Гадже + секс приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гадже + секс приятел
преди: 11 месеца, 21 часа, прочетена 2478 пъти
Здравейте,

Имам секс приятел от половин година. Виждаме се веднъж седмично, сексът с него е невероятен.
В същото време той не искаше сериозна връзка с мен и аз започнах да си търся гадже още преди време. Сега срещнах човек на моята възраст - 27 години, с когото всичко е наред, но не го харесвам чак толкова, колкото секс приятеля ми. Виждаме се от няколко седмици 3-4 редовно. Той е доста активен и проявява силен интерес към мен.
Вчера за първи път правих секс с гаджето ми, но не ми хареса. Не е много надарен, прави го много бързо. Предложих му любимата ми поза, пробвахме уж и по-бавен секс, но той явно не може. Почва малко по - бавно, сякаш почва да му спада и продължава отново с бързото "клатене". Ясно е, че това е човек без много сексуален опит или просто не си пасваме с него.
В същото време аз не искам да съм с някой само за секс, искам гадже, но когато срещнах мъж за връзка, започнах да го сравнявам със секс партньора ми в леглото. Той от своя страна ме търси и скоро ще се усети, че си имам гадже. Чудя се дали изобщо да продължавам такава връзка, защото аз не съм влюбена в гаджето ми, не знам дали изобщо го харесвам достатъчно. Просто искам партньор.
Моля без нападки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 22 мин.
hash: 1db665ea38
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Не може хем душата в рая, хем кура до края. Не може да се търкаляш с тоя и оня, а да искаш свестен мъж. Аз не бих имал връзка с жена, която е склонна на такива евтини отношения. Или си кукаш цял живот с тъпкачите и на дърти години ревеш, че няма мъже, или... Всъщност няма или, защото ти просто си си такава и няма как да станеш свястна.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 1da65999ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ти си абсолютен боклук, това ще ти кажа! Защо изобщо си започнала тази връзка? Оставяй свястното момче, докато още е рано и не си му разбила сърцето напълно. Силно му съчувствам.. Вероятно е сериозен, държи и на теб и има планове за общото ви бъдеще. Ама на онаа му идвала къс и не я ебал достатъчно добре, че и се чука с друг зад гърба му. Ами какво да ти кажа.. когато са те минали цялата махла и изведнъж се окажеш на 40, с 12 котки, красотата ти замре и се чудиш къде са свестните мъже, ще си заслужаш всеки един момент от тази гадна самота.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: c11d0f1a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   На 27 трябва да мислиш за деца... биологичният ти часовник трака, тя мисли, кого харесва и за секс пози... Правото на избор на жената е провал на цивилизацията...

Кажи му на гаджето ти да спре да гледа порно и ще спре да му пада...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: a957340e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   " Защото на този свят няма кой знае какво за постигане: в него царуват нищета и болка, а скуката дебне от всички ъгълчета онези, които са избегнали тази участ. Тук господства порочността и думата има глупостта. Съдбата е жестока, хората- жалки. "
Артур Шопенхауер
Парерга и Паралипомена
Афоризми за житейската мъдрост

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 487b957599
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Е затова жените не бива да имат никога каквато и да е власт. Защото когато я имат, става само хаус, разруха и проблеми. Сегашните времена са породени от слаби и женствени мъже. Мъже, които са се размекнали.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: fd9d771b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом не си пасвате в секса връзката ви няма да просъществува! А и сама казваш, че нямаш чества към него, връзка без чувства няма! Да не говорим какво ще се случи когато той разбере за любовникът ти...
П. п Това за спирането на порното е вярно.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 3b9b2ec1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 3, не попадаш в темата.
Авторката се колебае между гаджето и секс приятеля.
Това да реши, е важно.

Всеки човек сам си решава дали да има деца.
Много хора стават родители, преди да са решили искат ли това и дали стават за родители.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: a5e947d85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Значи щом вчера си правила секс за пръв път с гаджето си, ти веднага от първия секс определи, че той не те клати добре! Нямал опит. А ти ако имаше достатъчно опит щеше да знаеш, че на ВСЕКИ НОРМАЛЕН МЪЖ му трябва някакво време с новата партньорка, за да се нагодят. Онзи тъпкача ти явно му кацат много мацки и той цял живот клати по няколко наведнъж и без секс не е оставал за повече от няколко дни през живота си и ти реши да го сравняваш с гаджето си. Браво на тебе, много умно.

Впрочем такава като тебе въобще не е оферта за сериозна връзка.

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 9580eb75be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Хахахаххаха
Льольовци те в първите коментари те плюят, но съм сигурна, че и те са същите като секс приятеля ти. Не искат нищо ангажира що, не биха пропуснали да топнат чушката, само за забавлението, търсят именно такива момичета и навива сериозните за това, но после плюят авторката, че имала такъв. То обаче мисленето понякога преди да изръсиш простотия боли.
Авъорке, ти харесваш секс приятеля ти. Това е истината.
За съжаление той не харесва теб, иначе щеше да си го разбрала до сега. Моят съвет е да не влизаш в такива неангажиращи отношения и да изискващ повече от мъжете и не говоря за финанси, а да изискваш отношение като към почтена жена. Разбирам те, че искаш връзка, но от секс приятеля ти няма да я получиш. Съответно го разкарай, без секс няма да ти стане нищо.
Дай шанс на този, който се старае. Първият секс между партньорите рядко се получава от първия път идеално. И за там е необходимо време за напасване. Сигурна съм, че ако новият е достатъчно ангажира към теб и му кажеш как точно искаш да бъдат движенията, ще се съобрази. Този обаче, който те ползва за забавление, ще гледа повече неговия си кеф.
Виж, ако нямаш никаква химия с него те разбирам, че няма как да се получи връзка, но в такъв случай по-добре сама.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 59eb63848e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Имаш партньор в секса, но искаш повече. л от секс Имаш гадже, но не го харесваш... защо изобщо продължаваш такива връзки? Ако си честна към себе си за това, че търсиш партньор, бъди честна и към хората, които спомена, за да продължиш по възможно най-лекия начин.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: c4183a1adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Как започвате връзки без да сте влюбени, не знам.
Донякъде съм съгласна с номер 10, но с уточнение, че отнпървия път сексут между партньорите може да не се получи по две причини - липса на опит при мъжа или липса на химия между двамата.
Да, можеш да опиташ още 2-3 пъти с него и ако не се получава, няма смисъл да се подлагаш на това. Сексът трябва да носи радост и удовлетворение, а не да задоволява нуждите на мъжа, а жената да остава незадоволена. Ако в секса не върви, нищо в една връзка не върви.
На 27 е рано за деца и тези, които те съветват, че трябва да имаш деца, са сигурно баби в пенсия. 33-35 е най- добрата възраст за първо дете.

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 58e3213a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   " Моят съвет е да не влизаш в такива неангажиращи отношения и да изискващ повече от мъжете и не говоря за финанси, а да изискваш отношение като към почтена жена""". Звучи интересно, но самото държане на авторката и определението "почтена" жена, са нонсенс. До коментиращата, №10, бихте ли дали определение или дефиниция на израза "льоловци". Ще Ви бъда благодарен, защото интуитивно усещам, че попадам в категорията "льольовци" по вашето определение, но имам обосновани съмнения, че може и да греша. Предварително Ви благодаря. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 72e71745c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Здравей,

Ще се абстрахирам от всякакви "морализиращи" коментари.

Съдейки по как си описала проблема си, има само едно решение - заеби "гаджето" си и си търси за приятел, някой "надарен", който да е "добър в леглото". :)

Лошото е, че както доста хора тука описаха - "тъпкачите" не търсят сериозни връзки, а "секс играчки", но пробвай тук-там, може да си намериш "гадже-тъпкач".

Късмет! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker