Женски мисли, фантазии и желания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Женски мисли, фантазии и желания
преди: 10 месеца, 14 дни, прочетена 3019 пъти
Здравейте. Искам да споделя историята си и да помоля за съвет и помощ.

Аз съм мъж на 31 години, още от малък пробвах да обуя прашките на сестра ми и много ми хареса и след това винаги, когато съм имал възможност си слагах отново нейните прашки/бикини. Обувал съм и чорапогащник, клин, слагал съм си сутиен, рокля, каквото виждах и каквото можеше да ми стане.
Всичко това много ми хареса, започнах да гледам и порно, на 15 години бях тогава. И гледайки порно, се чудех какво ли изпитват жените в секса и определено ми се искаше да се почувствам като тях и да бъда на тяхно място. Започнах да си пъхам предмети в дупето и също ми харесваше и накрая започнах да имам мисли, фантазии и желания за мъже. Затова как аз съм в женската роля, как правя свирки и как ме чукат мъже..

Бях девствен, когато станах студент. Там обаче успях да се видя с един възрастен мъж. Аз бях по прашки, сутиен, клин и тениска и така му правих свирка. На него обаче не успя да му стане и спряхме след 5, 10 минути. Бях на 20 години тогава и мога да кажа, че определено ми хареса, макар и да му го лапах мек и малък.
След това продължавах да имам мисли/фантазии и желания за мъже, но от страх, срам и притеснение така и не направих нищо друго с мъж.

Интересното е, че след това срещнах жена, влюбихме се и тя ми беше първата и единствена до момента. Живяхме заедно няколко години, бяхме щастливи, но накрая тя ме напусна. Докато бях с нея, чувствах че мога да прекарам целия си живот с нея, много я обичах и не исках да я губя, но уви...
Минаха 5 години откакто не сме заедно, а от тогава аз не съм правил секс, но мисля, че загубих и всякакви сексуални мисли и увлечения спрямо жените.

Харесвам жените, заглеждам се по тях, но не чувствам привличане и сексуално желание. Един вид по скоро им се възхищавам и от една страна ми се иска да съм като тях и да бъда в тяхната роля, да правя това, което и те правят.
Мисля си, че определено имам женски мисли/фантазии и желания. Определено си мисля, че жените също имат такива мисли и желания за мъже. Защото си представям как съм на колене, как правя свирки, как се надупвам пред някой мъж и той ме "оправя". Така се чувствам и постоянно мисля за тези неща. Все още нищо друго не съм направил с мъж, освен тази свирка преди 11 години, но си мисля, че май наистина съм гей в крайна сметка..

Ако някой може да помогне с мнение и съвет, ще съм му благодарен. Благодаря ви и всичко добро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 13 дни
hash: c692fa0abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Мъжете изпитваме силен анален оргазъм. Не е трябвало да си пъхаш предмети в дупето. Явно си изпитъл силен оргазъм при пъхането на тези предмети. Според мен си бисексуален. Намери си мъж и го направи с него - може да не ти хираса но може и да ти хареса но поне ще си пробвал и ще си сигурен какъв си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 0c3e13fae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Опитай в крайна сметка отново с мъж, какво те спира?

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 57859f80b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От Автора:

Много ми се иска да го направя с мъж, имам желание да правя свирки и да ме чука мъж, но в същото време изпитвам страх, срам и притеснение-това ме спира до момента..

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 9840669bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жена ми редовно си играе с моето дупе и супер много ми харесва да ми го лиже и да си играе с пръсти. Това да Ви правят свирка докато Ви галят простата е нещо невероятно. Тя става супер мокра от тези игра и после се чукане здраво. Та това че анусът ти е ерогенна зона не е никакъв проблем. Проблем е че искаш да правиш свирки и да носиш женски дрехи, но какво да се прави, всеки е извратен по своему.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 6b75d4ccf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен с такива мисли и желания си си гей на 100 процента.

Няма защо да се чудиш, повече от ясно е - гей си!

Ж26

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 08ddaa0ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен пък ти се отразява че вече от доста време си сам. Ориентирай се да си потърсиш приятелка или излизай с жени и само за секса

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 141daf880c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Приеми се такъв какъвто си - ГЕЙ! Никой нормален мъж няма да му се правят свирки и да иска да му нацепят кофата! Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker