Дами, моля за вашите Насоки! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дами, моля за вашите Насоки!
преди: 9 месеца, 1 ден, прочетена 2124 пъти
Здравейте.

Искренно ви благодаря за отделеното време. Ще се опитам да бъда максимално кратък и да карам по същество.

Чувствам се ужасно самотен. На 25 съм, обикновен мъж, нормално поддържано тяло (ходя на фитнес), на пръв поглед нищо специално. Преместих се в София преди година и половина с цел по-висок стандарт на живот. Идвам от малко градче в Стара Планина и там нямах кой знае какви възможности. Тук се чувствам по-добре, независим съм, взимам добри пари за годините си, пестя за собствен бизнес.

Напоследък обаче взех да се замислям, че “датата ми на годност” изтича, вкопчил съм се в работата и съм занемарил тотално социалния живот. Всъщност никога не съм бил душата на компанията, имах 2-3ма приятеля на кръст, а в София до ден днешен не познавам никого.

Имам приятели с които се чуваме, посещаваме и държим активна комуникация, но ми липсва женска ласка. Половинката в живота. Напоследък съм предприел инициатива за нови запознанства, но съм тотално отрязван във всички случаи. Опитвам да заговоря момичета в парка, на един концерт на скоро, в градския транспорт и където другаде имам възможност. Но сякаш всеки/всяка гледа да страни от мен. Аз на свои ред не се притеснявам да опитвам, не съм срамежлив, не съм и грозен, умея да говоря на разнообразни теми, но като че ли никога не ми се дава първоначален шанс.

Бих се радвал да разбера, как се случват нещата при вас, как се събирате с половинките си и къде (и как) бих имал шанс да кажа нещо повече освен Здравей, преди да ми лепнат етикет “Не ставаш”.
Както и на всякакви други полезни съвети. Разбирам се с малкото момичета които познавам, приказките вървят, правили са ми комплименти, но ми е трудно да направя нови контакти.

За себе си мога да кажа, че съм спокоен човек, верен на принципите си и търсещ семеен уют. Нямам много приятели но и не търся нови. Тийнеджърските ми години минаха в оформяне на личността ми, подсигуряване на финансова стабилност и малко пътувания. Не съм имал сериозна приятелка до сега, но не желая и да подражавам на бройкаджиите. Не съм ходил никога на дискотека, и не търся момиче само за снимки както се казва.
Търся обикновена жена с която да сме верни един на друг и да споделяме свободното си време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 7 часа
hash: d347158ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   "Търся обикновена жена с която да сме верни един на друг и да споделяме свободното си време. "

Забрави!

Първо, ВСЯКА се чувства необикновена и специална и ако ти нямаш ресурсите (разбирай пари), с които да и подклаждаш изкуствено надутото его (т. е. да я возиш в готина кола, на шик заведения и екскурзии в чужбина), сяматай, че няма да я бъде.

Второ, това с верността е кауза пердута. Някаква отживелица. Даже ако й го кажеш на някоя, вътрешно ще ти се присмива. Те се проеб-ват от 11-12 годишни, ти искаш жена на 20 плюс да ти е верна..

И трето, ще споделяш свободното си време с нея, само ако имаш кинти да я развеждаш нагоре-надолу, защото тя с "непрокопсаници" и "неможковци" не се захваща.

Май за тая една година и нещо в София още не си разбрал къде се намираш. Жените имат огромен избор на мъже, а все повече правят секс с чужденци. Викаш къде да я намериш! Отговорът е никъде. Трябва да имаш пари и те сами ще те открият.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 часа
hash: d6f5e153c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   В градския трянспорт, в парка и в магазина не заговаряй момичета - изглеждаш като "creep"!
Ако искаш да се запознаеш със жени, запиши се някакво групово занимание, като танци, спорт (не фитнес, а нещо по-женствено и по-групово), йога и т. н.
Огледай се и сред колежките си.
Общо взето търси неща, където можеш да се запознаеш с жените извън контекста "харесваш ми, искам да те чукам" - така се възприема заговарянето в парка или в автобуса.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 часа
hash: e1167dde8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Запиши се на спорт, танци, ходи на фестивал или базар, там ще откриеш много хора за общуване, което със сигурност ще ти донесе любовта в живота ти на някое момиче.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 часа
hash: 47494c322e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Объркал си държавата.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: f76d1fa446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Запиши се на курс по плетене. Пълно е с момичета. Хем ще се научиш как да си направиш пуловер.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 71036299ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подкрепям коментар 2, наистина заговарянето в парка или в автобуса не се приема добре в повечето случаи. Може в миналото да е било по-прието, но в днешно време жените сме много предпазливи към непознати мъже. В зависимост от интересите ти може да започнеш да посещаваш някакви групови занимания, събития, курсове. Ако приятелите ти имат познати свободни момичета може да излезете заедно някой път. На работа също е вариант.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 3e4924417c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не става тази с жените. От няколко години съм сам и вече не знам коя среща подред ми отменят ей така си за кеф!!!
Живей си живота и не се занимавай с жени, защото е кратък!

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: a989f0e3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Авторе, такива съвети не се искат от жени понеже дават силно заблуждаваща информация. Питай мъжете женкари. Те ще ти кажат къде и как става. Рибата не лови риба и не знае как става тая работа.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 6c795721c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Наистина такова момиче не можеш да намериш в България, още по-малко в София. Но колкото и да не ти се вярва аз като бях в Словакия там имаше такива момичета. Красиви като капки, със сини или кафяви очи, късите им обикновено са тъмни. Може да пофлиртуват с поглед, но са верни на гаджетата си. Доста ме гледаха с мили очи, но въпреки моите настоявания си останаха верни докрай и ти казват "Не". А българките, които са ме гледали така са изневерявали с мен. Не си мисли, че си търся заети, те не ми казват, че имат гаджета първоначално. И словачките не ми казваха, че си имат, разбирах в последствие, но просто се дърпаха.

Но имаше и незаети словачки. Само че трудно ще свалиш жена в нейната държава без да им знаеш езика. Освен да те посъветвам да ходиш по заведения и дискотеки на морето и да се надяваш да попаднеш на словачка не знам. Бих казал, че са може би единствените масово по-верни жени. Е и там сигурно има лесни, но повечето НЕ са, за разлика от полякини, чехкини, украинки и рускини. А са по-хубави даже от много украинки. Вероятно и словенките са такива (хърватките и сръбкините са като нашите и само чалга им е в главата, със съответното леко поведение). Та само в Словакия и Словения все още има верни и традиционни разбирания.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: e3b50499f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   А не ви ли идва на ума, че хубавите момичета рядко са сами, а имат приятели?
Не знам коя не би отрязала мъж, който я спира на улицата, в магазина или в транспорта и иска да се запознава? Тази тактика да ходиш като цветарка от жена на жена няма да има успех според мен.
Ние с мъжа ми се намерихме в университета, бяхме в една група, той имаше гадже, аз харесвах един преподавател и не сме контактували. На края на първи курс се заговорихме преди един изпит, взехме изпита, отидохме да се почерпим, започнахме да се срещаме...

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: dfbc38ca1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Защо толкова трудно се намират хората... душите? Има толко свестни мъже и жени.... но сами. Какво не е наред с тях или със света... вече се чудя?
По темата, да по-скоро в групови занимания, работа
Поздравления за ценностите, които имаш!

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 75094b2d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз с моят съпруг се запознах на една ски екскурзия. Бях с роднини, но се бяхме разделили по пистите - всеки караше където му е най-приятно. На едно от качванията на селакнов лифт телефонът ми звънна и от разговорът ми разбра, че съм българка. Съответно ме заговори - от кой град съм, с кого съм тук, сподели и за себе си, пусна няколко шеги и тъй като ми се стори добра и весела компания, през целия ден, а и през следващите карах с него, а след това продължихме да се срещаме и в София. Според мен е ключово самото запознанство да е в следствие на споделена активност или преживяване и още от самото начало хората да имат допирни точки.

С бившия се бяхме запознали точно на концерт. Бях най-отпред и беше страшно топло, в разгара на лятото. Съответно продоължавам да си стоя отпред, защото не искам да си губя мястото на оградата, а вече умирам от жажда преди концерта дори да е започнал. Някъде зад себе си чувам репликата "отивам за бира, някой нещо иска ли" (към компанията му) и го помолих да вземе и на мен. Така се запознахме - към края на концерта вече се чувствах част от компанията, бяха много свежи. После излязох няколко пъти отново с тях, после само с него...

Сестра ми се запозна с нейния приятел в университета. Не бяха една специалност, но бяха в едно общежитие, където попаднаха в обща компания. Бяха много готини млади хора и често ходеха на екскурзии и походи всички заедно. Споделяла ми е, че още в началото него го е чувствала най-близък и някак подсъзнателно е искала да прекарва време с него, да седне до него... Нещата са се случили спонтанно и естествено.

Моя много добра приятелка се сгоди наскоро за приятел на моят съпруг - отново подари общата компания и общите интереси, които всички имаме. Те двамата са и в една сфера кариерно, което заформи доста теми за разговор в началото на запознанството им.

Търси допирни точки, авторе. С произволни разговори на спирката и в магазина няма да се получи - там бързаш да се прибереш или имаш други неща на главата си.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: e96e416d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторе, не знам защо се обръщаш към жените, след като в твоя случай мъжете трябва да ти дадат съвет!

ОК. Като човек с богат житейски опит - аз ще ти обясня!

Това, че се опитваш да заговаряш жени навсякъде е правилно! Недей слуша тези, които ти казват, че така няма да стане!

Аз примерно с жена си се запознах като я заговорих на улицата, тя си минаваше покрай мен...

Хващал съм си гадже като съм сядал на пейка в центъра до две девойки...

Така, че начини много, но важното е да бъдеш търпелив и да не се отказваш!


Другият вариант е да си търсиш подходяща жена за теб по общи интереси, възгледи, хобита, приоритети. Значи трябва да влезеш в такива среди. Тоест по този вариант трябва да търсиш подходящата жена - на подходящото място!

Имам мой близък, въцърковен православен християнин, който искаше да си намери също такава вярваща жена и след дълги години търсене я откри в църквата...

Става също и варианта - да те запознаят с подходяща жена - твои близки или приятели, познати...

Но още веднъж ти казвам - не бързай, имаш достатъчно време! Не се отчайвай и не се отказвай!

Имам друг близък - повече от 10г. си търси подходяща жена, а беше вече над 40г, и всички му казваха, че нищо няма да излезе... Но човекът беше упорит и търпелив, и най-накрая я срещна, и вече от няколко години е женен и има прекрасно семейство!

Който търси - намира! - казва Господ Иисус Христос и това си е самата истина!

Желая ти успех!

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: a78211e382
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Може би наистина отиваме към това младите момичета до 25 да превъртат километража и после на около 28-30 да се сещат, че акциите почват да падат и тогава да искат добрия и свестен мъж. Не виждам какво му е на един мъж с нормална работа... В крайна сметка ще намери по-добра или ще му вдигнат кинтите.

Заради всички високи изисквания на жените в последно време, все повече мъже стават по-добри и по-добри... Защото просто нямат друг избор. Отрепките и утайките си ги има, но са много по-малко от преди. Не знам какво се обърка...

Може би и в България ще се зароди движението Passport Bros. В момента американките реват много и умират от злоба...

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 002206b09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Готин си, ще успееш, не се предавай

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: a57f4740d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Звучиш като много нормален и готин мъж, само моля те не пробвай да заговаряш случайни жени по улиците. На такива мъже веднага им лепвам етикет "досадник" и ако при други обстоятелства си имал шанс, в случая шансът ти става под нулата.
По-добре си намери занимание, което да те среща с хора (не задължително жени). Важното е да си намериш приятели, пък после някой приятел може да те запознае със сестра си... но докато си стоиш у вас или тормозиш случайни жени в парка, ще си сам или с епитет "откачалник"! Не знам какви са отношенията в малките градчета, но София бродят толкова много луди, че жените сме се научили да се пазим, което означава режеш моментално всякакви опити да те заговарят непознати. Така, че напълно се откажи от този си навик.
За другото ти казах, сближаваш се с колеги, съседи... почвате да излизате, после някой те запознава със сестра си/братовчедка си и така.
Онлайн също става, но не и в сайтовете за запознанства Там повечето хора не търсят връзка, по-скоро забавления за 1 нощ. А това лесно можеш да намериш във всеки нощен клуб или дискотека, но доколкото разбрах ти не търсиш това.
По-скоро си намери хоби, и в сайтовете по интереси има шанс.
И гледай никога да не ти личи колко отчаяно искаш гадже. Това отблъсква момичетата.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 8a1b443461
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   На 28 съм. Познавам свестни момичета, които които се размазваха по дискотеките в първи курс все едно са най-пропадналите к*рви. Добри момичета, послушни деца, отличнички, девствени... Всички му отпускат края щом се отдалечат от семейството и родното си място и в това няма нищо лошо. Това е началото на нов живот и човек има безброй възможности да прави глупости, които не е правил преди. Това че не си ходил на дискотека не те прави някакъв рядък диамант за който всяка си мечтае. Дори е по-лошо защото някой ден ще искаш да усетиш тръпката и ще правиш глупости на доста по-сериозни години. Аз се скъсвах да пия, да пуша и да купонясвам из целия град като студент. От 6 години не съм пушил и ходил на дискотека, клуб, бар и тн... Нямам желание за такива неща. Изживях си го. Сега съм семеен с прекрасна съпруга и дете. Има на къде да се развивам в кариерно отношение, но всичко друго е наред. Бъдете себе си! Успех!

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 6e1501e4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Може би тези момичета не те отхварлят. Забелязала съм, че хубавите жени, рядко са сами. Или в момента са във връзка или около тях се навъртат мъже, които са в приятелското им обкръжение и "дебнат" да останат сами и веднага ги заграждат. Така, че шансът да заговориш хубаво и добро момиче на случаен принцип и тя да не е в такава ситуация, не е много висок.
Знам, че е най-хубаво да си се срещнете на живо, но замислял ли си се за онлайн запознанство? Така поне можеш да видиш профила на момичето и да знаеш дали е обвързана.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 99bba87a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ако имаш късмет приятелю, ще срещнеш в работното си обкръжение или на групови занимания, като работно обкръжение също не е гаранция, че ще срещнеш своето момиче. На старото ми работно място, бил 4 години, освен жени, които са си народили децата и са самотни майки с любовници или омъжени или възрастни на по 50-60 диапазона жени, за толкова години не видях потенциално момиче без нищо в живота все едно от гореспоменатите. Понастоящем доставчик, сумати жени на ден, но нищо, всеки си върви по своите задачи или в масовия случай семейни или с половинките си.
В края на деня който има късмет, има. Който се е намерил със своя човек, нека не се губят, защото и да полагаш всичките усилия на света си има и хора, които не са имали късмет, така че се ценете.
Авторе, каквото и да се случва, не се губи и не се променяй към лошо, запази човечността си.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 65f40fac1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   По принцип няма свободни жени. Има някъде 5- 6% повече мъже. Като махнеш и жените които търсят чужденци, които проституират (към 5%), които тъсят само богати мъже и които имат много специални изисквания, излиза че за поне 20% от мъжете няма жени.
Свободна жена почти не можеш да намериш. Ако си много готин, единствено можеш да отнемеш жена от друг мъж.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: ed8c3b9a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Много съгласен с Номер 21 - реално няма свободни жени. Всяка жена по всяко време се занимава с някого. Дали и е гадже, дали е омъжена, дали просто прави секс с някой пич. Но реално никога не стоят сами и на сухо.

Аз познавам жени, за които никой няма да каже, че имат много бройки, но какви неща са правили...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: a509c82970
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   21-22 говорите глупости.
Пълно е със свободни жени и то такива, които не са самотно майки с деца 22- 45г. Над полвината ао тях сигурно ще са се извозили на цял влак с пишйи дриги не. Шанса да ги срещнеш някъде не е никак голям особено ако не разполагаш със свободно време или имаш работе и контакти с много хора.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 17bdd11081
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   23 Айде да не казваме на черното бяло, а? Ти кога за последно беше с нормален (подчертавам НОРМАЛЕН) мъж, а не с някаква мазна, дебела, анаболна батка 2 метра с бръсната кратуна, мускули, татуировки, Мерцедес и четиристаен в центъра на София? Другите 99% от мъжете не са такива, ама за тях дори дебела, грозна, дърта, с деца или каквато и да било друга жена НЯМА. Всички млади български момичета се изметоха на запад да проституират за пари и слава, а тук останаха само дъртите пенсионери и циганите. Затова в България има демографска криза и населението е масово застаряващо, защото няма млади момичета, които да раждат деца. А и да има някои останали, те са се концентрирали само по големите градове, и раждат само от батките и мутрите с лоши гени. Последното е и причината за масовото изпростяване, оглупяване и наркоманизиране на българския народ - защото всички млади българки раждат от едни и същи наркомански, чалгарски отрепки и боклуци. Ама за кво ли ти го говоря това, нали си жена, няма да ме разбереш...

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: a509c82970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   23-24 аз съм мъж бре.
Да кажа по въпроса. На доста свободни жени се натъквам последните 3г. Въпроса е обаче такъв, че е страшна хамалогия да да се занимаваш с тях. На мен лично ми е много комфортно сам но все пак имам нужда от разнообразие.
На въпроса с проститутките да вярно е и аз го наблюдавам при това от отдавна. Явно на много българки им е вродено да са евтини и долнопробни проститутки и сметкаджийка, търсещи лесен живот.
Най големата гадост обаче е че се дават на мангали и всякава измет-това е много по -лошо от батките даже.
Друго което е обезпокоително е камофлажа на порядъчност, който прикрива мръсните и долнопробни курвенски изпълнения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker