Баща ми се вижда с други мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Баща ми се вижда с други мъже
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 3223 пъти
Ще споделя и ще търся съвет за подход към ситуацията тук, тъй като за мен тази тема е прекалено неудобна и срамна за да я коментирам с близки или приятели, камо ли с баща ми. За момента не съм готов за това.
Баща ми е на 56 години, от 16 години е вдовец, отгледа ни сам с брат ми. Винаги твърдеше че няма да ожени повече и никоя не може да замести майка ми, макар че знам за 1-2 краткотрайни връзки с жени. С брат ми вече не живеем в нашия град, в София сме от няколко години но се прибираме често, не го оставяме дълго време сам и искаме да прекарваме време като семейство когато може.
Преди седмица когато се прибрах и се видях с мой приятел, той ми сподели че преди време е ходил в офис на мобилен оператор и е попаднал на баща ми, който е правел същото, но е бил в компанията на един наш познат, който го е чакал да си свърши работата и след това заедно си тръгнали. С този човек учехме едно време в едно и също училище, той е година по-голям от нас, на 29 в момента но още едно време се говореше че е гей. Рядко го засичах в квартала, знаех че работи в едно от кварталните казина. Но нямаше как веднага да не ми се стори странна цялата работа. Прибрах се и се чудех как да разбера откъде се познават и т. н. Естествено, като човек от старото поколение баща ми не заключваше телефон или лаптоп с пароли като нас и щеше да ми е по-лесно да подразбера нещо.
На следващия ден докато той беше на работа му взех лаптопа за да поразгледам там. Знам че не е правилно и че всеки си има лично пространство, но ако ставаше дума за някоя жена - изобщо нямаше и да се занимавам. За съжаление опасенията ми се оказаха абсолютно верни - в скайп намерих чатовете им с това момче. Не знам как му е завъртял главата но не се виждаха от толкова скоро - чатовете им бяха на около година. В тях си уговаряха срещи основно в нас - само двамата или в добавка с един близък приятел на баща ми, с който явно групово или по-отделно чукаха моя познат и някакъв негов колега от казиното който също бил гей. Имаше и няколко снимки и клипчета от срещите но видях няколко и не издържах....
Намерих си причина по спешност да си тръгна към София и се прибрах. Гади ми се от цялата тази история и съжалявам че изобщо научих за нея. Не знам и вече как да комуникирам с баща ми. Дали да му кажа че знам или просто да оставя да спре да ми пука и да се абстрахирам, което в момента ми изглежда невъзможно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 65b52dfbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Звучи като поредния измислен епизод на Съдби на кръстопът. Но и да е реална, най-добре изчакай малко. Може нещата да не са такива, каквито изглеждат (напълно разбирам в какво положение си). Изчакай и ако пак се съмняваш, говори с него.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: eb9e36ae3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ами аз бих казала, че знам на твое място и да се опитам да разбера причината. Не казвай на друг засега, но определено говори с него.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e36d9fd7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мното долно и абсолютно недопустимо е, че си му ровил и чел лични чатове! Личният му живот си е негов! Сега заради глупостта си ще носиш този товар! Никога не се меси в интимния живот на когото и да било!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7ce4dad952
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз не виждам къде е проблема. Голяма работа че баща ти прави секс с мъж. Аз бих те посъветвал да не му се бъркаш в личния живот, той знае какво прави, зрял мъж е. А и аз бих предпочел моят баща да го прави с мъже от колкото да бъде алкохолик, който през цялото ми детство само ме тормозеше като се напие. Повярвай ми моята ситуация е в пъти по-зле!
И още нещо аз си харесвам жени, но го правя с мъже за забавление, така че баща ти най-вероятно просто се забавлява с твоя познат в което аз лично не виждам никакъв проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b04de8f007
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не виждам никаква разлика в това да си пъхнеш пениса в женски анус или в мъжки анус. И в двата случая е анален секс и смятам, че всеки мъж пристрастен към аналния секс без проблем може да се изчука с друг мъж.
Като попрочетеш колко много мъже настояват да чукат жените отзад, ще разбереш колко са тези с уклон към педерастия, т. е всеки втори е прикрит педал.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c75a998ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Баща ти ви е отгледал, той си е свършил ангажимента към вас!!! Явно остарелите разбирания и мъката по жената са отключили връзката с мъже. Важното, че явно е намерил отдушник и е щастлив, да гадно ти е, но в крайна сметка живеем в ново време, различните сексуалности са факт, проблемът е ограничените вярвания при теб. И каква му е работа на твоя познат да ти разказва видял баща ти, селски манталитет и обяснения, вре се в живота на другите и се обяснява.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e9489406a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Това по някакъв начин променя ли баща ти или отношенията между вас? Не. Държи ли се с децата си по различен начин? Не. Тази част от личния му живот е била там и преди няколко седмици, когато не си знаел и не е имало проблем. В момента сам си внушаваш идеи как нещата не са същите. Или просто остави тази част от живота на баща си настрани, или си поговорете за секс и сексуалност след време като си се успокоил малко. Пък и предполагам за теб най-важното е той да е доволен от живота, другото е детайли.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9412f73fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това променя ли отношенията ти с баща ти? Не. Променя ли начина, по който вие общувате? Не. Вие сте семейство и личните ви животи не бива да имат влияние върху вашите взаимоотношения. Може представата ти за баща ти или поне тази част от него да не отговаря на реалността и да има малко шок, но той всъщност не се е променил. Повярвай ми, с възрастта някои задръжки падат и ти е приоритет да си правиш кефа. Вие с брат ти не сте деца, гледайте си живота както на вас ви е добре и баща ви да прави същото.

Или ги остави тези мисли настрани, или изчакай малко да ти се охлади главата и тогава пробвай трезвено да си поговорите за секс и сексуалност. Големи хора сте, сигурно е трябвало да говорите на тези тема по-рано.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7606ccf6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако това ще ти е успокоение някакво - няма да си нито първия, нито последния, който да е разбрал това за баща си или партньорът си. Не малък брой мъже се обвързват с жени и създават семейства за пред обществото, а всъщност са хомо или поне бисексуални и си ходят тайно по мъже.

Едно приятелско семейство на нашите след 20 години брак и дете се разделиха и бащата заживя с мъж после.

Друг познат пък след години се разбра, че ходел по мъже тайно зад гърба на съпругата си, като обяснението на въпросния беше, че не можело да му стане и да легне с жена си, ако преди това не се е настройвал с мъж от пасивната страна :) така че всякакви чудатости ги има, не можеш нищо да направиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fb1778dbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Замисли се все пак дали е по-добре да се среща с жена/и. За теб. Какво е изпитвал преди 16 години и какво изпитва сега... В голямата тъга е нормално да не изпитва никаква нужда от секс, но по-късно... Заради думата си, заради вас, заради хорското мнение се е въздържал достатъчно дълго. Смяташ ли, че през това време дори не се е самобслужвал? Не може да не знаеш, че при тази дейност, човек си представя "нещо". Нали не допускаш, че е възможно това да е неживата му съпруга? Най-вероятно е гледал порно. Има вероятност да изпитва известна антипатия към жените заради майка ви. И така може би е стигнал до гей-клиповете. По-късно е решил да опита наживо.
Никой не знае какво ще му сервира животът утре. Препоръчвам ти да не му се месиш. Като не ти харесва - не ходи при него.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: d81895de0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе всички сте много широко скроени когато не става дума за вашата "градинка". Можете ли да се поставите на мястото на момчето, да си представите как виждате баща ви гол в легло да се целува с друг мъж и т. н.? И след това да сте отново близки с него и всичко да е ок? Съмнявам се. Само кураж на автора и по-скоро да забрави тая история - само времето ги лекува тия неща.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 369e6de2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Много е долно, че си му ровил в нещата. Иначе какво прави със своя личен живот си е негова работа. ЛГБТ хората са част от нашето общество и трябва да свикваме с това...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: fbbd36db27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не е изобщо нормално да си представяш родителите в интимна обстановка. И хетеросексуалните.
Твърде често деца и родители се разминават в разбиранията си за живота. Нормалното решение е да не се месят едни на други и по възможност да си живеят самостоятелно.
Много деца и родители с напредване на възрастта почти спират да контактуват поради всякакви причини. "Обръщането на резбата" не е приятно, но преустановяването на контакт винаги е следствие на нещо неприятно. Не е много красиво, но понякога е за предпочитане... пред постоянното влизане в конфликт.

 
  ...
преди: 11 месеца, 21 дни
hash: 6286fcf0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Какви ЛГБТ и приемане? Какво си прокарвате пак либерастките глупости все едно не виждате какво е написало момчето - тука не става въпрос за влюбена двойка от мъже. Те ако бяха много привързани един към друг защо правят групов секс с други мъже? Ясно и просто - мъже на почти 60 години, които е ясно че вече няма жена която да им върже си намират млади гейове и си ги чукат за забавление. Не е нещо невиждано но не ми го пропагандирайте като нещо правилно и как едва ли не автора видиш ли е в грешка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 3c82a60a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До номер 14: Очевидно ЛГБТ хора има, на всякакви възрасти, които правят най-различни неща (от здрави семейства до лудории в гей сауната). Това се случва по света в 21 век. Дали ти или някой друг одобрява това е напълно нерелевантно за обективната реалност. Една трезва преценка е достатъчна, за да ги приеме човек, а не да ги отхвърля с някакви псевдо-морални аргументи :-)

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: abacaf5fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Остави човека на мира ако го бе чул от него като признание

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: b4ba854ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ей, доживях да видя някой да напише че баща му чука други мъже, и отдолу в коментарите болшинството да смята че всичко е ок и тоя човек върши нещо нормално. Е**ти и времената в които заживяхме...

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 875be61135
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   И? Какво трябва да те бърка личния живот на който и да е? Било той баща ти или комшията ти? Все едно някой да те гледа под лупа дали, как и защо правиш нещо нередно по стандарта на времето в което живееш. Тъпото не е, че си споделил... тъпото е, че споделяйки ти го рамкираш за нещо "не нормално"... А този фетиш, влечение или както искате го наричайте си го има от едно време. Всички знаем за "близките" взаимоотношения на войните от Спарта примерно.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: f252ca5a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Към 18 - ми то не е нормално бе, пич. Фетиш е, но не убеждавай хората че е нещо нормално. И като почнете меките китки да се оправдавате със Спарта, Александър Македонски и Елтън Джон.... просто приемете че сте хора с някакви психични разстройства които ви карат да искате да ви оправя мъж и това е. Че и да не се бъркал в личния живот на баща си.... вие сте тотално скопени, бе! За вас семейство, род и родина нищо не значат. Евала на пича че го е споделил - дано всички около тоя човек баща му разберат какви ги върши - след като е нормално да си се натискат в парка, що не?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker