Защо съм отказвал секс на някои момичета и жени. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо съм отказвал секс на някои момичета и жени.
преди: 11 месеца, 6 дни, прочетена 4579 пъти
Искам да споделя нещо от моя сексуален живот, когато бях по-млад, а и сега и съм сигурен, че на женската аудитория в този сайт, това което ще споделя няма да им хареса и е възможно да бъда много критикуван. Ще приема всички критики стоически, защото казвам истината от това което съм преживял и продължавам да съм верен на себе си. Вече съм малко над средна възраст, но през живота ми съм бил с достатъчно момичета и жени за да се уверя, че това което ми се е случвало с някои от тях е често срещан факт и е оставил в мен дълбок отпечатък и не мога да бъда безразличен към този факт.
Като ученик в гимназията съм имал гаджета съученички и ми е било много приятно. Те също са били доволни от връзката си с мен. Имах една съученичка с която никаква интимност не сме имали докато учехме. Но година-две след завършването се срещнахме, поздравихме се и навлязохме в по-дълъг разговор. Тя ми призна че през това време е родила дете момиченце. Тя имаше красиво лице, но теглото и беше малко наднорменно. Правихме секс и беше удоволствие както за мен, така и за нея. До тогава никога не ми е минавало през ума да искам да видя вагината на момиче от близо. Не знам от къде ми дойде тази мисъл, но тя се съгласи и аз я погледнах от много близо, но останах много изненадан. Срамните и устни бяха разкъсани, висяха и гледката беше много грозна. След този случай повече с нея не сме се срещали. Най-лошото беше, че след този случай за цяла седмица аз въобще не се възбудих. Реших от тук нататък с всяка жена-момиче с която правя секс да им гледам вагините. Имал съм доста случаи с жени-момичета, които са имали красиви вагини да им се кефя до побъркване. Но съм бил с няколко жени-момичета, които са имали грозни вагини. На такива жени съм отказвал секс чрез най-различни оправдания. Просто не мога да се възбудя ако вагината на жената не е нормална на вид. Критикувайте ме колкото си искате, но това съм аз и не мога да се променя. За някои мъже това може да не е никакъв проблем, но за мен е. Някой може да каже: "а твоя пенис не е ли грозен". Ами до сега никоя жена не се е отвратила, напротив някои са ми казвали, че пениса ми е красив и всички жени с които съм бил обичат да ми правят свирка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 2adba4e8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

1.   Мен по ме притеснява характерът на жените. Много от тях имат невероятно грозно поведение. Гледаш ги на външен вид красиви, издокарани, ще кажеш, че са пипнати от Бог. А то? Едни нагли, надути, префърцунени, обиждащи, псуващи мрънкала. Не можеш да си представиш, колко много жени и момичета обиждат без проблем всеки, който не им е на кеф и псуват. Ужасно е.

Иначе, що се касае до срамните им устни, прав си. Има някои с много красиви, други е трудно да ги гледаш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 62f051f815
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

2.   Обсесивно-компулсивно разстройство.
Антидепресант и антипсихотик трябва да оправят нещата.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 78bc372ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

3.   Това си е твой проблем на психологическо ниво. Не мисли че можеш да засегнеш някого. Никоя няма да се затръшка че си отказал секс. Мъже бол.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: e3328e6415
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

5.   Почти съм сигурна, че си девствен и гола жена не си виждал на живо, но както и да е. Това, за което говориш са срамните устни, а не вагината. Те не могат да се разкъсат при раждане, а са такива, каквито ти ги определи природата. При някои жени са по събрани, при други по-дълги и висят, но това изобщо не зависи от жената, а в твоя случай ако не ти харесва и не можеш даже да го вдигнеш заради това просто може да се каже-който го е страх от мечки да не ходи в гората. АКО има някакви разкъсвания след раждане, те се виждат в разстоянието между влагалището и ануса. Там може да има евентуално задебелен шев.
А на мен лично ми стана интересно как точно се случва това с гледането на вагините. В смисъл събличате се, жената ляга и отваря крака, ти поглеждаш и ако са грозни според теб отдолу, ти ставаш, обличаш се и си тръгваш? Или как?
Сега моят съвет-с писане на подобни теми няма как да смъкнеш самочувствието на жените, защото на нормалните мъже изобщо ня им пука от подобни неща и пак ще им налитат. Имаш психологически проблем и си с някакви натрапливи мисли, заради липсата на секс. Мисля, че би било добре за теб да идеш на психолог. Ако нямаш възможност за това, поне изгледай някой и друг любовен сериал, или изчети някой любовен роман, за да придобиеш поне някаква представа как мъжете общуват с жените, за да им обърнат внимание и евентуално да ги допуснат до себе си сексуално. Веднага си личи, че нямаш сексуален опит, но не трябва да се притесняваш от това, важното е да си намериш момиче и да го предразположиш и нещата ще се случат сами. Успех ти желая.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 033002c332
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Ами то много зависи и те какво са търсели...
Аз не правя секс просто защото на някоя ѝ се е приискало.
Че то от секс деца стават! Представяш ли си да ти натресат дете, дето нито искаш него, нито майка му, само защото си уйдисал на някаква да я изчукаш?
Мислете малко с тия глави, ей!

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 14916e78c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

7.   Вместо да си търси човек и партньор в живота, той тръгнал вулва да си търси! :)
За мен атрибутите са интерфейс към жената - средство и начин да ѝ доставя удоволствие и да изразя чувствата и отношението си към нея. Хич не ме интересува копчетата и ръчките дали за червени или зелени, дали са с драперии, с пискюли, износени ли са и т. н.
Изключително жалко е, че още не си прогледнал отвъд видимото... Дано ти провърви с вулвените манекенки... :)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 14916e78c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

8.   Само да те попитам: ЗАЩО в действителност (в биологичен и еволюционен план) се събират един мъж и една жена? И ти докъде си в тази линия на нещата?

Не ми отговаряй - като сперматозоид, попаднал в дебелото черво си...

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: bf5fe7e752
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

9.   Може да са различно, но не ненормални. И каква е тази глупост. Ако ти харесва една Жана, харесваш всичко в нея.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 8c25e240a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

11.   Авторе, гледката на срамните устни и/или миризмата, лъхаща оттам, е най-честата причина, поради която мъжете, които веднъж са си легнали с една жена, не искат да повторят с нея. Но монетата има две страни, понеже все пак жените не са виновни за това какъв ген са получили по рождение. Повечето имат гърди, имат що-годе приличен вид в лице и тяло (все получени наготово неща, които им дават огромни предимства в живота и отношенията с мъжете), но там долу по-често гледката е изненадваща и не съответства на хубавото лице. Нормално е и всички мъже, виждали голи жени, са наясно с това обстоятелство.

Аз най-много съм лизал тази от приятелките ми, която не беше никак красива отдолу, но затова пък с блясък в очите обожаваше да го правя по няколко пъти на ден и така и на мен ми беше почти толкова приятно като на нея, защото ми доставяше удоволствие да я усещам как се гърчи от удоволствие и пръска силно. Следващата жена, която обладах по френски, имаше най-красивите срамни устни, които някога съм виждал. Разбира се, това още повече изостри апетита ми и цяла нощ не я оставих, макар че езикът ми и двата ми пръста получиха мускулна треска и трябваше да си давам почивки. Определено има значение за възбудата на мъжа как изглежда жената отдолу, но ако обичаш една жена и я харесваш като човек, това не би трябвало да е повод за отказ от връзка и рушене на вече установени добри взаимоотношения. Всеки мъж си има предпочитания.

Втората най-честа причина за нежеланието на мъжете да са с някоя жена е отвращението от надменното поведение на все по-голяма част от младите и на средна възраст жени. Номер 1 ги е описал ясно и точно. В днешно време е крайно трудно да намериш жена-пич, както има един израз, с който мъжете наричаме земните, разбрани и с чувство за хумор жени. Самите жени не могат да осмислят колко повече биха спечелили, ако се отнасят вежливо и справедливо с обикновения мъж до тях. Тънкият момент тук е, че масата жени не искат обикновени мъже на тяхното ниво, а искат да надскочат себе си и се целят в едни 5% от мъжете, които считат за "каймака" сред мъжете; само дето после реват, че поредният тъпкач ги е употребил и наранил. Ами, много ясно - тъпкачите чукат тези жени и не им пука за тях, защото последните са будали и бързо-бързо се разкрачват и надупват; без протакания, разигравания и условия, каквито имат към обикновените мъже.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 950fc0c0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

12.   Всеки има право. И аз не бих била с мъж, който има грозен пенис.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 38c1ca09a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

13.   До автора-дядо Кифльо-всички в сайта знаем, че имаш травма заради сексуално отхвърляне, станал си женомразец и т. н. И да не си дядо Кифльо-пак ще ти кажа нещо-първо да чукам на дърво-нямам висящи срамни устни, второ-някои жени имат, може да не е естетически красиво, но ти си жалък-защото първо си правил секс с жената, а после си решил да гледаш разни неща. Интересно... Тоест на теб по-голям зор ти е било да си завреш някъде увисналото червейче, а пък после да се утешаваш, че тя и жената нещо й имало.
При всички положение-РАДВАМ СЕ, че НЕ съм раждала деца, че нямам дори и 1 дете, радвам се-че никога не съм и имала намерение за това. Обаче да те питам нещо авторе, защото на 99, 99 процента съм убедена, че си дядо Кифльо, който пак се пъне за някой друг да мине и пак прави изказвания разни по повод женските полови органи, ти -защо се късаш да вееш байряка в различни теми и коментари да се обясняваш-как жените трябвало да раждат още от 18-годишна възраст? ! Щом знаеш какви са последствията върху тялото, защо се късаш да плямпаш за раждаемост, че да не се затриела жалката държава, а в същото време се късаш да бълваш неща за наднормено тегло, стриии, увиснали и разкъсани полови органи, увиснали гърди-ами така е дядо Кифльо, ти какво си мислиш-то да не е лесна работа 9 месеца бременност, гадни хормони, повръщане и куп др. проблеми, качване на 10-15 кила отгоре, после стрии, увиснали гърди, увиснал корем и т. н. Естественото раждане-предполагам знаеш как става.... Представи си ти, ако беше жена да ти изкарат от нежните, малки и фини интимни части-някакво бебе. Престави си да се пънеш-все едно си в Ада и после шевове и т. н.
Ясно, че има жени, които и след 2-3 деца-си остават тънки и стройни, връщат си външно фигурата, но за интимните им части-какво могат да направят... -там пораженията си остават.
А иначе -като имаш травма от женски полови органи и си харесваш наденицата между краката-ами пробвай с мъже-какъв е проблема?
Има и други причини-на някои жени интимните им части да не изглеждат добре-примерно разни такива, които са били с мускулести, едри и дебели, , глигани" или някой тип с дебели интимни части и съответния тип, като капак предпочита груб секс-като разгонено прасе, нормално после на някои жени да им увиснат разни неща.
Не съм чувала за лесбийки с проблеми, с увиснали срамни устни и т. н., значи проблемът откъдето и да го погледнеш се свежда до мъжете!

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 567a985513
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Да те питам ти в казарма ходил ли си.
Защото като прочетох какво си написал се изсмях.
Нека да те опъна марш на скок два пъти в месеца със пълно бойно снаряжение и десет наряда и да те пуснат в гарнизон и някоя мацка да ти пусне секс, ще и гледаш вагината ли.
Ще е.. ш и мястото и ще е.. ш, вие сегашните мамчовци много се разгевезихте, дядо ти като е чукал баба ти в купата сено сигурно вагината и е гледал, за бригадирско движение чувал ли си, тия хора на време са построили България и за едно еб.. е там са ги пращали в затвора.
Пък сега вагините им били грозни.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 94e64a0dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Я почни да им гледаш и зъбите. Която има някой малко накриво - зарязваш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: d28de8bdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Хубаво е да има златна среда, слагаи си препаска на очите, казваш й, че така ти харесва, след секса може да погледнеш някои път как е отдолу, измести си фокуса от срамните устни на партньорката това е начинът, наблегни на удоволствието в интимността, така ще ти е супер, даже и с прашки като е можеш да проникваш без да гледаш, естествено това е валидно за жена, с която искаш интимност.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: bda9282835
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Съгласен съм с някои хора относно поведението на жените в днешно време, но на мен ми се повдигна докато ти четох темата, Авторе!

Вагината на всяка жена е различна и това се вижда, когато тръгнеш да си лягаш с нея. Освен това не знам какво може да ти е толкова гнусно... женски полов орган е просто.

Като мъж и аз съм забелязвал разлика, разбира се, но съм правил секс с кеф и толкова. Това, което ми е важно е поведението и да се държи като жена, а чисто физически, не е казано, че трябва да е супер перфектна.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 73478de3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

20.   Най много да изплашиш жената до теб с това взиране на вагината. Това си остава лично твое желание. Жената очаква отношение и мили думи и спреш ли да я търсиш значи не я желаеш какво толкова има да анализирваш друг ще я хареса.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 38c1ca09a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

22.   От н. 13 до н. 11-Е, дядо Кифльо-май познах, че ти си писал тази тема и съответно не пропускаш да се подкрепиш под своя тема, обръщайки се към автора все едно е друг, а не ти:)
Пак по диагоналната ти прочетох коментара и пак си умрях от смях. С едно изречение... -Хубави фантазии имаш, защо не използваш развинтеното си въображение и не напишеш някой роман в жанр порно-еротика, ха ха ха!
Хубаво е да си мечтаеш, но от мечтите до реалността-има бая голяма разлика:)

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 9431276ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

23.   Авторе, путка изобщо виждал ли си? Защото това което описваш да виси не е вагина, а клитор или така наречените срамни устни. Така, че най-вероятно изобщо не си виждал на живо това нещо. И това ти е най-малкия проблем каква е жената отдоло. Ако се харесвате и уважавате и клитора ще ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: ae2d889a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

24.   По-тъпа тема и аз не съм чела.. Ми и на приятеля ми онази работа е грозна и необрязана ама не съм му казвала нищо, свикнала съм, обичам си го, искам да правим секс и като се съблече не ми пука как изглежда отдолу, това е природа. Да му го отрежа ли :D... По твоята логика повече х*й няма да искам да виждам. Според мен имаш някаква фобия от ***** хахаха. То пък бива бива, ама :D

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 104bbef9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

25.   Толкова гнусна и тъпа тема!
Ако авторът беше учил малко биология щеше да знае, че няма симетричност в човешкото тяло.
Утре предполагам, че ще се появи някой, който ще напише тема как е оставил жената, защото едната гърда ѝ е по-голяма от другата.

Боже, слез на Земята и си прибери версиите, че тоя свят се задръсти от кухи глави!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: e47f72562b
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

26.   До 23 за автора не знам, но ти със сигурност не си щом не знаеш какво е клитор

Изобщо тия двамата (автора и кифльото) са по добри като стендъп комедианти - може да се развият там :)

И двамата седнали да обясняват какви трябвали да бъдат жените какво харесвали и какво не - все едно някой го интересува :) Особено кифлата най добре да зарязва носорога и да се замисли за кариера в съендъп комедито. Там има да си говори за жените и да ги нарежда и другите наранени от жените и на сухо ще му се радват ще се забавляват и ще му дават пари.

Пичове особено кифлата - който е добър с жените си ходи и спи с тях а не всеки ден да пише теории кое как и защо :) И кифльо не ми отговаряй не ми се четат 100 реда безсмислици с какви си бил колко те търсели и други измислици. И без това с жените съм си повече от добре така че нямам нужда от съветите ти - жалко че хора които не са ти четат глупостите и сигурно някой и вярват в тях.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 часа
hash: 8c25e240a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

28.   Има хора, които дори не са наясно, че на български език се казва гъделичник, а не clitoris, нито са наясно с относно точно определен човек, за когото прибързано пердашат глупости, но пък тръгнали да раздават форумно правосъдие.

Има сблъсък на умствено ниво и по отношение на разбирането какво е мъж да бъде "повече от добре с жените". За едни това се измерва с броя на опънатите лесно разкрачващи се жени, за други обаче е мъж и жена със сходни изповядвани ценности да се открият и да изградят стойностна, трайна връзка, която има бъдеще за десетилетия напред. Те не се задоволяват с повърхностни и половинчати отношения. Съществуват не един и двама мъже с чест и достойнство, които имат възможности да си легнат с привлекателни жени и да се възползват, но не го правят, тъй като целта им не е просто "да топнат чушката" и после да се пъчат из форумите колко били успешни с жените.

Това го заявявам като недобре изглеждащ мъж, който в последните седмици е ухажван от две бивши, едната от които е нимфоманка и доста апетитно парче. Много лесно ми беше преди години да я зарежа при появили се непреодолими разногласия, защото не разсъждавам с оная си работа. Иначе можеше да си стоя на удобно при нея и още да се скъсваме от пълни програми по 5-7 пъти на ден. Просто няма ли единомислие в ценностите, няма смисъл събиране с която и да е жена, независимо колко други притегателни за мъжете особености притежава.

Номер 26, киселият ти тон издава с години развивано злобно нравче и не съответства на заявеното в хвалбите ти. След като си такъв разбирач (приемаме условно, че си мъж) по зарязване на носорози, би ли предположил приблизително на каква стойност е постигнатият с тази програма договор, който отивам да подпиша в една северна страна през идната седмица? :) Очевидно има защо да поемат всичките ми разходи по пътуване и престой там и да се отнасят с мен с голямо уважение.

Ти да не си същият онзи Перко, който преди около година-две много се дървеше из няколко други теми пак на тема носорози? Няма срамно в това да си признаеш, а ако все пак сте различни хора, то поне ще можеш да намериш съмишленици и да плюете групово.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 часа
hash: aca6de2d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

29.   Нито съм пел темата, нито заглавието ѝ, нито мненията и коментарите под тях. Просто видях началото и искам да питам този или тази, написал/а "Има хора, които дори не са наясно, че на български език се казва гъделичник, а не clitoris, " - Ти добре ли си бе?

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 часа
hash: e47f72562b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   Едно си кифльо знае едно си кифльо бае...
добре си я направил програмката за стендъп комедито :) Уан мен шоу? :)
Част първа :
Много те искат все моделки все нимфоманки ама ти не им се даваш щото си много морален и не си само за секса (или може би не си падаш по секса? )
Направо толкова морален и невероятен ама как пък не можа да се ожениш че все тук обясняваш претенциите си? Викаш няма достойна за теб? :) Като толкова те искат по чужбината да ръчкаш разни носорози и там ли жените им не стават за нещо сериозно? :)

Част втора:
Много добри пари изкарваш много си богат цял свят те търси и иска уменията ама що така вместо да живееш киснеш в нета да си постваш изискванията към жените?

"киселият ти тон издава с години развивано злобно нравче и не съответства на заявеното в хвалбите ти" браво - по точно не можа да се опишеш:)

Няма какво да гадая и ми е все тая. Тук всеки може да се изкарва какъв ли не :) Факта че си всеки ден тук и пишеш в почти всяка тема показва с какво е изпълнен живота ти - определено не е с пари свобода жени и радост :) Но ти продължавай да твърдиш обратното дано поне успяваш да излъжеш себе си ;)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 часа
hash: ef5c5f933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

31.   Прав е автора, грозно нещо е вагината, прилича на кравешка муцуна, а и как смърди само.... не е истина! Тук са се изредили всички феминистки да хвалят женската вагина, колко хубаво нещо била. Дори преди време имаше и една дето превъзнасяше това грозно и зловонно нещо.... "В като вагина"!!! Природата е създала жената само за едно нещо и то може да се осъществи само чрез нейната вагина. При секс след еякулацията на мъжа жената му става много противна, и това е факт неоспорим. Красотата на женското тяло е относително понятие, защото дори и дебелите жени биват харесвани от някои мъже. Друг е въпросът за увисналите срамни устни, колко грозно и отвратително нещо са. Има и такива жени, дето се хвалят с 8 сантиметровите си клитори. Колкото и да се напъват мъже няма да станат и все с разпрани вагини ще си останат! Красиво тяло е мъжкото осеяно с мускули и силна фигура. Женското тяло е само маз и кокали и за това е заоблено, в което някой вижда женска красота. Художниците още от ренесансовата епоха са рисували голи женски тела, защото им е било много по-лесно, от колкото сложното мускулесто мъжко тяло. Така че, авторът е много прав, нищо че жените го хулят, като уж невиждал голо женско тяло. Умните хора са казали за мъжа: -"ако една жена ти хареса отпред, не я гледай отзад, защото може да не ти хареса и да се откажеш от намеренията си"! А, това че жените си избирали мъжете е пълна заблуда. За да си избере жената мъж, първо мъжът трябва да я хареса, иначе ще си остане само с избирането. Много мъже зарязват жените след известно време и отиват да плющят по-млади, защото на техните са им се наситили, а и жените им са напълнели и погрознели. Както и да изопъчавате истината мъжете са с много по-висока стойност от жените и това е така още от възникването на човечеството.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: e47f72562b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   31 гей-а пак се обади :) Другия клоун като кифлата дето само обяснява колко обича мъже - но явно не го осъзнава. Голяма възхвала на мъжкото тяло голямо нещо. Ми стой си с мъже и им се възхищавай ние нормалните мъже си падаме по жени. Ти си поредния кандидат за стендъп комедито - добро дуо ще сте - мъжелюбеца и кифльото. Тъкмо ще се допълвате голям успех ще имате :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 38c1ca09a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

33.   До н. 31-пропусна да опишеш по време на секс с мъжете, с които си бил-какво огромно впечатление са ти направили набраздените им варени наденици увиснали между краката:) Н. 31-Това, че си гей и спиш с мъже, не значи, че имаш право да обиждаш жените!
Писал си за еякулацията си-изглежда твоите телесни течности доста отвратително смърдят, щом САМ си написал, че след като си изпуснеш миризливата, , майонеза" и после вече човекът, с който преди секунди си правил секс -ти става противен, не си казал конкретно обаче-само жените ли ти стават противни, тоест с мъжете, с които правиш секс-не ти е противно? ! Може би предпочиташ мъжа, с който си- да ти се празни в устата, а не обратното, че иначе после не би могъл да го целунеш;)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 8c25e240a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

34.   Тук виреят много приказни герои. Едните твърдят колко са добре, пишат в "Сподели"-то и плюят по други, които също пишат тук, обяснявайки им колко те (другите) са зле, само задето пишат тук като онези, другите, които са уж много наред и които... също пишат тук. :)
Между другото, познавам милионер с жена и деца, който ми е приятел от повече от две десетилетия насам и също влиза да чете и понякога пише тук. Да влизаш в "Сподели" никога не е било показател дали някой има или няма смислени цели в живота, приятели, хобита, връзка и прочее.

Други приказни герои пък не били чели нито темата, нито мненията под нея, а някак си по вълшебен начин все пак са прочели нечие мнение и дори са го цитирали. Че и се хвалят с неграмотността си. Рядкост е някой да си противоречи така убедително, но и това се случва.

Купонът е във вихъра си, така че, геройчета, да приготвяме пуканките. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: e47f72562b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

35.   Мда тук виреят само измислени герой - един от тях особено вирее Кифлоприземител се нарича той. Аз определения добре и зле не съм дал но карай. Гузен не гонен бяг :) Казвам само че си лъжец или ако по ти допада фантазьор :)

Гледам пак си почнал с фантазиите та да ти помогна за стендъп проекта ти. Към 3та част включи че се познаваш с милионери. Ама не само български направо давай световни. Билито Гейтс, Ромката Абрамович всички те са зашеметени от твоите знания и често искат съвети от теб нали? Джефито Безос си му помагал много пъти след като е писал тук за съвети нали? И бай Уорън Бъфет се е съветвал с тебе докато е разпускал из филибето нали?

Но не забравяй най голямата ти гордост не я крии сподели ни я. Кажи как си се запознал с Илън Мъска след като те е открил в сподели. нет и ти е писал на имейл-а като е разбрал къв гении си. Искал е лично да му правиш новия дизайн на Теслите и ракетите в Спейс Екс в носорога нали така? Айде недей да скромничиш давай с комедийната програма пардон с "истините" за себе си колко си желан търсен и дрън дрън

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: ef5c5f933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   31 съм и съм хетеросексуален с жена и две отдавна пълнолетни деца. Гейовете и феминистичната смрад са творение на запада и тяхната извратена демокрация. Феминистки, гейове, педофили, зоофили и всичките парафили са все женски електорат, чрез който днешната извратения набира скорост. На жените им "порасна работата" и изстъпленията им се наказват лично от мъжкия пол. Тя статистиката го показва. А това че вагитага си е грозно нещо, грозно си е. Рядко има жени с красива вагина, но ги има. А и голямата смрад която повечето излъчват не е поносима за всички мъже.
33, спал съм с приятели или съотборници в хотели, когато съм ходил по състезания или в бунгала на плажа, защото условията там са за спане, но секс с мъж никога не съм правил и никога няма да правя. Колкото до наденицата ми, то тя си е моя и с нея онождам само жена си. И по добре да съм с наденица, от колкото да съм със спарушена вмирисана мида!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 1c836ecaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

37.   33, брей, каква е тази женска злоба и простотия от теб? Как можа да ме наречеш гей и спящ с мъже? Точно аз, дето съм най-върлият противник на гейовете и ми се повръща от тях да съм бил гей, че и да съм бил спал с тях и да са ми се били празнели в устата??? По-добре спри да пишеш, че извратеното порно, което гледаш тотално ти е промило мозъка. Аз съм хетеросексуален женен мъж с две порастнали деца, и педераси мразя повече от всичко на света! Колкото и жените да изкарвате всеки мъж изтъкващ грозотата на женската вагина гей, тя си е факт неоспорим, и винаги такъв ще си остане. Два пръста опикано, вмирисано месо и едно мръсно, гнусно, пълно с венерически болести черво. И да, разпраните, увиснали меса на женската вагина приличащи на баница, определено са по-противни от набраздените варени наденици на мъжете, колкото и да те е яд. Асиметрични, грозни, пъпчасали, гъбясали, почернели и гъмжащи от венерически инфекции, от безразборни полови контакти. Гинеколозите след работа нямат апетит за 12 часа и пият хапчета против повръщане, за да могат пак да се хранят, сигурно, щото вагините, на които са се нагледали цял ден са били все красиви! Моите телесни течности няма как да смърдят по-отвратително от тези на жените: - бели, зелени, червени, жълти и кафеви слузести течения, придружени от остра и задушлива миризма. А при жените с голям километраж тази миризма никога не изчезва, колкото и с каквито и препарати да се мият и подмиват. Мъжете нямат тази отвратително-миризлива женска воня. И не забравяй, че ако не беше тази мъжка "миризлива майонеза", както я наричаш, теб нямаше да те има. Жените без мъжко семе нищо не могат да раждат и не могат да се възпроизвеждат сами, защото нямат Y хромозома, а за създаването на плод освен Х се иска и Y-хромозома. Затова схващането на всички народи по света, че мъжът като пол е по-висше и независимо създание от жената е напълно правилно!

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: ddb9ae1568
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Хей, 31... ти вЕрно ли го мислиш това. Женската вагина за мен е най-хубавото нещо. Даже я намирам за естетична и харесвам да гледам вагини. Харесва ми да целувам партньорките ми там и като свърша, не изпитвам отвращение от жената. Напротив - след кулминацията ми е приятно да се гушкаме и да си говорим. След това обикновено ги извеждам на кафе. За разлика от теб също така много харесвам жнското тяло със специфичните му извивки и точно заради това, че е с повече мазнини е някак си нежно и "мекичко". Единствено ме отвращават жени с мускули и релеф като на мъже, което не значи, че харесвам затлъстели или увиснали жени. Просто съм луд по жените с всичките им вторични полови белези и дори с капризите им, поведението, дрехите, прическите, гримовете и всичко. Поради това правя секс повече от редовно и ако остана дори една седмица на сухо, се побърквам и откачам. Не казвам, че съм нормален, но и ти не си наред. С това мислене се чудя как изобщо получаваш секс от жените. А дали съм отказвал секс? Да, случвало ми се е, но предимно на гадни селянки и то най-вече заради поведението им. Спомням си как преди години изгоних от апартамента си една пача, защото едно, че беше супер проста и нагла, но беше и видимо нечистоплътна и смърдеше на пот. След това една година ми въртя интриги и ми създаваше проблеми, та съжалявах, че не се прежалих. Ама от къде да зная, че тая смрад е толкова отмъстителна.

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 38c1ca09a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

39.   До н. 37 от н. 33-Вижда се колко не си гей:) Как не те е срам да говориш такива простотии по отношение на жените? ! Написал си, че уж си женен-хм. и като си женен, че и 2 деца имаш си писал, как може да ръсиш подобни отвратителни неща? ! Като толкова са ти противни женските полови органи-ЗАЩО си спал с жена си, защо си се размножавал? ! Или ти -като хлебарките-размножаване и мръсотия. Толкова си злобен, вулгарен и долен, че няма накъде повече. На всичкото отгоре си и злобен, агресивен- Хомофоб. Н. 37-ти си ТИПИЧНА извадка на селския, прост Бай Ганьо. Навярно по цял ден висиш пред тв, пърдиш и се оригваш на вкиснато, докато горката ти отрудена женица-се бъхти да ти готви, чисти и пере насраните гащи.
Повръща ми се от такива агресори и извратени типове, като теб.
НЯМАШ грам уважение, дори към СОБСТВЕНАТА СИ ЖЕНА. Дано поне децата ти са момчета, а не момичета, че ако имаш дъщери-тежко им и горко им с такъм Бай Ганьо-типичен мазен Сексист!
Бас държа, че се късаш да изневеряваш на горката си жена и да ходиш при разни проститутки, които предвид омразата ти към женското тяло-проститутките може и да са трансексуални мъже!
Има МНОГО истории на типове, като теб, които са реално с гей-ориентация, обаче се държат-като АГРЕСИВНИ ХОМОФОБИ. Тоест-нищо чудно да се гъзиш на някой срещу заплащане, а после да го обиждаш и удряш дори. Затова жените в тази държава-стоят надалеч от такива боклуци, които са долни и агресивни, селски мачовци с 1 мозъчна гънка -и тя направена от мазната им шапка!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 8c25e240a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

40.   Номерче 35, щом за теб милионерите се изчерпват с шепата изброени от теб хора и ги използваш като средство да утежниш нададения от теб вой в темата, това още повече показва що за човек си. Аз се забавлявам като те чета с всичките ти предубеждения, защото съм наясно с истинността на всичко, което споделям тук. Обожавам да ме подценяват и сами да се затапват после. :) Имай малко търпение и от новините в идните години ще се увериш в думите ми. Не изключвам вероятността тогава сам да пожелаеш да ми се извиниш за сегашното си поведение.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: ef5c5f933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

41.   не съм 37, 31 съм но се впечатлих много на номер 37. Отличен коментар, поздравления номер 37. Само така трябва да се показват женските гнусотии, за да не се заблуждават младите мъже, че с онова грозно, мазно, гнусно и зле мирищещо нещо жените ще спекулират и мъжете ще им падат в краката заради нещото. 37, бил сексист? !? И какво означава сексист? Да казваш, че жената е ниско качество същество и не е можеща колкото мъжа това ли означава сексист? Че то тогава огромна част от мъжете са сексисти и то без да го осъзнават, а аз съм направо фундаментален сексист, защото не признавам жената за способна колкото мъжа дори и на половината от мъжките способности. 39, доста гадничко се изказваш и бих те "нахранил" подобаващо но няма да го направя, защото ако женските обиди към мъжете се насърчават от системата, то мъжките се остракират и дискриминират, за да излиза, че жените винаги са прави при дискусия или спор. Е, то за това насилието над жени никога няма да намалява, а непрекъснато ще се увеличава, но те си го знаят. Днес приели нови закони за домашното насилие, щото старите закони не били достатъчни. Само че има текст в който злоупотребата със закона и фалшиви обвинения вече ще се наказват. Както се казва една крачка напред две назад. Въртят сучат все истанбулската конвенция им е в устата, но не им стиска, защото църквата ще обедини народа и край с управляващите и тяхните еврогейаски ценности! И както вече казах на 39 аз съм 31.
Явно грозният и коментар е насочен и към мен, но нищо, радвам се, че съм сексисти се гордея с това. По-добре сексист от колкото феминист-мека китка, дето лае срещу мъжете, защото той самият е с женска фигура и обижда хетеро-мъжете, били гейове щом се гнусят от онова смрадливо гнусно и грозно женско нещо, служещо за продължението на човешкия род... за сега!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 38c1ca09a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

43.   От н. 39 до н. 41-дядо Кифльо-споко-всички знаем, че си циментиран Сексист. То ти не си се спрял вече толкова години-да ръсиш простотии по отношение на жените. Едно момиче, с което си спал на времето, докато си бил стругар, ти е казала нещо гадно по повод половите ти органи и оттам насетне-десетилетия наред не си се спрял в омразата си, сега като си почти 50-годишен дърт ерген, на който и бабите внимание не обръщат, още по-кисел и мразещ си станал. Такива типове, като теб са долни и извратени, човек трябва да се пази от такива агресивни сексисти, като теб, лъжливи и примитивно манипулативни. Казвам-примитивно-защото ти и малко дете не можеш да заблудиш, начинът ти на изказване отдалеч личи.
Примири се със съдбата си, гледай си квартирата, чисти си, зяпяй си видеата в ютюб-как се става милионер и си трай, вместо да подклаждаш извратената си злоба. И от 50 различни устройства да пишеш -почеркът ти-отдалеч се разпознава.
Замисли се-какво освен злобата и примитивизма си даваш на света, един ден няма да си на този свят и хората ще те запомнят, като злобния, кисел старец-мразеш жените и БЕЗуспешно представящ се за различни хора.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 591c739cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Ами нормално да не искаш да е като на прилеп крилата отдолу.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: af410e9d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Ако ми замирише на спарено, отказвам. Или ако има задни мераци (случва се), я питам дали си е направила клизма. Не ми пука!

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 5198b687dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Ако предложа анален секс на мъж и той ме пита дали съм си направила клизма, това ще ме обиди.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker