Как бихте реагирали, ако видите дъщеря ви в порно сайт да прави секс с един мъж или групово? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как бихте реагирали, ако видите дъщеря ви в порно сайт да прави секс с един мъж или групово?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2149 пъти
Здравейте. Аз съм млад мъж и не съм женен. Имал съм няколко приятелки с които сме си прекарвали много добре, но в момента нямам приятелка. Поради тази причина често гледам порно. Харесват ми момичетата в порното, всички са красиви и няма да отричам, че ме възбуждат сексуално много. Както казах по-горе още не съм женен, но в близкото бъдеще вероятно ще се оженя и при всички случаи вероятно ще има собствени деца. И съм се замислял ако и аз имам дъщеря и когато тя стане независима и реши да стане порно артистка как аз ще реагирам. Този въпрос ме притеснява много. Ние обичаме да гледаме чуждите щерки в порното, но други ще гледат моята щерка ако и тя стане порно актриса. А може и аз собствения и баща да я видя гола как обслужва един или двама-трима мъже едновремено. И дали тя ще допусне, че може и аз да я видя гола в акция. Чудя се как разсъждават тези момичета в порното, не се ли притесняват, че нейното семейство може да я видят как прави секс. Ами тя може да има и по-малък брат или сестра и те може да я видят. Днес всеки може да гледа порно сайтове. Дайте си мнението ако подобно нещо се случи с вашата дъщеря как ще реагирате вие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0adc2d9358
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Нали се сещаш, че в България няма развита такава индустрия и не всички жени спят с хиляди мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f870fbadbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Доста тъпа тема... ами вържи я с каишка или в клетка. Само едно мога да кажа/напиша. Виждаш колко са грамотни компаньонките та ако твоята я образоваш да запише у-ще и университет тогава опасенията да стане порноактриса са тъпички

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b82b658145
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако видя дъщеря си в порно филм, в който няколко души й се изреждат, ще я застрелям и ще се самоубия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b91dd2cf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Питай родителите на жените в ергенът

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 83caf0aa59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   За да видиш дъщеря си в порносайт означава, че си провален родител, а тя е една провалена и пропаднала жена от всякаква гледна точка-марална, ментална и природна. Дори чисто природна гледна точка, защото само жена, която е недоразумение на природата е с повреден майчин инстинкт и само такава може да причини това унижение и душевен смут на собствените си деца като в училище съучениците им гледат майка им на смартфоните си и я обсъждат пред тях как и и какво прави с мъжете на клиповете. Дори животните имат инстинкти да не приминяват такива неща на потомството си. Единственото смислено нещо в тая идиотска страна е, че все още производството на порно е забранено със закон. И дано така да остане защото подобия на жени в обществото винаги е имало и винаги ще има и ще се намират, а на такива не трябва да се дава никакво поле на изява. Най-добре да ги стерилизират такива за да не раждат и потомство да им онаследява кретенията. Това не е нормално и всеки който се опитва да го изкара като нормално или приемливо е ненормален. Просто на Запад не е незаконно да си ненормален, а не, че майка на деца да прави такова нещо е нормално като каквото се опитват да го изкарат парнактрисите, защото са тъпи, ненормални, жалки, психичноболни, проституиращи с полов акт пред очите на всички, вклюмително на най-близките им роднини и на собствените им деца подобия на жени. Най-долната измет, която съществува.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f60f1d0049
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Защо да упрекваме само жените в парното а мъжете, ако синът ти е порно артист ще се гордееш ли с него, че го размятва пляска, вкарва и пори извратените и изпаднали в низост подобия на жена.
Или жените са курви долна твар отдали се на мъжа по виш от тях на когото е позволено всичко даже и на гавра.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cc43714697
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Свиквайте, това е бъдещето. Има аматьорски клипове, в които слагат маски и мъже и жени. Жена съм, гледам порно и не ми пука. Фалшивите моралисти тук гледат много повече. На мнение съм че и проституцията трябва да се легализира. Отворете "Ало" и вижте колко обяви има. И тези жени не плащат нито данъци, нито осигуровки. Тоест ние сега работим за техните бъдещи пенсии. Нали се сещате че тези жени няма да имат богат съпруг, който да ги гледа на старини. Като сложим магистралки, циганки, "елитни ВИП" ескорти, които ги поръчват в Дубай сметнете закакво става въпрос.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2175b95fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Слава Богу на мен не ми се налага, и никога няма да ми се наложи да се тревожа за това. Имам три деца само синове, без никакви дъщери. И тримата са семейни с деца, но и някой от тях да реши да става порноактьор не ми пука. Те са мъже и могат да порят наред, без това да им навреди на достойнството и репутацията. Даже напротив, мисля, че това много ще им помогне да се издигнат и да станат още по-желани в очите на жените. Единственото нещо, за което ще се безпокоя е после, да не вземат да стъпят накриво от невнимание един път и неочаквано да станат гей актьори, и то пасивни, и да си изпонадраскат цялото тяло с безвкусни цветни татуировки. Ей тогава вече ще ми дойде да се застрелям, ама първо ще застрелям тях. Пази Боже да не се случи никога такъв позор на никой от нашето семейство.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 821da74b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До 10. Казваш, че имаш три деца синове и че тримата са семейни и имат деца. Само не каза какви са децата им, момчета или момичета. Ако някой от тях решил да става порноактьор на теб не ти пукало. Да, те могат да порят наред, но ако съпругите им разберат, а не дай боже и някои от децата им, дали това няма да им навреди на достоинството и репутацията. Аз мисля, че ако такова нещо се случи семейството на провинилия ти се син ще се разпадне. Не мислиш ли.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker