Живот след мастурбиране - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Живот след мастурбиране
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1651 пъти
Здравейте, отдавна чета в сайта и реших да споделя моята история. Мъж на 26 години съм почти всеки ден мастурбирах, гледах порно и това може би от година от както нямам приятелка. Преди няколко дена просто реших да спра да мастурбирам и да гледам порно, не знаех дали ще издържа, но успях! Горедя се с себе си! Чувствам се невероятно! Спрях да гледам и порно което може би гледах постоянно през свободното си време... Отделям време на други неща и съм изпълнен с енергия, а преди ходех като пребито куче и постоянно бях изморен. Издържах цели 10 дни без да лъскам бастуна и света стана някак различен за мен, осещам че ставам пълноценен не само за себе си а и за останалите хора около мен, чувствам се по концетриран на работа, не се чудя как да си пусна порно през всяка свободна минута която имам а върша неща които допринасят за съществуването ми като човек! ГОРД СЪМ С СЕБЕ СИ!

П. С : И ако на някой му се се случвало нека ми обесни, сутрин рано забелязах докато съм в тоалетната, от пениса ми капе не нещо може би е но не съм сигурен, но мисля че е семенна течност една две капки може би не повече!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: f65a151615
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Пич, всичко прекалено е вредно... така е и с порното и със секса... баланс трябва. От време не време не пречи да си гледаш каквото искаш.

Dl

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a3ddc232c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Да не се лъска е вредно, съвсем серизоно - повече от 2-3 дена без да лъскаш само си вредиш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9f7bf89d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Семенна течност не бива да капе сутрин, може да е предякулат, но той се появява при силна възбуда, посети уролог за консултация.

-Кифлоприземител 2

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3fe387dad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Говориш за "nofap". Аз си ескпериментирах и най-много издържах 4 месеца ( 120 дни ) без всякакъв вид порно и без мастурбиране за да видя дали има наистина някакви ползи от цялото това нещо, което в последните години стана популярно. Моето лично мнение е, че не си заслужава. За 4 месеца нито аз се промених кой знае колко, нито живота ми. Да може би имаш малко повече дисциплина, съвсем малко повече енергия и т. н., но не си заслужава да жиееш като монах за някакви супер супер минимални подобрения в живота ти. Също не ми помогна да си хвана гадже, че бях 120 дена без порно и мастурбиране, а не съм грозен или тъп. Но, ако работи за теб го практикувай, предполагам на някои хора найстина действа. При мен лично не.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 51b0f2fe24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Човек, освен ако не си някой възвишен, който се извисява на друго ниво, не си причинявай тия неща. Вредиш на собственото си тяло. А пък това да ми казваш, че като масурбираш нямаш енергия, а иначе имаш е някаква тъпотия. Ако се надървяш, значи мастурбирай, не е нужно да е на порно. Аз примерно се дървя навсякъде и като не мога да го спадна - свършвам. Най-много на работа, щото там прекарвам време или в обедната в парка или в някое кафе, няма значение. Ако не го правя, той самия ми организъм си намира начин - свършвам на сън. Т. нар мокри сънища, имам ги от тинейджър!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker