Имам чувството, че я притискам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам чувството, че я притискам
преди: 9 месеца, 17 дни, прочетена 1616 пъти
Здравейте, момче съм на 21. Приятелката ми е на 19. Историята ми е следната. С нея сме заедно почти 2 години. В началото на връзката ни не правихме секс защото аз не се чувствах все още готов защото в стари връзки винаги съм чакал момичетата до мен по 1-2 месеца и ми беше странно да се случат така нещата.
Както и да е мина този период и двамата се напаснахме идеално в секса. Казва ми когато и стане еднообразно веднага си разнообразяваме за да ни е хубаво и на двама ни.

Не мога да кажа че е много сексуална може и със секс може и без него до някаква степен. Същото важеше и за мен преди да я срещна. Твърдя че с нея имам най-хубавия секс от всички с които съм бил до сега. Никога секса за мен не било най-важното в една връзка.
От месец някъде се случи следното спря да иска толкова. Имаше някакви проблеми но минаха и от тогава край. Най-много да сме го правили 2-3 пъти за месец и половина. Говорих с нея относно това. Знам че се задоволява сама.
Но като стане дума да се опитам да се случи нещо. Било и гадно, не се чувствала добре *там долу*. Дърпа се от мен и ми става кофти до някаква степен заради това че не правим нищо но и до това все едно я притискам.
Не ме разбирайте погрешно че съм някакъв сексуален маниак, но за мен е нормално 2-3 пъти седмично да се случва. В предишните ми връзки дори аз съм бил човека, който не е искал толкова секс.
Но с нея толкова добре се напаснахме че чак не мога понякога да се сдържам. Просто все като подхвана темата почвам се чувствам че прекалявам, притискам. Винаги когато се чувства окей ми позволява. Не искам да я притискам и да става конфузно. Вече си мисля че в мен е проблема все едно не мога без секс. Случи се няколко пъти вече да се задоволявам сам. Но просто не ми е същото. Друго е когато се наслаждавате заедно в секса. Чак вече ми е неудобно да подхващам темата. Почвам да се чувствам все едно в мен е проблема че съм прекалено възбуден?

Въпросите са ми следните:

Прекалявам ли наистина с това да я карам да правим нещо?

Или просто от факта че съм свикнал да правим често секс и рязко всичко е прекъснало изведнъж ме кара да си мисля че има проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 17 дни
hash: d043937ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не иска вече с теб, омръзнало и е. Може да има различни причини- да не те харесва вече, да приспива с друг или да е харесала друг мъж, сексът с теб вече да го усеща изморителен или скучен.
Във всеки случаи като не иска няма за какво да я караш насила. Трябва да приемеш, че най вероятно отношенията вървят към края.

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: bfab894df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не споделяш как и се е отразил проблемът, който сте имали. Не е ли това причината да спре със секса?
Понякога за жената 3 пъти в седмицата идва много, и за мен беше така, когато бяхме млади гаджета с мъжа ми... поговори отново с нея, иначе личи, че се съобразяваш

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 42a7e51241
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Брат ми, едно момиче така изрязко да не ти иска секс говори много. Аз бях с една мацка 4 години и половина братле.. при което правехме секс в месеца поне по 10-13 пъти и ни беше екстра. Ей така и тя като твоята сврака започна изведнъж да не ми дава и "да не се чувства окей там отдолу", обаче се оказа, че се чувстваше в ръцете на бившия си доста добре... Куца ли секса.. нещо не е окей. Няма го сексуалното привличане. А то е най-важното.. Стани от дивана, започни да си гледаш своите приоритети-ходи на фитнес, започни да ходиш на някакви събития, ритай, спортувай, излизай с момчета.. просто се отдалечи леко от нея. Бъди алфа мъж. Сексът в крайна сметка е удоволствие! Айде адиос и умната!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 6411cb7165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не е важно какво ще ти кажем ние тук, а приятелката ти. Ти не правиш секс с нас, а с нея. Разберете се двамата. Ако единият не е доволен, няма истинска връзка и рано или късно настъпва раздяла. А в случая сте недоволни и двамата.
Може да отидете някъде на почивка, да смените обстановката. Макар че и това може да не даде резултат. Или да отиде на сексолог, ако иска.
Но наистина е много гадно да правиш нещо, което не искаш само заради другия, като задължение. От цялата работа той просто ще ми стане противен. На нейно място бих се разделила. На твое- също, . Преди някой да е кръшнал настрани.

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 88e0ec426f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Бате, докъде стигнахме. Мъжът да не е готов да прави секс и да го чакат 2 месец. Леле мале, оле мале, дай ми я тая мацка на мене брат....

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 67cf7e6846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мацката ти има някакъв проблем и явно се притеснява да ти каже. Казвам ти го като жена. Мен само това ме е спирало да правя секс! :)

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 1973223a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   на 19/21 ако не правите секс всички ден, значи си губите времето.
Даже само по веднъж на ден е малко.
Като станете на 40, след 20 години брак, може да го правите и по веднъж годишно и то не всяка година, но на 20 не трябва да е така!

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 0ca9e69019
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Звучиш ми, като читаво момче и добро. Жена съм, и ти казвам, че твоето момиче спи с друг! Или има здравословен проблем, който упорито крие от теб! Но, като ти чета историята, според мен тя ти изневерява! Я ми кажи, момичето има ли парола на телефона си? Ако има, работата е повече от ясна. Притеснява ли се, да и гледаш нещата в ФБ? Разучи я, с кой излиза, с какви хора, се среща докато не е с теб. Даже, накарай твой приятел на когото вярваш да и заложи "капан" дали ще му върже, ако му се навие, да знаеш, че момичето не е читаво. И гледай, този твой приятел, да не го познава твоята приятелка. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: b3b4486a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Жената не е за теб, търси друга по сексуална, да не ни пука. случва се.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 185247923b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От Автора:
Момичето до мен не се среща с други. Заедно сме постоянно. Знам и паролата на телефона.
Относно проблема който имаше беше че имаш цистит. Не съм толкова коректен тази сфера. Но доколкото четох не е нещо кой знае какво. От както писах историята все още не се е случило. Не съм отварял темата но и тя не я е повдигала. И смятам просто да не я повдигам повече и да я оставя сама да си го поиска.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 15 дни
hash: 1b5d8e856a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   След 5 години връзка с много редовен, страстен и продължителен секс моята някак изведнъж намали секса до 4-5 пъти месечно при положение, че се любихме всеки ден принципно и дори по време на цикъл поне по веднъж. И аз се чудех какво става. От притеснения и липсата на секс спря да ми става. Минаха някаколко месеца в които почти не правихме секс аз пих Трибестан и Мака, а тя само Мака и лека полека взехме да се завръщаме към секса. После тя беше супер сексуална, но по една или друга причина тестостерона ми беше паднал до степен да не ми се прави секс. Взех си Трибестан и започнах да тренирам отново. Сега шампиона ми е като в пубертета. Сексът но е също толкова редовен колкото в началните ни години и всичко е супер. Просто има такива периоди по някога. С жена ми е невъзможно да си изневерим, тъй като работим на едно и също място и живеем заедно, тоест сме 24/7/365 заедно и така откакто се помним.

 
  ...
преди: 9 месеца, 15 дни
hash: 03f4547e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Номер 3 и номер 5, като сте братя на автора, вижте се лично и му помогнете.
Откъде. сте измислили това глупаво обръщение, дайте съвет без да се правите на интересни.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 4259992713
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12.. какъв съвет да му дам бе човек. Да му кажа как да я ч**а по-здраво и в коя поза точно ли... Казах му и то доста ценни съвети, а именно да постави своите приоритети на пиедестал и да се отдалечи от нея, за да може сексуалното привличане да е на 100%. Прочети книгата на Любослав Любенов-сексуално привличане и ще видиш за какво ти говоря. Това, че тя е имала проблем, не е негова вина. Айде със здраве!

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 782362e8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Жената, когато прави секс за нея не е просто секс, тя се свързва с човека емоционално, харесва го, обича го... ако не иска да сте близки, по вероятно е да е харесала и не само и да общува с друго момче. За мъжа сексът е само секс, за жената е какво чувства към мъжа... може би играя важна роля и разнообразието в секса както и какво харесват партньорите.

в моя случай живях 2 год с един човек, той знаеше какво харесвам, но никога не ми е казвал че и той харесва същото на место това помня още в началото каза " аз това няма да го правя", разбира се сексът както беше често, стана рядко и еднообразен, добре знаех кое след кое следва и колко ще продължи и ми беше скучно, завладя ни и ежедневието / а аз много държа да има качествен секс/, видях че нещата няма да станат защото и други области от живота почнаха да изпадат от нормата и накрая не ми остана нищо освен да му кажа, че се разделяме... след време /явно човекът си има някакъв проблем/, той ми пише, че имал връзка, но и тя приключи, че с момичето с което е бил е правил това което е харесвал, но по други причини са се разделили, обаче като ми каза какво е харесвал и му казах че е голям идиот, защото ако беше споделил на времето, още щяхме да сме заедно... изводът е какъв - сексът и разнообразието както и доверието помежду двама души са много важни неща.


късмет!

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 2a8ea07abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не притискаи момичето. Приятелството е много цено. Предложи и романтична вечеря. Секса не винаги е най важен.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: e0be577509
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако си мислиш, че тя сама ще поиска, много се лъжеш. Тя е от тези жени, които независимо с кого са в леглото, независимо от техниките големината на члена, каква е продължителността на акта, все няма да иска, но ще мастурбира. Ако си мислиш, че ще стане с подаръци, жестове, цветя, почивки, къщи, коли, бижута, пак няма да стане. Тя е от този тип жени, които в началото правят секс само да задържат подходящият глупак. Ако е решила да има деца, ще го прави, докато забременее веднъж, или дваж. След това глупакът вече тотално е оплетен в паяжината и няма шанс да се измъкне, просто защото тя знае, че той е свестен. Остатъкът от живота ти, ще мине в мастурбация, ако си интроверт и ти е трудно да търсиш друга жена за любовница. Не вярваш? Животът е пред теб. Дори да говориш с нея спокойно и да ѝ обясниш, че за двамата сексът е здравословен, ще се напъне някой друг път, но след месец нещата ще са по стария начин. И идваме до моментът в който категорично ти заявява, че повече няма да го правите. Това става когато напълно те е оплела по всякакъв възможен начин и няма накъде да бягаш. Не вярваш? Моля, заповядай! Да не си мислиш, че само на теб се случва? А ако ѝ кажеш, че има проблем и да отидете на консултация, ще вдигне олелия и категорично ще откаже. Това дето ти казват, че си има други, със сигурност не е така. Тя теб не иска, камо ли с друг. Явно си я харесваш и няма да я напуснеш, но ще трябва да караш само на мастурбация. Когато има диагноза за нелечима болест, в първият момент не вярваш и все си мислиш, че има някакъв изход. В този случай изходът е или друга жена за съвместен живот, или любовница, или мастурбация. Едва ли ще я напуснеш. Едва ли ще намериш любовница. Дори да намериш, тя ще е само временно. Постоянното което ти остава, е мастурбация. Не е приятно при здрава и права жена, но тя затова е с теб, за да не можеш да я караш насила да правите секс.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 6bd903501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Точно заради такива жени и мъже, след време всеки ще си има изкуствена любовница или любовник. Те ще са красиви и винаги готови за смислен разговор и секс. Няма да търсят кусури, да се карат, бият, режат, остригват. Няма да искат пари, бижута, парфюми, коли, почивки, къщи, вили. Винаги ще са в добро настроение и никога няма да са с главоболие, неразположени, уморени и сърдити. Тогава няма да има нужда от семейство. Децата ще бъдат зачевани в епруветка, ще растат в изкуствена утроба и ще се раждат без болка, стрии и повишаване на тегло. Ще бъдат отглеждани общо, без караници, бой, насилие, в приятна обстановка. Жените няма да има нужда да купуват безкрайно много дрехи, обувки, бижута, парфюми. Мъжете няма защо да се правят на бабаити, умни, любезни, галантни, да купуват цветя, да плащат всякакви женски сметки. Пълна идилия. Всеки ще живее в стая, кухня и сервизни помещения. Общество от саможиви егоисти, които не се трогват от нищо. И всичко това, защото претенциите и на мъжете, и на жените са огромни, но напълно неподплатени с каквото и да е. Харесва ли ви такава перспектива? Не, да? Повишаването на стандартът на живот, водят до разпад на империи. Всички империи са се разпадали поради тази причина. Убийства и бой от ревност няма да има. Старите хора ще бъдат гледани в домове. Ще умират в тях, или болница, без никакви близки същества. Имаше те, вече те няма. Няма да има нужда от паметна плоча. Човечество без чувства, емоции, радост, мъка. Но до там ще стигнем, само ако не се самоунищожим, както много сме се засилили към това. Планетата ще се отърси от това глупаво същество, наречено човек. А планетата ни е райски красива, за разлика от многото наблюдавани от учените. Не ни идва на ум да се обединим и да решаваме общите проблеми с всички ресурси, които са на всички, а не на единици.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker