Никога не съм изпитвала оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Никога не съм изпитвала оргазъм
преди: 8 месеца, 29 дни, прочетена 2384 пъти
Здравейте. Жена на 30 години съм, имала съм достатъчно партньори и интимен живот. Не много, не малко. Започнах да водя полов живот на 15 години, сега имам постоянен партньор от 7 години и две деца.
Никога, с никого не съм изпитвала вагинален оргазъм, не знам какво е това усещане. Чувала съм от други жени, но как става това, нямам идея. До клиторен оргазъм достигам лесно. Проблема до настройка ли е, до продължителност на акта ли е, до поза ли, какво може да бъде?
Изпитвам възбуда, изпитвам удоволствие от секса, нямам някакви сексуални проблеми.
Моля за предположения и съвети?
Дали правилно мисля, че би се получил вагинален оргазъм при поза, в която получаваш удоволствие, но трябва да се задържите повече на нея без да сменяте, докато стане?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 29 дни
hash: def77bc942
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Калпави са ти били любовниците

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 9241d8e3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ако ти трябва инструктор, аз съм тук

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: c0873632c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Понятието “вагинален оргазъм” не съществува… оргазъм се получава в следствие на стимулация на клитора! Ако една жена достигне оргазъм по време на секс означава че по един или друг начин е имало стимулация на именно КЛИТОРА. При много силна възбуда, стимулиране преди пенетрация или дори самото търкане при съответната поза. Има жени по чувствителни и при най малкото клатене стигат до оргазъм има други които имат нужда от яко търкане, но пак казвам всичко това идва от клитора който е предназначен единствено и само за удоволствието на жената!
Аз примерно мога и само с пръсти да получа оргазъм ( без стимулиране на клитора ) при мастурбация, но дори така все едно трепването на пръстите ми и скоростта предават сигнали на клитора ми. Така и при секса намери поза в която ти става готино на клитора от клатенето или просто от самия допир тяло в тяло с мъжа ти. Най лесно е ти отгоре почни да се движиш и да се търкаш на правилния път си когато усетиш че цялата ти зона там се загрява.
Но ти казваш че клиторен получаваш, дали причината е че търсиш нещо което го правиш и просто не си информирана добре и реално нищо не ти липсва? Какво означава че клиторен получаваш? Как го получаваш?
С “вагинален оргазъм “ се има предвид жената да свърши без да си търка с ръка клитора или без да и лижат клитора ами от самия полов акт или само от пенетрация, но с тази пенетрация почти винаги има търкане тяло в тяло … вагината ти няма да свърши оргазъм не идва от там та дори почти няма нервни окончания а тези малкото които има предават сигнали на клитора.. това е все едно да очакваш да видиш на мъжа ти да му изтече спермата от топките а не от пениса…
Много жалко че много жени в днешно време живеят с комплекси в сексуален аспект понеже не са добре информирани за собствената си всъщност и си мислят че нещо им липсва или не правят както трябва.
Извинявам се за нецензурираните думи, надявам се да бъда полезна! Много успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 0e95528b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Настройка е, искаи да получиш оргазъм и ще го усетиш, чувството е приятно, на облекчение, после ще се почувстваш много щастлива.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: a6253c36f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Авторке-с мъж това нещо - няма как да го постигнеш:)
Влез в някоя тема за лесбийки и ще осъзнаеш защо. Накратко-мъжкият полов орган е НЕДОСТАТЪЧЕН, защото тяхната продължителност стига до 2-3 минути ха ха ха, второ-само с едно мушкане напред-назад, колко очакваш да се възбудиш и трето женската сексуалност е различна от мъжката.
Това е и причината -доста от селските мачовци , в темите за лесбийки да пишат как на жената й трябвал някакъв надървен член. Ами , както става ясно-точно от това, жената няма нужда, защото не се стига до никакъв оргазъм или , ако случайно има, той ще е от дъжд на вятър:) Естествено, очаква се в темата да се изкажат дърти мачовци с накърнено его и отдолу-задължително да се подписват, като жени, докато ти обясняват колко велика им е оная работа :)

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 105764f476
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В Ютюб има супер много видеа с инструкции, пробвай там :-)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 1b8bc1076d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Въпрос на чувства, привличане, размер, ритъм, в този ред. Ако искаш да се тестваш, купи си дилдо или вибратор, среден размер, настрой се, че е твоят момент и действай - 100% ще постигнеш това, което никой не е успял да ти даде до момента. После ти ще решиш дали ще търсиш нов мъж или ще обучаваш твоя. Успех!

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 1f9b7ed26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Според моят опит ключът е кардиото. Имал съм приятелки които с мен са изпитвали за пръв път вагинален оргазъм, но се налага да "попмпам" много бързо и понякога продължително. Понякога е много уморително и задъхващо. При някои става по-бързо, при някои по-бавно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: bf6426d525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не казваш нищо за размерите (дебелина). Едва ли си го мерила на някой, но би могла с пръсти (палец срещу показалец) да си ги представиш и измериш задочно. Ако не ти излизат по-дебели от 4см, има голяма вероятност това да е причината. Не е задължително, с гаранция, но си е доста вероятно.
Решението - по-нагоре някой го каза - дилдо. Взимаш си някое поне 5см дебело ( лубрикант) и се пробваш. Ако ти подейства по желания начин, остава да го запознаеш с партньора си... някак. Аз лично обработвам жена ми с дилдо, но май сме малцина "смелчаците"...
Най-добре да пробваш с истински голям, но... си е почти "мисия невъзможна". Не по-малко лошо е ако вземе да получиш истински вагинален оргазъм от такъв...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: d7a84b3d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Номер 3 - пълни глупости. Аз пък нямам чувствитвлен клитор и свършвам само вагинално. Как ще го обясниш??? Всяка жена има определени физиологични дадености, авторке. На това се дължи. Ако ж точката ти е на по странно място, нормално да не се случва. Има прицедури за уголемяване на ж точката с хиалурон. Струват 700лв и ефектът е 6 месеца. Но първо я намери сама къде е. Трябва да свършваш сама, за да може друг да те свърши, което е доста по-трудно. колко партньора си имала? Ако са 2 3ма нищо не е. Не си попаднала на опитен.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 2e42159b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12 - научно доказано е че оргазъм идва от клитора, ти дори да получаваш оргазъм от пенетрация, той идва от клитора. Ако утре ти премахнат клитора няма да получиш оргазъм никога повече. Няма значение по какъв начин достигаш - всеки орган си има предназначение и това е предназначението на клитора. А “ж” точката реално няма доказателство че съществува, това е място което е по чувствително именно защото е много близо до клитора, за това получаваш удоволствие!
И вярно е че има мъже и мъже, но не можем да обвиняваме тях заради това че ние не си познаваме собственото ми тяло и си нямаме понятие за проста биология..

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 2e42159b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да допълня номер 12 и до другите номера.
Ей т’ва жените сме гадни същества… всеки човек го възбуждат различни неща и особено жените в секса сме много капризни… мъжете не ставали значи да речем един мъж си има приятелка с години я *** на задна и тя получава винаги оргазъм, после се разделят и той си намира друга приятелка следователно я *** на задна защото опита му е показал че така се прави, но тя не свършва, но пък и нищо не казва е извода е как да знае той че примерно предишната му я кефи на задна а тази пък и харесва примерно по романтично ако тя не му каже как и харесва.. и после мъжете тук пишат че дали са им малки защото жените им не свършват, жените пък пишат че мъжете им не стават и така.
Човек сам си е отговорен да обясни или да покаже какво му харесва никой не може да ти чете мислите.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: cb5999a83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Спри порното.

463

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: b97dbd124b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И при мен е същото. Само няколко пъти съм била на ръба да получа такъв оргазъм, но не се е получавало. И то при малко по-нестандартни изяви. Сякаш не мога да се отпусна и отдам. Тоест проблем с това да се оставиш на ситуацията, на другия, без да имаш контрол върху себе си. За мен причините са психологически и всеки трябва сам да ги потърси в себе си. Може да се окаже, че и стандартният тип ванилов секс не води всекиго до края, а след време се превръща в едно скучно и еднообразно занимание. В литературата съм срещала и да говорят за определен тип "нарцисизъм", при който само клиторът е активен, тоест не се е случило порастването. Човек трябва да приеме себе си, ако това е финално, ако не, може да пробва други видове секс. Аз за себе си съм избрала варианта, в който имам много добра връзка с партньора си, но сексът ни вече не върви, защото сме от много години заедно. Не си падам по изневери, съответно – избор на приоритети. Без оргазми може, но без истински човек до теб - не.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: c6140240d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторке, не се коси и не търси друго!

Явно коментиращите не четат дебели книги, а пишат само от жалкия си опит!

В дебелите книги пише, че само 10-15% от жените могат да достигнат до вагинален оргазъм!

Така, че след като явно не си от тях - не се мъчи и не търси!

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: d8c2ceaf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако няма кои. Купи си вибратор заиче, и постепено ще свикнеш. Семеина жена с бивш подобен случаи. 48г.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: bd950e90c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Проблемът е в партньорите ти. Не слушай какво ще кажат комплексираните мъже в сайта. За жената е много по трудно да свърши от мъжа. Изисква се силна стимулация на ж точката. При мъжете с малки пениси тая стимулация е много малка. Важен е и опитът на мъжа. Трудно е да докараш една жена до оргазъм е така. Това не е копче. Трябва първо сама с вастурбация да се научиш да свършваш. После да покажеш на мъжа какво искаш. И накрая - той трябва да е надарен и опитен, за да стане лесно. Иначе е много по трудно и освен това няма да изпиташ много силен оргазъм.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: e6c7e06bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 3 мъж с нищожни умения тръгнал да се изказва по женска тема.
Няма нищо по-хубаво от вагинален оргазъм и изобщо не е необходимо да се стимулира клитора.
За да изпиташ вагинален оргазъм, мъжът трябва да прави секс по-дълго време. 30-40 минути с предиграта, а дори и повече.
Повечето мъже са калпави любовници.
Бих ти препоръчала да си купиш вибратор, макар че няма да е точно същото усещане, ще стигнеш до вагинален оргазъм.
После обаче, може да ти се прииска да опиташ с по-кадърен мъж от твоя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker