Защо жените стенат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо жените стенат
преди: 8 месеца, 27 дни, прочетена 2585 пъти
Защо жените стенат много повече по време на секс спрямо мъжете? Коментари от типа "защото изпитваме удоволствие" са безсмислени предвид, че и мъжете изпитват удоволствие, а не стенат толкова много.

А ако е по причина, че изпитват по-силно удоволствие спрямо мъжете през целия сексуален акт като цяло, защо завиждат на мъжете за техния видим завършек (оргазъм) и негодуват, когато те самите не са свършили?

Нещо не разбирам - сякаш жените са изключително по-ненаситни по време на секс? Не им стига удоволствието по време на самия секс, ами искат и оргазъм, ама не да е само един, ами няколко, ама да не е клиторен, ами да е вагинален, а защо не и да е някаква комбинация...

И защо стенат по време на секс сякаш дъх не могат да си поемат? Да и мъжете се запъхтяват, ама това е щото им се налага да "помпят", докато жените в повечето случаи са пасивни и въпреки това сякаш въздух не им достига...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 26 дни
hash: d6c54cfbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Жена съм, изобщо не ми идва отвътре да издавам звук... дори да ми е много хубаво.
Тоест - смятам, че в повечето случаи всичко е едно преиграване.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 813002bc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Жените в порното, да, но реално не е точно така. Зависи и от позата, или ако се преструват малко.
Защо питаш, пречи ли ти?

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 180904b4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Стенето да ти е проблема. Аз съм жена и когато свършвам всеки път е различно (викам, драскам, хапя, даже може и да го удоша ако не ми хване ръцете, ревала съм даже, имах период от 3-5 м в които получават амнезия дали съм свиршила или не. Мозъкът ми блокираше за 1 -2 м, шях и на лекар да ходя даже)моят мъж също стене когато му е много хубаво, ако не сме го правили от доста време това са различни хора с различни изживявания, едни да по бурни други по тихи и свити

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: cdee9a96ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Хахахха, щото вие се стискате и защото изпитвате ПО-МАЛКО удоволствие, приеми го! Клиторът е 1000 пъти по-чувствителен от пениса!

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 7db49b565e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей,

Звуците са един вид, , насока". Партньорите чрез тях взаимно си показват къде им е хубаво, къде искат да бъдат докоснати, кое им харесва.

Има различни хора - и мъже, и жени, затова не трябва да се поставят под общ знаменател. Да, има и актьори/актриси, но едно такова преструване само би отбъснало партньора. Хубаво е и двамата поне малко да си, , помагат" чрез звуци, думи, защото ако единият мълчи, другият ще се чуди дали му харесва, неприятно ли му е, какво се случва. Говорете си кое ви допада/кое не. Но не преигравайте - никой не иска да виете като вълци, това е отвратително, просто бъдете себе си.

Жените по-трудно стигат до оргазъм, защото за тях сексът е повече на психическа основа, докато при мъжете - на физическа (затова и те свършват по-лесно и бързо). Жените предпочитат вагиналния оргазъм, защото до него се стига по-трудно, но той е много по-наситен и чувствен, но обичат и клиторния, разбира се.

А защо жените искат повече от един път? Защото това е приятно (и не само за тях), а да не говорим колко е полезно да се прави секс.

Жените, , негодуват", когато не са свършили, защото това не е честно. Сексът е акт между двама души, по взаимно съгласие и в него не трябва да сме егоисти. Нищо не пречи на мъжа след като е свършил, да продължи с ръце, например, за да свърши и жената. Не трябва да се егоисти - освен да искаме удоволствие, също и да го даваме

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 6dd89b26da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Отговарям за себе си.
Аз съм емоционална, експресивна и обичам мъжа. Изразявам чрез звуци, мръснишки думички, комплименти и т. н, когато ми е хубаво, защото искам да знае, че ми е хубаво.
Викам и забивам нокти при оргазъм. Той си ме знае вече и като съм отгоре ми хваща китките, точно преди да си впия ноктите в гърдите му. Че после се мажем със Судокрем :)
Ама там вече не го контролирам. Викането ми идва естествено. Ако трябва да сме тихи или не мога да свърша, или си забивам лицето в него, във възглавница, в дреха…
Не съм пасивна в леглото, много се движа и винаги си ми стига дъх.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 44fa9cba93
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Авторе-Намали порното, че зле ти се отразява!

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 565f8a8fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Моята жена си стене доста като я чукам. Доста е шумничка когато сме сами. Когато детето спи до нас тя не издава и звук.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: e6e71cbd34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Възбуждащо е и за нас! Показва колко ни е хубаво! Влизаме в ритъм, нагаждаме се и когато триенето на определено място стане адски възбуждащо, стенанието си идва само.
Аз не говоря, но по стенанията си личи кога съм близо до края. Той определено също ме дарява с бързи и дълбоки тласъци точно в този момент и изригваме заедно.
Ако много ми се е искало и съм превъзбудена, крещя по време на конвулсиите и той ми казва, че ги усещал как го стягат около празнещия се член.
Беше първия мъж, с когото свършвах по подобен начин и се омъжих за него.
Преди него не стенех, факт.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: dd877d500e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Мъж съм и моя приятел вие като карпатски вълк.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 07927053d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Научното наименование е Женската вокализация при копулация.
Защото Homo Sapiens е на първо място животно, и както много други такива издава звуци преди (mating calls) и по време на секс.
Мъжките индивиди - преди - женските - по време.

Еволюционната психология ще ти даде много точни отговори по-подробно на подобни "неудобни" въпроси. Няма смисъл да четеш жените, те самите и идея си нямат защо правят каквото и да било. И не, не е bug, а feature на женския мозък - носъзнаването/непризнаването на "истината/реалността". В природата целта е ОЦЕЛЯВАНЕ и РЕПРОДУКЦИЯ и всяко поведение/черта която води до подобряването на шансовете на човек-мъж-жена се разпростанява в популацията.

Ще намериш и отггворите защо жените се обличат предизвикателно, скритата овулация при жените, защото циците се намират където са и защо приличат на задник, защо мъжете носят скъпи и фалишиви часовници, Проблема с Бащинството, ролята на хумора и т. н

Тези неща е добра да са задължителни в училище, защото после става - жените не разбирали мъжете и обратното. Няма нищо сложно - ние сме животни, носим своя софтуер (мозък) и хардуер (тяло) и е добре да го познаваме как работи.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 2bdf379f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   На мен просто ми харесва и като се чувам се възбуждам повече :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker