С какво такива мъже са интересни на жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С какво такива мъже са интересни на жените?
преди: 9 месеца, 13 дни, прочетена 2243 пъти
Какво толкова интересно виждат жените в един сравнително привлекателен мъж, който изобщо не проявява интерес към тях? Имат възможност само да намигнат и да легнат с друг и да си направят кефа, но не го предпочитат и държат много да се борят за някой незаинтересован или претръпнал. Много ми прави впечатление и сега в жегите, Ама защо искат да е толкова трудно и задължително да бъде с недостъпен? Сериозно си задавам този въпрос. Аз си обяснявам нещата така, че ако един мъж е претръпнал за секс и не иска да легне на всяка цена до жена, то той бил по-издръжлив и се държал на ниво като мъж, но според мен и някой който е загорял може да се държи на ниво като мъж, защото той ще има сили за много повторения, А и загорелите са изключително предани и държат като си хванат едно гадже да си бъдат заедно. Аз винаги познавам кога една жена иска да легне с мен и то много преди да разговарям с нея и да я познавам. То първо жените ти показват едно възхищение и респект, та дори и да си някой скъсаняк стига да ги привличаш! Нека дамите да обяснят какъв е смисълът да се борят за такива мъже, тъй като според мен това е безсмислено при наличието на толкова нуждаещи се и готови да откликнат веднага!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 7f9a5b9a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Женската психика е извратена по природа, в нея никаква логика НЕ търси. Тя е точно противоположна на нашата (мъжката) психика, която е дейна, активна, смела, логична и прагматична - пасивна, страхлива, емоционална и ирационална. Жените правят не каквото всъщност трябва, а каквото им диктуват емоциите в главата им във всеки един момент, и под тяхното влияние взимат всички важни решения в живота си, с което сами си провалят живота. Ако за нас мъжете е важно, жената да е девствена, непокътната, чиста, неопетнена и неомърсена от никой друг мъж преди нас и за нас признак, че не става е, когато е била с много мъже и е самотна майка, то тогава за жените е точно обратното. Да е опитен бройкаджия, флиртаджия и ебач, да е наебал най-малко поне 100 жени и да има по 2 деца от всяка една от тях, за да са сигурни и спокойни, че няма да се "минат" с някой "неставащ" (в техния сбъркан мозък, ако един мъж не е спал с нито една жена през живота си, това значи, че нещо не му е наред, и следователно е психар, изнасилвач и сериен убиец), и странят от него, като от прокажен. Това е и причината да избират да се хващат с лошите опитни батки и да раждат от тях, а не от нормалните неанаболни, недрогирани, нетатуирани мъже.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 81fa8ed487
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Защото нищо не схващаш, а също си от групата на "нуждаещите се" и "загорял".
Всички хора - и мъже и жени бягаме от "нуждаещите се". Нали знаеш кои са те - онези които имат нужда от внимание и грижи - малките деца, възрастните/старите, инвалидите, лудите, сакатите, емоционалните вампири, постоянно търсещите внимание и много други разновидности. Нищо против малките деца и възрастните, сами едва ли ще оцелеят много дълго в този свят, не става въпрос за роднинни/родители.

Защо ѝ е на една жена "нуждаещ се мъж"? Всеки сексуален контакт е потенциалнна бременност от женска гледна точка. Следва бременност 9 месеца, жената е напълно зависима от другите хора докато детето е малко още 2-3 години. Значи едни ПОНЕ 4 години (и още 7-8 евентуално), освен че ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИ за себе си, детето си, ще трябва да търпи и един "нуждаещ" се като тебе, който иска "грижи, внимание, емоции, секс".
Ти си един огромен воденичен камък, с други думи - бреме, пасив, загуба на време/нерви.

Изобщо не става въпрос за сексуални способности / креватни умения.
Всеки мъж трябва да независим финансово, сексуално и емоционално. Това става като имаш достатъчно (дори не много) пари, достатъчно жени и достатъчно емоционална зрялост (социална среда, приятели, вътрешен свят).
Е как жените да не са привлечени? Виждат че няма нужда да те дундуркат, знаеш да си затваряш устата, не досаждаш, няма драма когато ти откажат/скъсат с теб. Независимо дали даваш нещо, по-важното е че не си ПАСИВ и не вземаш/очакваш каквто и да било от жената насреща.

Ти ако можеш да избираш нормална жена или жена в инвалдина количка, коя би избрал? Та така и жените.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: f68d211785
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Нещата, които получаваш трудно, ги възприемаш като по-ценни от тези, които ти се поднасят на тепсия. Това не важи само за жените, важи и за мъжете, важи и за материалния свят, за всичко. Поршето е по-ценно от Опела, не само защото е по-бързо, а и защото малко хора могат да си го позволят. Простички пазарни принципи на търсене и предлагане.

Жените са свикнали този и онзи да им сваля звезди, и когато се появи някой, който се държи недостъпно, в ума на жената се получава глич в матрицата. Тя започва да си мисли, че щом той не е впечатлен от нея, значи има лесен достъп до други като нея. Обаче тя не иска да приеме, че е една от многото, вярва, че е различна, по-добра, по-красива, по-интересна и т. н., но той просто не я е опознал достатъчно. И се започва едно доказване от страна на жената, в процеса на което тя бързо излага всичките си оръжия в опит да го спечели. Прави секс с него когато той пожелае, съобразява се с неговия график, угажда му както може и се надява, че той ще я оцени.

Естествено това рядко свършва добре, просто защото такива мъже никога не приемат такива жени на сериозно. Това е играта: той се прави на недостъпен и тя се доказва, но тя не разбира, че като му играе по свирката, става една от многото, минали по същия път и надяващи се да бъдат избраниците.

Нещо друго: изобщо не е задължително недостъпният мъж да е играч, тоест наистина да има успех с други жени и да върти по няколко. Абсолютно достатъчно е да е притръпнал, защото някоя му е разбила сърцето, и ефектът е същия.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: aa0bb5f566
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Защото личи, че това е мъж, а не загорял чико. Принципно над 90% от мъжете са тежко загорели и рядко пипат жена.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: eb4cd74053
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Само българските жени са толкова меркантилни и бездушни. После реват защо мъжа им й изневерява и ги бие всяка вечер. Ами вие си ги избирате такива! Скромните момчета са самотни и им е добре така, защото ви се радват отстрани как страдате!

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 4af70f75b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Защото мъжете не ги забелязват, ако тичат след тях стават безинтересни. Но първо трябва визуално да се хареса мъжа.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: df92030058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Природа, свиква се, животът е да се живее приятно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 3ea5dd28b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Автор:
Не, не съм от същата група, номер 2. Бил съм някога и сега ми е странно и си задавам въпроси. Вече ми е прекалено досадно това внимание, като помня как се дърпаха :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 8eb6559739
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ще се повторя с горните коментари, но все пак. Защото първите показват зрялост и независимост. Могат и с жена / могат и без нея. Искат и дават свобода. С тях жената може да се наконти и да излезе на бар да пие коктейл с приятелки и никой няма да намила затова. Могат да продължат да учат и работят и никой комплексар няма да ги обвини че са кариеристки. Вторите показват лабилна психика, токсични и задушаващи са. В повечето случаи търсят заместница на мама. За тях жената трябва да готви и ражда. Невъзможно е тя да отиде на бар или на почивка по женски, трябва да е плътно залепена за мъжа 24/7. Ето затова избираме първите и предпочитаме да сме сами пред това да сме с мъже като вторите.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: b8baf72ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Лично аз като ученик не съм забелязал да съм бил обект на внимание от страна на съученичките си, определено не съм бил. Бях, стеснителен, грозноват и срамежлив. Та и затова започнах в девети клас да тренирам джудо защото тогава, там момичета нямаше. За нас тогава момичетата бяха най-красивите, най-желаните, най-плашещите същества. Те бяха израснали на ниво млади дами като възпитание, държане и обноски, а ние, обикновените момчета бяха си останахме на ниво момчета, е имаше някакви по-вървежни и по-интересни, но те бяха единични бройки, като луксозен артикул. Ние в масовката, не бяхме интересни и като такива влизахме в казармата за две години, а там както е по разпределение, мотострелковаци, парашутисти, граничари, танкисти, сапьори, свързочници, артилеристи, морпехи и най-нещастните, във ВМС, там вече е три години, повече от нещастие. / Между другото моряците, лятно време много ги харесваха чуждестранните момичета в техните бели униформи/. След казармата когато започнах да следвам, тогава за пръв път бях с жена, над 10 години по-възрастна от мен, бивша колежка на майка ми, но много, много по-млада от нея- повече от 20 години. Преди това само ме беше целувало едно чешко момиче, може би за това имам слабост към тях-не вярвам да е някакъв комплекс. Иначе скорострелните връзки с "гедерейски" и чешки момичета бяха в малкото свободни дни през лятото на Златните пясъци. Най-странното е, че когато им казвах на момичетата, че съм с родителите си, те го смятаха като някаква гаранция за по-добро отношение и внимание към тях. Бяха им омръзнали тъпичките селски свалячи, с елементарни познания и вид на питекантропи. В някаква степен интересен за жените се почувствах при дългите си командировки като млад научен сътрудник в бившият Съветски съюз. Случвало се е в сравнително голям град, два пъти колкото Пловдив, в който по информация на гугл до 1990 година не са се допускали, чужденци, а аз с още 14 колеги бяхме там поне 6-7-8 години по-рано. Бяхме в хотел, към който имаше нещо като дискотека-бар и там се събира голяма част от местните "неформали". Та там както седим на масата с табелка, че е запазено за чужденци се приближават две млади жени, на нашите години и искат разрешение да седнат. Масата ни е голяма, а заведението претъпкано, а отвън на минус 18-20 градуса чакат други. Те облечени като принцеси с ботушки на високи токчета, хубави поли, а ние джинси, пуловери. Един ден идва, едното момиче, с което си говорих ми казва, че довечера ще ме чака на гости. Бях леко стресиран защото по цял ден бродихме с един "Урал" по отвъд волжките степи при температура към минус 20. Ами трябва да отида, а тя веднага ме съблича и в една топла вана с разни аромати. Докато пляскам във ваната, тя се облякла в някакво прозрачно късичко неглиже и миниатюрни бикини, хапнахме нещо вкусно, измихме си зъбите, а тя придвидливо купила нова четка и скочихме, но през прозореца, а в нещо топло и меко. След ваната, двете водки, единственото, което си спомням е нещо от типа "милый мой не спеши, прашу тебя не спиши". Да, ама не е лесно да намалиш оборотите, та почни седмица без секс, трудно е издържа. Пък и честа на България /ха/Така, че няма спиране и без това на другият ден беше събота. То и не спахме. След водката минахме на шоколад и нещо сладко. Такива спомени се пазят някъде дълбоко скрити. Леле, ако жена ми знае, даже след толкова години. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 41a4c82c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   По принцип си е в човешката природа да се лакомиш за недостъпното. В момента в който (можеш да) имаш нещо спираш да го цениш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 8eb6559739
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Един път се запознах с един такъв "нуждаещ се". Има - няма един час след като се бяхме разделили след запознанството ни ми пишеше че искал да ме чуе и да му звънна. От моя страна не последва нищо. Следващите дни всеки ден ми предлагаше срещи. Накрая го блокирах. Нямаше нищо между нас, а нямаше отлепяне от него. Сега си представи ако бях започнала връзка. Щеше да ме задуши. Такива трудно приемат раздялата. Започват да дебнат, да звънят на приятели или роднини. Накрая точно такива стигат и до там да убиват бившите си жени. Не благодаря, по-добре сама, отколкото с нуждаещ се "предан" мъж.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 7d74a6a958
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз след мъж не ходя. И хич не ме интересува кой е.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: da7175f301
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От автор: Който е бил в положение да го отбягват, а сега да го бройкат и да му досаждат, знае за какъв ташак става въпрос. Аз съм си стъпил на краката икономически и емоционално съм изключително положително закрепен, А точно сега най-много ми се досажда и ми се слагат. Та на мен дори трудно ще ми стане. Това трябваше да се случи като бях между 16 и 25 години, а не буквално да ми налитат на 30. Неадекватно ми се вижда това поведение при жените, та даже и 19-годишни ми се слагат, Аз вече минавам 30-те.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: aee0b0cbda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14, а тия дето не ти обръщат внимание са ок, нали? Виждал съм да се свалят на мъже дето изобщо не искат дори за ръка да се хванат с тия жени, защото не са читави. Как можеш да тръгнеш с жена, която те е рязала преди 15 години и сега те намира за готин? Абсолютен боклук.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 59b68523ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До автор/н 16

Законът на Мърфи го знаеш, нали? !
Аз съм невървежна жена, нищо особено, опитите на мъже да ми се слагат като бях съвсем млада са по-малко от пръстите на едната ми ръка. Абсолютно непривлекателни за мен, чисто физически, пари и състояние не се гледа изобщо, бяхме гимназисти и студенти. Тактично отклоних поканите им.
Аз обаче два пъти хлътнах жестоко по състуденти, познавах ги, не беше само външност, но те отклониха и така.
Минаха години, прехвърлих 40, без да чакам принца, просто се разделих с доста илюзии. И тогава млади мъже взеха да ми се натискат. С около 12-15г разлика. Да, но става точно както ти го написа - къде бяхте, пичове, като бях млада, свежа и зелена? ! Бях невидима тогава. Сега не става, не ви ща.
Един-единствен път откликнах на мъжки интерес с невероятен кеф - с около 7-8г по-млад, направо ме грабна…
Умен, забавен, готин, уж леко недостъпен, но взаимно си пуснахме фитилите. Най-накрая да съвпаднат желанията и страстите. Няма такъв мерак. Беше невероятен секс, безумна наслада. Но цял живот чаках да се случи.
Като гонех, бягаха; като ме гонеха - бягах.
Такъв е живота.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 8eb6559739
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   След като през ден четем за нарязана, обезобразена, пребита или убита в България жена не знам как все още има някакви дето се чудят защо много жени избират да не са във връзка. И тези жестокости са точно от "нуждаещите се" мъже. От страх че жената ги изоставя те са на принципа "Или ще си с мен, или няма да си с никой". Първите в темата ти винаги имат избор. Вторите осъзнават че жената прекрати ли връзката нищо чудно да останат сами завинаги. Затова и се озверяват. Жени, бягайте от нуждаещи се мъже. Бягайте, за да не четем за намерени в куфар или багажник, или нарязани с макетни ножчета. Като се сетя че изродът от последната история ходи между нас и ме хваща страх дори да се запозная. Дано момичето намери сили да се възстанови. Ако се случи на моя близка жена аз бих раздала правосъдия. Докато тук не стане "Око за око, зъб за зъб" няма да има истински наказания за подобни гниди като боклукът в историята.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 38b8658183
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, българските жени харесвате мутри, биячи и престъпници, тичате след тях и после ревете като ви пребият. Като започнете да харесвате нормални мъже, тогава ще спрем да четем за новини как някоя мутра нарязал приятелката си. Избирате си мъжете по размера на бицепса и по това кой има повече татуировки, а това, че е агресивно животно хич не ви притеснява и после се стига до ситуация като с нарязаното момиче!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 8eb6559739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20 - Липсата на бицепс или татуси не прави един човек нормален. Може да си хилав психар, играещ роля на "нормален". Историята познава много такива случай

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 6f475dc2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Имаш голяма грешка, истинските мъже са устремени към жените, желаят ги и лесно се възбуждат по време на сексуална игра. С такъв мъж е сигурно дълго и приятно е... не, а с такъв дето не се впечатлява от жените и си говори с тях като приятел, нищо не може да очаквате. Жените масово сте заблудени и не си намирате подходящ мъж. Най-лесното и правилното нещо е да си намериш такъв дето също иска секс, а не да се занимавате с някакви неадекватници. Мъж, на когото жените масово се свалят и той не отвръща, е смешник и мухъл.. Факт. Но по тъпата ви логика той е задоволен от женско внимание. Прекалено сте ограничени и повърхностни

До номер 4

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker