него заради децата им и сигурността и го беше излъгала, че детето е от него. Това е едно от нещата в живота ми, които най-много ми тежат на съвестта и ме карат да се чувствам нищожество. Първо, че бях с омъжена жена почти на годините на майка ми второ защото ми откраднаха детето. Само човек който преживее това може да знае за какво говоря, така, че внимавай с такива жени. С такива изневери те обикновено комепсират нещо което не намират в брака с мъжа си. Много добре правиш, че искаш да не е омъжена. Повярвай, без да намесвам забременяването, само това да знаеш че си имал интимни отношения с жената на друг мъж, която жена може да ти е майка е нещо което ще те кара да се чувстваш зле, като отмине влечението. Ако наистина ги харесваш такива, колкото аз ги харесвах като бях на годините ти, то вземи си я за постоянен партньор. В любовта е важно и двамата да са щастливи. Тогава тя ще ти е много по-отдадена, а ти ще останеш много по-доволен от нея. Иначе как да подходиш е невъзможно да се обобщи. Ако мислиш, че жени ще ти дадат съвет или мнение по въпросът, което да ти дава представа и ориентир за това какво мислят възрастните жени за това, то такова не съществува, защото при жените съм разбрал едно нещо със сигурност и то е, че всяка жена е различна, както са различни пръстовите отпечатъци при всяка и има жени вариращи от едната крайност до другата крайност. За едни това е немислимо и невъзможно, за други е начин на живот. Същото важи и за сексуалното отношение при възрастните жени. Знам, че ти е много любопитно как е с такава, защото и аз съм бил на твоето място, затова ще ти разкрия. Физиологично е абсолютно същото като с млада жена. Влагалището на възрастната жена се овлажнява също така силно като при младата, и дори по-силно. Но е доста по-разширено от ражданията и не знам това дали ще ти допадне. Дали са по-опитни или страстни от младите също не е определящ фактор това, че са възрастни, просто всяка жена е различна, била тя възрастна или млада. Не съществува такава закономерност, че щом е възрастна то значи прави всичко и обратното. Това което е различното от при млада е задоволството от забраненото от това да се чувстваш желан от това, че жена на годините на майка ти те е избрала за партньор, което от своя страна те кара да се чувстваш опитен мъж и поражда приятни усещания в теб. Това не значи, че имаш скрити желания към майка си(поне аз никога не съм имал предполагам и при теб е така), но това, което прави нещата различни от при млада е чисто визуалния контакт, че жената е на годините на майка ти и те харесва и желае и предпочита пред възрастният улегнал и с опит мъж, което само по себе си действа като афродизиак, както и това, че е забранено и представата, че с тази жена ще имаш едни по-сериозни и разбиращи те отношения, което също не е закономерност, но я има тази представа. Въпреки, че в моят случай в това отношение определено ме устройваше повече от младо момиче.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8bbe0cc961
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Не би трябвало да е далавера с възрастна жена, особено ако е родила деца. Путката става широка, влиза много хлабаво и почти не прави удоволствие. Младо тясно пиче е друга работа.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b7a4ded910
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не случайно има поговорка за такива, дето ходят със стари, визирам и двата пола- На дърт г-з зелен бъз.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 47c49fe7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Всяка жена на различна възраст има плюсове и минуси. Е както казват хората стара риба няма. Преминах през 4-5 връзки с жени на моята възраст. Скучен секс с 100 уговорки предварително, не сега, пак ли, отзад НЕ, не гълтам.. И случайно се запознах с една дама. Аз на 23 студент, тя на 39 г... Е да омъжена с дете. Е досещате се... Веднъж не каза НЕ. Веднъж не каза не сега, веднъж не беше изморена или с главоболие.. Това продължи 6 м.. Учех за изпити, живеех в апартамент оставяше детето на училище и идваше да ме види и да пием кафе... със сметана разбира се. Секса с нея беше несравним.. Изгубих интерес към приятелката си с която бях в момента. Осети се, че нещо става и номерата и не минават вече. Но секса с нея беше все така скучен и еднообразен. Просто липса на опит и дърво в леглото... Е бил съм и с по големи жени на възрастта на майка ми. Има какво да се научи и от тях. Човек се учи докато е жив.. Но спомена за какичката която ме караше да летя е жив и ще я помня вечно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 51b19a6a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ако погледнем към литературата, подобен случай се описва или по точно на подобен случай е изградена интригата в романа "Бел ами" от Ги дьо Мопасан, който прочетох преди моного-о-о-о години още по време на "тъмният " социализъм и то благодарение на две момичета мои съседки, които едва ли не насила ме накараха да го прочета. Не ми беше интересен, не го разбирах. Изглежда, че почти всички момчета в определен или по-точно начален период от живота си имат такива контакти. Някого едно момче отби военната си служба като десантчик в едно поделение на изток-югоизток и се завърна в къщи. Не можа да отиде на есенната студентска бригада, защото го освободиха няколко дни по късно. Започнаха лекциите, но той някак не можеше да се включи в живота на групата, те се бяха опознали по време на бригада, а той се чувстваше като чужд. Продължи да тренира в джудо. Една вечер връщайки се от тренировки нахлу в къщи и още от вратата извика "Майко, какво има за ядене" и метна сака. Нахлу в хола, но се стъписа, там беше майка му и "кака" Ели. Майка му беше главен счетоводител във външнотърговска организация и някога с "кака" му Ели са работили заедно, но след това тя беше отишла в друга. Знаеше всичко за нея, за тежкият И развод, за малкото И момиченце, което живее при родителите И, които бяха дипломати. Тя му беше подарила хубава писалка и когато го приеха във ВМЕИ, във факултет ФРЕ, кака му Ели се шегуваше, че е изкарал изпитите благодарение на нейна писалка. Ели беше някъде 10 години по възрастна от него. Ели си тръгна, а той излезна да я изпрати. Навън студеният вятър гонеше опадалите листа по улиците. Основно говореше Ели, някак бързо и като, че ли приповдигнато, а той си мълчеше, защото нямаше какво интересно да каже. Стигнаха до кооперацията, в която И беше апартамента И и се спряха да поговорят, но тя забеляза, че той леко потреперва и го покани да се качи, хем да си поговорят, хем да се стопли. Вътре беше топло, уютно и много приятно. Той се разположи на огромният диван, а Ели отиде да се преоблече по домашно му. Когато се върна, момчето установи, че много И отиват джинсите и блузката, а тя му направи сандвич /изглежда беше запомнила, че е гладен/, и сипа щедро хубав коняк, по случай уволнението му. Хубавата музика на Пинк Флойд, приглушеното осветление, топлината, коняка започнаха някак да го унасят. Ели го разпитваше за следването, предметите, попита как е любовният му живот и сигурно около него е "пълно " с момичета. Но отговора беше, че такъв няма, а и не вижда кога ще има. От топлината, уюта, алкохола започна леко да го унася, разговора вървеше бавно, мудно и паузите ставаха все по дълги, като, че ли във въздуха витаеше нещо недоизказано. Ели отдавна беше седнала на дивана и по момичешки беше свила краката си под себе си. На лицето И блуждаеше някаква странна полуусмивка. На момчето така му се искаше да полегне, да се свие и да затвори очи, чувстваше се толкова уютно. По някое време му се стори, че Ели е до сами него и сърцето му започна да бие като мощен барабан, и въздух не му стигаше, беше замаян, усещаше, че нещо се случи, нещо, което го плашеше и привличаше, нещо като първи скок с парашут, но много по-силно, нещо, което ще се помни цял живот. Беше много изплашен. Искаше да стане и да си тръгне, но нещо много силно не му позволяваше. Когато всичко свърши изпита огромен срам, та чак очите му се насълзиха от думите на Ели, "Но на теб ти било за първи път. Как е възможно, та ти си перфектен във всяко отношение, боже никога не бих го допуснала. Само майка ти да не научи". Така започна една странна връзка. Момчето знаеше, че тя е обречена, защото на Ели и трябваше стабилен мъж с доходи, който да бъде баща на малкото И момиченце, а не момче, което зависи от родителите си до последната стотинка, и което единственото, което можеше, беше горе -долу ръкопашен бой, преодоляване на пресечена местност и да стреля, както и да е бърз и издръжлив. Тези мисли постоянно му "свиваха" сърцето. Когато се разделяха след последната нощ, за първи път от много години усети, че сълзи се търкалят по бузите му в тъмнината на стаята, е поне не се виждаха, че срамът да е по-малък. След това е бил с други момичета и жени, но тази го разтърси за цял живот. След време, по-точно след като завърши имаше една толкова светкавична в развитието си връзка, че направо не повярва, че той смотаняка, може за половин или един час да "свали" 4 годи по-възрастна от него жена, кандидат на науките, началник отдел в института, в който работеха и най-вече всичко стана като на шега, без някакви предварителни нагласи, а просто от един разговор. Чувстваше се странно беше много объркан, падаха някакви идиалистични представи в неговото съзнание и си задава екзистенциалният въпрос, как е възможно това, защо се случва, така ли ще бъде винаги, каква е същността на жените. Да ама нямаше, с кого да пита-родителите му бяха студени пуритани и само, ако за секунда предположиха какви ги е върши синът им, то това щеше да е "казус бели". Но най-странното, че това не му беше последният случай. Две -три години по-късно вече като научен сътрудник в друг институт, подобна случка се разигра с него. Та той не беше и хубав, както казваше по-късно една негова позната, аз не съм влюбена в теб, а в твоите физически дадености. Ти си нещо средно между момче и мъж, силно развит физически, умен, но с детски разбирания, а това, че си бил десантчик и си тренирал джудо и самбо те прави интересен в очите на жените и момичетата. С тази колежка нещата бяха по -дълги на приливи и отливи, тя 7 години по-възрастна, с двама синове, той със съпруга, която обожава-изключително умна, амбициозна и организирана, а на всичкото отгоре добра математичка и инженерка, както и дъщеричка и най-вече се чуди защо го прави, какво го кара? //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време". Е, вярно това беше преди много години, когато момчетата на 18 години влизаха в родната казарма, много преди "демокрацията"

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4b1df0e5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Преди години работих в комп. зала. Идваха някакви дебели, миришещи на пот мъже, които кибичиха в един от най-големите сайтове за запознанства. Говорил съм тях, оплакваха се от жените, а не можеха да погледнат себе си, че основният проблем е само в тях. При теб е същата история! Смяташ, че в анонимен сайт, ще намериш жена за перверзии, молейки се на админа и да те свърже с някоя, която също би си оставила имейла? !? Ами ходи да си пуснеш тото, по-вероятно е да спечелиш. Жалкарска история, меко казано!

Проблемът ти е с порното. Гледал си много порно от жанра милф и мозъка ти е увреден, че ще имаш някакво голямо удоволствие, ако някоя по-възрастна бъде с теб. Спри порното, намери си да правиш съзидателни действия. Коментар 15 ти го написа, нищо особено не е сексът е по-възрастна. Прочети книга, спортувай, пиши на някое момиче във фейсбук. Шанса ти за за сексуален контакт ще се увеличи в хиляди пъти...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 255daf6b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   15: как да няма какво да иска възрастна жена с млад мъж, хем си имал една камара и пак не си разбрал? Ами иска яко порене, това иска, което си и давал, пък не разбрал :D Иначе и аз съм с подобен опит, но пък ще кажа, че беше мнооого добре, нещо, което задължително всеки трябва да опита, 35-40 милфове са ми слабост и прекарах 3 такива, сега пък си търся по-младо, леко се наситих, така че го отчитам като временен период.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6fbdf271d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   По-възрастните жени изглежда зле физически, от многобройни връзки и житейски опит са станали себични и хитри. Не го казвам, защото ми харесва и не искам да обидя някоя жена. И аз преди години се захласвах по разни дами с по 10 години по-големи от мен. Но сега се радвам, че нищо не стана, но и съжалявам, че бях голям глупак.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e1adb7ab3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Веднъж съм пробвал с възрастна, преди няколко години, след развода го ударих на разврат. Моя колежка случайно ме запозна с майката на нейна приятелка, 50 годишна засукана жена, омъжена за чужденец и се беше върнала за няколко месеца. Излизахме няколко пъти и щом посегнах да я целуна, веднага ме покани в дома си.
Харесваше ми да го смуче, но го правеше много набързо, само колкото да ме надърви и да и го пъхна. Много се кефеше, охкаше, пъшкаше, викаше, но само мисионерска и искаше продължително тъпкане. Даваше и да и се празня вътре. Доста беше загоряла. Не беше правила секс от 4 години, мъжа и бил импотентен след операция и само веднъж брат му я бил изчукал на някакво пияно парти.
Друго особено беше, че след празнене, веднага отиваше да се измие и искаше да я лижа, докато пак се надървя за чукане. А като вече не можех да го вдигна ме подканяше да си ходя. Това ме дразнеше.
Чуках я месец, често и гостувах, докато един ден, след като си тръгнах, седнах да пуша в градинката пред блока и. Тя излезе, на ъгъла на блока изчака някакво момче, има няма 25 годишно най-много, натиснаха се и си го заведе вкъщи. Явно беше болна с главата или някаква нимфомания, а и венерическа можеше да ми докара.
После звънеше, пращаше съобщения, но не се видяхме.
М36

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 дни
hash: 56f2e4962c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   пази се, че възрастните жени са доста извратени, специално тези, коитпо си падат по доста по-млади мъже.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 26cd76edaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Да опитай. Интересно е да чукаш възрастна жена, но да е стегната и симпатична.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: c41ed1ed33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Жена съм. За мен лично е нормално жената да е малко по-голяма на години от мъжа. Чак 23-40 (че и повече) ми е прекалено голяма разлика, в която и да е посока, това вече е друго поколение. Но, примерно ако тя е 40-годишна, той да е наоколо 35 е перфектно.

Защото масовото ми наблюдение първо е, че жените младеем до късни години, въпреки многото отговорности за какво ли не. Живеем по-здравословно, постоянно ни следят фигурата, примерно и сме принидени да сме вечно в някакви норми, ако не прекаляваме с ненужни интервенции и гримове, на 40 в наши дни почти няма как да те различат от 20-годишна. Даже те често са по-състарени, и аз не знам защо. И много често, въпреки младостта, имат повече репродуктивни проблеми.

А мъжете масово изглеждат или занемарени, или депресирани. Лош живот, или лоши гени. Много от тях имат големи претенции около килограмите на жените, а самите те не се поддържат и настояват да бъдат приети каквито са. Около 35 много започват проблеми с либидото. Много го раздават плейбои и до 40 или мотаят някоя жена, или искат да минат всичко живо от женски пол. После се сещат, че
и семейство трябва в този живот и.... търсят 20-годишна. Забелязвам, че мъжете под 30 са много по-отговорни - имат добро образование, работа, доходи, стабилни връзки, че и деца.

Мъжете обичайно и живеят по-кратко, а не е добре да оставаш вдовица, особено, когато наистина си вече по-възрастна и ти трябва опора.

Забелязвам и че много мъже над 40 сякаш са се предали и не им се прави нищо, не им се ходи нищо, само работа-вкъщи. И се очаква от жената да готви, да чисти, да им пести пари. А това дотяга в един момент. Като че ли нищо хубаво не ти се полага повече, и ти трябва да си като умряла, а още имаш енергията за живот, заведения, почивки.

Жената над 35 обаче ще очаква стабилност от мъжа. Така че в началото той и да няма средства (няма нищо срамно в което), е добре да се ориентира към по-платена работа и да покаже желание да се грижи за нея. Малко са жените, склонни на "само секс", от това ние жените нищо не печелим.

Жената в много отношения може да направи мъжа мъж. Стига да оцени какво има до себе си навреме. Когато тя е жизнена, любопитна към света, интелигентна, амбициозна, не трябва да си позволяваш да я загубиш, защото или те мързи и чакаш наготово, или вярваш на предразсъдъци.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: bda42e502e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ако търсиш само добър секс си на правилния път, но ако търсиш обвързване си определено луд. Сексуалната активност на една жена е до 45 и след като влезне в климакс започва да имитира. Всяка жен над 38 усеща края и търси да се докаже, че още го може така че ако имаш връзка за секс с такава, ще те побърка.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: e3cf824248
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Аз съм имал отношения с по - възрастна жена. Бях на 30, а тя на 49!
Просто по това време, никоя подходяща мацка не ми връзваше, а не бях правил секс, освен с проститутки от 7 - 8 години!
Бях отчаян, колкото и да се стараех, просто не се получаваше. Имах работа ( високоплатена), кола, образование и обноски, но отблъсквах жените с визия или поне спазваха някакви задръжки и се правеха, че не ме харесват!
Тогава я срещнах, беше учителка, пътуваше на автостоп. Разведена, бедна, сама и много развратна!
Сближихме се и правихме секс, много секс!
Просто опортионизъм!

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 13071940cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, не се губи на акъл! За какво са ти тези лелки?

Това, което искаш да направиш е противоестествено и алогично!
Тези помисли, които ти идват са от дявола! Не ги приемай!
Отхвърляй ги!

Аз ще ти кажа от своя богат житейски опит:

Младото си е младо!
Не случайно младостта се цени от всички!

Затова, според мен, търси си по-млада от теб жена!

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 3e0eae7200
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До 32

Младеете до късни години??? След това спрях да те чета, няма смисъл.
Точно обратното е след 30 буквално младостта ви почва да вехне с всяка изминала година. Има и готини мадами, които се запазват наистина, но масово са си чисти лелки.
Имам наборки на по 30, които изглеждат все едно са минали през 5 сватби и разводи и 5 раждания.
Не ми обяснявай как младеете

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: c41ed1ed33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Да, младеем. Ако си щадите повече жените, няма да има 30-годишни лелки.

Стига злоба и простотия! И към непознат обръщението е на "Вие".

Излива се злоба към жените на база пол в почти всички теми. Няма ли да се спре това вече? Не се толерирали хейтъри и обидни квалификации, а мъжете обиждат - лелки, златотърсачки, проститутки...

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: c41ed1ed33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Към злобарите и сексистите нагоре. Като сме лелки и не ни искате над 30-годишни, дайте една причина жена да иска да се омъжи за вас, да ви роди деца, да гради нещо с вас и въобще - да ви погледне тя за нещо повече от вечер. Една причина.

Да си скапеш младостта, здравето, нервите, да обичаш и обгрижваш един мъж, да си рискуваш живота с раждане, за да заслужиш на 40 да те изритат, защото си.. на 40?

И кой мислите ще ви гледа като остареете съвсем и вече нищо не можете. Пак "дъртата", "лелката" и прочие.

Вие сигурно и за "свестни", "нормални", "грижовни" мъже се мислите и се чудите защо жените около вас са все "боклуци", нали? Е, помислете пак защо.

Затова все повече българки се омъжват за чужденци. Или просто нямат семейства. Ето, това е бруталната истина. Не парите ви искаме. Отношение няма. Консуматорство и липса на ценности. Повърхностни мъже.

И на 100 години можем да светим. И ако ни загубите, защото сме били "дърти" и прочие, ще ни оцените късно и никога няма си простите.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 8c545697ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Семеина на 48г. в момента флиртувам с едно момче малко по голямо от теб. Направо ме побърква. Подмлади ме поне с десет години. Пълни програми, и ако може всеки ден. По ми е добре от колкото да масторбирам.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: dae2334f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   С жена ми сме на по 55г и ни харесват тройки с момчета на твоята възраст

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 41a0875545
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Авторе, ако нещо ти харесва, влече и възбужда, не ти трябва мнението на някой, който не го разбира. Много ми е жал за мизогинистичното (“женомразко” за неразбралите) мислене на голяма част от коментиращите в този форум. Явно обществото ни е настроено по този начин, но то е защото повечето мъже имат дълбок страх от собствената си некомпетентност и от това, че масово жените ги изпреварват в много отношения и единственият им начин за справяне е като мразят жените, опредметяват ги и ги поставят в различни срамни категории. Чудя се дали мислят същото и за майките си, сестрите си, приятелките си. Ако е така, значи много тъжно за тях. Запомнете в България има малък избор на наистина добри мъже за партньори и ако въпреки това не ви връзват жените, значи наистина сте много зле и не жените са проблемът. Не всички жени са цветя за мирисане, разбира се, но и не е нормално да твърдиш, че всички са такива. Та да, малко лирическо отношение.
Та исках да ти кажа, връзката между по-възрастна жена и по-млад мъж винаги в съществувала. Дори в далеч по-консервативни времена е имало двойки с драстична разлика в годините в полза на жената. Да, не е било масово, но винаги е съществувало. В днешно време една жена след определена възраст на мъжа не може да получи секс, какъвто може да получи от млад мъж и това е пореден страх на тукашните мъже, които си мислят, че ще са богове в леглото до дълбока старост. Така че е напълно нормално, ако има нужда от секс да го търси при млад мъж. И друго - на теб жената може да ти се вижда възрастна, но за нея ти не си чак толкова по-млад - когато си по-възрастния винаги разликата в годините ти се струва доста по-малка, така че жената просто ще си търси готин мъж, който може да ѝ даде секс, пък било и 20 години по-млад. Също така има нещо много секси в това по-млад мъж да те желае. Дерзай и дано намериш някоя, която да те кефи на макс и да е взаимно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker