Помощ!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ!!
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1399 пъти
Привет! Момиче съм на почти 19 години. Преди 6 месеца се запознах с едно страхотно момче в Тиндър. Започнахме да си пишем, да се опознаваме, да си споделяме и да се сближаваме доста. Излизали сме на доста разнообразни срещи. Преди дни бях за първи път у тях- поръчахме си хапване, филмче и приятни разговори. Имам нужда от вашия съвет - все още не сме се целунали - има я тази интимност, уют, топлина помежду ни, но целувката много ми липсва. Има го и другото нещо - секса. До момента по никакъв начин не ми се е “бутал” или притискал, за което мисля, че вече е рядкост сред момчетата. * Не слагам всички под общ знаменател и нищо лошо към другите ;) *
Но предполагам, че при следващия път у тях ще направи крачката към секса - аз съм девствена и съм готова да правя секс с него, но просто имам комплекси / като всеки нормален човек / и много ме е страх да не го разочаровам или отблъсна като му дръпна ръката или се отдръпна, защото аз се притеснявам и съм супер влюбена в него и не знам как да подходя. Много благодаря предварително.. ❤️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5215c797c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   6 месеца и не сте правили секс??? Олеле, наистина имаш нужда от помощ, ама не само ти, но и той, но може би и той е девствен и също се притеснява, проблема на толкова дълго чакане е натрупването на сексуална енергия и очакването за някакво уоу преживяване, а всъщност в реалността е точно обратното, защото уоу преживяванията обикновено се случват след известно време когато двамата души са почнали да правят редовно секс и са опознали добре телата си. Единствения съвет, който мога да ти дам е да не се отдръпваш, а да се пуснеш по течението, разбира се две чаши вино винаги са от полза. Успех. :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 07f52002be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   На 19 години си, от 6 месеца се срещате, а още не сте се целували. Казваш, че ти си още девствена, нещо което не ми се вярва. И сега сте готови хем да се целунете, хем и секс да правите за пръв път. Много странна история, трудно ми е да ти повярвам. Преди него други приятели имала ли си.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 405544a223
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Според мен първо се целунете, не избързвайте веднага и със секс. Ами ако не ти хареса как се целува? :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7ccdffb754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   От Автора:
Към Номер 1:
Той преди да се запознае с мен и е имал тригодишна връзка, която е приключила доста отдавна и ме съмнява да е девствен? !

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7ccdffb754
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Автора;
Към Номер 2 - Преди него не съм имала приятел и не смятам, че е нещо толкова срамно и “ не е за вярване”. А и в крайна сметка сме тук, за да си споделяме лични Анонимни истории с идеята да получим помощ и съвет, а не да се лъжем ;)

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 35c532ab51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До авторката: Искам нещо да споделя, защото има интересен случай, който авторката е хубаво да анализира! Как би реагирала при следния случай? Ако в първи курс в университета (горе-долу на твоята възраст) се запознаваш с мъж, който е близо три години по-голям от теб, харесвате се и след няколко дни сте в квартирата ти. Водиш полов живот от три години и е с различни партньори, а той не си е имаш приятелка до този момент.
Всичко уж става плавно, говорите си, опознавате се, но започвате да се целувате след като си му показала, че го харесваш. Той те пипа по-тялото и от петинга ти става много приятно, намекваш му, че ти се прави с*кс, след като преди това си отишла "да се освежиш" за момент, защото си мокра отдолу и си с ежедневна превръзка.
Той, обаче отказва, защото иска да не е "секс за една нощ" и освен това се страхува (без да ги го казва), че можеш нещо да му лепнеш, защото е разбрал за теб гореспоменатите неща.
Та... , какво според теб трябва да е поведението за нормално? Кога трябва да се целунете, кога да се стигне до по-сериозна интимност, кога да се стигне до "с*кс".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0c2f6ea3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   до 5 Да получиш мъдри съвети от експертчета тук ли? Само ниско ЕНтЕлигентни ще разчитат на някакви случайни тук да ти определят, особнено като им прочетеш архаичното виждане за всичко. Болезнената истина

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker